Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

to enstikto sini8ws DEN la8euei.

ki egw sou lew 8a rwtisw ton giatro aurio na mou pei 100% min einai kai tipota allo,kserw egw?

ston yperixo pou 8a mou kanei aurio 8a kouniete lete?to skeftomoun apo to sab/ko,kai laxtaraw..giati diabasa oti kouniountai stin 10 ebdomada

μπορει να μην κουνιεται αλλα θα βλεπεις την καρδουλα να παλλεται...κ θα ειναι σαν να κουνιεται!!!ολα καλα θα πανε!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

γιατι βρε κοριτσια?εχετε την ιδια αντοχη με πριν?εγω σερνομαι κ δεν εχω κ πολυ δυναμη για τρελιτσες,ο δικος μου δεν μου το απαγορεψε,αλλα που κουραγιο?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εγώ έχω τρελές ορέξεις... ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!! Είμαι να σκάσω, ξυπνάω υπερπαραγωγή τσόντας και τέτοια! Χειρότερη από τον άντρα μου είμαι... έτσι είναι συνήθως:rolleyes:

Εμάς στον προηγούμενο υπέρηχο δεν είχε καλό πλάνο του εμβρύου... τώρα αύριο που θα πάμε ελπίζω να το δούμε και να το ακούσουμε όπως πρέπει και να επαναφέρω το θέμα που με καίει γιατί βλέπω σύντομα τα νεύρα μου να γίνονται κρόσσια!

Όσο για την αντοχή, για 8 ώρες αφού ξυπνήσω είμαι στο 100%, μετά πέφτω απότομα στο 50% και στο 12ωρο είμαι έτοιμη για νανάκια:wink:

Ίσως και να την παλεύω ακόμα γιατί ο αιματοκρίτης είναι σχετικά ψηλά...βέβαια τα ερυθρά μου , σίδηρος, φερριτίνη και αιμοσφαιρίνη είναι οριακά χαμηλά.... Κάνω υπομονή (με το ζόρι) μέχρι αύριο να μου λυθούν οι απορίες!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Εγώ έχω τρελές ορέξεις... ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!! Είμαι να σκάσω, ξυπνάω υπερπαραγωγή τσόντας και τέτοια! Χειρότερη από τον άντρα μου είμαι... έτσι είναι συνήθως:rolleyes:

Εμάς στον προηγούμενο υπέρηχο δεν είχε καλό πλάνο του εμβρύου... τώρα αύριο που θα πάμε ελπίζω να το δούμε και να το ακούσουμε όπως πρέπει και να επαναφέρω το θέμα που με καίει γιατί βλέπω σύντομα τα νεύρα μου να γίνονται κρόσσια!

Όσο για την αντοχή, για 8 ώρες αφού ξυπνήσω είμαι στο 100%, μετά πέφτω απότομα στο 50% και στο 12ωρο είμαι έτοιμη για νανάκια:wink:

Ίσως και να την παλεύω ακόμα γιατί ο αιματοκρίτης είναι σχετικά ψηλά...βέβαια τα ερυθρά μου , σίδηρος, φερριτίνη και αιμοσφαιρίνη είναι οριακά χαμηλά.... Κάνω υπομονή (με το ζόρι) μέχρι αύριο να μου λυθούν οι απορίες!

μπραβο σας!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!εμενα με κυνηγαει ο αντρας μου,αλλα με παιρνει ο υπνος!!χιχι.εγω σερνομαι ολη μερα..κ μεχρι να κοιμηθει η μπουμπου μου παει 11.30-12.00,μετα κοιμαμαι ορθια!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλήσπερα και μην ξαναμιλήσει καμία για κιλά. 4 κιλά πάνω είμαι.

Σας βλέπω μέσα στην όρεξη. Εγώ πάλι όχι τόσο. Τρελή κούραση με τα παιδιά ,πονάω και χαμηλά απο την δεξιά πλευρά και κοιμάμαι απο τις 9 το πολύ. Οπότε 1 φορά την εβδομάδα και αν.........................

