Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

μπααααα..κ εγω τι του εταζα,τι τον απειλουσα,τιποτα εκεινος!!χαχααχ

χαχαχαχαχα!!!!ξέρω οτι έχεις σειρά κοριτσάρα μου!!!!!!!χαχαχα!!!!

εκτός απο το σεχ που είναι δοκιμασμένη συνταγή τί άλλο να κάνω;τουλάχιστον να μαλακώνει ο τράχηλος και να κατέβει η μπέμπα-πως θα το καταλάβω;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα!!!!ξέρω οτι έχεις σειρά κοριτσάρα μου!!!!!!!χαχαχα!!!!

εκτός απο το σεχ που είναι δοκιμασμένη συνταγή τί άλλο να κάνω;τουλάχιστον να μαλακώνει ο τράχηλος και να κατέβει η μπέμπα-πως θα το καταλάβω;;

εμεις πηγαμε χθες κ περπατησαμε κ πρωι κ βραδυ κ μετα ειχα συσπασουλες μικρες..εμενα μονο περπατημα μου εμεινε,γιατι οπως σας ξαναειπα απο το αλλο,δεν παιζει...κ εφαγα κ κατι πικαντικες τυροκροκετες το βραδυ,εκανε παρτι ο μπεμπης!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερα κι απο μενα!

Μαμα Τοματο καλος ηρθες στην παρεα μας!

Μαριουλα δε φανταζεσε ποσο σε νιωθω! Ο αντρας σου θα ερθει αργοτερα ή οταν ειναι να γεννησεις? Σκεψου οτι ολα γινονται για το καλο το δικο σου και του μωρου και συντομα θα ειστε ολοι μαζι αγκαλιτσα!

Ρινιω σε πολυ ενοχλητικη καταστα βρεθηκες :(. Να σου πω την αμαρτια μου εγω θα εβγενα με τον αντρα μου, τη νονα (οχι το παιδι της) και θα ειχα κανονισει τι θα πουμε, δε φταις εσυ που δεν τον θελει για να φας ολη τη συζητηση μονη σου! Απ την αλλη ειναι κριμα να μην νιωθει ο μπαμπας καλα με τον νονο, πολυ καλα κανεις και τον στηριζεις!

Ειχα κι αλλα να γραψω αλλα μολις αρχισα ξυπνισε η μικρη απο τον πρωτο της εφιαλτη. ευτιχος μονο με γκρινια και χωρις πανικους. Τα λογια της μαζεμενα για το ονειρο "Σημερα γεννας (με σιγουρια το ειπε χεχε). Ειμασταν στο νοσοκομειο και πηγαμε τουαλετα και με #χ#σ#ς σε ολο το σωμα, οχι στα μαλια και στο προσωπο. Οι νοσοκομες ηταν μαυρες με μαυρα ρουχα". Πλιζ πειτε μου αν βγαζετε ακρη!!

Προχθες υπογραφτικε η αδεια του αντρα μου 4-10 με 21-10! Το μαθαμε χθες γιατι απλα ο δεν πηγε να ρωτησει προχθες! Το τι ακουσε δεν λεγετε!

Παλι περασα 3 νυχτες με ελαχιστο υπνο και συσπασεις και κραμπες ολη την ωρα... Χθες επιτελους δεν πονουσα αλλα παλι με πηρε ο υπνος στις 5.

Κατι μου λεει η μικρη τα λεμεεεε

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ είμαι καλά στας Αθήνας… το τι κλάμα έριξα χθες… δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από το νησί και τον άντρα μου… πολλές οι μέρες λέω… δεν μπορώ! Τα σκυλάκια μου το γατάκι μου, όλα μαζί μου τα ήθελα!

Σήμερα συνεχίζει να μου λείπουν, αλλά τα βλέπω λίγο καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, να μην τον αγχώνω κιόλας. Ούτε αυτός μπορεί στο άδειο σπίτι! ( βέβαια καλό είναι αυτό… να μάθει! Αμ πως… το ζεστό φαγάκι κάθε μέρα δεν φτιάχνετε μόνο του χιχιχι )

Προχθές πήγα και σε ένα γάμο και ήθελα να χορέψω, αλλά δεν ήξερα αν κάνει ή όχι! Μου έλεγε ο άντρας μου χόρεψε μωρέ, το φουσκωτό εδώ δίπλα το έχουμε… ( όχι δικό μας, γείτονα ) τσουπ πετιόμαστε! Άλλοι μου έλεγαν μη χορέψεις και τρέχουμε, τώρα που έφαγες το γάιδαρο! Τελικά δεν χόρεψα…

Όλες καλά είστε και κάποιες ετοιμάζεστε να γεννήσετε! Και είστε εκεί… 37 εβδομάδων γύρω γύρω… λίγο μετά… δηλαδή εγώ την επόμενη εβδομάδα… μωρέ ας προλάβω να κάνω τις δουλειές μου και μετά ας γεννήσω, θα πάω και πιο σύντομα σπίτι μου!!! Χεχε

Σας φιλώ πολύ, ελπίζω όλες να είμαστε καλά! Και όποτε μπορέσω θα ξαναμπώ, μπορεί και αύριο!

