Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera koritsia!!!pws ais8anomaste?

allazw bdomada ka8e Triti...exw paratirisei loipon oti tis Trites einai pou me pianoun diafora..pio polles aidies p.x.,kourasi...ponokefaloi..

genikws den exw zalades,anagoules,emetous..

i koilitsa mou exei fouskwsei den kserw an einai apo tin masa tin poly!!!:lol:

xaxaxa!!!!

Marialenaki den kserw an exeis ta antera na mpaineis kai na diabazeis ta nea mas...se skeftomai poly...

tin kalimera mou se oles!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kalimera koritsia!!!pws ais8anomaste?

allazw bdomada ka8e Triti...exw paratirisei loipon oti tis Trites einai pou me pianoun diafora..pio polles aidies p.x.,kourasi...ponokefaloi..

genikws den exw zalades,anagoules,emetous..

i koilitsa mou exei fouskwsei den kserw an einai apo tin masa tin poly!!!:lol:

xaxaxa!!!!

Marialenaki den kserw an exeis ta antera na mpaineis kai na diabazeis ta nea mas...se skeftomai poly...

tin kalimera mou se oles!

ρινιω μου καλημερα!!! κ εγω καθε τεταρτη αλλαζω εβδ..,χθες ηταν η πρωτη μερα που δεν ειχα ναυτιες κ αναγουλες..σημερα βεβαια παλι τα ιδια..εμενα στις 15 τελευταιες μερεςς πηρα 2 ποντους στην κοιλια..κ μου λες οτι φουσκωσες εσυ?εγω φαινομαι 5 μηνων.ασε που πηρα 1 κιλο :-(

S4iNp3.png

BU56p3.png

ρινιω μου καλημερα!!! κ εγω καθε τεταρτη αλλαζω εβδ..,χθες ηταν η πρωτη μερα που δεν ειχα ναυτιες κ αναγουλες..σημερα βεβαια παλι τα ιδια..εμενα στις 15 τελευταιες μερεςς πηρα 2 ποντους στην κοιλια..κ μου λες οτι φουσκωσες εσυ?εγω φαινομαι 5 μηνων.ασε που πηρα 1 κιλο :-(

xaxaxa!!!ki egw kapws etsi!!!!tenta i koilia,ki exw parei 1,5 kilo synolika.pontous de metraw,xreiazetai?

μολις εκλεισα ραντεβου για αυχενικη ! 5/4 .........!

καλη βδομαδες σε ολες!

kalimera,kali ebdomada!!!!!ante me to kalo kai kala apotelesmata!!!

mporeis na mou peis peripou poso kostizei?skepsou oti egw eimai anasfalisti....den kserw an 8a prolabw na tin kanw meta pou 8a mpw sto bibliario tou antra mou (perimenoume na kanoume politiko gamo)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

mporeis na mou peis peripou poso kostizei?skepsou oti egw eimai anasfalisti....den kserw an 8a prolabw na tin kanw meta pou 8a mpw sto bibliario tou antra mou (perimenoume na kanoume politiko gamo)

λοιπον θα την κανω σε ιδιωτικη κλινικη στον πειραια κ κοστιζει 110 μαζι με papp-a την αιματολογικη.εκει την εκανα κ στον γιο μου εκει κανω κ ολες τις εξετασεις μου . εκλεισα ραντεβου με ικα μηπως την γραφουν κ πληρωσω μονο συμμετοχη(ετσι συμβαινει με τις εξετασες μου) αλλα αποτι θυμαμαι κ στον γιο μου δεν την γραφουν ουτε την αυχενικη ουτε την βεπιπεδου

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον θα την κανω σε ιδιωτικη κλινικη στον πειραια κ κοστιζει 110 μαζι με papp-a την αιματολογικη.εκει την εκανα κ στον γιο μου εκει κανω κ ολες τις εξετασεις μου . εκλεισα ραντεβου με ικα μηπως την γραφουν κ πληρωσω μονο συμμετοχη(ετσι συμβαινει με τις εξετασες μου) αλλα αποτι θυμαμαι κ στον γιο μου δεν την γραφουν ουτε την αυχενικη ουτε την βεπιπεδου[/quote

s'euxaristw bre ritaki!!m'exei piasei ena agxos giati to kostos einai yperboliko an eisai xwris asfaleia.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

