Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τη κουνια οντως προτιμησα πολυ να παρω κατι και τετοιο και να χαιρετε το παιδι παρα μια ασπριλα σκετη κουνια

καραμελακι μου ναι το δωματιο ειναι γαλαζιο οι τοιχοι με κουρτινες στο γαλαζιο πρασινο και γαλαζια πρασινη κουνουπιερα οροφης γιατι αυτες που βαζουν πανω απο τις κουνιες δε μου αρεσουν

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ για τη κουνια οντως προτιμησα πολυ να παρω κατι και τετοιο και να χαιρετε το παιδι παρα μια ασπριλα σκετη κουνια

καραμελακι μου ναι το δωματιο ειναι γαλαζιο οι τοιχοι με κουρτινες στο γαλαζιο πρασινο και γαλαζια πρασινη κουνουπιερα οροφης γιατι αυτες που βαζουν πανω απο τις κουνιες δε μου αρεσουν

Σούπερ!!!! Αν ήμουν μωρό πολύ θα γούσταρα!!! Απλά την κουνουπιέρα να μη μου την είχες συνέχεια κλειστή για να μπορώ καλύτερα να βλέπω και να θαυμάζω το δωμάτιο :P

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μαντυ καλη τυχη, δεν εχω ιδεα απο καισαρικες και δεν ξερω και τι να ευχιθω :oops:.

.

να βγω ζωντανή και να περπατάω:lol::lol::lol::lol:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

ειστε ολες μεσημεριανες ε?

χαρα τι ομορφη κουνια!!

μαντυ,ολα καλα θα πανε!!!!

εγω κοριτσια δεν κοιμηθηκα το μεσημερι καλα,ειχα κατι συσπασεις σαν λοξιγγα καθε 2 δευτερολεπτα,αλλα ψηλα,οχι χαμηλα που αισθανομαι συνηθως,κ κρατησε 1,5ωρα.τωρα τι ηταν αυτο δεν ξερω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

τί γίνεστε;;;

Άννα όταν εννοείς ψηλά πού εννοείς;εμένα με πιάνει σαν μυ¨ι¨κός πόνος στα δεξιά ψηλά,πάνω απο το ύψος του αφαλού και παρ' όλο που πεπατάω δε νιώθω τις συσπάσεις που περίμενα οτι θα ένιωθα..

η κοιλιά μου πάντως κι εμένα έχει απόσταση μιας παλάμης απο το στήθος όπως της Χαράς..εγω ονειρεύομαι σε μια βδομάδα που θα πάω να με δει να μου πει γεννάς...πόσο χαμηλά πρέπει να είναι η κοιλιά σου για να είσαι εντάξει για γέννα;;

Ρώτησα για το μαξιλάρι θηλασμού γιατί έχω κάτι χαζά μαξιλάρια που δεν είναι καθόλου σκληρά και δε νομίζω να καταφέρω να θηλάσω με αυτά..κι η αδερφή μου μου είπε οτι έτσι θήλαζε τον μικρό,με μαξιλάρι...επίσης τί εννοείται οτι θηλάζουμε ξαπλωτές;;νόμιζα οτι δεν κάνει σε τόσο μωρούλια...

Κατερίνα κι εμένα τα δάχτυλά μου μ'εχουν πεθάνει...μουδιάζουν και δεν τεντώνω καλά την παλάμη ο γιατός μου μου είπε οτι είναι λόγω των κιλών,πιέζεται η μέση και πιέζει και η κοιλιά μου είπε ειδικά στα χέρια,κάτω απο τις μασχάλες...δεν ξέρω αν έπρεπε ή μπορούσε να μου δώσει κάτι και δεν το έκανε εγω προς το παρόν έχω βρει ένα νεύρο στον αγκώνα και μόλις το τρίβω λιγάκι (μου δίνει σουβλιές γερές και σφίγγω τα δόντια) ηρεμώ...

Μπιμπερό δεν αγόρασα κανένα κι έχω 10..ελπίζω να μην τα χρειαστώ παρά μόνο για κάνα τσάι ή χαμομήλι ή ΚΙΝΤΕΡΤΕ..αν τυχόν και χρειαστώ τα 5 θα κρατήσω τα άλλα 5 θα τα δώσω στην αδερφή μου που γεννάει ως τέλος Μάρτη...πιπίλες πήρα 2 έτσι για να υπάρχουν κι ελπίζω ούτε κι αυτές να τις χρειαστώ..περιμένω να μου φέρει κι η αδερφή μου τον αποστειρωτή να τα έχω όλα ολοκληρωμένα...φυσικά εκτός απο τις πιπίλες δεν πλήρωσα τίποτα,συμπεριλαμβανομένου κι αυτού του θερμαντήρα που λέγατε!!!

