Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Μαριούλα τίποτα ακόμα!!!!Όλες σε αναμονή χαχαχαχα!!!!

Τι θέμα έχεις με το ιντερνετ;

Μanti απο τότε που γράφτηκα στο parents (by the way εκεί είμαι ως riniw 1980) έχω πετύχει μερικά πολύ επιθετικά theads ως προις την Αγαλα¨ί¨α...τελοσπάντων νομίζω λίγο οι συμβουλές και λίγο το ένστικτο και λίγη καλή θέληση και όλα γίνονται!!Με το μικρό σου όλα εντάξει;

εγώ πιστεύω μόνο στο μητρικό ένστικτο αλλά ξέρω άτομα που είχαν βοηθηθεί απο τις συμβουλές της. Εγώ δεν τις χρειάστηκα:tongue: ¨οτι μερικές φορές είναι τόσο απόλυτη και απότομη σε οτιδήποτε άλλο εκτος θηλασμου....Ναι το έχω παρτησει και εγώ.;)

Το μικρο μια χαρα αυριο θα δουμε με σιγουρια τι θα κανουμε.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως τη μικρη μου τη θηλαζα αρχικα καθιστη στο κρεβατι και κοιμόμουν όσο αυτη ετρωγε. Ξυπνούσα μετα από καμια ωρίτσα... Τελοσπαντων δεν επαθε καμια μας τιποτα κι ας ήταν μες στο καταχείμωνο.... Μετα από μερικες μερούλες, την εβαζα στο πλαι του κρεβατιού κ θηλαζε κ μετα από 1-2 λεπτα κοιμομουν επίσης...

Καλό είναι να ξερετε να αδειάζει πληρως τον εναν μαστο κι όχι 5 + 5 λεπτα όπως λενε γιατί στην αρχη παραγεται το "νερουλο" γαλα κι επειτα κατεβαινει το λιπαρό. Πολλοί προτείνουν να θηλαζουμε σε καθε γευμα μόνο από τον εναν μαστο, αυτο βεβαια δε γινόταν εκ των πραγματων με μενα γιατι μεχρι το επόμενο γευμα είχα αριστερά με δεξιά...τεραστι διαφορα στηθους....νομιζα πως θα εκραγεί!!!!!:shock:

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Κορίτσια μπαίνω για λίγο. Πριν από λίγο γύρισα από την κλινική όπου πήγα γιατί αισθανόμουν το μωρό πολύ χαμηλά. Έχω εξάλειψη τραχήλου και μπορεί να γεννήσω και αύριο. Θα πάω αύριο το πρωί για NST και βλέπουμε.... Όποτε μπορέσω θα σας ενημερώσω. Καλή συνέχεια σε όλες!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Ελβίνα εύχομαι όλα να σου πανε καλά είτε χρειαστεί να γεννήσεις είτε όχι!

Tatum... είδα είδα και όσο ζω ελπίζω!!!!

Όσο για τη δίαιτα κατά το θηλασμό, από ότι έχω διαβάσει... πέρα από τα υγρά που χάνεις χρειάζεσαι μεγάλο Input πρωτεϊνών, άρα δεν έχει σημασία το πόσο τως τόσο πολύ όσο το τι τρως!

Βέβαια οι αυστηρές ή χημικές δίαιτες ακόμα και αν δε το καταλαβαίνεις επηρεάζουν αρνητικά το ορμονολογικό μας οπότε πιθανό μια χαζομάρα διαιτιτική να σου μειώσει την παραγωγή γάλακτος!!!!

Αυτό το να αδειάζει πλήρως ο μαστός... δεν έχω ιδέα πως θα το καταλαβαίνω!!!

Είναι και αυτό στη λίστα με τα βλέποντας και κάνοντας!

Μου πήρε σήμερα ο αντρούλης μου μια τζηλ σαλοπέτα, για να βγάλω την υπόλοιπη εγκυμοσύνη, σα δώρο γιορτής... να την κοντίνω μόνο αύριο, μπουγάδα και είναι έτοιμη!

Παραγγείλαμε και το στρώμα... μια χαρά οικονομικό, ασφαλές, με προδιαγραφές και σε 2 εβδομάδες το πολύ θα είναι σπίτι να ολοκληρώσουμε και την κούνια :D

Σε κανά χρόνο... θα αλλάξουμε και το στρώμα του μονού κρεββατιού (όσο ήμουν στο μαγαζί τα δοκίμασα όλα :tongue: )

Αύριο θα πάρω τον αντρούλη μου να κατέβουμε κέντρο στα HnM να δούμε τίποτα χαριτωμένο για την κοράκλα του... όσο προχωράνε οι μέρες τόσο χάνει τα μυαλά του!!!;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρααα!!

Μάντι με το καλό όλα καλά να πάνε σήμερα!!Όποτε μπορείς περιμένουμε νέα σου!!!

Ελβίνα και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!Περιμένουμε και από σένα νέα σου!!!

Βρε λέτε να έχουμε 2 γέννες σήμερα?? :):):):):):)

Τι να πω και εγώ σχετικά με το θηλασμό, είναι ένα μεγάλο ? για μένα!!! Δεν ξέρω τι θα κάνω!!! Μάλλον θα με καθοδηγήσει το μητρικό ένστικτο , όπως λέει και η μάντι!!Θα δούμε!!

Και οι δουλειές στο σπίτι δεν τελειώνουν ποτέ!!! Έχω πολλά πλυντήρια, πολλά σιδερώματα, ένα σπίτι μπάχαλο!! Να δω πότε θα τα κάνω!!ΧΑΧΑΧΑ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! ρινιω μου λιγες μερες αν ξεχαστω να το πληρωσω αμεσως το κοβουν:rolleyes:

ελβινα και μαντι περιμενουμε νεα σας!ολα θα πανε καλα! τι ειναι εξαλειψη τραχηλου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αντε Ελβίνα με το καλό! Μια μια ελαττωνουμε οι εγκυμονούσες μου φαίνεται από το φόρουμ... Αντε βρε κορίτσια κ στα δικα μας οι ανυπόμονες...

HgqOp3.png

Μαριούλα εξαλειψη τραχήλου γινεται στο αρχικο σταδιο του τοκετού κι υστερα σιγα σιγα ανοίγει μεχρι να κανει διαστολή 10 κ να γεννηθει το μωρό. Ας με βοηθησει κ καμια αλλη κοπελα αν δε τα λεω σωστα!

HgqOp3.png

καλημερα κοριτσια!!

μαντυ κ ελβινα με το καλο κοριτσακια!περιμενουμε τα νεακια σας!!

ακουστε τι επαθε τελικα εκεινη η κοπελα που εγραψα χθες με διαστολη 4. της καναν nst το μεσημερι κ της εδειξαν πιο χαλαρες συσπασεις,ξαναμετρανε το απογευμα,ακομα πιο χαλαρες,κ παρατηρει οτι δεν την ειχαν συνδεσει καλα με την κορδελα.την φτιαχνει μονη της κ αρχισαν να δειχνουν τρελες συσπασεις ανα τριλεπτο.κ τι κανουν οι ξυπνιοι ειδικευομενοι??? την εδιωξαν σπιτι με αιμορραγια κ διαστολη στο 4 κ συσπασεις ανα τριλεπτο.:shock::shock::shock: κ της ειπαν να ξαναερθει σημερα 8 το πρωι γιατι καναν επισχεση εργασιας.επειδη μιλαγα τηλεφωνικως μαζι της,καποια στιγμη 12 η ωρα με πηρε να μου πει οτι παει νοσοκομειο κ δεν φευγει αν δεν την κρατησουν εκει.γιατι ειχε συσπασεις ανα 1λεπτο..σημερα 8.30 γεννησε ενα κουκλακι 2800γρ. κ ευτυχως ολα καλα..

πως ρισκαρουν ετσι με τις ζωες των γυναικων κ των μωρων??? δεν μπορω να καταλαβω με τι λογικη την στειλαν σπιτι με αιμορραγια κ διαστολη στο4????οι αχρηστοι!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μαριούλα εξαλειψη τραχήλου γινεται στο αρχικο σταδιο του τοκετού κι υστερα σιγα σιγα ανοίγει μεχρι να κανει διαστολή 10 κ να γεννηθει το μωρό. Ας με βοηθησει κ καμια αλλη κοπελα αν δε τα λεω σωστα!

