-
Από την διαχείριση / Admin News
-
Καλησπέρα σας κορίτσια,
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω. 19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.
- 2
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:
Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;
Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰
-
ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????
-
Θέματα
-
- 4.896 απαντήσεις
- 717.219 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 108.125 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.106.782 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.668 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 117.918 εμφανίσεις
-
-
-
- 4.897 απαντήσεις
- 717.219 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 10.116 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 6
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 75 απαντήσεις
- 6.011 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 5.781 εμφανίσεις
-
- 1.379 απαντήσεις
- 178.102 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 7.044 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 239 εμφανίσεις
-
- 569 απαντήσεις
- 155.100 εμφανίσεις
-
- 692 απαντήσεις
- 64.400 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 272 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα