Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Evelina μπράβο στα μωρά σου!!!σε είχα στο νού μου,έμπαινα και στο fb να δω κι απο κει μπας κι είχες κάνα νέο...όλα καλά,μην στεναχωριέσαι σύντομα -ούτε που θα το καταλάβεις- θα έχεις τα μικρά στο σπίτι και τότε ούτε για κατούρημα δε θα προλαβαίνεις όχι να μπαίνεις να τα λέμε κιόλας!!!!!!

Άννα...αχ κι εγω σαν τους φαντάρους μετράω....εν τω μεταξύ συνειδοτοποίησα μόλις ξύπνησα οτι ΔΕΝ έχω πάρει τηλ στο ιατρείο να επιβεβαιώσω το ραντεβού (την Παρασκευή που πήγαμε μου είπε η γραμματέας να την πάρω απο Δευτέρα για επιβεβαίωση)...καλό ζώον,ε;;;;;;;;;ελπίζω μέχρι την άλλη Παρασκευή να μην μας προλάβει η μπουμπού!!!(μεταξύ μας αυτό εύχομαι...οτι το άλλο σ/κ θα γεννήσω!!!χαχαχαχα!!!)

Tatum πιο πολύ ήταν δηλαδή η τρομάρα της απο το χτύπημα,ε;;;τελικά την άδεια του συζύγου δεν την υπέγραψαν ακόμα;καμιά φορά σκέφτομαι μη τυχόν και γεννήσω γρήγορα και δεν προλάβει ο Νικόλας να είναι εκεί και μετά σκέφτομαι εσένα...

Κατά τ'αλλα κορίτσια ετοιμάζω τσαντούλα σιγά-σιγά!!!βάζω...βγάζω...ξαναβάζω...ξαναβγάζω...έχω πολύ πλάκα!!!!!!!!στο τέλος δε θα χρησιμοποιήσω ούτε το 1/3 και θα γελάω πάλι μόνη μου!!!!!!(ως συνήθως!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Evelina μπράβο στα μωρά σου!!!σε είχα στο νού μου,έμπαινα και στο fb να δω κι απο κει μπας κι είχες κάνα νέο...όλα καλά,μην στεναχωριέσαι σύντομα -ούτε που θα το καταλάβεις- θα έχεις τα μικρά στο σπίτι και τότε ούτε για κατούρημα δε θα προλαβαίνεις όχι να μπαίνεις να τα λέμε κιόλας!!!!!!

Άννα...αχ κι εγω σαν τους φαντάρους μετράω....εν τω μεταξύ συνειδοτοποίησα μόλις ξύπνησα οτι ΔΕΝ έχω πάρει τηλ στο ιατρείο να επιβεβαιώσω το ραντεβού (την Παρασκευή που πήγαμε μου είπε η γραμματέας να την πάρω απο Δευτέρα για επιβεβαίωση)...καλό ζώον,ε;;;;;;;;;ελπίζω μέχρι την άλλη Παρασκευή να μην μας προλάβει η μπουμπού!!!(μεταξύ μας αυτό εύχομαι...οτι το άλλο σ/κ θα γεννήσω!!!χαχαχαχα!!!)

Tatum πιο πολύ ήταν δηλαδή η τρομάρα της απο το χτύπημα,ε;;;τελικά την άδεια του συζύγου δεν την υπέγραψαν ακόμα;καμιά φορά σκέφτομαι μη τυχόν και γεννήσω γρήγορα και δεν προλάβει ο Νικόλας να είναι εκεί και μετά σκέφτομαι εσένα...

Κατά τ'αλλα κορίτσια ετοιμάζω τσαντούλα σιγά-σιγά!!!βάζω...βγάζω...ξαναβάζω...ξαναβγάζω...έχω πολύ πλάκα!!!!!!!!στο τέλος δε θα χρησιμοποιήσω ούτε το 1/3 και θα γελάω πάλι μόνη μου!!!!!!(ως συνήθως!!)

