Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Αν είσαι καθε τρεις κ λίγο στο γιατρο.... Αστα Ρηνιω, είναι να μη σου τυχει. Κ παλι να σκεφτεις αυτη πήγαινε καθε βδομαδα για νστ κ δεν το καταλαβε ο φωστηρας ο γιατρός της.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν είσαι καθε τρεις κ λίγο στο γιατρο.... Αστα Ρηνιω, είναι να μη σου τυχει. Κ παλι να σκεφτεις αυτη πήγαινε καθε βδομαδα για νστ κ δεν το καταλαβε ο φωστηρας ο γιατρός της.

αααα.... μιλάμε για επιστήμονα;;;;;;;

γιατί της αδερφής μου της μεγάλης είχε συμβεί αλλά σε τακτική εξέταση να πάει και της είπε ο γιατρός της οτι δεν έχει υγρά και την έβαλε απευθείας για καισαρική...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κοριτσια κ εγω το εχω ακουσει αυτο με τα υγρα...πως γινεται ομως να τα χασεις χωρις να το καταλαβεις? μαζι με τα ουρα μηπως? η τα απορροφαει ο οργανισμος?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαριούλα μπορεί να το μπερδευεις με τον ιδρώτα. Γυναικες που εχουν παρα πολα υγρα όπως εγω λόγου χαρη μπορούν πολύ ευκολα να της πατησουν!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μαριούλα μπορεί να το μπερδευεις με τον ιδρώτα. Γυναικες που εχουν παρα πολα υγρα όπως εγω λόγου χαρη μπορούν πολύ ευκολα να της πατησουν!

και εμενα συνεχεια βρεγμενο ειναι το εσωρουχο μ λετε να χανω υγρα κ να μην το καταλαβαινω??? παντως μεχρι πριν 10 μερες που εκανα υπερηχο ηταν ολα καλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Nemina πολύ απότομο το δικό σου καλέ... τι αγαρμποσύνη είναι αυτή!!!!

Να πείς στο μικρό να μη βαράει απότομα εκεικάτω με την κεφάλα :tongue:

Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ έχω πολλά υγρά από φυσικού μου και μερικές φορές κάνω κάτι "κλούτς" αλλά ούτε συσπάσεις ούτε τίποτα... 35η εβδομάδα γαρ μη τα ξεκινήσουμε αυτά από τώρα!!!!

Η μικρή βέβαια χώνει την κεφάλα και πιο χαμηλά από πριν (για αυτό έχω και σφάχτες μικρούς εκεικάτω υποθέτω)

Όσο για την κοπέλα με τη διαστολή... τι να πω, ανα 3 λεπτά συσπάσεις είναι textbook case ότι έχει ξεκινήσει τοκετός! Θα βαρούσα κανά κεφάλι :evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ είμαι 36+1 σήμερα και ο μπέμπης δεν έχει πάρει θέση ακόμα, με το κεφάλι ψηλά και κάνει και τσαχπινιές! Η μαία μου έδωσε ασκήσεις να κάνω, άντε να δούμε. Αλλά ούτε πονάκια ούτε τίποτα, είναι και το πρώτο μας και δεν ξέρω τι να περιμένω, θα μας δώσει καμιά προειδοποίηση ή θα είναι μια κιι έξω;

Επίσης μαμαδοπεθεροκουνιαδοκουμπάρες μου λένε συνέχεια να μην ανησυχω και να μην αγχώνομαι και ότι όλα θα πάνε καλά. Το θέμα είναι πως εγώ ΔΕΝ αγχώνομαι και αναρωτιέμαι μήπως θα πρεπε; Μήπως είμαι πολύ αφελής/γαιδούρα;

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Διαφημίσεις

Kοριτσια μου καλα,αν καταλαβα ετοιμαζεται κ η Ελβινα για γεννα;Με το καλο,κοριτσακι μου.Με 1 πονο!

Κ εγω εχω εννοια να καταλαβω πως ηρθε η σωστη στιγμη για να παω μαιευτηριο.Εχω υγρα απο την αρχη της εγκυμοσυνης ,καποιες μερες λιγο περισσοτερα κ καθε φορα που παω στο γιατρο του ζηταω να ελεγξει το αμνιακο.Μια φιλη μου ειπε πως οταν εσπασαν τα νερα της , δεν ηταν τοσο πολλα οσο τα ειχα στο μυαλο μου.Μερικες σταγονες μονο...Λιγο αγχωτικο αυτο.:eek:

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ είμαι 36+1 σήμερα και ο μπέμπης δεν έχει πάρει θέση ακόμα, με το κεφάλι ψηλά και κάνει και τσαχπινιές! Η μαία μου έδωσε ασκήσεις να κάνω, άντε να δούμε. Αλλά ούτε πονάκια ούτε τίποτα, είναι και το πρώτο μας και δεν ξέρω τι να περιμένω, θα μας δώσει καμιά προειδοποίηση ή θα είναι μια κιι έξω;

Επίσης μαμαδοπεθεροκουνιαδοκουμπάρες μου λένε συνέχεια να μην ανησυχω και να μην αγχώνομαι και ότι όλα θα πάνε καλά. Το θέμα είναι πως εγώ ΔΕΝ αγχώνομαι και αναρωτιέμαι μήπως θα πρεπε; Μήπως είμαι πολύ αφελής/γαιδούρα;

Καλως ηρθες στην παρεα mamma tomato.Συνεχισε να εισαι χαλαρη!Προτερημα ειναι!Με το καλο να ερθει ο μπεμπης σου.Ειμαστε πολυ κοντα στις βδομαδες βλεπω.:-P

Ευχαριστώ Withu. Το πρώτο σου είναι;

Δεν είναι ότι δεν αγχώνομαι καθόλου, απλά όχι για τον τοκετό, αλλά πχ για το αν θα είναι γερός ο μπέμπης και για το αν θα θηλάσει εύκολα. Εντωμεταξύ, έχουν αρχίσει να γεννάνε οι υπόλοιπες μαμάδες Οκτωβρίου, (Ελβίνα, 4 κοπέλες από τα μαθήματα)! This is getting real, που λένε κι εδώ!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Καλώς ήρθες Mamma Tomato!!! Με το καλό και όλα θα πάνε ρολοϊ!!!

Κάποιες κάποιες εδωμέσα είναι βιαστικές :P

Έχουν τους λόγους τους βέβαια! Εγώ είμαι από αυτές που θα γεννήσουν τελευταίες και καταϊδρωμένες... εγώ σίγουρα το διασκεδάζω και δε βιάζομαι, όπως δε βλέπω να βιάζεται και η μικρή μου :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ευχαριστώ Καραμέλα, τελικά τα μωρά του Οκτωβρίου είναι χαλλλαρά!

Κι εγώ Οκτώβριο είμαι γεννημένη.

(Καλά, ο δικός μας είναι και μισός Σαλλλονικιός, μόνο φραπέ δε μας έχει ζητήσει μέχρι τώρα)

Με το καλό η μπουμπούκα σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...