Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλησπερα κοιλιτσες τι κανετε? φοβερη εικονα αν και ψευτικη

Γλυκα ειναι οντος!!!

Nemina τουλαχιστον ειναι οριακα ψηλη. Μηπος ειχε συμβει τιποτα και να εισουν συνχισμενη. Σε καποιους το σκορδο την κατευαζει (οχι σε ολους).

Miss caramel εχεις δικιο! Απλα ειχα αμφιβολιες μην εκανα εγω κατι παραλογο χωρις να το καταλαβω και τωρα μ αυτα που μου ειπε η μαμα μου συνηλθα! Δεν μου χει τυχει, ουτε καν φοιτητρια, να μου κανουν παρατηρηση για φασαρια και κολησα, τις τελευταιες μερες ολο και κατι θα κανει και ειχα αρχισει να ψαχνομαι...

Κοριτσια με τρομαζετε! Το μονο μου ανχος με τα 2 ειναι να μην ειναι και ο μικρος ΤΟΣΟ ζοηρος! Χθες εμεινε το μεσημερακι στη μαμα μου και 2 ατομα ηταν και τους ξεθεοσε! Και στης μαμας μου ειναι σχετικα φρονημη! Μονο εξω ειναι αγγελουδι, με το που μπενει σπιτι αρχιζει... Το πρωτο σχολειο του Γιωργου στο φατσοβιβλιο, οταν το μαθαμε, ηταν "μακαρι το δευτερο να ειναι πιο ησιχο". Αν με πανε στο Δαφνη θα ερχεστε να με βλεπετε? :-P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσεχε βρε τατουμ μου μην εχουμε τιποτα ασχημα

οπως σας ελεγα ο ανηψιος μου καθοτι ζυγος κιολας ειναι το δευτερο παιδακι και σας πληροφορω ειναι παρα πολυ ησυχο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μόλις γύρισα απο ένα μισάωρο περπάτημα..καλά δεν είναι ένα μισαωράκι ή να κάνω παραπάνω;;

Tatum αν σε φέρουν είτε Δαφνί είτε Δρομοκα¨ί¨τειο μην ανυσηχείς κοριτσάκι μου....δίπλα μένω!!!!χαχαχα!!!εγω θα έρχομαι σίγουρα!ελπίζω η μικρή να μην χτύπησε πολύ...το ίδιο κι εσυ..

Μαριούλα έχω τρέμουλο αλλά και μουδιάζουν κιόλας...άστα αισθάνομαι σαν να μην μπορώ να πιάσω τίποτα...δεν ξέρω για την σκολίωση και την επισκληρίδιο..ο γιατρός σου δεν είναι ενημερωμένος σχετικά;

Η εικόνα εεεμμμμ....εμένα μου έκανε λίγο ανατριχίλα....!!!!φοβερή πάντως!

Nemina η υψηλή πίεση συνήθως είναι σημάδι προεκλαμψίας κι επειδή τη φοβούνται οι γιατροί γι'αυτό σου είπε να τη μετράς και μετά οτι ίσως σου κάνει εισαγωγή..δεν είναι απαραίτητο οτι σε πάει για καισαρική!!μην αγχώνεσαι απο τώρα!!

Καραμελάκι είναι λίγο περίεργο με τα δεύτερα και τα τρίτα..συνήθως το μεσαίο παιδί είναι το πιο ριγμένο πάντως...το πρώτο "κατακτάει" το τελευταίο "καταπατάει"!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

αλβινα ενημερωσε με σχετικα με τους διαμορφωτες θηλων?που μπορω να τους βρω???? λογικα σε φαρμακειο?

Έχει και σε φαρμακεία αλλά εγώ τους πήρα από το λητώ. Τους φοράς κάτω από τον στηθόδεσμο από την 32η εβδομάδα και έπειτα ξεκινώντας από 1 ώρα ημερησίως και αυξάνοντας σταδιακά σε 8 ώρες την ημέρα.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Tatoum μαλισταααα!!Τώρα τουλάχιστον μπορείς να του δώσεις να καταλάβει, γιατί κατί τετοια θέλουν μου φαίνεται !!!

