Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιγο ο ενθουσιασμός, λίγο η αναγκη για ετοιμότητα σε όλα... Στην πραξη μόνο βλέπεις τι βολευει κ τι όχι. Αν όμως δεν τα παίρναμε, θα λέγαμε: Μήπως τελικά χρειάζεται;;;

Είναι κ λίγο στο παιδί, εγω αν ηξερα πως τα παιδιά μου θα καθόταν 3 μηνες στο καλαθι και μεχρι τους 10-11 μηνες θα εφευγαν από την κούνια, πραγματικά δεν θα αγόραζα καθόλου, θα βολευόμουν με ένα παρκοκρέβατο. Ασε που τωρα δεν εχω που να την χωρεσω στο παιδικό!! Επίσης δε χρησιμοποιησα ποτε σφηνακι αλλα μια πανα τυλιγμενη σε ρολό, μπιμπερό δε χρησιμοποιησα πριν τον 6ο μηνα παρα μόνο το μικρό για χαμομήλι και πιπιλες δεν πήραν καθολου τα παιδιά μου. Ακόμη κ το θηλαστρο δεν εκανε τη δουλειά που εκανε το χερι με τον τροπο που μου εδειξαν οι μαιες!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Νέμινα και εγώ από μπιμπερό έχω αγοράσει μόνο 2!!Αν χρειαστούν αγοράζω τότε και πιπίλες ούτε εγώ εχω πάρει, και δεν θέλω να πάρω!! Ούτε θήλαστρο αγόρασα τελικά, μου το είπε και η μαία , ότι μπορεί να είναι και πεταμένα λεφτά, αφού μπορεί να μην το χρησιμοποιήσω!!Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοιλιτσες μου τι κανετε???

εμενα νομιζω η κοιλια μου εχει κατεβει τοσο πολυ που ακομα και ορθια που ειμαι νιωθω αυτο το βαρος και την ενωση που νιωθουμε οταν καθομαστε, εχτες το βραδυ ηταν απαισιο δε μπορουσα ν ακοιμηθω με τιποτα γυρναγα απο δω γυρναγα απο κει τελικα κοιμηθηκα κατα τις 6+30 και ξυπνησα τωρα επιτελους χτες πηγαμε και πηραμε και τη κουνια τελικα δε πηγα στο λητω να παρω αυτες που ειχα δει πηρα ομως αυτη η οποια μ αρεσει παρα παρα πολυ http://www.fatsulesmoda.gr/detailsl-14.php

manti ευχομαι τα καλυτερα για αυριο ολα καλα να πανε και θα περιμενουμε νεα σου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Κατριν εγω με το θηλαστρο κοντεψα να παθω ζημια γιατί επαναπαυμενη καθε φορά νόμιζα πως αδειαζα τελειως το στηθος, αφηνα όμως μικρες λιμνούλες γαλακτος κ κοντεψα να παθω μαστιτιδα. Με το χερι ψηλαφεις κ δεν το παθαίνεις αυτό. βεβαια μπορείς να τα συνδυαζεις κ τα δυο (χερι κ θηλαστρο). Δεν ξερω, ίσως να μην ήταν κ καλό.

Χαρα, αντε σιγα σιγα μου φαίνεται το μωρακι ετοιμαζεται να βγει. Να είσαι σε ετοιμότητα μη σου ελθει αιφνιδιαστικά (νομίζω με καισαρική δεν είσαι;)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

ναι σωτηρια μου με καισαρικη ειμαι και εγω. μιλαμε η κοιλια μου εχει διαφορα απο το στηθος μου μια παλαμη χαχαχαχ εντωμεταξυ ξεχασα να πω πηρα και εσωρουχα μιας χρησης γιατι στο πρωτο δεν ειχα παρει δεν ηξερα κιολας και τη πρωτη μερα πολυ αιμα πυτζαμες εσωρουχα αλλαζα συνεχεια και οταν τα ειδα εβαλα τα γελια, οταν τα ειδε ο αντρας μου δε αυτο ηταν ευτυχως μου ειπε που θα τα φορας στο νοσοκομειο μονο χαχαχαχ ειναι τεραστια χειροτερα κι απο αυτα που φοραγε η γιαγια μου αχχαχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα σε ολες!!!

μαντυ,αντε να δουμε τι θα γινει με σενα??? με το καλο!να μας ειδοποιησεις αν μπορεις!

μια κοπελα απο αυτες που ειχαμε συναντηθει στη κρητη,ειχαμε μαζι πητ κ πηγε σημερα στον γιατρο να τον παρακαλεσει να την βαλει με προκληση,κ την εξετασε κ ειχε διαστολη 4!! κ μαλλον το απογευμα γενναει..αυτες ειναι οι εκπληξεις!