Τατούμ πολύ ευχάριστα τα νέα σου με την άδεια του άντρα σου!!Μια χαρά !!Με το καλό να τον υποδεχθείς!!Πες του μπέμπη να κάνει υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Τατούμ πολύ ευχάριστα τα νέα σου με την άδεια του άντρα σου!!Μια χαρά !!Με το καλό να τον υποδεχθείς!!Πες του μπέμπη να κάνει υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα!!

Ολες μετρανε για ΠΗΤ κι εγω για προσγιοση αεροπλανου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

περπάτημα κάνα δυο μέρες το άφησα,σήμερα θα πάω πάλι γιατί όντως νιώθω να μου κάνει καλό...

Tatum τα σκ@τ@ είναι λεφτά,ως γνωστόν!!!επίσης η κοράκλα σου πρέπει να είναι πολύ τυχερή!!!Ωραία τα νέα για την άδεια του συζύγου,θα τον έχεις κοντά τελικά ευτυχώς και για την κόρη σου καλό θα είναι να είναι κοντά!!Όντως μ'εφερε σε λίγο δύσκολη θέση,θα το κουβεντιάσουμε και τ'απόγευμα πάλι αν και σαν γνήσια υδροχοάρα την απόφαση την πήρα και μουλάρωσα...η αδερφή μου μου είπε να μην της πω οτι υπάρχει προβλημα με τον άντρα της αλλά επειδή ο Νίκος δεν τους νιώθει πολύ κοντά ως φίλους και δεν βρισκόμαστε και πολύ συχνά θα ήθελε καλύτερα ανθρώπους που είναι πιο κοντά μας...ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ την παρεξήγηση δεν τη γλυτώνω,μου είπε η σιστερ,τουλάχιστον να της πω πως ναι οκ,κάνουμε καλη παρέα αλλά δεν νιώθει να κολλάμε (ο Νίκος) ως κουμπάροι....οπότε αυτό θα γίνει κι αυτό θα πω...

Βικάκι μου αγάπη μου να μην στεναχωριέσαι είναι για λίγες μέρες...προσπάθησε λιγάκι με κάνα βιβλίο και τα ψώνια σου ν'αποξεχαστείς μέχρι να έρθει ο αντρούλης σου...(κι ο ένας κι ο άλλος!!!!)

Κατερινα μην ξεχάσεις να μας πεις τί σου ε'ιπε ο γιατρός...τί ώρα ακριβως έχεις ραντεβού;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλη βδομαδα κοριτσια !

βαλαμε κ λιστα βλεπω κ πολυ μου αρεσει !

tatum γλυκεια μου με το καλο να τον δεχτεις :tongue:

εμεις αγορασαμε συρταριερα στο παιδικο δωματιο γιατι ειχανε στριμωχτει τα ρουχα κ τωρα εχει μεινει ενα γερο καθαρισμα κ κατι ψιλοπραγματα.

στην βαλιτσα κατι εχω ψιλοβαλει επιτελους .

πεμπτη η παρασκευη θα παω για κατι εξετασεις , δευτερα μεσημερι θα παω να κανω υπερυχο να δουμε την αναπτυξη της μικρης κ τεταρτη παλι γιατρο .....ουφ .

απτην μια θελω να την δω κ απτην αλλη λεω πως θα τα καταφερ με δυο παιδια?

οι ορμονες κανουν τρελο παρτυ μεσα μου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ax βρε ριτακι,σημερα σε σκεφτομουν..πολλα χρονια θα ζησεις!!!;)

αχ κοπελαρα μου !

εσυ σαν δευτερομανουλα, πως νιωθεις ????

εχεις ανχος ???

η "μεγαλη" σου παει παιδικο ?

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτάκι κι εγω θέλω μια απο τα ΙΚΕΑ για το δωμάτιό μας!!!η μικρή ακόμα ΔΕΝ χρειάζεται κάτι έξτρα...αν πάρει βέβαια απο τους γονείς της βλέπω να γεμίζουν οι ντουλάπες στο πιτς φυτίλι!!!!χαχαχα!!!!πλάκα-πλάκα θέλω κι ενα γερό ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα μου...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αχ κοπελαρα μου !

εσυ σαν δευτερομανουλα, πως νιωθεις ????

εχεις ανχος ???

η "μεγαλη" σου παει παιδικο ?

δεν την εστειλα στο παιδικο φετος,μας ειπαν να το αποφυγουμε κ λογω ιωσεων κ για ψυχολογικους λογους..οσο για το αγχος,φυσικα κ εχω κ μαλιστα πιο πολυ απο το πρωτο,κ εγω σκεφτομαι πολλες φορες πως θα τα βγαλουμε περα με 2 παιδια..

S4iNp3.png

BU56p3.png

εμεις ρινιω φαγαμε τον κοσμο για να βρουμε κατι οικονομικο βασικα κ να εχει κ χωρους .

ειδαμε κατι στα πρακτικερ αλλα δεν τρελαθηκα γιατι δεν μου αρεσε τα χρωματτα που το εβγαζε . μετα ειδαμε στην εκθεση σπιτιου που ειχε στο περιστερι κ μιλησαμε με καποιον στον ασπροπυργο που μπορουσε να μας εφτιαχνε κατι στις διαστασεις που θελαμε κοντα στα 150.

τελικα τελευταια σπιτι καναμε μια βολτα στα ικεα κ καταληξαμε σε μια με 4 συρταρια, ψηλη .την λευκη την ειχε 79 κ αν θελαμε χρωμα 99.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...