Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

εμεις ρινιω φαγαμε τον κοσμο για να βρουμε κατι οικονομικο βασικα κ να εχει κ χωρους .

ειδαμε κατι στα πρακτικερ αλλα δεν τρελαθηκα γιατι δεν μου αρεσε τα χρωματτα που το εβγαζε . μετα ειδαμε στην εκθεση σπιτιου που ειχε στο περιστερι κ μιλησαμε με καποιον στον ασπροπυργο που μπορουσε να μας εφτιαχνε κατι στις διαστασεις που θελαμε κοντα στα 150.

τελικα τελευταια σπιτι καναμε μια βολτα στα ικεα κ καταληξαμε σε μια με 4 συρταρια, ψηλη .την λευκη την ειχε 79 κ αν θελαμε χρωμα 99.

κοίτα εγω την ζαχάρωνα του ΙΚΕΑ εδω και καιό ο Νικολάκης δεν ήθελε...ελπίζω να τον καταφέρω..

για το παιδικό ελπίζω όταν θα έρθει και το δεύτερο μωρό μας (ή και το τρίτο αν πιάσουν οι μαλαγανιές μου!!!χαχαχα!!!) να δούμε πως θα διαμορφωθεί το παιδικό..προς το παρόν πάντως χώρους έχει..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια!

Είχα δουλίτσες, άργησα να μπω και διάβασα τα νέα σας λίγο γρήγορα... αν υπερπήδηξα κάτι να με συγχωρήσετε εεε??

Οικονομικό με χώρους... ΙΚΕΑ τι άλλο! Το καλό του είναι ότι πολλά πράγματα που μπορείς να αγοράσεις συνδιάζονται με άλλα (και σε στυλ, χρηση, χρώματα...)

Εμένα συνεχίζει η μανία της τακτοποίησης, ξεσκαρταρίσματος, καθαριότητας... μέχρι τελικής πτώσεως!!! Προβλέπω να σπάνε τα νερά και να περνάω ένα σφουγγαρισματάκι τελευταίο πριν φύγουμε για το μαιευτήριο, έτσι για το καλό!!!:tongue:

ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!:rolleyes:

tatum γερά με τσαμπουκά, αντί για ΠΗΤ... ΠΑΤ (Πτήση Ανδρός Tatum) :D

Έχω να φτιάξω γίγαντες και σάμαλι για σήμερα!

Για τους γίγαντες είμαι αισιόδοξη... για το σάμαλι θα δείξει (χωρίς ζάχαρη δε θα μελώσει ποτέ αλλά τι να κάνουμε!)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ρινιο μου ακομα δεν γεννηθηκε το μωρακι κ εκεινη πηγε και πηρε τον σταυρο? η καημενουλα αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ χαρουμενη που θα μπουν νονοι σιγουρα θα στεναχωρηθει αλλα τι να κανεις εννοειται πως θα στηριξεις τον αντρα σου!!!

τατουμ μ θα ερθει ο αντρας μου 2-3 μερες πριν την καισαρικη:| αλλα θα ειμαι περιπου 20 μερες μονη μου εκει θα ερθει και τωρα για μια μερα για να μας βοηθησει με τις βαλιτσες....αντε με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη σου!

βικυ σε εψαχνα σημερα!!! κ εσυ χωρις τον αντρα σου θα εισαι??? για ποσο θα εισαι χωρις τον αντρα σου??? εγω για 20 μερες περιπου κ ασε ειμαι χαλια:( απο τωρα ακομα δεν εφυγα για την ροδο ειδη στεναχωριεμαι που θα ειμαι χωρια του!το σκυλακι μου εγω θα το παρω μαζι μου!!!δεν μπορω να το αφησω πισω θα μου λειψει πολυ αφου δεν μπορει να ερθει ο αντρας μου τουλαχιστον να ερθει το σκυλακι μου.....ποσο εβδομαδων εισαι? εγω οταν θα παω στην ροδο θα εχω μια μερα που θα εχω μπει στον μηνα μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αννα καλή αυτη η γεννα αλλα όχι για καποιον που θελει 1 ωρα δρομο να φτασει!! Για μενα είναι ο χειρότερος εφιαλτης!!! Αφου κοροιδευτικα λεω του αντρα μου, αντε τυχερούλη θα με ξεγεννησεις στο δρόμο...

Βρε κορίτσια από προχτες που επαθα αυτό που σας είπα το μωρό εχει πεσει τελείως κ καθε φορα που περπαταω είμαι του τύπου: Θα μου πεσει το μωρό από κατω να το πω;; Σα να το χω αναμεσα στα πόδια μου ενα πραγμα και πιεζει κ πιεζει...ουφ...

Παω να ρίξω αλλο ενα διωρο περπατηματακι μπας και... Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Αυριο παω στο γιατρό, θα του πω να με κοιταξει από κατω να δει αν ήταν η ταπα που εφυγε, κι αν δεν ήταν...χαλαλι, θα τη βγαλει αυτος με την εξεταση... Τελοσπαντων πιο πολύ θελω να δω σε τι σταδιο είμαι, αν είναι να κατσω Γιαννενα αυριο.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Σωτηρία μου σου το εύχομαι ολόψυχα να γεννήσεις αύριο αφού θα σε δει κι εγω έτσι ελπίζω την Παρασκευή που θα πάω να με ξεταπώσει!!!!απλώς μάλλον η μωράκλα σου έχει κατέβει αρκετά κι είναι έτοιμη και το καταλαβαίνεις λόγω εμπειρίας...

Μαριούλα μου..τί να το κάνω που πηγε να πάρει τον σταυρό χωρίς καν εγω να έχω προσδιορίσει -έστω κατά προσέγγιση- την ημ/νία της βάφτισης;επίσης έχουμε να βρεθούμε ΟΛΟΙ μαζί πάνω απο 5 μήνες...εγω είδα την κοπελιά όταν πήγαμε για κινέζικο γύρω στα μέσα Ιούλη...για να σου είμαι ειλικρινής κι εγω ξενερωμένη είμαι..όλο το καλοκαίρι όποτε μιλάγαμε "κανονίζαμε" να βρεθούμε για καφέ..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Τα νεα της "γεννησα στις 1 και15 2600.

τον εχουν στη μοναδα για καμια 15 μερες περιπου του εχουν οξυγονο

και ορο ακομ γαλα δεν εχει πιει

παω στο επισκεπτηριο και τον βλεπω

με το καροτσακι επιδη εκανα καισαρικη

ανυπομονω να ερθει παλι το αυριο να παω να ον δω"

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι 24/09/2012

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρααα!!

Χαρά Να σου ζήσει!!Να τον δεις όπως επιθυμείς!!!Και γρήγορα να τον έχεις αγκαλίτσα!!!

Εμείς πήγαμε στον γιατρό χθες!!! Την άλλη βδομάδα γεννάμε!!! ή Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή το πολύ!!Δεν με βάζει νωρίτερα για να ωριμάσουν και άλλο οι πνεύμονες!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα!

Χαρά να σου ζήσει και σύντομα να τον πάρεις στο σπιτάκι σας!!!!!

Κορίτσια εχτές πήγα στη γιατρό μου και κάναμε nst. Όλα φυσιολογικά μου είπε, απλά δεν μου είχε πει να φάω πριν πάω και κοιμόταν το μωράκι:eek:.

Σε δύο εβδομάδες μου είπε να ξαναπάω για να ξανακάνουμε. Σαν ΠΗΤ μου είπε ότι θεωρούμε τις 2/11 οπότε είμαι 34 εβδ. και 3 ημ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσουμε τόσο αργά για να γεννήσω. Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη μου φαίνεται μια χαρά :tongue::tongue::tongue:.

Για μαιευτήριο είχαμε πει για το Γαια γιατί είχε κάποια προσφορά η οποία όμως έληξε και μου είπε να επιλέξω αν θέλω Γαια ή Ιασώ. Εσείς τι λέτε??

Επίσης ήθελα να ρωτήσω το nst εσείς το πληρώνετε ξεχωριστά? Γιατί εμάς εχτές μας πέταξε ένα μόνο το nst θα σας κρατήσω που είναι 30 ευρώ, ενώ μέχρι τώρα πληρώναμε 40 το μήνα και ότι υπέρηχος χρειαζόταν τον κάναμε(συνήθως 1 το μήνα ή στις 20 μέρες). Λέτε να εννοεί ότι κάθε nst θα το πληρώνουμε 30 αρι?

Για μαία δεν έκανε νύξη κι εγώ δε σκοπεύω να το θίξω και να πάρω τελικά.

Miss caramel να τα χιλιάσετε!!! Κι εμείς έχουμε επέτειο αύριο(11 χρόνια!!!!!!!!!)

Καλημέρα marant!!

Εμένα με βάζει κάθε βδομάδα πλέον για nst και δεν μου το χρεώνει!!Πληρώνω μόνο την επίσκεψη κάθε 2 βδομάδες που ποηγαίνω!!! Μαία δεν θα ήθελες να πάρεις?? Εγώ από τότε που μίλάω μαζί της είμαι καλύτερα και αν θέλω να ρωτήσω κάτι παίρνω αυτήν τηλ και όχι τον γιατρό με το παραμικρό!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...