Περιμένω επίσης να μου φέρει η αδερφή μου την κουρτίνα να τη στείλω στη θεία του Νίκου να την ράψει και μετά να περιμένετε φωτό στο φατσοβιβλίο!!!Μόνο το φωτιστικό της οροφής δεν έχουμε αλλάξει!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Την Δευτέρα θα πάω να δω το μπεμπάκι του κουνιάδου μου, έκλαιγε λένε συνέχεια και το κοιτούσαν δεν ήξεραν τι είχε… πεινούσε παιδιά λέω η έμπειρη!!! Το είδα σε ντοκιμαντέρ… χαχαχα με τόσα που έχω διαβάσει κάτι έμεινε καταχωρημένο και είχα δίκιο. Μου λέει η συννυφάδα μου πρωτομανούλα και αυτή 2 ώρες θήλαζα και δεν χόρταινε μου λέει και ο γιατρός δεν κάνει τόσο, 20 λεπτά από το ένα στήθος και 20 από το άλλο και αφού πεινούσε του δίνω και συμπλήρωμα και την πέφτει πλέον για ύπνο… αλλά τις πρώτες μέρες μου λέει το κοιτούσαμε και δεν ξέραμε τι θέλει… αχχαχαχα

Κυνδινευω να με πειτε κολημενη αλλα το συμπληρωμα ειναι οδηγια αποθηλασμου. Αν δεν υπαρχει σοβαρο ορμονικο προβλημα στη μαμα τοτε εχει σιγουρα αρκετο γαλα ή μπορει να το παραγει, αν το χειρηστει σωστα! Ολοι οι αλλοι παραγοντες ειναι αναστρεψιμοι. Μπορει να μην πιανει καλα το μωρο, μεσω youtube μπορεις να βρεις πως ειναι το σωστο. Μπορει να μην το αφηνει αρκετη ωρα στο στηθος και κατα συνεπια να μην αυξανετε η παραγωγη, τα 5,10,20 λεπτα ειναι τελειος λαθος γιατι το μικρακι ξερει τις αναγκες του και οσο ρουφαει τοσο παραγεις, αν το μικρακι θελει πιο πολυ ωρα το αφηνεις (μπορει να ειναι και αλμα αναπτυξης που μερικα μενουν σχεδον 24/24 ενω αλλα απλα παραπανω απ το συνηθισμενο τους πχ η δικια μου απο 20-25 λεπτα στα αλματα εφτανε τη 1,5-2 ωρες), με τον καιρο μαθενεις να ξεχωριζεις ποτε πινει και ποτε πιπιλαει απλα για παρηγορια. Τελευταιο, αλλα το εχω ακουσει και αυτο... εξαντλητικη διαιτα της μαμας (μιλαμε στα ορια νευρικης ανορεξιας).

Miss caramel παραγεις κιριως την ωρα που ταιζεις οποτε μην μασας! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1494079030494&set=a.1153266670398.2024110.1189611334&type=3&theater σ αυτη τη φοτο η μικρη ειναι 6 μηνων, απογευμστινο ετρωγε κατα τις 7 και με το πολυ 1 θηλασμο ενδιαμεσα (οχι πληρες ταισμα, πιο πολυ μεζεδακι) ετρωγε στις 11.30-12.00 μαμογαλο και της εφτανε για 8 ωρες! Πολυ σπανια ξυπνουσε για σνακ τη νυχτα. Δες μεγεθος στηθους και πες μου αν χωρουσε ολο το βραδυνο της ;).

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κυνδινευω να με πειτε κολημενη αλλα το συμπληρωμα ειναι οδηγια αποθηλασμου. Αν δεν υπαρχει σοβαρο ορμονικο προβλημα στη μαμα τοτε εχει σιγουρα αρκετο γαλα ή μπορει να το παραγει, αν το χειρηστει σωστα! Ολοι οι αλλοι παραγοντες ειναι αναστρεψιμοι. Μπορει να μην πιανει καλα το μωρο, μεσω youtube μπορεις να βρεις πως ειναι το σωστο. Μπορει να μην το αφηνει αρκετη ωρα στο στηθος και κατα συνεπια να μην αυξανετε η παραγωγη, τα 5,10,20 λεπτα ειναι τελειος λαθος γιατι το μικρακι ξερει τις αναγκες του και οσο ρουφαει τοσο παραγεις, αν το μικρακι θελει πιο πολυ ωρα το αφηνεις (μπορει να ειναι και αλμα αναπτυξης που μερικα μενουν σχεδον 24/24 ενω αλλα απλα παραπανω απ το συνηθισμενο τους πχ η δικια μου απο 20-25 λεπτα στα αλματα εφτανε τη 1,5-2 ωρες), με τον καιρο μαθενεις να ξεχωριζεις ποτε πινει και ποτε πιπιλαει απλα για παρηγορια. Τελευταιο, αλλα το εχω ακουσει και αυτο... εξαντλητικη διαιτα της μαμας (μιλαμε στα ορια νευρικης ανορεξιας).

Miss caramel παραγεις κιριως την ωρα που ταιζεις οποτε μην μασας! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1494079030494&set=a.1153266670398.2024110.1189611334&type=3&theater σ αυτη τη φοτο η μικρη ειναι 6 μηνων, απογευμστινο ετρωγε κατα τις 7 και με το πολυ 1 θηλασμο ενδιαμεσα (οχι πληρες ταισμα, πιο πολυ μεζεδακι) ετρωγε στις 11.30-12.00 μαμογαλο και της εφτανε για 8 ωρες! Πολυ σπανια ξυπνουσε για σνακ τη νυχτα. Δες μεγεθος στηθους και πες μου αν χωρουσε ολο το βραδυνο της ;).