εμενα ειναι ετοιμη εδω κ 2 εβδ η βαλιτσουλα..κ χωρια τα πραγματακια του μωρου!να τα φερει ο αντρας μου μολις γεννησω..

τι κανεις εσυ?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλήμεραααα!!!

evelina πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μια χαρά τα πάνε τα μωράκια σου!!Αντε να περασει ο καιρός να τα πάρεις σπίτι!!!Υπομονή!!!

Τατουμ μου φαίνεται αυτή η από κάτω σας έχει ματιάξει δεν εξηγείται αλλιώς!!!΄Τι τρομάρα και αυτή!!!

Ρινιώ το μισαωράκι περπάτημα είναι μια χαρά!!Ο γιατρός 1/2 ώρα μου λέει!Παραπάνω κουράζεται και η μαμά και το μωρό!!

Νέμινα Πως έιναι η πίεση σου σημερα??? Μπορεί να ήταν τυχαίο τελικά!!!

Και μένα η βαλιτσουλα έτοιμη είναι!!!

Μια που 36άρησα και εγώ σήμερα , πήγα το πρωί για μανικιούρ- πεντικιουρ.. Πολύ το ευχαριστήθηκα!!!Έχω και nst σήμερα και συζήτηση με μαία!!Αντε να δούμε!!Τι λέτε για rooming-in??

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εβελίνα μου: Όλα καλά από ότι βλέπω, οκ η ταλαιπωρία είναι ταλαιπωρία, αλλά τουλάχιστον μικρό το κακό όπως είπες δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναμονής εκτός του ότι περιμένεις να παχύνουν λιγουλάκι!Υπομονή και κουράγιο και όλα θα πάνε καλά!

Tatum: Ίσως να ήταν γιατί δεν "δέθηκα" παρά μονό για μερικές ώρες.

Τι εννοείς με το παραπάνω; Υπάρχει τρικ για να μην μεγαλώνει η λεκάνη ή να μπαίνει πιο γρήγορα μέσα; :D

To test μεταβολισμού θα το κάνω μετά την λοχεία, όταν πάω Αθήνα με το καλό για να με δει ο γιατρός, για τον ίδιο λόγο θα κάνω τότε και τον υπέρηχο του θυρεοειδή, αφού μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι αν το έκανα τώρα ή στη λοχεία θα είχα θέμα, αφού τα πάντα είναι πρησμένα.

Στη λοχεία θα ζητήσω να μου δώσει κάποιες γενικές οδηγίες ή μια δίαιτα για όλο το διάστημα που θα με κάνει να χάνω κιλά και να είναι και υγιεινό για το παιδί στο θηλασμό.

Επίσης πρόσεχε παιδί μου με τις τούμπες, τι σε έχει πιάσει; Κάθε εβδομάδα έχεις και ατυχήματακι και ευτυχώς που δεν είναι ποτέ τίποτα, αν και τώρα τον έφαγες τον γάιδαρο, ότι και να γίνει το μωράκι σου θα είναι μια χαρά!

Marant: Καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!

Withu: Άστα να πάνε… εγώ θα την κάνω κι ας φοβάμαι… αλλά σύμφωνα με αυτό που βρήκε το καραμελάκι το 2% είναι μεγάλο ποσοστό!

Αννούλα: Μπράβο το μικρούλικο όλα τέλεια , την Τρίτη 25/9 θα ξέρω κι εγώ για το μπέμπη μου πόσο είναι κτλ!!! 10 μερούλες έμειναν για ΠΗΤ; Μπράβο ρε θηρίο!!!

Μαριούλα μου : για την σκολίωση ρώτα καλύτερα το γιατρό σου, εγώ τρέμουλο και μούδιασμα δεν έχω, η Ρηνιώ είπε ότι έχει, αλλά μήπως σας το δημιουργεί κάποια βιταμίνη από αυτά που παίρνουμε;

Νεμινα: δεν ξέρω αν φταίει ο καφές για την πίεση, εγώ πίνω 1 ή 2 ντεκαφεινέ από την αρχή της κύησης και δεν έχω πρόβλημα ίσα ίσα που είναι και πολύ χαμηλή.

