Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου όλα με ενοχλούν πλέον!

Είχα γαστρο-οιδοφαγική παλλινδρόμηση από πριν... το πρόβλημα τώρα είναι ότι λογω εγκυμοσύνης και πιο έντονη κρίση μου κάνει και χάπια δε μπορώ να πάρω!

Δε με ενοχλεί κάτι συγκεκριμένο... το ίδιο πράγμα να φάω 10 φορές, τις 3 θα με πειράξει τις άλλες όχι! νΑκόμα και σούπα χωρίς πιπέρια ή φρούτο... Δεν κάνει διακρίσεις το στομάχι μου!

Μέχρι στιγμής δε χρειαζόμουν 2 μαξιλάρια (έχω ένα της idilka αρκετά ψηλό) αλλά από ότι φαίνεται πλέον μόνο όρθια, ακουμπισμένη στο προσκέφαλο θα κοιμάμαι μέχρι να γεννήσω.

Τι κι αν το τελευταίο γεύμα είναι 3-4 ώρες πριν και αν έχω φάει λίγο και σε δόσεις... αν είναι να με πιάσει, με πιάνει!

Συνήθως τώρα όταν τρωω βράδυ ρεύομαι πολύ οπότε η μεγάλη πίεση φεύγει! Αν όμως έχουμε κόσμο, ακόμα και μόνο το μπαμπα μου να έχω στο σπίτι, δε μου βγαίνει να ρευτώ σα ζώον και το κάνω κατά τη διάρκεια του ύπνου... χθές όμως ήμουν τόσο κουρασμένη που μάλλον δε σηκώθηκα όσες φορές χρειαζόταν οπότε μου ανέβηκε το ρημάδι :(

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι τί έπαθες κορίτσι μου;;α πα-πα,ούτε να το σκέφτομαι να πνίγομαι στον ύπνο μου...πως είσαι τωρα;;αισθάνεσαι ακόμα το στομάχι περίεργα;

Κατερινάκι εγω μιας που θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο δεν έχω επιλογή...το rooming in είναι ο κανόνας και όχι η εξαιρεση!!οπότε απλώς θα έχω μαζί μου τα φορμάκια και τα ζιπουνάκια του μωρού,σεντονάκια και κουβερτούλες αγκαλιάς και αυτά θα κοιτάξω να πάρω 1-2 επειδή είμαι δίπλα στο νοσοκομείο ο,τι λερώνεται να το παίρνει η πεθερά μου να μου φέρνει καθααρά..όσο για τον θηλασμό επειδή θα την έχω μαζί μου ο βύζος θα είναι ανα πάσα ώρα και στιγμή έτοιμος προς κατανάλωση!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εν τω μεταξύ χτες έβγαλα ολίγον τι τα ματάκια μου :oops::oops::oops: και σήμερα νομίζω έχω πονάκια περιόδου...λέτε να σχετίζεται ή είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού;;άμα είναι απο εβδομάδα που αλλάζει το ζώδιο να ξεζουμίσω τον άντρα μου γιατί μετά του εξήγησα οτι θα φάει λιγο πίκρα!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Δυστυχώς δεν περνάει και φυσικά οταν είναι άδειο το στομάχι ευτυχώς δε με ενοχλεί!

Τελευταία φορά που με είχε πιάσει, κάπνιζα ακόμα... ρευόμουν και ήθελα να κάνω εμετό, με κάθε τζούρα, ακόμα και αν έπινα νερό!!!

Είναι παλιό το πρόβλημα και μάλλον μετά τη γέννα κάποια στιγμή πρέπει να κάνω μια γαστροσκόπηση....

Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά από κάποια Χριστούγεννα με πολύ φαγητό και πολλές σόδες..... Ααααααχ!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καραμελάκι περαστικά!