όντως δεν παίζει κανέναν ρόλο το μέγεθος του στήθους με την παραγωγή γάλακτος αλλά ίσα-ίσα δεν έχει καμία σχέση...

Τί εννοείς βρε Tatumάκι με το: Τελευταιο, αλλα το εχω ακουσει και αυτο... εξαντλητικη διαιτα της μαμας (μιλαμε στα ορια νευρικης ανορεξιας).

io6Qp3.png

TyPTp2.png

όντως δεν παίζει κανέναν ρόλο το μέγεθος του στήθους με την παραγωγή γάλακτος αλλά ίσα-ίσα δεν έχει καμία σχέση...

Τί εννοείς βρε Tatumάκι με το: Τελευταιο, αλλα το εχω ακουσει και αυτο... εξαντλητικη διαιτα της μαμας (μιλαμε στα ορια νευρικης ανορεξιας).

Ειχε απο πριν κολημα με τα κιλα η κοπελα και μια ζωη εκανε τρελες διαιτες πχ βδομαδα μονο χημους και καφε), σε βαθμο να της κοβετε η περιοδος! Σταματησε για μερικα χρονια και με το που γεννησε ξαναρχησε τις διαιτες. Ο αντρας της μου ελεγε οτι γι αυτο κοπικε το γαλα και ειναι απ τις λιγες φορες που πιστεψα τη λεξη "κοπηκε". Μπορει να κανω λαθος που τον πιστεψα αλλα ειναι ακραια περιπτωση οταν κανει διαιτα...

Ue8pp3.pngI307p3.png

τατουμ,κ εγω που ειχα υποτιθεται γαλα,δεν της εφτανε της μικρης κ δεν γινοταν χωρις συμπληρωμα. με στεγνωνε τελειως κ δεν προλαβαινα να συμπληρωσω το γαλα που επινε.. κ ετρωγα.δεν κρατουσα καμια διαιτα.. αρα μπορει να παιζει κ ρολο ο οργανισμος..

ρινιω μου,οταν λεω ψηλα,εννοω εκει που ηταν καποτε το συκωτι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Στο parents.gr υπαρχει μια συμβουλος θηλασμου η Αγλαια είναι αρκετά καλή όσο αφορά την βοήθεια για τον θηλασμο. Δεν ειναι επικυνδυνο να θηλάσεις ξαπλωτή ακόμα και αν σε πάρει ο ύπνος μην φοβάστε ρε κορίτσια ξέρετε τι είναι το μητρικό ένστικτο??? Μεγάλη δουλειά;) όσο για το μαξιλάρι αν βολεύει.......σίγουρα κάποιες το βολεύτηκαν αλλα απαραίτητο δεν το θεωρώ. θα υπάρξουν όμως και φορές που θα θηλάσετε έκτός σπιτιού. το μωρό θα σας πει τι το βολεύει και συνήθως το βολεύει η κλασική αγκαλίτσα.;););)

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

αχ βρε Άννα ωραίο το βιντεάκι αλλά απορώ δε φοβούνται με τους παιδεραστές όταν ανεβάζουν τέτοια βίντεο;;σκέφτομαι καμια φορά αυτούς τους ψυχανώμαλους,που εκεί που βλέπεις το πωπουδάκι ενος μωρού και λες "να το δαγκώσω-να το φάω" με τρυφερότητα αυτοί το σκέφτονται και χα¨ι¨δεύονται....

Tatum πολύ πιθανόν λόγω ανοεξικής δίαιατας να σου κοπεί το γάλα...εγω πάντως έχω σκοπό να τρώω απο όλα,και αν μου επιτρέψει ο γιατρός να παίρνω και κάψουλες λεκιθίνης (να ενεργοποιήσω τον μεταβολισμό μου,)παράλληλα με τον θηλασμό ακομα καλύτερα...κστά τ'αλλα έχω σκοπό να βάζω την πεθερούλα μου τη γλυκιά να μου κάνει όλο σούπες!!!!!απο τώρα το σκέφτομαι!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας κοριτσαρες μ τι κανετε???ειστε ολες καλα?????

χαθηκα για λιγες μερες γτ ειχα θεμα με το ιντερνετ μου παλι.........

για πειτε μου στο περιπου τα σημαντικοτερα νεα σας γιατι γραψατε τοσα πολλα που να τα διαβαζω τωρα ολα....γεννησε καμια???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα τίποτα ακόμα!!!!Όλες σε αναμονή χαχαχαχα!!!!

Τι θέμα έχεις με το ιντερνετ;

Μanti απο τότε που γράφτηκα στο parents (by the way εκεί είμαι ως riniw 1980) έχω πετύχει μερικά πολύ επιθετικά theads ως προις την Αγαλα¨ί¨α...τελοσπάντων νομίζω λίγο οι συμβουλές και λίγο το ένστικτο και λίγη καλή θέληση και όλα γίνονται!!Με το μικρό σου όλα εντάξει;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...