Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τελικά δεν γέννησα ακόμη. Έκανα το nst το πρωί και δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετός αλλά το μωρό είναι πολύ χαμηλά, με πιέζει τόσο το κεφάλι του που μετα βίας περπατάω. Ο γιατρός που είπε ότι είναι ζήτημα από ωρών έως λίγων ημερών. Με τα πρώτα πονάκια που είπε να πάω αμέσως στην κλινική γιατί θα γεννήσω πολύ γρήγορα όπως φαίνεται. Σας αφήνω γιατί με κουράζει ακόμη και να κάθομαι στον υπολογιστή. Δεν ξέρω, μου ήρθε λίγο απότομο. Περίμενα να γεννήσω Οκτώβριο αλλά ο μπέμπης βιάζεται. Τουλάχιστον να κάνει υπομονή μέχρι αύριο που κλείνω 37 εβδομάδων. Έχω μεγάλη ενόχληση χαμηλά και δεν αντέχω άλλο, θέλω να γεννήσω αλλά ας είναι από αύριο. Φιλάκια σε όλες και όποτε μπορέσω θα σας ενημερώσω.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντοματο-μαμά Οκτωβρίου καλώς μας ήρθες!!!με το καλό!όλες οι πρωτο-μανούλες είμαστε ΚΑΙ αγχωμένες ΚΑΙ ψαρωμένες οπότε οτι και να σου λένε οι αδεφο-πεθερο-μαμαδο-κουνιάδες είναι λόγια....κι εγω έτσι αισθάνομαι...

Elvina είμαστε μαζί εμείς ελπίζω να τα καταφέρεις να περιμένεις λίγες μερούλες αν και εγω σήμερα ένιωσα μια πρώτη γερή σύσπαση και τα ψιλοχρειάστηκα...ακριβώς όπως όταν έλεγα "τώρα μου ήρθε περίοδος"...οπότε ελπίζω και υποθέτω οτι μέσα στη βδομάδα θα είναι συχνότερο το φαινόμενο..αν όχι οριστικό και τελικό!!Καλή ξεκούραση κι όποτε μπορέσεις να μας ενημερώσεις...

Withu κάπως έτσι κι εγω...λέω θα καταλάβω αν είναι τα σωστά υγρά;μήπως είναι τσίσα;;μήπως τα μπερδέψω και γεννήσω σπίτι;;;:D:D:D:D υποθέτω οτι όταν είναι η στιγμή θα το νιώσω...όπως τώρα που έμεινα έγκυος,το ήξερα ενστικτωδώς ενω είχε τύχει στο παρελθόν να έχω καθυστέρηση...

Nemina εσυ;;μπας και είσαι στο κρεβάτι ωδινών;;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ...ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,4 ΤΥΡΙΑ,ΖΑΜΠΟΝ,ΜΠΕΙΚΟΝ,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ,ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ,ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ.......

μήπως είναι η τελευταία κραιπάλη μου;;;;;;;της γέννας;;;;;;;χαχαχα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μαμα Τομάτο καλώς ¨Ηρθες με το καλό το μωράκι σου!!!

Ελβίνα Υπομονή λίγο ακόμα!!Μάλλον βιάζεται ο μπεμπης να βγει!!!;);)

Η Μάντι τι να έκανε σήμερα?? Να γέννησε τελικά???

Νέμινα εσύ που είσαι???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ρηνιώ άσε τις δικαιολογίες....

Κάτι άλλο με τις ταλιατέλες σου θες???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελβίνα η 37η εβδομάδα πλησιάζει οπότε... θα είσαι έτοιμη;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μένα!! Μαμα τοματο καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Με το καλο το μπεμπακι σου!!!

Ελβινα, δεν πειράζει, όσο περισσότερες μέρες πάρει τόσο το καλύτερο!!

Νεμινα, άντε να δούμε τι θα γίνει κ με σένα!!

Κορίτσια εγω πάντως είναι έτοιμη!! Μετα τις 12 μπορώ να γέννησω..( ανκ χλωμο το βλέπω) με βλέπω να γενναω τελευταία στο τέλος.. Χαχαχα!!

Εγω έκανα μια πουστ..τσα σήμερα.. Εκανα ότι είμαι χάλια γθα να μην πάω στην γιορτή της κουμπαρας μου..έστειλα αντιπρόσωπο τον άντρα μου, για να τα φουσκώσει κ λίγο παραπανω.. Αλλα υπήρχε λόγος.. Δεν με είχαν πάρει τηλ στα γενέθλια μου, κ ούτε σήκωσαν το τηλέφωνο Όταν τους πήραμε να τους πούμε ότι θα μαζευτουμε στο Σπιτι.. Άδικο έχω; Δεν νομίζω.. Κ το παίζω ετοιμογεννη.. :)

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα αυτό που έκανες λέγεται ΠΠΣΠ (Πουστι@ Πάνω Στην Πουστι@) και ναί κάποιοι το αξίζουν ;)

Τελευταία δε γεννάς... άσε κάτι και για μας βρε :D έχουμε και επίσημη ΠΗΤ.

Τελικώς αφού το διαπραγματευτήκαμε πολύ με τον άντρα στο θέμα μάρσιππος αποφασίσαμε να πάρουμε αυτό

Έχει που έχει πρόβλημα με τη μέση του, δε μπορούσα να τον φανταστώ να δένει μόνος του μεϊ ταϊ με ΤΙΠΟΤΑ οπότε...;)

Πήγαμε HnM σήμερα και πήραμε κάτι ψιλά... έτσι για το καλό :rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρααα!!!

Άννα μια χαρά έκανες!!ΕΕΕΕ το άξιζε!!! Και εμένα με εκνευρίζουν κάτι τέτοια!!Τα θυμάμαι!!!ΧΑΧΑ

Καραμελ μια χαρά ο μάρσιππος!!Με γεια τα πραγματάκια!!!

Αύριο έχω γιατρό , λέτε να μου κλείσει ημερομηνία????

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κορίτσια εδω είναι τρομαρα μου... Για υγρα λέγαμε κ με εχουν ζώσει τα φίδια. Χτες το βραδυ το μωρό εσπρωχνε προς τα κάτω με πίεση πάλι, μια δυο τρεις κι καποια στιγμη ενιωσα κατι να φευγει σε μικρη ποσότητα από κατω. Καθόμουν στον καναπε, βραχηκε λίγο το εσωρουχο, λίγο όμως. Όλο το βραδυ κοιμηθηκα μια χαρα, ξυπνησα λίιγο υγραμενη από κατω αλλα τελοσπαντων. Μετα παω να καθισω στον καναπε κι ειναι ολίγον κοντό το νυχτικό μου βλεπω να αποτυπώνεται στον καναπε μια γραμμουλα. Βαζω το χερι κι εχω υγρα σα νερα, αοσμα τελείως χωρίς βλεννες κλπ. Τι την πιασαμε την κουβεντα χτες... Τελοσπαντων νιώθω την κοιλιά μου σαν να εχει κατεβει κ όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, σαν να εχει μικρυνει κ να εχει μαλακωσει καπως.

Μαμα-Τοματο καλώς ήλθες κ καλώς να πιασεις στην αγκαλιτσα σου το μπεμπακι σου!

Ελβίνα, με το καλό κι εσυ, εφτασε η ωρα, αρχισε να ετοιμαζεσαι... μια μερα πάνω μια κάτω, δεν εγινε κ τιποτε... Κι εγω αυριο κλείνω 37.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Εγώ μια κακοκοιμισμένη....ξύπνια απο τις 4 ως τις 7 παρά...και μόλις με πήρε ο ύπνος λιγάκι άρχισε το χέρι...στις 8 σηκώθηκε κι ο καημένος ο Νικολάκης,τον λυπήθηκα και τελικά κοιμήθηκα ως τις 9:30....τα μαρτύρια του Ταντάλου περνάω μ'αυτό το χέρι...ελπίζω μετά τη γέννα να φτιάξει κάπως γιατί πως θα θηλάζω αν μουδιάζει;αφήστε που μου φαίνεται οτι πληρώνω παλιότερες αμαρτίες που έκανα την έξυπνη και σήκωνα ψώνια λαικής στα χέρια τότε που νόμιζα οτι δεν θα πάθω τίποτα....τελοσπάντων...

Άννα μου απολυτα συμφωνώ με τη Σοφία στο θέμα των κουμπάρων σου...κι εμένα κάτι τέτοια με τσιτώνουν,μ'αρέσει και θέλω να είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου κι αν ξεχάσω να πάρω κάποιον τηλ. παίρνω την επόμενη μέρα τουλάχιστον...

Σωτηρία μου μακάρι να γεννήσεις σήμερα να τελειώνεις...δεν ξέρω αυτά τα υγρά αν είναι όντως αμνιακά,σίγουρα ο γιατρός θα σου πει...έχω κι εγω μερικές φορές τέτοια υγρά και νιώθω ώρες-ώρες οτι όντως η κοιλιά έχει μικρύνει...λέτε να είναι ιδέα μου;;

Σοφία μου έμεινε η λαχτάρα απο τις ταλιατέλες...τελικά έφαγα τοστάκι και φρουτάκια και υσήχασα...θα πάω όμως να πάρω να φτιάξω..γιατί χτες είχα μέσα στο μυαλό μου μπερδεμένες 2 συνταγές...

Κατερινάκι θυμησέ μου..δεν συγκλίνανε οι ημ/νίες του γιατρού με αυτή του υπερήχου;Ε,που θα πάει θα σου δώσει αύριο τουλάχιστον κάτι χειροπιαστό..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ουφ......... Δε μπορω αλλο......... Κουραστηκα.............

Κατερινακι τον πηρα 3 φορες δεν το σηκωνε κ μετα μιας κ εβλεπα πως δεν είχα πονους κ τετοια τα παρατησα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

καλημερα κοριτσακια τι μου κανετε???

ρηνιω προχτες ειχα ταλιατελες με ολα αυτα που θελεις μεσα εκτος απο κολοκυθι και μελιτσανα

ααααααχχχχχχ............σλουρπ!!!!σλουρπ!!!!

σου λέω κόλαση!!!!

είχα δοκιμάσει στην Κεφαλλονιά με μελιτζάνα,κολοκύθι και μανιτάρια και με μυρωδικά μεσα με ντοματούλα σάλτσα τώρα δε θυμάμαι αν ήταν και σβησμένα με κάνα κρασί και μου ήρθε χτες η γεύση μες στο στόμα βρε Χαρούλα...μα μες στο στόμα...

δυστυχώς μας έμεινε λίγος καιρός ακόμα να ζητάμε ο,τι μας καπνίσει με τη δικαιολογία της γκαστριάς!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...