Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα ΡΙνιώ!!!

Ααα μαλιστα νεμινα , και εγώ παρα πολλές βλέννες!!ΉΤαν τόσο πολύ ??? Συνήθως όταν φεύγει το "πώμα" έχει και αίμα μαζί, απ'ότι μου έχουν εξηγήσει!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα καλα βρε ανναμου τι γιατροι ειναι αυτοι??? τουλαχιστον ειναι καλα η κοπελα και το μωρακι της παλι καλα!

νεμινα μ λες να μας κανεις το μωρακι αυτες τις ημερες???ευχαριστω που μ εξηγησες για την εξαλειψη τραχηλου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω που φωναζω απο καιρο οτι θα γεννησω αυριο? τι να κανω για να πεσω στις προβλεψεις?μαλλον δεν γλυτωνω τραμπολινο.. τι στο καλο? θελει δεν θελει θα βγει..

στο βενιζελειο κρητης γεννησε. θελουν ξυλο τα ατομα.λιγο ακομα κ θα την ξεγεννουσε ο αντρας της..

νεμινα λες?? πηρες τον γιατρο σου τηλ να ρωτησεις??

S4iNp3.png

BU56p3.png

δεν το σηκωνει. περιμενω. μόλις ενιωσα αυτο το "κλακ" σαν να μου κατεβηκε απότομα η κοιλιά. Εχω ακούσει πως στα δευτερα κ τριτα μπορεί να γινει ξαφνικα η εμπεδωση μα οχι κι ετσι!!!! Παντως ο αντρας μου ηρθε αμεσως σπίτι κι ειναι σε ετοιμοτητα....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Αννιώ με τρόμαξες τώρα γιατί κι η ξαδέρφη μου στο Βενιζέλειο θα γεννήσει...

εσύ γιατί βιάζεσαι άυριο;;;;άσε απο Δευτέρα να σιγουρέψεις το ζώδιο!!!!χαχαχα!!!Βικάκι μην το πάρεις προσωπικά!!!!εγω θα ήθελα πάντως να γένναγα Τετάρτη με Παρασκευή...την Πέμπτη έχει ο Νίκος γενέθλια,θα ήθελα να γένναγα Πέμπτη,θα ήταν το ιδανικό....γι'αυτό κι έχω φάει κόλλημα με το επόμενο σ/κ!!ααααα κουβαλάω πολύ τρέλλα δεν μπορείτε να πείτε!!!!!

Σωτηρία μου μακάρι να μην είναι κάτι ανυσηχητικό...αλλά πιστεύω πως το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σωστά...μίλησες με τον γιατρό;πάντως κορίτσια η κάθε γέννα κι η κάθε εμπειρία είναι ξεχωριστή...π.χ. μου έλεγε η αδερφή μου της έσπασαν τα νερά κι έτρεχε σαν ρυάκι,δηλ.συνεχόμενα μεν αλλά ροή οχι υπερβολική...η πεθερά μου μου έλεγε οτι ένιωσε ένα "κλακ" και έτρεχε καταράκτης....άρα δεν ξέρεις επακριβως!!!

Κατερινάκι εγω έχω σε ακατάστατες ώρες πονάκια περιόδου,πονάω όταν σηκώνομαι απο καναπέ ή κρεβάτι απο κάτω στα λαγόνια,αισθάνομαι μια πίεση προς τα κάτω αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι σημάδι οτι θα μας σκάσει μύτη η διάδοχος!λες να γεννήσουμε μαζί;;;;;;μακάρι!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

δεν το σηκωνει. περιμενω. μόλις ενιωσα αυτο το "κλακ" σαν να μου κατεβηκε απότομα η κοιλιά. Εχω ακούσει πως στα δευτερα κ τριτα μπορεί να γινει ξαφνικα η εμπεδωση μα οχι κι ετσι!!!! Παντως ο αντρας μου ηρθε αμεσως σπίτι κι ειναι σε ετοιμοτητα....

να μας ειδοποιησεις αν πας μαιευτηριο.εννοειτε αυτο!!

εγω ποτε θα γινω μανα?οεο?

S4iNp3.png

BU56p3.png

δεν το σηκώνει ο γιατρός. Τελοσπαντων θα περιμενω. Ρηνιώ κι εμενα οταν μου ειχαν σπασει τα νερα δεν ενιωσα κανενα κλακ απλώς νόμιζα πως κατουρηθηκα πανω μου, σαν ακρατεια ενα πραμα. Μετα από λίγο παλι κ παλι σε 3-4 δόσεις αλλα εβγαιναν μπόλικα υγρα. Ξερω όμως κ γυναίκες που εχαναν σιγα σιγα τα αμνιακα τους κ όταν πήγαν με πόνους τους λενε "Εσυ δεν εχεις θυλακιο!! Ουπς!". Κ δεν είναι στη γυναίκα, είναι στο παιδί γιατί καθε εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική κ η γεννα επίσης.

HgqOp3.png

Εννοείται αυτό Αννα, αν κ είμαι απαισιοδοξη. Θα παρω το tablet μαζί μου να σας γραφω. Παντως το ξεκαθαρισα στον αντρα μου, αν δε δω πόνους δυνατούς η σπασμενα νερα δεν παω να κατσω εκεί 3-4 μερες όπως στο προηγούμενο.

HgqOp3.png

Εννοείται αυτό Αννα, αν κ είμαι απαισιοδοξη. Θα παρω το tablet μαζί μου να σας γραφω. Παντως το ξεκαθαρισα στον αντρα μου, αν δε δω πόνους δυνατούς η σπασμενα νερα δεν παω να κατσω εκεί 3-4 μερες όπως στο προηγούμενο.

τί εννοείς;;;;;υπάρχει και τέτοιο ενδεχόμενο;;;;;;;;;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

ΝΟΜΙΖΑ οτι χανω υγρα κ με κρατησαν για αντιβιωση ωσπου γεννησα.

μπράβο!!!σε ποιό στο πρώτο την πάτησες;;;;

για να είμαι και λίγο ψυλλιασμένη κι εγω και οι υπόλοιπες πρωτομανούλες..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Οχι, στο 2ο αφου πρωτα ειχε γεννησει μια γνωστη μου που είχε χασει τα υγρα της τον τελευταιο μηνα κ το μωρο εκατσε 15 μερες νεογνων. Από το φοβο μη μου συμβει κι εμενα είχα παραισθησεις. ΤΕλικα σε καλο βγηκε γιατι η μπουμπου ηταν κεχρωσμενη κ γλιτωσε το νεογνων λόγω της αντιβιωσης που επαιρνα εγω για αλλο λόγο.

HgqOp3.png

δηλαδή πως γίνεται αυτό;πως μπορούμε να το καταλάβουμε;γιατί το έχω ξανακούσει και μερικές φορές ξέρεις δε θέλει και πολύ το μυαλό να τα κάνει όλα αχταρμα....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...