Δοκίμασε ένα τρικ που κάνουν πέρα από τα μαξιλάρια… στην επάνω μεριά του κρεβατιού να βάλετε 2 πατάκια, ένα σε κάθε πόδι, έτσι ώστε να έχει μια κλήση το κρεβάτι, λίγο λοξή, που γενικά ούτε θα ενοχλεί ούτε θα είναι αισθητή, αλλά θα κάνει δουλειά με τα υγρά του στομάχου. Άσχετα με το τι σε πειράζει η παλινδρόμηση κάνει ζημιά στον οισοφάγο επειδή τα υγρά του στομάχου διαπερνούν τον δακτύλιο και κυλούν προς τον οισοφάγο σου, με τα χρόνια το οξύ από το στομάχι σου κάνει ζημιά στον οισοφάγο. Δημιουργώντας μια κλήση στο κρεβάτι σου όταν ξαπλώνεις τα υγρά δεν πάνε προς τα πάνω.

Πέρα από αυτό, προσπάθησε να μην τρως και ξαπλώνεις και ιδιαίτερα τώρα που είσαι έγκυος να μην τρως καθόλου βαριά, η βάφλα έχει πολλά αυγά και η χώνεψη της είναι δύσκολη... και τώρα με κόλασες και πάω να πάρω ένα παγωτάκι! Ακούς εκεί βάφλα!

Τι να κάνω... μου την έφεραν, να τους έλεγα όχι... ντροπήήήή!!!!

Ναί αυτό με το πατάκι ή κάτι κάτω από το στρώμα θα το κάνω!

Θα πιάσω και το μεγαλύτερο θεόσκληρο μαξιλάρι να το έχω μόνιμο... ουφφφ!

Να βρω και κανά κιλό μαστίχα χίου που μπορεί να κάνει καλό!

Τρώω και κοιμάμαι 3 με 4 ώρες μετά... βέβαια υπάρχουν βράδια ολόκληρα που ρεύομαι φαγητό που έχει μείνει αχώνευτο για 12ωρο και βάλε! Αυτά τα τραγικά τώρα στην εγκυμοσύνη!

Είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να λέω άντε να γεννήσω να τελειώνουμε... βέβαια και πάλι...αντέχω!

Λογικά αφού γεννήσω δε θα χρειαστώ φάρμακα (άσε που δε νομίζω τα nexium να μπορώ να τα πάρω κατά το θηλασμό)

Και μόνο η λιγότερη πίεση στο στομάχι και να συνεχίσω το λίγο φαγητό το βράδυ κλπ θα βοηθήσει... ΟΥΦΦΦΦ!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλήμεραααα!!!

Νέμινα Πως έιναι η πίεση σου σημερα??? Μπορεί να ήταν τυχαίο τελικά!!!

Και μένα η βαλιτσουλα έτοιμη είναι!!!

Μια που 36άρησα και εγώ σήμερα , πήγα το πρωί για μανικιούρ- πεντικιουρ.. Πολύ το ευχαριστήθηκα!!!Έχω και nst σήμερα και συζήτηση με μαία!!Αντε να δούμε!!Τι λέτε για rooming-in??

Ναι μαλλον τυχαίο ήταν! Σημερα εχω σε όλες τις μετρησεις 11 και 6, καμία σχεση δηλαδή με χτες. Παντως με μετρησαν 2 φορες σε διαφορετικά μηχανηματα στο νοσοκομείο για επιβεβαιωση χτες και ήταν τσιμπημενη. Ποιος ξερει.....

Για το rooming in στο νοσοκομείο που γενναω είναι στανταρ, σε δίκλινο δωματιο που είμαι. Και να πω την αλήθεια, δε θα μπορούσα να το φανταστω αλλιώς! Υπαρχει μεγαλύτερη χαρα από το να χαζευεις με τις ώρες το μωρακι σου;; Βεβαια δεν ξερω τι θα εκανα αν ήμουν σε δωματιο με περισσοτερες κοπελες κ μωρα...

Σοφία, προσεχε κοπελα μου, θα μπορούσες να παθεις καμια αναρροφηση, είναι επικίνδυνο αυτο που επαθες... Μου φαίνεται νηστική πρεπει να κοιμασαι...