λοιπον θα την κανω σε ιδιωτικη κλινικη στον πειραια κ κοστιζει 110 μαζι με papp-a την αιματολογικη.εκει την εκανα κ στον γιο μου εκει κανω κ ολες τις εξετασεις μου . εκλεισα ραντεβου με ικα μηπως την γραφουν κ πληρωσω μονο συμμετοχη(ετσι συμβαινει με τις εξετασες μου) αλλα αποτι θυμαμαι κ στον γιο μου δεν την γραφουν ουτε την αυχενικη ουτε την βεπιπεδου[/quote

s'euxaristw bre ritaki!!m'exei piasei ena agxos giati to kostos einai yperboliko an eisai xwris asfaleia.

εχεις δικιο ρινιω . αλλα νομιζω πως κ ασφαλεια να ειχες (οπως εγω ) παλι δεν θα καλυπτε την συγκεκριμενη

ας πουμε κ τα αλλα κοριτσια τουλαχιστον να πας οπου ειναι φθηνοτερα. μην ανχωνεσαι για το οικονομικο (σου μιλαει μια ανεργη με ηδη ενα παιδι) ολα θα γινουν :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Μη μου μιλάτε για κιλά... πήρα τουλάχιστον 1,5 και έχω φάει τη φρίκη μου! Θεωρητικά αλλάζω εβδομάδα κάθε Δευτέρα, το αργότερο Τετάρτες κατ εμέ... είμαι και απο αυτές με την περίοδο κουκουρούκου!

Ξεκίνησα πάντως το πρωινό περπάτημα... σιγά σιγά κάνω περίπου τρία τεταρτάκια χαλαρό περπάτημα στο βουνό μπας και διατηρηθώ σε φόρμα. Άσε που όποτε έχω ψιλοπονάκια και γκρίνια μετά το περπάτημα όλα μειώνονται πολύ!

Έχω κάνει κι εγώ κοιλίτσα (μεταξύ μας εκτός από το πρήξιμο τα υπόλοιπα είναι "πατσοκοιλίτσα") αν και συνήθιζα να κάνω κώλους εγώ... τεσπά!

Όσο για την αυχενική και ασφάλεια να έχεις όπως εγώ... δεν πρόκειται να ανακατευτώ με την κλινική του ΙΚΑ (κάπου στην αθήνα). Θα παω να την κάνω στο ΡΕΑ και ας κάνει 140 ευρώ. Είναι το πιο κοντινό μου από τα σίγουρα (κλινικές-μαιευτήρια)

Έχω βέβαια καιρό μέχρι το Πάσχα ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Kαλησπέρα μανούλες.

Εγώ έχω αυχενικ'η 4/4. 150 μαζί με το papp-a στον Κούρτη. Αν και μακριά δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δεν πάω και κάθε μέρα.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

Βρε Κορίτσια να ρωτήσω μια χαζομαρα; Υπάρχει περίπτωση να είχα καταλάβει Σήμερα το μωρο;κάτι τέτοιο μου Κάνει, κ είμαι σχεδόν σίγουρη Ότι ήταν μωρο, μια απειροελαχιστη κλωτσουλα!??είχα την κόρη μου αγκαλια κ πίεζε στην κοιλιά το βάρος της κ τότε το αισθάνθηκα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μη μου μιλάτε για κιλά... πήρα τουλάχιστον 1,5 και έχω φάει τη φρίκη μου! Θεωρητικά αλλάζω εβδομάδα κάθε Δευτέρα, το αργότερο Τετάρτες κατ εμέ... είμαι και απο αυτές με την περίοδο κουκουρούκου!

Ξεκίνησα πάντως το πρωινό περπάτημα... σιγά σιγά κάνω περίπου τρία τεταρτάκια χαλαρό περπάτημα στο βουνό μπας και διατηρηθώ σε φόρμα. Άσε που όποτε έχω ψιλοπονάκια και γκρίνια μετά το περπάτημα όλα μειώνονται πολύ!

Έχω κάνει κι εγώ κοιλίτσα (μεταξύ μας εκτός από το πρήξιμο τα υπόλοιπα είναι "πατσοκοιλίτσα") αν και συνήθιζα να κάνω κώλους εγώ... τεσπά!

