Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημερούδια σας!

Αν και καθυστερημμένα, τα σβουριχτά φιλιά μου στα διδυμάκια και τη μαμά τους!!!!

Σήμερα λαγοκοιμήθηκα.. από τη μια ήμουν πολύ όρθια, από την άλλη ρευόμουν σα το ζώο και φυσικά έκανα και τα τουρ για κατούρημα!!!

Κατά τις 6 που είχε σηκωθεί και ο πατέρας μου αναστήθηκα:rolleyes:

Λίγες μέρες έμειναν για τη γέννα και να αρχίσει να στρώνει και το στομάχι μου! Ουφφφφ....

Έχω αρχίσει να έχω μικρούς σφάχτες στον τράχηλο τριγύρω... συσπάσεις να είναι ή η μικρή κατέβηκε κι άλλο???

Ρηνιώ ωραία τα Link!!!

tatum τελικά πρέπει να σου βρούμε συνοδό να σε προσέχει... είσαι επιρρεπής βρε πουλάκι μου!!!!!!!:tongue:

Nemina για το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων όπως και για του Ηρακλείου έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια!!! Τι να τις κάνεις τις κλινικές όταν τα Δημόσια είναι όντως τόσο καλά!

Στην Αθήνα η κατάσταση είναι άλλη... μπαχαλιστάν τελείως!!!

Αν είναι να το δώσεις το ρημάδι το 3χίλιαρο τουλάχιστον να πάρεις και καμιά απόδειξη (είναι ο λόγος που χαίρομαι που θα γεννήσω σε ιδιωτικό, μέσω ΕΟΠΥΥ φυσικά)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλές καλημέρες απο εμένα!!!!Τι κάνετε κορίτσια?Εχτές έτρεχα απο το πρωί Αθήνα με το αφεντικό για μία υπόθεση της εταιρίας και στην επιστροφή τα εία όλα:shock::shock::shock:. Με πονούσαν φοβερά τα πλευρά μου και η πλάτη μου και ξαφνικά παίρνει μία πόζα ο μικρός και με εσπρωχνε προς όλες τι κατευθύνσεις:shock:. Νόμιζα ότι θα του πω γύρνα στην Αθήνα γεννάω χαχαχαχαχαχα!!!. Τελικά μετά απο κανένα 10λεπτο μου πέρασε ευτυχώς. Το απόγευμα τρέχαμε με τον αδερφό μου στο Νοσοκομείο γιατί μπήκε ο μπαμπάς μου για μετάγγιση πάλι:(.

Tatum βλέπω μία ροπή προς τις πτώσεις τελευταία, μου φαίνεται ότι πρέπει να σε βάλουν στο κρεβάτι και να σε ακινητοποιήσουν για να γλιτώσεις :tongue::tongue:.

Miss caramel είναι πολύ ταλαιπώρια η παλινδρόμηση(είχε η αδερφή μου χρόνια) και φαντάζομαι ότι με το μωρό πρέπει να κάνει αχτύπητο δίδυμο.... Υπομονή, νομίζω ότι είναι και η εποχή(φθινόπωρο και άνοιξη) που βρίσκεται σε έξαρση. Ελπίζω να ήταν μεμονομένο περιστατικό!

Riniw όπου και να πεις ότι θα γεννησείς πάντα θα υπάρχουν οι καλοθελητές να σου πουν ότι δεν έχεις κάνει καλή επιλογή, ανεξάρτητα απο δημόσιο-ιδιωτικό, με μαία ή χωρίς. Οπότε κλείνεις τα αυτιά σου και κάνεις τη δουλειά σου όπως εσύ νομίζεις, εγώ δεν μπαίνω πια στη διαδικασία να υπερασπιστώ την άποψή μου, λέω εμείς έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε και ας αποασίσετε κι εσείς όταν έρθει η ώρα σύμφωνα με τα δικά σας μυαλά.

Με τις εξετάσεις μου τη Δευτέρα όλα μια χαρά. Το σάκχαρο ήταν 70 και η γλυκοζυλιωμένη 4,9, ο αιματοκρίτης σταθερός 31,5 και η γενική ούρων καθαρή.

Πήγα και στην ενδοκρινολόγο την Τρίτη τα είδε και μου είπε να μην ξαναμετρήσω αλλά να διατηρήσω τη δατροφή όσο μπορώ όχι μόνο στην εγκυμοσύνη αλλά και γενικότερα. Προσπαθούσε να με πείσει ότι τα γλυκά δεν σου προσφέρουν τίποτα και να μην τρώω. Φυσικά και συμφώνησα μαζί της και μόλις γύρισα έφτιαξα κρέπες με nutela και μπανάνες χαχαχαχαχαχα!

Σήμερα λέω να πάρω και τη γυναικολόγο να κανονίσουμε το επόμενο ραντεβού! Με πιάνουν που και που κάτι πονάκια χαμηλά σαν τα πριν της περιόδου αλλά στο πολύ light. Θα την ρωτήσω απο το τηλέφωνο ελπίζω να μην είναι τίποτα τα ιδιαίτερο.

Αυτά προς το παρόν!!!!!!!Φιλάκια πολλά!

Καλημέρα στις μανούλες.

Το Σάββατο πάω Ιασω για μια εξέταση και μπορεί να μείνω και για γέννα. Το μικρό έιναι κοντά στα 3.200:shock::shock::shock: έχει κάνει τις κορτιζόνες του οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχω άλλο άγχος στη ζωή μου;)

katrindm : Εγώ είχα rooming in στο πρώτο παιδί και ήταν υπέροχη εμπειρία και καθόλου δύσκολη νγια εμένα αλλά, ήμουν σε μονόκλινο, δεν έιχα 200 συγγενεις απο τις άλλες μαμάδες και ήταν διαφορετικά. Τώρα επειδή δεν θα κλείσω σε μονοκλινο δεν θα το κάνω μόνο και μόνο για την ασφάλεια και την ησυχία της μικρής. Όσο για τον θεμαντήρα ήτνα η πιο μαλα@κια αγορά που είχα κάνει:evil::evil:Αν θέλω να ζεστάνω γάλα ή φαγητό βράζω στον βραστήρα ένα ποτήρι νερό ,βάζω το μπιμπερό μέσα και σε 1 λεπτό έιμαι έτοιμη . Ποιος ό λόγος να δώσεις λεφτά ,να σου πιάνει χώρο και να κάνει την διπλάσια ώρα??? Εγω θα το πήγαινα πίσω αν μπορούσα.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Καλημέρα στις μανούλες.

Το Σάββατο πάω Ιασω για μια εξέταση και μπορεί να μείνω και για γέννα. Το μικρό έιναι κοντά στα 3.200:shock::shock::shock: έχει κάνει τις κορτιζόνες του οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχω άλλο άγχος στη ζωή μου;)

katrindm : Εγώ είχα rooming in στο πρώτο παιδί και ήταν υπέροχη εμπειρία και καθόλου δύσκολη νγια εμένα αλλά, ήμουν σε μονόκλινο, δεν έιχα 200 συγγενεις απο τις άλλες μαμάδες και ήταν διαφορετικά. Τώρα επειδή δεν θα κλείσω σε μονοκλινο δεν θα το κάνω μόνο και μόνο για την ασφάλεια και την ησυχία της μικρής. Όσο για τον θεμαντήρα ήτνα η πιο μαλα@κια αγορά που είχα κάνει:evil::evil:Αν θέλω να ζεστάνω γάλα ή φαγητό βράζω στον βραστήρα ένα ποτήρι νερό ,βάζω το μπιμπερό μέσα και σε 1 λεπτό έιμαι έτοιμη . Ποιος ό λόγος να δώσεις λεφτά ,να σου πιάνει χώρο και να κάνει την διπλάσια ώρα??? Εγω θα το πήγαινα πίσω αν μπορούσα.

μαντυ μου με το καλο! μπραβο! σε ποια εβδ εισαι κ ειναι 3200? εγω που πηγα χθες ηταν 2940.νομιζω εισαι μετα απο μενα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!

ρηνιω μου και εγω το πρωτο στο ελενα το εκανα και σε πληροφορω το καταευχαρηστηθηκα ημουνα σ αυτα τα καινουργια τα μονοκλινα που λεει και νεμινα τα υπερλουξ με τηλεοραση πλασμα τεραστια και πολυδρονα κρεβατι για το συνοδο και με το μωρακι μου ολη μερα μαζι μονο για μπανιο μου το επερναν και πληρωσα μονο 2500 χιλιαρικα 1000 για το γιατρο μου 1200 για το δωματιο και αυτο γιατι δε δουλευα και τοτε δεν ειχαμε παντρευτει με το αντρα μου ακομα και δε με ειχε στο βιβλιαριο και εκατσα και 6 μερες μεσα γιατι τη μερα που θα εφευγα μου πηραν το μωρο για ικτερο και πλρωσαμε και 300 ευρω για 3 μερες στη μοναδα αλλα δυστυχως ο γιατρος μου τωρα ειναι μετοχος στο ρεα και θα παω εκει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μαντυ μου με το καλο! μπραβο! σε ποια εβδ εισαι κ ειναι 3200? εγω που πηγα χθες ηταν 2940.νομιζω εισαι μετα απο μενα?

37η ειμαι. Αλλά η μικρή είναι λίγο μπαμπάτσικη:tongue::tongue:Μεσα σε 10 ημέρες πήρε 300-500gr (πάνω κάτω) και ρωτάω εγώ: Αν αυτή πήρε κοντά στο μισό κιλό εγω πόσο πήρα η γουρούνα?????????:shock::shock::shock::shock::shock:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

37η ειμαι. Αλλά η μικρή είναι λίγο μπαμπάτσικη:tongue::tongue:Μεσα σε 10 ημέρες πήρε 300-500gr (πάνω κάτω) και ρωτάω εγώ: Αν αυτή πήρε κοντά στο μισό κιλό εγω πόσο πήρα η γουρούνα?????????:shock::shock::shock::shock::shock:

XAXAXA μαντυ,μια χαρα η μπουμπου σου!αλλα βλεποντας την δικια σου,χαρηκα που τελικα ο δικος μου ειναι μικρουλης!! γιατι οπως ξαναειπα,εγω παιδι 4 κιλα δεν ξαναγενναω!!

καλημερα χαρα!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερα στα κορίτσια που μπήκαν τώρα!

να ρωτησω κατι τις παλιές μαμαδες (κ τις καινούριες αν γνωρίζουν): Υπάρχει περίπτωση να εχει ξεκινησει η διαστολή ή ο τοκετός εν πασει περιπτώσει κ να μην εχει φύγει η τραχηλική βλεννη; Ή να εχει φύγει κ να μην την εχουμε καταλάβει;; Παντα εχει αιμα;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κορίτσια που μπήκαν τώρα!

να ρωτησω κατι τις παλιές μαμαδες (κ τις καινούριες αν γνωρίζουν): Υπάρχει περίπτωση να εχει ξεκινησει η διαστολή ή ο τοκετός εν πασει περιπτώσει κ να μην εχει φύγει η τραχηλική βλεννη; Ή να εχει φύγει κ να μην την εχουμε καταλάβει;; Παντα εχει αιμα;;

οχι νεμινα μου.εγω ειχα παει στο μαιευτηριο με ραντεβου κ με διαστολη στο 2,χωρις να ξερω κ ουτε βλεννα ουτε αιμα ειχα δει.απλως αισθανομουν συσπασουλες απο το προηγουμενο βραδυ..

γιατι αισθανεσαι κατι?δεν παιρνεις τον γιατρο σου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρααα!!

Τι κάνετε??

Μάντι ΜΙα χαρά το μωράκι σου!!ΓΙα τι εξέταση θα πας?? Τώρα σε τι δωμάτιο θα πάς?? Και εγώ ΙΑΣΩ γεννάω!! Τον θερμαντήρα θα τον επιστρέψω!!!Εχω βρει κιόλας τι θα πάρω!!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τωρα οχι, χτες όμως παλι στις 2 τα ξημερωματα με επιασαν 3 δυνατοι πονοι σε διαστημα 25 περιπου λεπτων ο καθενας που διπλωθηκα στα δυο. Περίμενα να συνεχιστουν, πήγα κ τουαλετα μηπως δω κατι στο χαρτι οπως στο 1ο μου παιδι, μα τίποτα. Αυτο ήταν κ περασε όπως ακριβως πριν μια βδομαδα. Βεβαια είχα περπατησει πολύ. Απλως με εχει πιασει το αγχος μη με πιασουν μονο πόνοι κι εγω καθυστερησω να το παρω χαμπαρι. Τουλαχιστον με αλλα σημαδια (βλεννη, σπασιμο νερων) εχεις μια σιγουρια οτι ναι, ξεκινα ο τοκετός!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Τωρα οχι, χτες όμως παλι στις 2 τα ξημερωματα με επιασαν 3 δυνατοι πονοι σε διαστημα 25 περιπου λεπτων ο καθενας που διπλωθηκα στα δυο. Περίμενα να συνεχιστουν, πήγα κ τουαλετα μηπως δω κατι στο χαρτι οπως στο 1ο μου παιδι, μα τίποτα. Αυτο ήταν κ περασε όπως ακριβως πριν μια βδομαδα. Βεβαια είχα περπατησει πολύ. Απλως με εχει πιασει το αγχος μη με πιασουν μονο πόνοι κι εγω καθυστερησω να το παρω χαμπαρι. Τουλαχιστον με αλλα σημαδια (βλεννη, σπασιμο νερων) εχεις μια σιγουρια οτι ναι, ξεκινα ο τοκετός!

μα ειναι κ νωρις ακομα..πες του μωρου να κατσει εκει που ειναι.. κ εννοειται δεν δινω την σειρα μου!!χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...