Ρηνιώ, αντε ποτε δεν ξερεις... Αν και τα πρωτα συνηθως αργουν! ΕΓω βεβαια τα πονακια περιοδου τα εχω από Μαη μήνα κι όταν μπήκα στο μήνα μου κι εκοψα τα χαπια κι αρχισα δουλειες κ περπατημα, ως δια μαγειας περασαν....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Θα προσέχω λίγο παραπάνω τώρα και θα την παλέψω... 39 μέρες μείνανε;)

Μετά που θα γεννήσω άλλωστε και λόγω rooming in θα είμαι ξύπνια κάθσ ετρείς και λίγο όπότε και σε έξαρση να είναι η ΓΟΠ μου θα στρώσει σιγά σιγά!!!

Εβλεπα αυτό το βίντεο... οι παλιές ξέρουν, για τα newbies σαν κι εμένα επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι είναι καθάρματα από τη γέννηση για να μη πω από την κοιλιά :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

evelina.t Μια χαρα τα μικρακια σου! Αντε με το καλο να περασουν οι μερες να τα παρεις σπιτι να χορτασεις αγγαλιτσες και να ειναι αυτο η πρωτη και τελευταια δυσκολια στη ζωη τους και τη δικη σου φυσικα ;).

Miss caramel Τα λιγα που ξερω για την γαστρο-οιδοφαγική παλλινδρόμηση ειναι απ την πεθερα μου και μου εχει πει οτι και αυτη υπεφερε στις εγκυμοσυνες της και μετα γυρνουσε στα φυσιολογικα της. Δες αν θες εδω για το φαρμακο και το θηλασμο, λενε οτι ειναι ισως το πιο σιγουρο site για αυτα τα θεματα http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp . Αν εκτος απ την παλλινδρόμηση νιωθεις να μπλοκαρει η χονεψη δοκιμασε 1-2 σταγονες λεμονι ή κατι αλλο με πολυ εντονη γευση, για να ξαναξυπνας το στομαχι, με την βραδυπεψια με εχει σωσει!

v-forvicky οι παλιες μαμαδες δενονταν με υφασματα στην περιοχη της λεκανης για να επανερθει πιο γρηγορα οσο πιο κοντα γινετε στις αρχικες διαστασεις και πολλες μαιες το προτηνουν ακομα (αν και πλεον πουλανε ειδηκα σορτσακια ή βρακακια γι αυτη τη δουλεια). Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι αλλοι λενε μετα τη λοχεια και αλλοι κατα την διαρκια της και μετα... Ξερει καμια τιποτα παραπανω?

Οσο για τις τουμπες... μια ζωη με μελανιασμενα γονατα ειμαι αλλα απο γωνιες, πορτες, τοιχους, δεν επεφτα! Τωρα τι με επιασε δεν εχω ιδεα :(.

KATRINDM Εκτος απ το γιατρο μου, ο λογος που διαλεξα δημοσιο νοσοκομειο ηταν και το να εχω το μωρο κοντα και για πιο μεγαλη ανεση στο θηλασμο (αν θες αποκληστικο, παρε πληροφοριες απο μαμαδες που γεννησαν στην κλινικη σου και δε θελαν καθολου συμπληρωμα, γιατι πολλα ακουγοντε για τις "φυλικες προς το θηλασμο κλινικες") αλλα και για να μπορω να βρω και να λυσω τυχων αποριες μεσω ειδικων και οχι γιαγιαδων πριν παω σπιτι! Χωρια που αν δεν την εβλεπα δεν μπορουσα να ηρεμισω χεχε. Αλλες προτημανε να μην το εχουν κοντα για να συνελθουν πιο ευκολα απ τη γεννα. Τελικα μαλον στην καθε μαμα ειναι πως νιωθει πιο ανετα!