κοριτσια,sorry κιολας,αλλα εγω καταβολευτηκα με το μαξιλαρι θυλασμου,κ επειδη ειχα σε φουξια,το εδωσα σε μια φιλη που περιμενει κοριτσακι κ πηγα κ πηρα προχθες σε χακι χρωμα για τον μπεμπη.το χρησιμοποιησα κ αρκετο καιρο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδια

Manti σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και για σένα και για το bebe!!!

Εμάς μας έπιαε ο οίστρος χθές βράδυ και συναρμολογίσαμε την κούνια :D

Ακριβώς επειδή μας είχαν πει πιο έμπειρες μάνες ότι το πολύ να μείνει μέσα 1-1,5 χρόνο και 2ον έχουμε ήδη μονό κρεββάτι που το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλλαγή στρώματος, η επιλογή ήταν η πιο απλή κούνια του ικεα με ένα πολύ καλό στρώμα που θα πάμε σήμερα να παραγγείλουμε :D

Αν σας πω ότι η αλλαξιέρα κούνιας που μας έκαναν δώρο είναι πιο ακριβή από την κούνια :rolleyes: 'Οπως και να έχει το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν να πληρεί τους όρους ασφαλείας τα υπόλοιπα είναι φρουφρού :cool:

Μακάρυ να μην είχαμε δάνεια κλπ, και να δουλεύαμε και οι δύο να παίρναμε και άλλα πράγματα... δε μιλάω τόσο για την κούνια όσο για το νομό κρεβάτι που είναι μεν στέρεο αλλά δε θα με πείραζε ένα καινούριο πιο μοντέρνο πλαίσιο.

Το σκεφτόμουν να πάρω την κουλούρα θηλασμου μιας και το πιο πιθανό είναι να τη θηλάζω στο κρεββάτι καθιστή αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει να ακουμπαω στο προσκέφαλο... διαφορετικά με 2 μαξιλάρια θα είμαι οκ λογικά! Όσο για το θηλασμό ξαπλωμένη... το βράδυ θα φοβάμαι μη με πάρει ο ύπνος!

Αλήθεια τα σφηνάκια σε τι χρειάζονται??? Αν το παιδί κοιμάται στο κρεβάτι των γονιών και όχι στην κούνια???

Εμένα που το στήθος μου έχει γίνει μια γεμάτη χούφτα προβλέπω στην αρχή η μικρή να τρώει και από τα 2... αυτό το σύστημα αδειάζω το ένα και στο άλλο γεύμα το 2ο νομίζω χρειάζεται μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο ε???:rolleyes:

Νομίζω πάντως ότι με πολύ ζόρι, σαν πρωτογονείς έχουμε πάρει πολύ λίγα πραγματάκια... για να δούμε πως θα πάει το πράγμα! Έχει να κάνει πολλές διαδρομές ο άντρας στα jumbo και αλλού μετά τη γέννα!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

εμενα νομιζω η κοιλια μου εχει κατεβει τοσο πολυ που ακομα και ορθια που ειμαι νιωθω αυτο το βαρος και την ενωση που νιωθουμε οταν καθομαστε, εχτες το βραδυ ηταν απαισιο δε μπορουσα ν ακοιμηθω με τιποτα γυρναγα απο δω γυρναγα απο κει τελικα κοιμηθηκα κατα τις 6+30 και ξυπνησα τωρα επιτελους χτες πηγαμε και πηραμε και τη κουνια τελικα δε πηγα στο λητω να παρω αυτες που ειχα δει πηρα ομως αυτη η οποια μ αρεσει παρα παρα πολυ http://www.fatsulesmoda.gr/detailsl-14.php

Xαρα,τελεια η κουνια σας!Καλοριζικη!

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον αυτή η κούνια είναι πρωτότυπη :)

Μπορεί να μην είμαι φαν του Γουϊνη αλλά καλύτερα μια τέτοια κούνια παρά μια υπερτιμημένη από το Λητώ με τίποτε περισσότερο από τις άλλες που κυκλοφορούν!!!

Να υποθέσω και το δωμάτιο γαλάζιο-πράσινο??? Ή με λίγο κιτρινάκι πιο φωτεινό και να κάνει αντίθεση??? ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Μαντυ καλη τυχη, δεν εχω ιδεα απο καισαρικες και δεν ξερω και τι να ευχιθω :oops:.