Όσο για την αυχενική και ασφάλεια να έχεις όπως εγώ... δεν πρόκειται να ανακατευτώ με την κλινική του ΙΚΑ (κάπου στην αθήνα). Θα παω να την κάνω στο ΡΕΑ και ας κάνει 140 ευρώ. Είναι το πιο κοντινό μου από τα σίγουρα (κλινικές-μαιευτήρια)

Έχω βέβαια καιρό μέχρι το Πάσχα ;)

kalimera!!!!perpatas kanonika,e?egw psilofobamai akoma.ana kai edw sto Dafni (oxi teleiws mesa!!!!!!:lol::lol::lol:) exei prostateumeno dasos kai monopatia,ka8e Kyriaki anebainei kosmos kai kosmakis sto bouno mazi me paidia,skylia,gatia kai podilata!!!!

kali i idea sou pantws!!an einai 8a pairnw kai to Nikola na boltaroume twra pou anoikse o kairos

Βρε Κορίτσια να ρωτήσω μια χαζομαρα; Υπάρχει περίπτωση να είχα καταλάβει Σήμερα το μωρο;κάτι τέτοιο μου Κάνει, κ είμαι σχεδόν σίγουρη Ότι ήταν μωρο, μια απειροελαχιστη κλωτσουλα!??είχα την κόρη μου αγκαλια κ πίεζε στην κοιλιά το βάρος της κ τότε το αισθάνθηκα..

egw Anast prox8es opws imoun ksaplwmeni ais8an8ika ena tentwma egkarsio sti mitra..8a rwtisw ton giatro aurio pou 8a paw alla mias ki eisai idi mama ti pisteueis oti mporei na einai?giati gia na itan o diadoxos de nomizw.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kalimera!!!!perpatas kanonika,e?egw psilofobamai akoma.ana kai edw sto Dafni (oxi teleiws mesa!!!!!!:lol::lol::lol:) exei prostateumeno dasos kai monopatia,ka8e Kyriaki anebainei kosmos kai kosmakis sto bouno mazi me paidia,skylia,gatia kai podilata!!!!

kali i idea sou pantws!!an einai 8a pairnw kai to Nikola na boltaroume twra pou anoikse o kairos

egw Anast prox8es opws imoun ksaplwmeni ais8an8ika ena tentwma egkarsio sti mitra..8a rwtisw ton giatro aurio pou 8a paw alla mias ki eisai idi mama ti pisteueis oti mporei na einai?giati gia na itan o diadoxos de nomizw.

τι να πω,δεν ξερω....κ εμενα μου φαινεται πολυ νωρις,αλλα τι να πω,ημουν σιγουρη....

S4iNp3.png

BU56p3.png

τι να πω,δεν ξερω....κ εμενα μου φαινεται πολυ νωρις,αλλα τι να πω,ημουν σιγουρη....

to enstikto sini8ws DEN la8euei.

ki egw sou lew 8a rwtisw ton giatro aurio na mou pei 100% min einai kai tipota allo,kserw egw?

ston yperixo pou 8a mou kanei aurio 8a kouniete lete?to skeftomoun apo to sab/ko,kai laxtaraw..giati diabasa oti kouniountai stin 10 ebdomada

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δε βγαίνω για περπάτημα πολύ νωρίς το πρωι ακόμα οπότε με χτυπάει ο ήλιος ευχάριστα. Επειδή ζεσταίνομαι στην πορεία βάζω απλά ένα κοντομάνικο και μια φαρδιά ζακέτα που την αφήνω μισόκλειστη έτσι ώστε να μη χτυπάει ο ήλιος την κοιλιά μου γιατί με ενοχλεί πολύ. Βέβαια αποστάσεις που έκανα σε 20' τώρα τις κάνω σε 3 τέταρτα αλλά είναι πολύ όμορφα.

Ο γιατρός μου είχε πεί ότι πέρα απο το να σηκώνω βάρη και το σεξ (#$@^$&%^) κατά τ'άλλα κάνω τα πάντα αρκεί να μη μου φέρνουν δυσφορία.

Και καλά το να σηκώνω βάρη... το 2ο στο λαιμό μου έχει κάτσει!!! Θέλει λέει να "δέσει" καλά ο πλακούντας πρώτα Γρούμπφφφφ:(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...