Εγώ ετοιμάζω πράγματα, αλλά όχι ακόμα βαλίτσα! Επειδή αν φτάσω την ΠΗΤ θα με βρει η 22/10 είχα βάλει στην άκρη μέχρι και το ημίπαλτο μήπως και κρυώσει ο καιρός και δεν έχω… η αδερφή μου με έβριζε ʽ μα τι είναι αυτά δεν έχουμε εμείς ρούχα αν χρειαστείιιςςς! ʽ , μετά σκέφτηκα ότι κάνω βλακεία… δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάω… αφού όταν φύγω μετά από 2 ½ εβδομάδες θα έρθει και ο άντρας μου… αν έχει κρυώσει ο καιρός πολύ θα του πω να μου τα φέρει… η τέλος πάντων θα βρω κάτι να βάλω :D θα πάρω εσώρουχα καλλυντικά, σαλβάρια και φαρδιές μπλουζίτσες, τα σαλβάρια μου με σοσόνι και μπαλαρίνα παπουτσάκι κάνουν και για φθινοπωρινά και 2-3 μπλουζάκια πιο μακρυμάνικα είναι οκ… οπότε δεν έχω να κουβαλήσω και πολλά! Πέρασαν οι μέρες…

Διαφημίσεις

καλημερα βικουλα,κατερινα!!!

αντε να μας πειτε κ εσεις τα νεα σας απο τα μπεμπακια σας! εγω σας ειπα σκεφτηκα εναν τροπο να βγει πιο γρηγορα..να κανω τραμπολινο με την κορη μου.!!χαχαχα!θα του δειξω εγω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

katerina για rooming in το ειχα σκεφτει κ εγω..αλλα το αφησα,γιατι αν δεν εισαι σε μονοκλινο δεν ξερω αν κανει καλο με τοσο κοσμο που μπαινει βγαινει συνεχεια.ειδικα των αλλων κοριτσιων.τους δικους σου επισκεπτες μπορεις να τους κοντρολαρεις,τους ξενους? βεβαια μπορεις να λες στα κοριτσια να το παιρνουν το μωρο..αλλα δεν ξερω..σκεψου παντως. εδω οταν θυλαζεις,δεν βγαινουν εξω τα μοσχαρια.ασε που κ το επισκεπτηριο δεν ηταν κ πολυ τυπικο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Συμφωνείτε με rooming in??? Ή θα είναι δύσκολο στην αρχή??

Θήλαστρο τελικά θα πάρετε μαζί???

Και επιπλέον πήραμε έναν θερμαντήρα, τον οποίο δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσουμε και έλεγα να τον επιστρέψω να πάρω κάτι άλλο!!Τι λέτε??

ΟΥΦ πολλές ερωτήσεις!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Μου είπε κάποια ότι όταν ζητάς rooming-in σε βάζουν σε δωμάτιο που έχουν ζητήσει και οι άλλες κοπέλες !!!! Στον αποκλειστικό θηλασμό , σου φέρνουν το μωρό κάθε 3 ώρες να το θηλάσεις , αλλά αν έχει ξυπνήσει νωρίτερα και κλαίει του δίνουν ξένο μέχρι να συμπληρωθεί το 3ώρο και μετά στο φέρνουν ψιλοχορτασμένο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πριν λίγο ξύπνησα και θέλω πολύ να βάλω τα κλάμματα με αυτό που έγινε το βράδυ!

Η χθεσινή μέρα είχα πάρα πολύ παρπάτημα και ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη!

Όταν γύρισα μεσημέρι το σπίτι έψαχνα 2 αποδείξεις (συγκεκριμένες... ότιναναι) και δε τις είχα βρεί οπότε ήμουν και ψυχολογικά σκατά!

Εν τέλη τις βρήκε ο άντρας μου (αυτός τις είχε) και εγώ συγκρατήθηκα πολύ να μη τον σκοτώσω... τελισπάντων!