Θερμαντηρας δεν ηξερα καν τι ειναι μεχρι τωρα :oops:. Θηλαστρο δεν θα παρω μαζι μου (κι ας εχω απ οταν δουλευα), παω για αποκληστικο θηλασμο και αν κατι παει στραβα με τη γεννα εχω μαζι καρτουλα για να νοικιασω νοσοκομειακο. Μονο μια μικρη αντλια (σαν ποδηλατου ειναι) θα παρω μαζι μου για αν εχω παλι υπερπαραγωγη και ζοριζετε να πιασει.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καραμέλα κάτι τέτοιες περιπτώσεις σαν τη δικιά σου διαβάζω και λέω τί τυχερή που είμαι!!!θέλω να δω βέβαια πως θα ξεγουρουνιάσω μετά την εγκυμοσύνη να επανέλθω στα πρότερα (διαστάσεις μοντέλου χαχαχαχα!!!!!!!) γιατί δεν έχουμε και λεφτά να αγοράζουμε καινούργια ρούχα!!!!!!

Tatum και Nemina κι εμένα ο θηλασμός και το οτι θα έχω το παιδί μαζί μου όλη την ώρα ήταν απο τους βασικούς λόγους που ήθελα δημόσιο νοσοκομείο...άσε που μ'εκνεύριζε το στυλάκι που επικατεί τελευταίως...:πού γέννησες;-εννοώντας ΜΗΤΕΡΑ,ΙΑΣΩ,ΛΗΤΩ,ΡΕΑ,ΓΑΙΑ...κι αν έλεγες ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ,ΑΤΤΙΚΟ,ΤΖΑΝΕΙΟ κ.λ.π. σε κοιτάγαν σαν μίασμα..οτι και καλά δεν έχεις λεφτά για γέννα σε ιδιωτικό...Επίσης η άλλη τάση που επικρατεί..:θα έχεις τη μαία σου μαζί;-εννοώντας μαια που σου έχει συστήσει ο γιατρός...ΟΧΙ δεν θα έχω μαία...και ΟΧΙ δεν το κάνω για τα χρήματα...αφού έχει μαίες μέσα τί στο καλό;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Λοιπόν συναντηθήκαμε με την μαία και μου είπε ότι αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό, σου φέρνουν το μωρό όποτε πεινάει και δεν του δίνουν ξένο!! Και επειδή μάλλον θα είμαι σε τρίκλινο, θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό και όχι rooming-in !! Ασε που μου είπε ότι όταν στο φέρνουν για θηλασμό το αφήνουν και περισσότερο στο δωμάτιο!!!

Μου είπε και κάποια πράγματα για τον τοκετό και με έβαλε στο κλίμα για τα κάλά!!! ΑΧΧΧΧΧΧ Ανυπομονώωωω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

riniw Οντος! Πριν λιγες μερες με κοιταζε μια γειτονησα με μισο ματι οταν ειπα νοσοκομειο, που να ξερε οτι το ΤΣΜΕΔΕ τα καλυπτει ολα! Η καλη κλινικη ειναι στη διπλα πολη, που το νοσοκομειο της ειναι χαλια, ενω το εδω εχει πολυ καλη νεογνολογικη κλινικη στο νοσοκομειο... Εδω εχει 1 κλινικη στην πολη μου και 2 φιλες μου που εχουν παει, τη 1 τη σακατεψαν και την αλλη κοντεψαν και παλι πολλες πανε γιατι ναι μεν δεν εχουν λεφτα να πανε στην διπλα πολη αλλα δε μη πει κανεις οτι τσιγγουνευτικαν! Μαια να πω την αληθια θα ηθελα να εχω μαζι μου γιατι στην μικρη μεχρι να κανω διαστολη πεθανα στη βαρεμαρα και το νοσοκομειο εχει εληψεις σε προσοπικο και αν θες βοηθια, στις οδυνες, για πιπι πχ, ή κρυωνεις, πρεπει να περιμενεις πολυ, αν εχει και πολλες γεννες αστα!