Λιγο ο ενθουσιασμός, λίγο η αναγκη για ετοιμότητα σε όλα... Στην πραξη μόνο βλέπεις τι βολευει κ τι όχι. Αν όμως δεν τα παίρναμε, θα λέγαμε: Μήπως τελικά χρειάζεται;;;

Είναι κ λίγο στο παιδί, εγω αν ηξερα πως τα παιδιά μου θα καθόταν 3 μηνες στο καλαθι και μεχρι τους 10-11 μηνες θα εφευγαν από την κούνια, Η δικια μου εμεινε 5,5 μηνες στο πορτ μπεμπε και μεχρι τους 11 στην κουνια, ηθελα να τη βαλω απ την αρχη σε κανονικο με καγγελο αλλα ο αντρας μου φοβοταν! Εντομεταξι, γινετε κρεβατακι, οι σανιδες ομως σκεβρωσαν πριν καν τις βαλουμε στο κρεβατακι (αν δεν ηταν απο πριν) οποτε ενηλικας δεν μπορει ουτε να κατσει, ποσο μαλον να ξαπλωσει με τη μικρη!

πραγματικά δεν θα αγόραζα καθόλου, θα βολευόμουν με ένα παρκοκρέβατο. Οπως ειπες ειναι στο παιδι! Το παρκοκρεβατο δεν ηθελε να το δει ακομα και οσο κοιμοταν στην κουνια, δοκιμασα να της μαθω να κοιματε και εκει, για ταξιδακια αλλα... Ασε που τωρα δεν εχω που να την χωρεσω στο παιδικό!! Επίσης δε χρησιμοποιησα ποτε σφηνακι αλλα μια πανα τυλιγμενη σε ρολό ουτε εγω ειχα και απ το μαιευτηριο ακομα τα ειχαμε παιξει! Πλαγια δεν εχει κοιμηθει ουτ 1 φορα, με λιγα χιλιοστα κληση καταφερνε και γυρνουσε μπρουμητα και αν τολμαγες να τη βαλεις εστω και ανασκελα ξυπνουσε με πανικο! Ολες οι μαιες δοκιμασαν να τη βαλουν οπως επρεπε και στο τελος ερχονταν να δουν το αξιοθεατο ΧΑΧΑΧΑ μπιμπερό δε χρησιμοποιησα πριν τον 6ο μηνα παρα μόνο το μικρό για χαμομήλι και πιπιλες δεν πήραν καθολου τα παιδιά μου. Ακόμη κ το θηλαστρο δεν εκανε τη δουλειά που εκανε το χερι με τον τροπο που μου εδειξαν οι μαιες!

Μαξιλαρι ή καρεκλα δεν ειχα, δοκιμασα με το Big-U (με εσωσε με τη μεση και εκτος εγκυμοσυνης) που πηρα για την εγκυμοσυνη και με κανονικα μαξιλαρια και σε 2 λεπτα τα πεταγα! Θηλαστρο μαζι με χερι, οσο δουλευα και παλι επρεπε να περνει τηλ η μαμα μου οσο ζεστενε το αντλημενο για να κατευει αρκετο. Ανοιχτη ακροαση, ακουγα κλαμα και της μιλαγα. Συνολο 3 μπιμπερο. Πιπιλες μου φεραν 6(!), οσοι βλεπαν οτι δεν της εδηνα φερναν απο μια! Μου φεραν και λουρακι να μην τις χανει και τις εβαζα 2-2 και τις ειχε για κουδουνιστρα ΧΑΧΑ.

Την κανω τρεεεεχοντας η συνεχια του σεντονιου μετα.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μαντι μου,να ερθουν ολα κατ΄ευχην!Με το καλο το μωρακι σου!Περιμενουμε ευχαριστα νεα σου.

Κοριτσακια μου καλα,εκανα χθες γενικη αιματος κως εκ θαυματος ανεβηκε ο αιματοκριτης μου απο 28,5 στο 31,4!Τις τελευταιες μερες εχω κατι πονακια,δεν μπορω να κοιμηθω στο πλαι κ να βολεψω την κοιλια μου.Με ποναει,χρησιμποποιω κατι μαξιλαρακια κατω απο το γονατο κ την κοιλια.Ο γιατρος μου πως ολα αυτα ειναι φυσιολογικα κ ειναι τα προεορτια της γεννας.Μην ξεχναμε πως σε 2 μερες μπαινω στο μηνα μου!:wink:

Μηπως εχουμε κανενα αλλο σημαντικο νεο,που εχασα τις μερες που δεν καταφερα να μπω;Ειστε ολες καλα;

Αααααα δε σας είπα....