ετσι το ξερω κ εγω..!καλημερα νεμινα!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια σήμερα ξύπνησα με τρελα πετρώματα, όχι όμως πόνους. Απλώς ενιωθα ενα βαρος, μια πιεση. Πριν από λίγο μιλούσα με τον αντρα μου στο τηλ. κ ξαφνικα νιώθω ενα δυνατό σπρώξιμο που φώναξα "Αουτς" κ βαζω το χερι από κατω, κατι πιανω μαλακό στο εσωρουχο κ σαν να κατεβηκε η κοιλια μου. Παω στο μπανιο κ βλεπω μια βλεννα στο μεγεθος ενός κουταλιου. Δεν είχε όμως αιμα.

HgqOp3.png

Καλημέρα Νεμινα!!

Τι τραβάς κ εσύ!!! Μου φαίνεται στην τρίτη εγκυμοσύνη θα τα δεις όλα!!ΑΝ δεν έχει αίμα δεν νομίζω να είναι κάτι !!! Είχες πριν υγρά????!!Γιατί εγώ υγρά και βλέννες έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Elvina και Manti με το καλό!!!πιστεύω τα μωρά σας θα έχουν μαζί γενέθλια!!!γερά να είναι και όλα καλά να πάνε...άντε να παίρνουμε σειρά!!!!γιατί βλέπω και η Nemina ακολουθεί πιστά και κατά πόδας!!!!!

Καραμελάκι μια χαρά,κι εγω το κρεβάτι του Νίκου το έχω κρατήσει πιθανών ούτε και στρώμα να χρειάζεται ακόμα αλλαγή,του μωρού το είχε αλλάξει η νύφη μου κι είχε πάρει κοκοφοίνικα οπότε κι αυτό μια χαρά είναι....στα H & M έχει τα πιο απίθανα ρουχαλάκια.....εγω ξετρελλάθηκα!!!!αφού γι'αυτό έσκασα με τη δουλειά...λέω αν είχα περιθώριο (οικονομικό) θα κατέβαζα όλο το μαγαζί...

Άννα μου τί ήταν αυτό που διάβασα;;;;;;;μουθ βγήκαν τα μάτια :shock: και μου σηκώθηκε η τρίχα :confused: .....τους τραβάς μια μυνησάρα τώρα να έχουν να γουστάρουν;;;;ευτυχώς είναι καλά η κοπέλα και το μωράκι,να μας πεις που γέννησε μόνο να ξέρουμε....

Manti για την Αγλα¨ί¨α κι εγω αυτό κατάλαβα οτι είναι πολύ απόλυτη,γι'αυτό σου είπα...καλές συμβουλές,μητρικό ένστικτο και καλή θέληση κι όλα καλά θα πάνε...το ζήτημα είναι να μην τα παρατάς στην πρώτη δυσκολία...

Τώρα αυτό με το στήθος άδειασε-δεν άδειασε...χαχαχαχα!!!θα βάζω τον Νικόλα δια της αφής και της ψηλάφησης να μου λέει!!!!!!δεν θα μας δείξουν στο νοσοκομείο;επίσης επειδή αναρωτιέμαι απο τώρα...αν ζητήσω απο τις μαίες εκεί θα δείξουν στον λατρευτό μου συζυγο πως να κάνει μπάνιο και να αλλάζει το μωρό;θα ήθελα όσο μπορεί να νιώθει πως συμμετέχει ενεργά τουλάχιστον όσες ώρες μπορεί να μην νιώθει αποκομμένος γιατί κάπου το διάβαζα οτι νιώθουν κάπως "εκτός" επειδή ασχολούνται οι μαμάδες και τους παίρνουν τον αέρα...

Μίλαγα και με μια ξαδέρφη του Νίκου σήμερα και μου έλεγε δεν ξέρω σε κόβω Δευτέρα-Τρίτη να γεννάς,αχ της λέω Ειρηνάκι μακάρι!!!κι εγω ρε κορίτσια έχω κολλήσει οτι το άλλο σ/κ ή ως το άλλο σ/κ θα έχω γεννήσει....παιχνίδια του μυαλού;;;;;

Κορίτσια περιμένουμε νέα οκ????

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Katrin εννοείται είχα π α ρ α πολλες βλεννες σε όλη τη διαρκεια της εγκυμοσύνης. Οχι όμως τετοια ποσότητα, υφη κ ετσι ξαφνικα μετα από ενα ¨κλακ"!!!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...