Πηγε ο πεθερος μου να με βαλει στο ΤΣΜΕΔΕ του αντρα μου (ενω δεν δουλευω εδω και 3,5 χρονια) και του γκρηνιαζε η υπαλληλος οτι και καλα λεω ψεματα οτι δε δουλευω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

riniw Οντος! Πριν λιγες μερες με κοιταζε μια γειτονησα με μισο ματι οταν ειπα νοσοκομειο, που να ξερε οτι το ΤΣΜΕΔΕ τα καλυπτει ολα! Η καλη κλινικη ειναι στη διπλα πολη, που το νοσοκομειο της ειναι χαλια, ενω το εδω εχει πολυ καλη νεογνολογικη κλινικη στο νοσοκομειο... Εδω εχει 1 κλινικη στην πολη μου και 2 φιλες μου που εχουν παει, τη 1 τη σακατεψαν και την αλλη κοντεψαν και παλι πολλες πανε γιατι ναι μεν δεν εχουν λεφτα να πανε στην διπλα πολη αλλα δε μη πει κανεις οτι τσιγγουνευτικαν! Μαια να πω την αληθια θα ηθελα να εχω μαζι μου γιατι στην μικρη μεχρι να κανω διαστολη πεθανα στη βαρεμαρα και το νοσοκομειο εχει εληψεις σε προσοπικο και αν θες βοηθια, στις οδυνες, για πιπι πχ, ή κρυωνεις, πρεπει να περιμενεις πολυ, αν εχει και πολλες γεννες αστα!

Πηγε ο πεθερος μου να με βαλει στο ΤΣΜΕΔΕ του αντρα μου (ενω δεν δουλευω εδω και 3,5 χρονια) και του γκρηνιαζε η υπαλληλος οτι και καλα λεω ψεματα οτι δε δουλευω!

εμένα πάλι κατευθείαν με πήρε ο Νικόλας στην ασφάλεια,μόλις έδειξα φορολογική και φάνηκε οτι δεν δουλεύω...τώρα που θα αλλάξει ασφάλεια δεν ξέρω αν μου το ξαναζητήσουν..τελοσπάντων..γιατί δεν πίστευε η μανταμ οτι δε δούλευες;;της το είχε σφυρίξει κανείς;;ή φοβάται μη τυχόν και χρεώσεις παραπάνω το ταμείο του συζύγου;;;

όλη αυτή η ιστορία με τα ιδιωτικά και τα δημόσια μαιευτήρια πολυ μου την έχει δώσει....ακόμα και τώρα-και σε μια τελική βρε Tatum δεν είναι κανείς στην τσέπη μας...ούτε και ρώτησε αν και πως τα βγάζουμε πέρα...εντάξει δεν πεινάμε κι ευτυχώς δουλειά ακόμα υπάρχει αλλά ο χειμώνας για εμάς θα είναι δύσκολος γιατί περιμένανε να δουλέψουν με το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά δε βλέπω και κανείς να βάζει φέτος...και μιας κι εγω είμαι άνεργη δε θέλω να τον φορτώνω με έξοδα που μπορούμε να αποφύγουμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

εμένα πάλι κατευθείαν με πήρε ο Νικόλας στην ασφάλεια,μόλις έδειξα φορολογική και φάνηκε οτι δεν δουλεύω...τώρα που θα αλλάξει ασφάλεια δεν ξέρω αν μου το ξαναζητήσουν..τελοσπάντων..γιατί δεν πίστευε η μανταμ οτι δε δούλευες;;της το είχε σφυρίξει κανείς;;ή φοβάται μη τυχόν και χρεώσεις παραπάνω το ταμείο του συζύγου;;;

όλη αυτή η ιστορία με τα ιδιωτικά και τα δημόσια μαιευτήρια πολυ μου την έχει δώσει....ακόμα και τώρα-και σε μια τελική βρε Tatum δεν είναι κανείς στην τσέπη μας...ούτε και ρώτησε αν και πως τα βγάζουμε πέρα...εντάξει δεν πεινάμε κι ευτυχώς δουλειά ακόμα υπάρχει αλλά ο χειμώνας για εμάς θα είναι δύσκολος γιατί περιμένανε να δουλέψουν με το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά δε βλέπω και κανείς να βάζει φέτος...και μιας κι εγω είμαι άνεργη δε θέλω να τον φορτώνω με έξοδα που μπορούμε να αποφύγουμε...

