Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

αααα.τοτε ολα εξηγουνται..το ειπε μαλλον ετσι η κουμπαρα σας..δεν υπηρχε περιπτωση να το εχει παρει.πες οτι γινεται λαθος κ ειναι αγορι,πες οτι θα το βαπτισετε οταν παει 5 χρονων..κτλ..τι κουφα ειναι αυτα που λεει?

τωρα που ειδα την λιστα,η μαρικιους εχει να μπει πααααααααρααααα πολυ καιρο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καραμελενια μου,πολυ ωραιος ο μαρσυπος!!!!Κ με γεια τα πραγματακια!!

νεμινα μου,μηπως ειναι το αμνιακο?

καλα βρε ρινιω μου,κ εκεινοι ακομα δεν γεννηθηκε το παιδι,πηραν σταυρο?τι κουφο ειναι αυτο?εμας στο μαγαζι 10 χρονια τωρα δεν εχει τυχει κατι τετοιο.:confused:

μαριουλα,αντε κοντεβεις κ εσυ!!

αχ κοριτσια,ακουστε κατι.στο αλλο φορουμ,μια κοπελα ηταν 38 εβδ κ πονουσε λιγο λεει η μεση της..παιρνει τον γιατρο κ της λεει,πηγαινε στο ιασω το απογ να σου κανουν κορδελα.φτανει λοιπν 5.15,την παραλαμβανουν κ εχει διαστολη 7-8 :shock: στις 6 ειχε γεννησει κιολας.ουτε επισκληριδιο δεν προλαβε να κανει..ο γιατρος ισα ισα προλαβε να ερθει κ να την ξεγεννησει... χαχαχα.αχ μακαρι να εχουμε ολες τετοια γεννα!:P

το ιδανικό μου θα ήταν αυτό!!!

ναι κι εμένα εντύπωση μου έκανε με τον σταυρό...ποιός ξέρει μπορεί να τον βρήκαν σε προσφορά..δεν είναι εκεί το θέμα...το θέμα είναι οτι πως κάνεις την κουβέντα;τί να της πω;ο Νίκος δεν θέλει τον Μήτσο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

το ιδανικό μου θα ήταν αυτό!!!

ναι κι εμένα εντύπωση μου έκανε με τον σταυρό...ποιός ξέρει μπορεί να τον βρήκαν σε προσφορά..δεν είναι εκεί το θέμα...το θέμα είναι οτι πως κάνεις την κουβέντα;τί να της πω;ο Νίκος δεν θέλει τον Μήτσο;

μμμμ..ναι... εγω λεω να της το πεις στα ισια.οσο δυσκολο κ να ειναι καλυτερα τωρα παρα μετα.εχετε καποιον αλλο υποψηφιο γαι την θεση?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μακάρι άννα να έχουμε όλες τέτοια εύκολη γέννα!!!

Ρινιώ όντως δεν είναι ωραίο να λες και να ξελές, αλλά πρέπει ο νονός να είναι κοινής αποδοχής!!!

συμφωνω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

μμμμ..ναι... εγω λεω να της το πεις στα ισια.οσο δυσκολο κ να ειναι καλυτερα τωρα παρα μετα.εχετε καποιον αλλο υποψηφιο γαι την θεση?

κι εγω αυτό λέω..να της πω πάμε για καφέ και της το λέω αν και χτες ο Νίκος μου είπε εντάξει δε θέλω να παρεξηγηθείτε..ε,δε γίνεται του λέω..απλώς και ο Νίκος να τον πιάσει να του μιλήσει (μου το πρότεινε) μετά θα σκέφτομαι συνέχεια οτι αυτό κρέμεται απο πάνω μας σαν δαμόκλειος σπάθη...κάποια στιγμή θα αναφερθει,θα συζητηθεί τελοσπάντων θα προκύψει..μας είχε πει ένα ζευγάρι και τους είχα κόψει τη φόρα τώρα ντροπή δεν είναι και σ'αυτούς να πω α,προέκυψε αυτό βαφτίστε την μπέμπα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μακάρι άννα να έχουμε όλες τέτοια εύκολη γέννα!!!

Ρινιώ όντως δεν είναι ωραίο να λες και να ξελές, αλλά πρέπει ο νονός να είναι κοινής αποδοχής!!!

εμ αυτό του είπα...Νικόλα μου δεν συζητώ καν αμα δεν τους θες πάνω απο όλα εσυ και το παιδί σιγά ΄τωρα...

εσύ γιατί δεν τον θέλεις τον νονό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εσείς πότε πάτε γιατρό??

Πιστεύω θα μου πει για Σάββατο!!!ΧΑΧΑ!!Θα θελα εε??

ΑΑΑ Μαριούλα η Βίκυ θα ερχόταν χθες Αθήνα , απ'ότι μας είχε πει!!! Οπότε γι'αυτό μαλλον δεν μπορεί να μπει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εσείς πότε πάτε γιατρό??

Πιστεύω θα μου πει για Σάββατο!!!ΧΑΧΑ!!Θα θελα εε??

ΑΑΑ Μαριούλα η Βίκυ θα ερχόταν χθες Αθήνα , απ'ότι μας είχε πει!!! Οπότε γι'αυτό μαλλον δεν μπορεί να μπει!!!

εγω την Παρασκευή...κι ελπίζω διακαώς το σ/κ να γεννήσω χαχαχαχαχα!!!!σκέφτομαι να πω του γιατρού αν υπάρχει κάνα κόλπο να το κάνω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

fyJbp3.png

GCQAp2.png

εεεεεεεε...για κοψε λιγο κυρια μου... υπαρχει μια σειρα προτεραιοτητας κ παρακαλω πολυ να την ακολουθεις..:tongue:

αντε κατερινιω,καλα αποτελεσματα!!εγω εχω την τεταρτη!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

εγω την Παρασκευή...κι ελπίζω διακαώς το σ/κ να γεννήσω χαχαχαχαχα!!!!σκέφτομαι να πω του γιατρού αν υπάρχει κάνα κόλπο να το κάνω...

μπααααα..κ εγω τι του εταζα,τι τον απειλουσα,τιποτα εκεινος!!χαχααχ

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...