Το βραδάκι ήρθαν και και κάτι φιλαράκια μιας και είχε μπάλα και να'ναι καλά τα παιδιά, για να μη κάθομαι πάλι να μαγειρεύω και να φτιάχνω διάφορα, ήρθαν με καλούδια!

Βέβαια επειδή το γαστρεντερικό μου ήταν ψιλοχάλια, δεν έφαγα παρα μόνο γλυκό (πως να πω όχι σε βάφλα εε???):rolleyes:

Όταν έφυγαν όλοι, πήγαμε το σκύλο βόλτα και μετά έπεσα ξερή.. τόσο ξερή που ελάχιστες φορές σηκώθηκα για τουαλέτα (κατουριόμουν υπερβολικά) και την τελευταία φορά που ξύπνησα, είχα κάνει ήδη εμετό ξαπλωμένη και πνιγόμουν!:oops: Σηκώθηκα μες τον πανικό προσπαθώντας να πάρω ανάσα αλλάδε γινόταν τίποτα... έφριξα μέχρι να μπορέσω να κατεβάσω μια γουλιά αέρα! Ο άντρας μου δεν κατάλαβε τι έγινε κι εγώ έτρεξα στο μπάνιο να ρίξω νερό στα μούτρα μου να συνέλθω!!! Μετά από καμιά ώρα γύρισα στο κρεββάτι με επιπλέον μαξιλάρι αλλά δεν τολμούσα να ξαπλώσω!

Η μικρή μου έκανε συνέχεια σβούρες να μου δείξει ότι είναι καλά και έτσι όπως ήμουν ανασηκωμένη στο προσκέφαλο τελικά με πήρε πάλι ο ύπνος.

Ακόμα είμαι πολύ ταραγμένη και δεν ξέρω πόσο εύκολα θα κοιμηθώ σήμερα το βράδυ και αν θα φάω οτιδήποτε για βραδινό... από την άλλη δεν ξέρω αν θα αντέξω όρθια έχοντας φάει τελευταίο γεύμα το απόγευμα :(

Δεν ξέρω τι να κάνω...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνείτε με rooming in??? Ή θα είναι δύσκολο στην αρχή??

Θήλαστρο τελικά θα πάρετε μαζί???

Και επιπλέον πήραμε έναν θερμαντήρα, τον οποίο δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσουμε και έλεγα να τον επιστρέψω να πάρω κάτι άλλο!!Τι λέτε??

ΟΥΦ πολλές ερωτήσεις!!ΧΑΧΑ

θυλαστρο δεν θα παρω μαζι μου,γιατι ξερω οτι δεν αποστειρωνουν παντα.

οσο για θερμαντηρα,τον χρησιμοποιησα μονο 3-4 φορες μονο στο δικο μου γαλα. γιατι μολις ξεκινησε το ξενο,ειχα ετοιμο το νερο στο θερμο στη σωστη θερμοκρασια κ εφτιαχνα το γαλα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μου είπε κάποια ότι όταν ζητάς rooming-in σε βάζουν σε δωμάτιο που έχουν ζητήσει και οι άλλες κοπέλες !!!! Στον αποκλειστικό θηλασμό , σου φέρνουν το μωρό κάθε 3 ώρες να το θηλάσεις , αλλά αν έχει ξυπνήσει νωρίτερα και κλαίει του δίνουν ξένο μέχρι να συμπληρωθεί το 3ώρο και μετά στο φέρνουν ψιλοχορτασμένο!!!

στον αποκλειστικο θυλασμο,δεν το ταιζουν το παιδι κ στο φερνουν οποτε πεινασει.αν δεν ζητησεις αποκλειστικο,στο φερνουν καθε 3ωρο με 4ωρο κ λιγο φαγωμενο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

στον αποκλειστικο θυλασμο,δεν το ταιζουν το παιδι κ στο φερνουν οποτε πεινασει.αν δεν ζητησεις αποκλειστικο,στο φερνουν καθε 3ωρο με 4ωρο κ λιγο φαγωμενο..

ααα μαλιστα!! Μάλλον για αποκλειστικό θηλασμό με κόβω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...