Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

xaxax ελα ντε λιγο ακομα τουλαχιστον ας το εκμεταλευτουμε οσο μπορουμε

εγω παλι πριν καιρο ειχα κολλησει με λουκουμαδες και τους εφαγα με μερεντα οχι με μελι μιλαμε ενα κουτι μερεντα εφαγα φαντασου λυσσα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!!!

eHg9PJc1Nds

Nemina από ότι ξέρω υγρά και βλέννες μπορεί να χάνεις μικρή ποσότητα και καμιά βδομάδα μέχρι να σε πιάσουν πόνοι και να γεννήσεις!

Ταινία ελέγχου από το φαρμακείο ίσως (λογικά έχουν)... για να μην αγχώνεσαι και τόσο το λέω! Εκτός αν είσαι σίγουρη τι υγρά είναι (γιατί εγώ σαν ξανθό ζόμπι ανάθεμα και αν καταλάβω χωρίς την ταινία :tongue:)

Ρηνιώ η συνταγή που περιγράφεις μου κάνει πολύ μμμμμ... ντομάτα, βασιλικός, κρεμμύδι, κολοκύθι, μελιτζάνα, μαηνητάρια... ότι πρέπει είναι!!!! ;)

Μέρα για δουλειές σήμερα με τον άντρα... άντε να δούμε πως θα παει το ξεσκαρτάρισμα :)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ευχαριστώ Withu. Το πρώτο σου είναι;

Δεν είναι ότι δεν αγχώνομαι καθόλου, απλά όχι για τον τοκετό, αλλά πχ για το αν θα είναι γερός ο μπέμπης και για το αν θα θηλάσει εύκολα. Εντωμεταξύ, έχουν αρχίσει να γεννάνε οι υπόλοιπες μαμάδες Οκτωβρίου, (Ελβίνα, 4 κοπέλες από τα μαθήματα)! This is getting real, που λένε κι εδώ!

Nαι.Το πρωτο μου ειναι.Εννοειται πως το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι να ειναι γερο το μωρακι μου κ να τα καταφερω να το θηλασω!Αλλα κ ο τοκετος επιδη ειναι κατι αγνωστο για μενα,δεν με αφηνει αδιαφορη.Λεω,πως θα ειναι;Βεβαια ςχω ακουσει πως τους πονους τους ξεχνας,αμεσως μολις δεις τη φατσουλα του μωρου σου!

Ελβινα,κανε υπομονη!Κοντευεις!Με το καλο!

Ρινιω,πιστευω πως θα καταλαβουμε ποτε ηρθε η ωρα.Εγω ξερεις τι εχω παθει;Καποιες φορες ,αν χρειαστει να φτερνιστω,που φευγουν μια-δυο σταγονες ουρα.Σαν τις γιαγιαδες εχω γινει.

Νεμινα,μαλλον κοντευει το μπεμπε.

Μις καραμελ,ωραιο το μαρσιπο!

Αναστ,δεν ειχες αδικο!Τα΄θελε ο κ...ς ι της!Κατι τετοια με εκνευριζουν πολυ!Θελω ,οπως φερομαι,να μου φερονται!Παλι καλα που συμφωνησε ο αντρας σου να παει μονος του.

withu αυτο το είχα στη κόρη μου με το παραμικρο βηξιμο-φταρνισμα ειχα ελαφρα ακρατεια κι όταν ξαφνικα σπασαν τα νερα λεω "Μα πως μου εφυγαν τσισα αφου δε φταρνίστηκα!!" Τα υγρα που εχω τωρα είναι τελειως αοσμα όμως, το εσωρουχό μου δε μυρίζει ασχημα όποτε φευγουν (σας αηδίασα, ξερω). Σα νερό. Μαλλον εχει δικιο η Καραμελ.

Ρηνιώ ναι αυτόν είχα. Δεν αγχώνομαι που δεν το σηκώνει εχει απίστευτα πολυ κόσμο κι αμα τυχει κατι εκτακτο κ παω στο νοσοκομείο τον ειδοποιούν εκεί.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλιτσες τι κανετε???

αλλαζω εβδομαδα σημερα ειμαι ακριβως 34 η πιο μικρη σε εβδομαδες:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αντε να φτασω και εγω στις 38 να γεννησω:P

την κυριακη ταξιδευω θα παω να μεινω στην ροδο που σας ειχα πει ως την γεννα!!!εκλεισα και σπιτι και ειναι ολα οκ! το μονο που με στεναχωρει ειναι που θα ειμαι τοσες μερες μακρια απο τον αντρουλη μου:(ποτε δεν εχουμε μεινει χωρια τοσο καιρο και μου κακοφαινεταια πο τωρα που στεναχωριεμαι:cry: τον γνωριζω 6 χρονια ποτε δεν εκανα πανω απο 2 μερες να τον δω και τωρα που θα κανω περιπου 20 μερες χωρια του στεναχωριεμαι τοοοοοοοοσο πολυ!!!

μαμα τοματο καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!

κοριτσια καιρο δεν εχει να μπει βικυ μας η μου φαινεται?

μιςς καραμελ με γεια τα πραγματακια!!!

μαντι τι εγινε τελικα?

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε????????

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριούλα μου τουλάχιστον ξέρεις πότε θα γεννήσεις....εγω που κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα;;;;;;;;που θα περιμένω ως την Παρασκευή να πάω στον γιατρό να μου πει πως πάμε...και τρέμω μη μου πει οτι καθυστερούμε...ααααχχχ....απο την εβδομάδα σου ήδη σκεφτόμουν να γεννήσω,να ηρεμήσω!!!χαχαχαα!!!ανυπόμονη!!!