Εγώ που πήρα και κρέμα για τις ραγάδες στην κοιλιά που και που θυμάμαι να βάλω... ραγάδα δεν έχω δει!

Από την άλλη επειδή έχω επενδύσει σε κοιλάρα αλλά και κωλάρα... περίττό να σας πω που έχω γεμίσει και βάζω μανιωδώς κρέμα!!!:evil::evil::evil:

Το όνειρο του γιατρού μου γίνεται πραγματικότητα... η μικρή δεν ξέρω τι κάνει αλλά εγώ σίγουρα δε μπορώ να φάω! Πλέον για βραδινό τρώω ένα παξιμάδι και λίγο τυρί... οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι δε θα κοιμηθώ :(

Πήρα μόνο 600γρ σε 3 εβδομάδες... και πεινάω σα λύκος φυσικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ :mad:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα σας,

σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά! Ήρθε επιτέλους και όλα τα διαδικαστικά ΞΙΚΑ ΙΚΑ κτλ έκλεισαν και όλα μια χαρούλα!

Χαρά : Πολύ ωραία η κούνια σας! Εμείς έχουμε παρκοκρέβατο με super ανατομικό στρώμα!

Όλο το βράδυ ήμουν στο νοσοκομείο και συμπλήρωνα χαρτιά, όχι μην τρομάζετε, στον ύπνο μου το έβλεπα. Πήρα μια σύγχυση όλη μέρα χθες με τον ασφαλιστή και την ασφάλεια με χαρτιά που έπρεπε να συμπληρώσω τα οποία μου τα έλεγε λάθος, που στο τέλος έγραψα ένα ωραιότατο mail στους ανωτέρους του και με πήρε η αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής πρωί πρωι και μου τα εξήγησε ωραιότατα. Αι στο καλό, όταν ασχολούνται με 15 ασφαλιστικές ταυτόχρονα λογικό είναι να μην τα ξέρουν όλα σωστά, αλλά κι εγώ σε ένα μήνα έχω ΠΗΤ και δεν μπορεί να με τρώει η ανασφάλεια για το αν θα με καλύψουν ή όχι! Αλλά τις απορίες μου αυτός τις έλεγε στους ανωτέρους του και οι ανώτεροι του τα μετέφεραν λάθος στους αντιπροσώπους της ασφαλιστικής μου και χαλασμένο τηλέφωνο! Ουφ έκλεισε και αυτό τελευταία μέρα, να χαλαρώσω η γυναίκα ! Πάντως όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά!

Μάντυ : με το καλό κορίτσι μου και αφού κοντεύεις κάνε κανένα μποτέ να χαλαρώσεις και να είσαι ετοιμογκαστρούλα κοκετούλα!

Την Κυριακή αναχωρώ από το νησί, σήμερα θα κάνω μάλλον το τελευταίο μπανάκι στη θάλασσα για φέτος , αφού αύριο έχουμε γάμο και πιστεύω πως θα μπορώ να μπαίνω να μαθαίνω νέα σας και να σας λέω τα δικά μου. Την Δευτέρα θα πάω να δω το μπεμπάκι του κουνιάδου μου, έκλαιγε λένε συνέχεια και το κοιτούσαν δεν ήξεραν τι είχε… πεινούσε παιδιά λέω η έμπειρη!!! Το είδα σε ντοκιμαντέρ… χαχαχα με τόσα που έχω διαβάσει κάτι έμεινε καταχωρημένο και είχα δίκιο. Μου λέει η συννυφάδα μου πρωτομανούλα και αυτή 2 ώρες θήλαζα και δεν χόρταινε μου λέει και ο γιατρός δεν κάνει τόσο, 20 λεπτά από το ένα στήθος και 20 από το άλλο και αφού πεινούσε του δίνω και συμπλήρωμα και την πέφτει πλέον για ύπνο… αλλά τις πρώτες μέρες μου λέει το κοιτούσαμε και δεν ξέραμε τι θέλει… αχχαχαχα

Την Τρίτη θα πάω κι εγώ για Shoping Therapy και γεύμα με τη φιλενάδα μου στας Αθήνας και μετά ραντεβού στο γιατρό να μας πει αν πήρε την πολυπόθητη τούμπα ο μπέμπης, που λογικά την πήρε, αφού τον ακούω ψηλά πια…

Αυτά τα πολλά τα νέα μου, σας αφήνω ίσως ξαναμπώ μετά, προς το παρόν έχει καθάρισμα για να αφήσω το γραφείο στην πένα!

Φιλιά σε όλες και με το καλό στις μανούλες που πλησιάζουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...