Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι που θα γεννήσω σε ιδιωτικό… πολύς κόσμος αν δεν πεινάει βρίσκεται σε αδιέξοδο και το κρίνω από την δική μου οικογένεια που οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι της κακιάς ώρας και πληρώνουν τα φάρμακα τους με όλες τις μλκς που γίνονται. Με γαμπρό και αδερφό άνεργους με 3 και 4 παιδιά αντίστοιχα.

Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να πάω να γεννήσω σε ιδιωτικό, αν πέρυσι δεν είχα κάνει ασφάλεια ζωής. Έτυχε να μάθω για μια εταιρεία Αγγλική που κάλυπτε όλα τα έξοδα της γέννας γιατρό και νοσοκομείο. Τα ασφάλιστρα δε, μου βγήκαν γύρω στα 2900 για τα 2 χρόνια . Τουλάχιστον έδωσα όσα θα έδινα για το δημόσιο μαζί με το γιατρό και θα γεννήσω με τον γιατρό μου που τον εμπιστεύομαι. Βέβαια τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και ο ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω κατά πόσο είμαι κερδισμένη ή αν θα μπορούσα με τα όσα έχω δώσει και τον ΕΟΠΥΥ να καλύψω τη γέννα και στο ιδιωτικό, σίγουρα θα μπορούσα. Πάντως τότε ο ΕΟΠΥΥ δεν υπήρχε... ούτε τα ιδιωτικά ήταν συμβεβλημένα μαζί του.

Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να αισθάνομαι και τύψεις απο επάνω επειδή έχω ένα σπίτι,ένα εισόδημα και μια δουλειά που μου αποφέρει τα ''προς το ζειν''. Αρκετά μας έχουν δημιουργήσει κόμπλεξ και τύψεις. Έτσι ήταν πάντα τα πράγματα, κάποιος είχε να κάνει 2 πραγματάκια παραπάνω και κάποιος άλλος όχι. Τι να κάνουμε? Απλά τώρα υπάρχει και η πλύση εγκεφάλου με μιζέρια και κλάψα.

Είμα σαφώς υπέρ της δημόσιας ιατρικής περίθαλψης αλλά όταν υπάρχει ΣΩΣΤΑ. Αν είναι να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο και να αγοράσω μέχρι τα γάντια που θα με χειρουργήσει ογιατρός ,να σκάσω και μια φακελάρα ''να'' Εεεε......οχι. Απο την στιγμή που για έναν τέτοιο λόγο έχω κάνει το κουμάντο μου. Οποιος δνν μπορεί το καταλαβαίνω και το σέβομαι με το παραπάνω αλλα όχι να ντραπώ κιόλας επειδή είμαι σε μια λίιιιιιγο καλύτερη κατάσταση απο καποιον αλλόν. Που εδώ που τα λέμε έχω παρατηρήσει ότι όλοι αυτοι που κλαίγονται ότι δεν έχουν να φάνε κανουν μια αρκετά καλή ζωή, με τις διακοπές τους σε καλά ξενοδοχεία, ακριβά ντυσίματα, κομμωτήρια κλπ.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!! πως πανε οι υπομονες;;;;;

Εγω εχω αρχίσει για τα καλα το περπατημα κ σημερα οπως σηκώθηκα μου πιαστηκαν τα κοκκαλακια μου στη λεκανη... Οι γαμπες μου επίσης είναι φοβερα πιασμενες...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Μαντι γιατί τόση βιασύνη??

είμαι 4η καισαρική ,η μικρή ειναι απιστευτα χαμηλα και φοβομαστε για συσπασεις και πονους. μετά απο 3 καισαρικές υπάρχει έντονα ο φόβος για ρήξη μήτρας. και απο την στιγμή που το μικρό έχει τα κιλά του και κοντεύει τις 38 εβδομάδες δεν υπάρχει λόγος να περνάμε αυτό το άγχος.

Καλημέρες!!!!!

Manti με το καλό!!βλέπω η Άννα κι εγω που βιαζόμαστε να μένουμε τελευταίες!!!!Τα παιδάκια σου τί λένε;;δε θυμάμαι κιόλας,έχεις κανένα σχολείο;

Κατεινάκι εσύ όλα καλά;;

Εγώ έχω τρελλαθεί απο το μούδιασμα στις παλάμες...ξέρετε κάνα κόλπο;

Το περπάτημα μου είναι καθημερινό και μισάωρο και ελπίζω να βοηθήσει τουλάχιστον να κινιέμαι...Χτες ήρθε και μια ξαδέρφη που μένει Κρήτη η οποία είναι στον 6ο και τα λέγαμε...συναντηθήκαν οι κοιλούμπες!!!

Να ρωτήσω κάτι τις παλιές;;αυτά τα μαξιλάρια θηλασμού που λένε είναι εξυπηρετικά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρες!!!!!