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

καλήσπερα και μην ξαναμιλήσει καμία για κιλά. 4 κιλά πάνω είμαι.

Σας βλέπω μέσα στην όρεξη. Εγώ πάλι όχι τόσο. Τρελή κούραση με τα παιδιά ,πονάω και χαμηλά απο την δεξιά πλευρά και κοιμάμαι απο τις 9 το πολύ. Οπότε 1 φορά την εβδομάδα και αν.........................

τα κιλα ειναι το λιγοτερο..να ειναι καλα τα μωρακια μας κ θα τα χασουμε ολα!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κουκλες τι μου κανετε??

εμεις ολα καλα δοξα το θεο τη δευτερα θα παω στο ρεα για κατι αιματολογικες -ουρα και κολπικο υγρο εσεις τις κανατε αυτες?? εγω αυχενικη εχω μετα το πασχα οποτε εχω μελλον ακομα μ δευτερα θα ξαναπαω στο γιατρο να δω το φασολακι μου απο αναγουλες παμε καλυτερα δοξα τον θεο αυτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

ναι χαρα τις εχω κανει αυτες κ εχω ηδη παρει το δευτρο πακετο εξετασεων, αυχενικη αιματολογικες-ουρων

καλα αποτελεσματα ευχομαι.

εχουν σταματησει καπως οι αναγουλες αλλα κουραζομαι πραγματικα . ο γιωργης μου κοιμαται περιπου 11 κ απτις 9εως τις 11 σερνομαι κ κοιμαμαι ορθια .....

88M1p3.pngycQap3.png

Χαρά πριν μια εβδομάδα έκανα τις εξετάσεις που λες. Το καλό είναι ότι ο γιατρός μου είναι στο ικα και μου τις έγραψε οπότε πήγα στο μικροβιολογικό που παω χρόνια και πλήρωσα μόνο 25 ευρώ τη συμμετοχή (πάλι καλά!) Οι απαντήσεις έκαναν 2-3 μέρες να βγούν.

Σήμερα θα παω στο γιατρό να του τις δείξω :D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχχχχχ... το'χω χάσει:D

Πήγαμε στο γιατρό είδαμε το καμάρι μας, 1,8 εκ. ήταν "φουντούκι" έγινε "macademia"!!!

Ακούσαμε και καρδούλα και μας αποτελείωσε:!:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Αχχχχχ... το'χω χάσει:D

Πήγαμε στο γιατρό είδαμε το καμάρι μας, 1,8 εκ. ήταν "φουντούκι" έγινε "macademia"!!!

Ακούσαμε και καρδούλα και μας αποτελείωσε:!:

καλημερα κοριτσια!!!

αντε miss caramel ειδες το macademia??ολα καλα πηγαν το ειδες!!με το καλο τωρα θα το ξαναδειτε στο επομενο ραντεβου!!

χαρα χαιρομαι που εισαι καλα!!!! να προσεχεις κ εσυ κ το μωρακι σου!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

kalimera manoules!!!

extes pigame ston giatro kai eidame to mikro mas..stin 10 ebd. einai sta 3,37 cm ki i kardoula tou akougotan sta8eri kai dinati...

makari na ipirxan akoustika opou 8a mporousa na to akouga oli mera!!:tongue:

gia auxeniki diafaneia mou eipe gyrw stis 5/4 na kleisw rantebou mou edwse asbestio kai sidiro alla alles aimatologikes de mou edwse,opws blepw oti edwse se esas...

bebaia tis eksetaseis mou tis eide ki itan ola mia xara,mono sta oria me brike gia to stigma-den anysixw giati eixe o pappous mou- kai esteile kai to Nikola na kanei mia ilektroforisi aimosfairinis ki ekeinos.

episis mporw na ka8omai wres ateleiwtes na koitazw to yperixografima!!na prospa8w na syndiasw ta xaraktiristika mas kai na skeftomai pou na moiazei...

opou ki an eisai esy pou mou esteiles auto to dwro..S'EUXARISTW S'EUXARISTW S'EUXARISTW....s'eugnomonw kai tapeina se proskynw...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...