Κατά τ'αλλα;λέτε να είχαμε καμια γέννα χτες και δεν προλάβαμε να ενημερωθούμε;;;

Εγώ έχω πρόβλημα...προέκυψε χτες,εκ του ανευ και ουρανοκατέβατο...και αφορά πάλι τη νονά της μπέμπας που τελικά δε θα γίνει νονά έτσι όπως πάνε τα πράγματα γιατί ο Νικόλας πάνω σε κουβέντα που είχαμε χτες μου είπε πως δεν θέλει τον άντρα της...εν τω μεταξύ την τελευταία φορά που μιλήσαμε με την κοπέλα μου είπε οτι πήγαν και πήραν και τον σταυρό..ΟΚ του λέω θα της μιλήσω γιατί είναι δικό ΜΑΣ το παιδί και δεν θέλω να έχει νονούς που να μην έχουμε επαφές...Ντρέπομαι βέβαια αλλά δεν ξέρω πως να το χειριστώ...πως να πάω να της πω οτι δεν θέλουμε;Μ'εχει πιάσει απο χτες κορίτσια ένα πράγμα...αν με πιάσετε απο τη μύτη σκάω...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ax βρε Ρινιώ!!!Όντως είναι δύσκολη κατάσταση!!Και αυτή ακόμα δεν γεννήθηκε το παιδί , πήγαν και ψώνισαν για την βάφτιση??

Και εγώ δεν τον θέλω τον κουμπάρο για νονό και δεν ξέρω τι θα κάνω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

marikious 6/10/12 κοριτσάκι

Annast 10/10/12 αγοράκι

tatum 10/10/12 αγοράκι

manti 12/10/12 κοριτσάκι

Εlvina 14/10/12 αγοράκι

riniw 15/10/12 κοριτσάκι

rita_ki 17/10/12 κοριτσάκι

ΚΑΤRINDM 17/10/12 κοριτσάκι

καλλιθέα 20/10/12 κοριτσάκι

withu 23/10/12 αγοράκι

katesps 25/10/12 κοριτσάκι

marioula 1234 25/10/12? αγοράκι

miss caramel 28/10/12 κοριτσάκι

χαρα25 30/10/12? αγοράκι

marant 30/10/12 αγοράκι

evelina.t. 3/11/12 αγοράκι κοριτσάκι 08/09/2012

Nemina 14/10/12κοριτσάκι

v-forvicky 22/10/12 αγοράκι

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατερινάκι αλήθεια σου λέω είχε προκύψει απο την αρχή πρόβλημα...τελοσπάντων λύθηκε εκείνη η παρεξήγηση αλλά αυτή δεν το βλέπω...και να σου πω την αλήθεια μου τον άντρα μου θα στηρίξω..δικό του είναι το παιδί...

Κι έχεις δίκιο και για τον σταυρό..πρώτη φορά το ακούω κι εγω χωρίς καν να έχουμε κλείσει ημ/νία ή εκκλησία ή να λέμε οτι θα γίνει περίπου τότε..να πηγαίνει και να παίρνει τον σταυρό...το θέμα είναι πως ποέκυψε ξαφνικά το θέμα...μέχρι χτες δεν μου το είχε αναφέρει..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εννοείται ότι θα στηρίξεις τον άντρα σου!!Ο νονός του παιδιού πρέπει να είναι κάποιος που τον θέλετε και οι δύο και το σημαντικότερο , να έχετε καλές επαφές !!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καραμελενια μου,πολυ ωραιος ο μαρσυπος!!!!Κ με γεια τα πραγματακια!!

νεμινα μου,μηπως ειναι το αμνιακο?

καλα βρε ρινιω μου,κ εκεινοι ακομα δεν γεννηθηκε το παιδι,πηραν σταυρο?τι κουφο ειναι αυτο?εμας στο μαγαζι 10 χρονια τωρα δεν εχει τυχει κατι τετοιο.:confused:

μαριουλα,αντε κοντεβεις κ εσυ!!

αχ κοριτσια,ακουστε κατι.στο αλλο φορουμ,μια κοπελα ηταν 38 εβδ κ πονουσε λιγο λεει η μεση της..παιρνει τον γιατρο κ της λεει,πηγαινε στο ιασω το απογ να σου κανουν κορδελα.φτανει λοιπν 5.15,την παραλαμβανουν κ εχει διαστολη 7-8 :shock: στις 6 ειχε γεννησει κιολας.ουτε επισκληριδιο δεν προλαβε να κανει..ο γιατρος ισα ισα προλαβε να ερθει κ να την ξεγεννησει... χαχαχα.αχ μακαρι να εχουμε ολες τετοια γεννα!:P

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εννοείται ότι θα στηρίξεις τον άντρα σου!!Ο νονός του παιδιού πρέπει να είναι κάποιος που τον θέλετε και οι δύο και το σημαντικότερο , να έχετε καλές επαφές !!!

παιδί μου τον ρώτησα αν του πρότεινε κάποιος άλλος κι άλλαξε γνώμη και μου λέει ΟΧΙ δεν θέλω τον άντρα της...εν τω μεταξύ όταν τη γνώρισε ο Νίκος ήταν ελέυθερη (χωρισμένη με παιδί) και μετά γνώρισε τον άντρα της και παντρεύτηκε..αν μου το είχε πει πιο νωρίς θα το είχα λήξει νωρίτερα...το "λέω και ξελέω" δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...