Που να της το σφυριξουν? Τα χαρτια ειναι στην Αρτα και εμεις στην Ξανθη! Ειπε κατι του στηλ "εισαι σιγουρος οτι δε δουλευει? Ολες ετσι κανουν στις μερες μας για να μην πλυρωνουν ταμεια". Πρεπει να της πει καποιος οτι υπαρχουν και μαμαδες που επιλεγουν να μη δουλεψουν για να μεγαλωσουν τα παιδια τους και κατι που λεγετε ΑΝΕΡΓΙΑ!

Κι εμεις χωρις πετρελαιο θα ειμαστε γιατι πανω απ τους μισους εχουν τζακι και ψηφησαν να μην βαλουμε! Το καναν οσο λειπαμε και το εμαθα πριν λιγες μερες :|.

Εγω νιωθω και πιο πολυ σιγουρια-ασφαλια στο νοσοκομειο.

Τελειο το λινκ με τις σκεψεις του μωρου!!!

Παρατριχα να 3τονε το κακο με τις τουμπες! Ζητησα απ τη μικρη το σκαμπο της να ξεσκαρταρω τη συρταριερα για να βαλω του μικρου τα ρουχαλακια, μου το φερε, το εβαλα εκει που ηθελα και ενω πηγενα να καθησω μου το πηρε! Ευτιχος κρατιομουν απ τη συρταριερα και "κατεβενα" σιγα σιγα αλλιος παλι στα πατωματα θα ειμουν!

Την κανω σε λιγακι να παω στης μαμας μου για βραδινο!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Tatum και Nemina κι εμένα ο θηλασμός και το οτι θα έχω το παιδί μαζί μου όλη την ώρα ήταν απο τους βασικούς λόγους που ήθελα δημόσιο νοσοκομείο...άσε που μ'εκνεύριζε το στυλάκι που επικατεί τελευταίως...:πού γέννησες;-εννοώντας ΜΗΤΕΡΑ,ΙΑΣΩ,ΛΗΤΩ,ΡΕΑ,ΓΑΙΑ...κι αν έλεγες ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ,ΑΤΤΙΚΟ,ΤΖΑΝΕΙΟ κ.λ.π. σε κοιτάγαν σαν μίασμα..οτι και καλά δεν έχεις λεφτά για γέννα σε ιδιωτικό...Επίσης η άλλη τάση που επικρατεί..:θα έχεις τη μαία σου μαζί;-εννοώντας μαια που σου έχει συστήσει ο γιατρός...ΟΧΙ δεν θα έχω μαία...και ΟΧΙ δεν το κάνω για τα χρήματα...αφού έχει μαίες μέσα τί στο καλό;;;

Ρηνιώ εγω δεν ξερω κ πολλα από Αθηνα όμως η συννυφαδα μου γεννησε στο Ελενα κι εδωσε 3000 ευρω (τα 1300 στη γιατρό! τα υπολοιπα στο νοσοκομείο) και είχε δωματιο σουιτα,υπερλουξ με όλες τις παροχες και κρεβατι για το συνοδο κλπ κλπ... Καθολου φτωχικό δε μου φανηκε το Ελενα παντως...

Εμείς εδω στην επαρχία της Ηπείρου παντως δεν εχουμε καλύτερη επιλογή από το Πανεπιστημιακό στα Γιαννενα. Και οι γιατροί είναι κορυφαίοι και τα δωματια πολύ καλα (δικλινα κ μπορεί κ να σου κατσει κ να μην εχεις αλλη γυναίκα μεσα κ μενει κ το κρεβατι για το συνοδό!). Τα ιδιωτικα είναι χ α λ ι α. Τοίχοι γκρεμισμενοι, θερμανση μηδεν, εξοπλισμός της πλακας... μονο ποντίκια δεν κυκλοφορούν μεσα! Βεβαια εχεις μονοκλινο.

Κοριτσια εγω παλι πονους ειχα κατα τς 2, παλι με ξεγελασε η μικρη. Μετα μου περασαν κι όλα καλα. Ελεος, τι είναι τούτο το πραμα;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...