Manti με το καλό!!βλέπω η Άννα κι εγω που βιαζόμαστε να μένουμε τελευταίες!!!!Τα παιδάκια σου τί λένε;;δε θυμάμαι κιόλας,έχεις κανένα σχολείο;

Κατεινάκι εσύ όλα καλά;;

Το περπάτημα μου είναι καθημερινό και μισάωρο και ελπίζω να βοηθήσει τουλάχιστον να κινιέμαι...Χτες ήρθε και μια ξαδέρφη που μένει Κρήτη η οποία είναι στον 6ο και τα λέγαμε...συναντηθήκαν οι κοιλούμπες!!!

Να ρωτήσω κάτι τις παλιές;;αυτά τα μαξιλάρια θηλασμού που λένε είναι εξυπηρετικά;

Ο μεγάλος πάει 1η Δημοτικού και την περιμένει όλο λαχτάρα. Το έχει πει παντού και όποτε πηγαίναμε για ψώνια πάντα θυμόταν να της παρει κάτι. Ο μικρός δεν καταλαβαίνει και πολλά αλλα φιλάει την κοιλιά μου συνέχεια. Τώρα θα του το πώ όταν γυρίσει να είναι προετοιμασμένος.

Μαντι με το καλό!! Γιατί κανεις κορτιζόνες, εντύπωση μου κάνει! Στο Πανεπιστημιακό κατα 90% τα παιδιά που γεννιούνται μετα τις 35 εβδ. ξαφνικα και εχουν βαρος πανω από 2200 δεν μπαινουν καν στη θερμοκοιτίδα. 37 εβδομαδων δεν είσαι; Θεωρείται ήδη τελειόμηνο το μωρακι σου!

HgqOp3.png

Ρηνιώ εγω ποτε δε χρησιμοποίησα θηλασμού, επαιρνα ενα απλό μαξιλαρι που είχα για αυτη τη δουλειά και θήλαζα. Την ίδια δουλειά κάνει, ατο νοσοκομείο που είχε τετοιο σαν κουλούρα δε με βόλευε, ίσως όμως να μην το είχα συνηθισει γι' αυτό.

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!

Κατεινάκι εσύ όλα καλά;;

ααααα ποτέ δεν χρησιμοπιήασα μαξιλάρι ή καρ΄κλα θηλασμού. Δεν θεω΄ρω ότι κάνει κάτι παραπάνω απο τα κανονικά. πφφφφφφφ εγω πιστευω οτι βγάζουν όλο μλκς εκμεταλευομένοι την ευαισθησια μας με το θέμα των παιδιων και πετάμε τα λεφτάκια μας.:evil::evil::evil::evil:

Μαντί με το καλο όλα καλά να πάνε!!!

Και εγώ καλά είμαι!!Ούτε πονάκια ούτε τίποτα!!:(:confused:

Εμένα πονάνε τα δαχτυλά των χεριών μου, μάλλον από το πρήξιμο είναι!!!Ενώ δεν έχουν πρηστεί τα ποδια , έχουν πρηστεί τα χερια!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μαντι με το καλό!! Γιατί κανεις κορτιζόνες, εντύπωση μου κάνει! Στο Πανεπιστημιακό κατα 90% τα παιδιά που γεννιούνται μετα τις 35 εβδ. ξαφνικα και εχουν βαρος πανω από 2200 δεν μπαινουν καν στη θερμοκοιτίδα. 37 εβδομαδων δεν είσαι; Θεωρείται ήδη τελειόμηνο το μωρακι σου!

θελει να ειναι σιγουρος ότι δεν θα μπει οξυγόνο. Οταν γεννιεται φυσιολογικα στις 36 κατα τον τοκετο παραγεται κορτιζονη στο μωρο και ωριμαζουν οι πνευμονες κατα την εξοδο. Αν ειναι καισαρικη ειναι αποτομη η εξοδος και το μωρο δεν εχει προλαβει να ''προετοιμαστει''. Με ενδιαφερει οτι δεν του κανει κακο και προσπαθεί να είναι σίγουρος και καλυμμενος.

Για καισαρικη δε γνωριζω, απλώς ο γιατρος με είχε διαβεβαιωσει πως αν γεννούσα μετα τις 35 με το βαρος του μωρου δεν υπήρχε προβλημα. Μιλούσαμε όμως για ΦΤ!

Συμφωνω με τα μαξιλάρια κ τις πολυθρονες. Για μενα είναι σκετη εκμεταλλευση

HgqOp3.png

Για καισαρικη δε γνωριζω, απλώς ο γιατρος με είχε διαβεβαιωσει πως αν γεννούσα μετα τις 35 με το βαρος του μωρου δεν υπήρχε προβλημα. Μιλούσαμε όμως για ΦΤ!

Συμφωνω με τα μαξιλάρια κ τις πολυθρονες. Για μενα είναι σκετη εκμεταλλευση

Εμεις που μιλαμε για κτ ειναι διαφορετικα τα δεδομενα.

εμεις παμε για το τριτο εχουμε σκασει ενα σωρο λεφτα σε κοτσανες και εχουμε βγάλει σκαρταδούρα ότι λένε οι πρωτομανούλες.αχαχαχαχχα:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...