Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι που θα γεννήσω σε ιδιωτικό… πολύς κόσμος αν δεν πεινάει βρίσκεται σε αδιέξοδο και το κρίνω από την δική μου οικογένεια που οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι της κακιάς ώρας και πληρώνουν τα φάρμακα τους με όλες τις μλκς που γίνονται. Με γαμπρό και αδερφό άνεργους με 3 και 4 παιδιά αντίστοιχα.

Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να πάω να γεννήσω σε ιδιωτικό, αν πέρυσι δεν είχα κάνει ασφάλεια ζωής. Έτυχε να μάθω για μια εταιρεία Αγγλική που κάλυπτε όλα τα έξοδα της γέννας γιατρό και νοσοκομείο. Τα ασφάλιστρα δε, μου βγήκαν γύρω στα 2900 για τα 2 χρόνια . Τουλάχιστον έδωσα όσα θα έδινα για το δημόσιο μαζί με το γιατρό και θα γεννήσω με τον γιατρό μου που τον εμπιστεύομαι. Βέβαια τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και ο ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω κατά πόσο είμαι κερδισμένη ή αν θα μπορούσα με τα όσα έχω δώσει και τον ΕΟΠΥΥ να καλύψω τη γέννα και στο ιδιωτικό, σίγουρα θα μπορούσα. Πάντως τότε ο ΕΟΠΥΥ δεν υπήρχε... ούτε τα ιδιωτικά ήταν συμβεβλημένα μαζί του.

βρε κορίτσια τί είναι αυτό το nst που λέτε όλες;;εγω δεν το έχω κάνει μάλλον...

ειναι η λεγομενη κορδελα,για να παρακολουθουν τις συσπασεις.. δεν την κανουν ολοι οι γιατροι.ουτε εγω εχω κανει.αρα μην αγχωνεσαι.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι που θα γεννήσω σε ιδιωτικό… πολύς κόσμος αν δεν πεινάει βρίσκεται σε αδιέξοδο και το κρίνω από την δική μου οικογένεια που οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι της κακιάς ώρας και πληρώνουν τα φάρμακα τους με όλες τις μλκς που γίνονται. Με γαμπρό και αδερφό άνεργους με 3 και 4 παιδιά αντίστοιχα.

Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να πάω να γεννήσω σε ιδιωτικό, αν πέρυσι δεν είχα κάνει ασφάλεια ζωής. Έτυχε να μάθω για μια εταιρεία Αγγλική που κάλυπτε όλα τα έξοδα της γέννας γιατρό και νοσοκομείο. Τα ασφάλιστρα δε, μου βγήκαν γύρω στα 2900 για τα 2 χρόνια . Τουλάχιστον έδωσα όσα θα έδινα για το δημόσιο μαζί με το γιατρό και θα γεννήσω με τον γιατρό μου που τον εμπιστεύομαι. Βέβαια τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και ο ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω κατά πόσο είμαι κερδισμένη ή αν θα μπορούσα με τα όσα έχω δώσει και τον ΕΟΠΥΥ να καλύψω τη γέννα και στο ιδιωτικό, σίγουρα θα μπορούσα. Πάντως τότε ο ΕΟΠΥΥ δεν υπήρχε... ούτε τα ιδιωτικά ήταν συμβεβλημένα μαζί του.

ναι σιγα βρε βικυ,το θεμα ειναι να αισθανεσαι εσυ καλά εκει που θα γεννησεις,κ ας ειναι στο σαλονι του σπιτιου σου..

εγω εχω μια φιλη που κανουν προσπαθειες για μωρο.οικονομικο προβλημα δεν εχουν,κ μου λεει θα γεννησω στο δημοσιο.της λεω οκ.κ μου λεει,γιατι να δωσω λεφτα στο ιδιωτικο?καλυτερα θα παω να ψωνισω ρουχα για μενα.