Νεμινα Εγώ έχω σταθερά 11 ,6 θα έχω πρέπει να κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο δηλαδή?? Η μεγάλη όντως δεν πρέπει να πάνω από 13, αλλά η μικρή πρέπει να είναι κάτω από 9!!!! Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες!!

Πάντως κόψε εντελώς το αλάτι!!! ΕΜένα που είχα πάνω από 13, δεν μου είπε για εισαγωγή αλλα μου έδωσε ένα χαπάκι και παίρνω!!!

Ναι λαθος μου, εννοούσα πάνω από 9!!! Από βιασύνη! Παντως το απογευμα ηταν μια χαρα. ιδια πιεση εχουμε, εκει είναι κι εμενα τα φυσιολογικά μου.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Δε νομίζω ότι η σκολίωση επηρεάζει το θέμα επισκληρίδιος.

Εξάλλου ο αναισθισιολόγος είναι αρκετά έμπειρος κανονικά για να στοχεύσει το κατάλληλο νεύρο.

http://labrosath.tripod.com/anesthesia.html

Όσο για τους πονοκέφαλους αναφέρει το site ότι μπορεί να εμφανιστούν στο 2%

http://www.vita.gr/html/ent/827/ent.5827.asp

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερα! Ω ναι σειρα μου να ξυπνισω πριν τις 11,00!

Μαριουλα τωρα το ειδα το μυνημα :oops: Δεκεμβριο κλεινει τα 4 η μικρη.

Ρινιω η μικρη ευτιχος επεσε με το μετοπο αλλα απο μικρο υψος και στο πατακι του μπανιου, το μονο που επαθε ηταν μια κοκκινηλα-γδαρσιμο γιατι μας εχει σπασει το σχαρακι απο κατω (το συμαδεψε) και μια απιστευτη τρομαρα! Δεν κλαιει οταν πεφτει, αν δεν ειναι σοβαρο, αλλα τρομαξε ΠΟΛΥ και εκλαψε. Τρομαξα τοσο που την ακουσα που σηκωθηκα σαν ελλατηριο!

Παντως πρεπει να ηταν οι πιο χαζες τουμπες στα χρονικα μας. Εκανε πιπι στην τουαλετα (με σκαμπο) και της επεσε το παιχνιδακι που κραταγε, εσκηψε και επεσε. Εγω παλι, πηγα να κατσω "κουκουρικου", με τα ποδια ανοιχτα και "προσγιωθηκα" με την "εξοδο του μικρου" (νομιζα οτι ειναι αδυνατο ανατομικα να προσγιοθω ετσι), ο μικρος πρεπει να τρομαξε και κουνιοταν απιστευτα πολυ. Αφου σιγουρευτικα οτι ειναι καλα η μικρη, ενιωσα να μου φευγουν πιπι και κατατρομαξα (λογο θεσης μωρου, απ τον 6ο παω τουαλετα με προγραμμα, δεν νιωθω κατι). Απ οτι φενετε ομως ΗΤΑΝ οντος πιπι, στα ορια ειμουν να παω νοσοκομειο... Τελος καλο, ολα καλα :P.

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημερα κοριτσια!! Πως είστε;;;

Σκεφτομαι, μηπως για την πίεση φταιει κ ο καφες;;; ¨οσες από εσας πίνετε, εχετε καποιο πρόβλημα; Αν κ χτες το πρωι δεν είχα πιει πριν παω για nst. Τελοσπαντων θα τη μετρησω παλι σε λίγο, ελπίζω να είναι καλή.

Αμαν βρε Τατούμ, πρόσεχε λίγο!!! Εχεις φαει όλων των ειδων τις τούμπες!! Εσυ τούμπες, εγω κλωτσιες, καλά παμε!!!

HgqOp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

το ξερω οτι χαθηκα αλλα πραγματικα τρεχω ολη την ημερα σαν την τρελη..

συγχωρεστε με αλλα δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...

ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

τα δικα μας νεα ειναι πολυ καλα.. η μπεμπα μου βγηκε απο την εντατικη χθες και πηγε στην απλη παρακολουθηση.. ξεκινησε να τρωει και με το μπιμπερο σιγα σιγα.. μολις καταφερει να τρωει ολοκληρα τα γευματα της με το μπιμπερο θα την παρουμε σπιτι.. ο μπεμπακος τα παει πολυ καλα κ αυτος.. βεβαια επειδη γεννηθηκε πολυ μικρουλης εχει διφορετικη αντιμετοπιση απο τους γιατρους σε σχεση με την μπεμπα.. αλλα τα παει πολυ καλα.. αυτος θα χρειαστει να μεινει αρκετο καιρο ακομα στην ΜΕΝΝ.. χθες φτασαμε τα 1500γρ και συνεχιζουμε.. η αληθεια ειναι οτι χρειαζοται μεγαλα αποθεματα υπομονης ολο αυτο, ειναι δυσκολο να βλεπεις τα μωρα σου και να μην μπορεις να τα παρεις ουτε μια αγκαλια.. αλλα πραγματικα δεν παραπονιεμαι.. σημασια εχει οτι τα μικρα μου πανε καθε μερα και καλυτερα και σε λιγες μερες θα τα εχω στο σπιτι.. κ ευχαριστω το θεο που ειναι στην μοναδα με μοναδικο σκοπο να παρουν βαρος και να μεγαλωσουν...

εγω παλι δεν εχω προλαβει να καταλαβω οτι εχω γεννησει.. τριτη βραδυ βγηκα απο το μαιευτηριο και απο εκεινη την στιγμη δεν εχω σταματησει να τρεχω... ολη μερα ειμαι στους δρομους για να προλαβω τα επισκεπτηρια στην μοναδα.. μετα τρεχω να κανω οσες δουλειες δεν προλαβα να κανω πριν γεννησω.. και στα διαλειματα βγαζω γαλα με το θηλαστρο και το πηγαινω στα μωρα..

tJYkp3.png

Εβελίνα μου πολύ ευχαριστα τα νεα για τα μωρακια σου!! Μπραβο τους! Εσύ βεβαια ταλαιπωρείσαι πολύ, περνας δύσκολα... αλλα τουλαχιστον βλεπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται... Υπομονή και σε λίγο θα εχεις τα μωρακια σου στο σπίτι σου και στην αγκαλιά σου κι όλα αυτα θα είναι μια αναμνηση...

HgqOp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

evelina.t πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Άντε να περάσει λίγο ο καιρός να πάρεις τα μωράκια σπίτι σου γερά και να τα χαρείς.

Νemina ο καφές επηρεάζει παροδικά την πίεση για ένα χρονικό διάστημα αφού τον έχεις πιει. Μπορεί και να είχες αγχωθεί τότε που σε μέτρησαν γιαυτό να βρέθηκε περιστασιακά πιο υψηλή. Πώς είναι οι υπόλοιπες μετρήσεις σου? Στην προεκλαμψία οι τιμές της συστολικής πίεσης είναι συνεχώς υψηλές. Λεύκωμα στα ούρα είχες τελευταία?

8dkvp3.png

VcWhp3.png

καλημερα κοριτσαρες!

μαριουλα καπου διαβασα οτι μια κοπελα που ειχε σκολιωση ειχε κανει επισκληριδιο,αλλα ρωτα τον γιατρο σου!

βρε τατουμ,προσεχε!γιατι δεν σε βλεπω καλα..

νεμινα,οταν εγω πρωτοεκανα ταχυπαλμια,με ρωτησαν ποσους καφεδες πινω..του λεω οσους επινα πινω. αρα μου λεει δεν ειναι αυτο.αν επινες 1 κ ξαφνικα πινεις 5 τοτε μπορει να φταιει ο καφες.

εβελινα μου υπομονη καλη μου!σε λιγο καιρο θα τα εχεις σπιτι σου κ θα αφησεις ολα τα τρεχαματα πισω σου!να σου ζησουν κ παλι κ να τα δεις οπως επιθυμεις.

εμεις ειμαστε καλα! 10 και σημερα!χαχαχα!!αντε κοντευουμε ολες σιγα σιγα! η μπουμπου μου κρυωσε,κ τωρα φοβαμαι μην την αρπαξω κ εγω. μην μας βρει ο μπεμπης με μιξες..χαχαχα!

εσεις ειστε καλα?

τα φιλια μου σε ολες!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...