ε.αυτο δεν μου αρεσε σαν σκεψη..πειτε με περιεργη,αλλα αν αποφασιζα να γεννησω σε δημοσιο,δεν θα ηταν για να παω να ψωνισω ρουχα για μενα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Η νύφη μου γέννησε στο Έλενα με πολύ ΜΛΚ γιατρό και η αδερφή μου στο ΛΗΤΩ με πολύ ΜΛΚ γιατρό επίσης. Η νύφη μου είχε ήδη 2 παιδιά που τα είχε κάνει πρόωρα και είπε ότι δεν πάει σε ιδιωτικό γιατί στο τέλος κατέληγε σε δημόσιο, οπότε δεν θα πλήρωνε τσάμπα χρήματα. Βρήκε ένα γιατρό που της τον σύστησαν για τον καλύτερο και όταν έσπασαν τα νερά νωρίτερα της είπε : Τι να σου πω… θες να πας στο Έλενα πήγαινε, θες να πας στο Αλεξάνδρας πήγαινε, η δική μου κλινική απόψε δεν εφημερεύει… μπήκε μέσα στις 15:00 μεσημέρι και μέχρι τις 21:30 που πήγα εγώ μετά την δουλειά δεν είχε ενημερώσει κανείς τον αδερφό μου για την κατάσταση της, αν είναι καλά κτλ κτλ… ο αδερφός μου πρωτομπαμπάκος ( τα 2 παιδάκια τα πρώτα είναι από άλλο γάμο ) είχε τρελαθεί τόσες ώρες να μην ξέρει… όποιος έβγαινε του έλεγε ότι την είχε αναλάβει ο άλλος που ήταν μέσα χωρίς όμως να μας λένε όνομα. Πήγα στη ρεσεψιόν και τσακώθηκα, δεν μου έλεγαν τα ονόματα των γιατρών που ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετών, δηλαδή της λέω αν συμβεί κάτι ποιος θα είναι υπεύθυνος; Τπτ άκρη δεν βρήκαμε, με τις φωνές μας την έβγαλαν λίγο έξω να την δούμε ότι είναι καλά και ησύχασε και ο αδερφός μου. Γέννησε γύρω στις 3 την νύχτα. Ο γιατρός της ο Μ της είχε στείλει έναν άλλο να την δει δήθεν αν είναι καλά, μπας και γλυτώσει το ξύλο και της λέει καλά είσαι δεν γεννάς ακόμα… και μόλις βγήκε και πέρασαν 5 λεπτά η νύφη μου γέννησε με μια μαία…

Όσον αφορά την αδερφή μου τον γιατρό της έπρεπε να τον δέρνουμε ακόμα…

ευτυχώς δεν μου έκανε κανένα κλικ και κλακ και δεν πήγα ποτέ σε αυτόν. Σε έναν υπέρηχο που την πήγα, του είπα ότι εγώ θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο και μου λέει : Μα τι μας λες τώρα, ( με μια μαγκιά ) , εσύ θες να μας γυρίσεις 100 χρόνια πίσω τότε που οι γυναίκες μας έσκιζαν τα πουκάμισα από την λύσσα τους. Ο βλάχος. Το αποτέλεσμα, η αδερφή μου 2 γέννες φυσιολογικές και η 3η έτσι έδειχνε. Της έκαναν επισκληρίδιο, αλλά δεν την έπιασε καλά και τελικά δεν γέννησε φυσιολογικά γιατί ο μπέμπης είχε τυλιχθεί ( κατά τον γιατρό ) με τον ομφάλιο λώρο…

Η συμφωνία με το γιατρό ήταν να πληρωθεί 1 μήνα μετά που θα έπαιρναν κάτι χρήματα, ο γιατρός την είχε για χαμένη πελάτισσα ήδη αφού σου λέει 39 χρονών και 3ο παιδί δεν ξανακάνει γέννα… η αδερφή μου στα όρια της παράκρουσης μετά τον τρόπο που είχε γεννήσει, λίγο πριν τα ηρεμιστικά να κλαίει όλη μέρα και όλη νύχτα και την πήρε την 2η μέρα να της πει… όχι τον γαμπρό μου, αλλά την ίδια ότι αν δεν τον πληρώσουν την Δευτέρα που είναι να φύγουν από το νοσοκομείο, υπογραφή αυτός δεν βάζει για να φύγει το παιδί. Μα του λέει εμείς είχαμε πει αυτό κ εκείνο… της λέει δεν ξέρω τι είχαμε πει αλλά τι λέω τώρα, και είναι και 600 ευρώ επιπλέον λόγω της καισαρικής.

Ο γαμπρός μου κρατήθηκε γιατί είχε άλλα 2 παιδιά στο σπίτι… ο δικός μου γιατρός μου είχε πει δεν έχουμε τέτοιους γιατρούς στο ΛΗΤΩ, μόλις του είπα όμως ποιος είναι… μου είπε.. Α ο Τάδε, ναι είναι λίγο περίεργος… ήξερε λογικά ότι κάνει τέτοιες μαλακίες…

Κατεβάζω relax music για το μπεμπέ από το YouTube J

Διαφημίσεις

Βίκυ ΜΛΚ υπάρχουν παντού και στα ιδιωτικά και στα δημόσια!!Το θέμα είναι ότι επιλέγουμε ένα γιατρό , γιατί μας κάνει κλικ είτε είναι σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο!!Τώρα τι θα μας βγει στο τέλος, το αποτέλεσμα θα δείξει!!!;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

ειναι η λεγομενη κορδελα,για να παρακολουθουν τις συσπασεις.. δεν την κανουν ολοι οι γιατροι.ουτε εγω εχω κανει.αρα μην αγχωνεσαι.

Για τις συσπασεις το χρησιμοποιούν κυριως την ώρα της γεννας τωρα αυτο που τους ενδιαφερει είναι κυρίως οι παλμοί του μωρού. Αν κανει αλλοιωσεις ή πεφτουν αποτομα μπορεί να είναι σημαδι οτι δυσφορεί με κατι π.χ να είναι τυλιγμενο στο λωρο όπως ετυχε σε μια την Τριτη που πήγα κ της το πήραν εκτακτως. Τωρα μπορέι να τυχει να κανουμε κ καμια συσπαση... Εχει τυχει βεβαια κ σε κοπελες να εχει ξεκινησει ο τοκετος σε αρχικο σταδιο κ να δειχνει συσπασεις κ να μη καταλαβαίνουν... Αυτα βεβαια είναι πιο ασυνηθιστα!

Στο νοσοκομειο που πάω είναι πολιτικη τους από 35η ή 36 εβδ να τα ξεκινουν σε εβδομαδιαίο επίπεδο, βεβαια εμείς δεν εχουμε τα δικα σας εξελιγμενα συστηματα όπως 4D κ.α ούτε μας μετρανε γηρανση πλακούντα κ διαφορΑ αλλα που ακουω. Αυτα αν θες τα κανεις εξω.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Άννα: επειδή γύρω μου έχω περισσότερους ανθρώπους με προβλήματα οικονομικά, παρά οικονομικά υγιείς και για τον λόγω του ότι εκτός από το ότι το ιδιωτικό είναι σαν ξενοδοχείο, ενώ το δημόσιο λίγο πιο παραμελημένο με την κατάσταση της χώρας δεν έχουν καμία άλλη διαφορά. Την διαφορά την κάνει ο γιατρός. Εγώ δεν διαφωνώ με την φίλη σου, εξάλλου την διαφορά ιδιωτικού – δημοσίου οι μαμάδες την καρπώνονται που είναι πιο χαλαρές, σε πιο ωραίο περιβάλλον ( όσον αφορά την Αθήνα ) με το μωρό room in κατʼ επιλογήν και όχι αναγκαστικά όπως στο δημόσιο και μέσα στη χλιδή. Αν η φίλη σου θεωρεί πως θα νιώσει καλύτερα ξοδεύοντας σε shopping παρά με μερικές μέρες καλοπέρασης μετά τον τοκετό, κι εγώ μαζί της J

9 μόνο μέχρι την ΠΗΤ ή δεν έχω καταλάβει;

εγώ 2 για να μπω στο μήνα μου J !!!

Θελω να πω πως αν κατι δεν παει καλα με πλακούντες κ τετοια, βλεπουν στο nst οτι το μωρο δυσφορει κ μετα το ψαχνουν παραπανω.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Είτε σε Δημόσιο είτε σε ιδιωτικό αν θες συγκεκριμένο γιατρό να σε ξεγεννήσει θα τα σκάσεις... απλά στο ιδιωτικό ο doc θα σου δώσει και μια απόδειξη για ολόκληρο ή έστω ένα ποσό. Το επιπλέον στο ιδιωτικό μέσω ΕΟΠΥΥ είναι ότι θα πληρώσεις το 3κλινο (ή αν δεν υπάρχει διάθέσιμο, το 2κλινο... κλπ) ένα 800αρι για ΦΤ και 900αρι για κτ.

Βέβαια για όσο είσαι μέσα γλιτώνεις τα εσώρουχα λοχείας, ρούχα βρέφους.... τη μεγάλη λίστα!

Βασικό και για μένα είναι ο γιατρός σου... εφόσον τον εμπιστεύεσαι, αυτόν ακολουθείς όπου και αν είναι!!!

Χαχαχα υπάρχουν κάποιες που μετράτε μονοψήφιο αριθμό ημερών για τοκετό και γκρινιάζετε??? Έχω άλλες 38 :tongue: έτσι για να αναπτερωθεί το ηθικό σας το λέω!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

ααααα...... Βικάκι μην το ψάχνεις για ιατρικά λάθη....βέβαια πάντα το λέω,σε όλους μα ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς συμβαίνουν...απλώς ελπίζεις να μην συμβεί σε σένα...τώρα είναι και μερικά χοντροκομένα που κάνουν...άσε δε που μου έλεγαν για συγκεκριμένο γιατρό σε μεγάλο ιδιωτικό ο οποίος Ο,ΤΙ και να γινόταν έκανε καισαρική...δεν είχε ούτε μισή κοπέλα να έχει γεννήσει φυσιολογικά...μου τα έλεγε γνωστή του πρωην που είναι νοσοκόμα...το πιο σωστό το είπε η Σοφία...να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου όπου και να ξεγεννάει..κι εγω αν είχα γιατρό και ξεγένναγε αλλού αλλά τον εμπιστεύομουν φυσικά μ'εκείνον θα ξεγένναγα...

Σας ευχαριστώ που μου είπατε για το nst...δεν ξέρω αν είναι η τακτική του ή δεν είδε κάτι ανυσηχητικό σε μένα και δεν μ'εστειλε να κάνω...υποθέτω στη γέννα πια θα το ιδούμε κι αυτό!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...