Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

μου φαινεται καλα κανει..στις μερες μας σιγουρα..

εγω που ειμαι διδυμος,αν εχω λεφτα στο πορτοφολι,εξανεμιζονται,αν δεν εχω παλι,δεν σκαω.οτι να ναι δηλαδη..

και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι καρκινος και με ωροσκοπο καρκινο το μονο κακο που εχω ειναι οτι ειμαι πολυ ευαισθητη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι καρκινος και με ωροσκοπο καρκινο το μονο κακο που εχω ειναι οτι ειμαι πολυ ευαισθητη

εβαλα λινκ με ζωδια.το διαβασες?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!

Άννα μου τουλάχιστον σου έκοψε και τη φόρα να μην ελπίζεις άδικα!!!!!εγω πάντως έχω την εντύπωση οτι κάθε πρωι που ξυπνάω η κοιλιά μου κατεβαίνει κι άλλο...

Τα ζυγάκια ΔΕΝ είναι τσιγκούνηδες,ίσα-ίσα που είναι καλοπερασάκηδες και μπον βιβερ....απο τους πιο μπον βιβερ του ζωδιακού...απλώς με τα χρήματα έχουν σχέση πάθους!!!!ΜΕΤΡΑΝΕ τα πάντα ΄μαζί και τα λεφτά,δεν ξοδεύουν άσκοπα γι'αυτό ίσως θεωρούνται τσιγκούνηδες....επίσης πριν πάρουν μια απόφαση σου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί το σκέφτονται το πράγμα αιστερά-δεξιά-κάθετα-οριζόντια-πλαγίως κ.λ.π.!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Σήμερα είμαι στο πόδι από τις 7.30 παρακαλώ (να σημειωθεί η ημερομηνία και δείτε μπας και γκρεμίστηκε κανας φούρνος!!!)

Κατάφερα και πήγα στο ικα και είδα την ενδοκρινολόγο χωρίς πρόβλημα (καθότι κοντινότερο ραντεβού για να κλείσει κανείς σε 1 μήνα.... κοινώς κλάσε μου μια μάντρα)

Θα μπορούσα να συνεχίσω και με τη δόση που ήδη έπαιρνα μέχρι και τη γέννα αλλά της γκρίνιαξα λίγο για την TSH μου οπότε κάνουμε συνδιασμό μέσα στην εβδομάδα 2 διαφορετικές δοσολογίες...

Μετά τη γέννα θα στρώσουμε για τα καλά!!! :D

Πήγα και στον ΟΑΕΔ, έκανα επέκταση της ανανέωσης της κάρτας, περπάτησα πάάάάάρα πολύ, κοίταξα και σε κάποια μαγαζιά για δώρα που πρέπει να κάνουμε!!!! Τώρα είμαι απλά κομμάτια!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλαημεεεεραααααα!!!!!!!!!!!τι βροχα ηταν αυτη χθες?μολις βγηκαμε απο τον γιατρο,ανοιξαν οι ουρανοι.ισα ισα προλαβαμε να μπουμε στο αμαξι.

λοιπον τα νεα μου εθναι τα εξης!

οπως μπηκα με τον αερα να γεννησω ΤΩΡΑ,ετσι μου τον εκοψε.. με ψιλοτρομαξε κιολας,λεγοντας οτι αν δεν ειναι ετοιμο το μωρο να βγει,μπορει να εχει αναπνευστικο προβλημα κ να χρειαστει να μπει σε μοναδα κ ας ειναι σχεδον τελειομηνο..τι τον παρακαλεσα,τι τον απειλησα,τιποτα.. τζιφος..με τα πολλα μου ειπε απο 1 οκτ κ μετα μπορει να βοηθησει στο να γεννησουμε αν δεν σπασουν τα νερα.. αρα 11 και σημερα!!!επειδη ετσι με βολευει..βεβαια σκεφτομαι οτι αν ειναι να φτασω 1 οκτ,ας γεννησω 3 οκτ που ειναι κ τα γενεθλια της μικρης..σωστηηηηηη???????

ο μπεμπακος μας ειναι 2940γρ κ ψηλος λεει..

αυτα τα νεα μας..

εσεις ολα καλα?

Υπομονη καλη μου!Κοντευεις!Μπραβο ο μπεμπης!Παιδαρος!

Χαρα παλι καλα περασε γρηγορα και δε σε ταλαιπορησε! Σιδερενια να εισαι!

Annast κουραγιο και υπομονη! Μια χαρουλα ομως το νινακι σου!

Γενικα δεν πιστευω στα ζωδια αλλα αν ειναι ο μικρος να βγει ησιχος... αρχιζω να πιστευω ΤΩΡΑ και ψαχνω γιατρο για προκληση!!! Η μικρη ειναι αιγοκερακι (σαν τη μαμα μου) αλλα αικινητη και πισματαρα σαν εμενα (τοξοτης) και γκρινιαρα σαν τον μπαμπα της (ταυρος νομιζω), χαθηκε να παρει την ηρεμια της μαμας μου?

Λυθηκε και το μυστηριο με την απο κατω!!! Οι γονεις μου ειναι ιδιοκτητες (αντιπαροχη) και πηραν 2 πολυ μικρα διαμερισματα, ενα μαγαζακι και 2 παρκινγκ. Οταν αυτη αγορασε το δικο της διαμερισμα, ηθελε να νικιασει μια φιλη της τη γκαρσονιερα της μαμας μου και ειχε αποφασισει και τιμη! 50 ευρω κατω απο οσο το νικιασε η μαμα μου σε αλλον... Και δεν εφτανε αυτο, οσο εμεις λιπαμε και το σπιτι μας ηταν αδειο (και το 1 παρκινγκ) αποφασησε οτι επρεπε να της παραχωρησουμε το αδειο παρκινγκ και μαλιστα τσακωνοταν με την νικαρισα του μαγαζιου για το πια θα παρκαρει! Ευτασε στο σημειο να πει οτι τα παρκινγκ ειναι κοινοχρηστα (!) και οτι οσοι εχουμε σπιτι απο αντιπαροχη, δεν εχουμε δικαιοματα στις αποφασεις, γιατι δεν πληρωσαμε (!) για τα σπιτια μας... Την ιστορια την ηξερα, αλλα σαν καλο μοσχαρι που ειμαι, απλα δεν πηγε το μυαλο μου εκει! Μου φυγε ενα ανχος παντος, δεν ειμαι ουτε η τρελη ουτε η παραλογη!

21+ σημερα για ΠΗΤ! Αντε να δουμε ποτε θα ερθει ο μπαμπας...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Tatum αφού ρίχτηκε η γυναίκα στην μοιρασια τί περίμενες;;;;;;χαχαχαχα!!!!τουλάχιστον τώρα ξέρεις πως ν'απαντήσεις και τί να κάνεις...άιντε με τα ζώα...

όσο για το ζώδιο μη νομίζεις...ο δικός μου ήταν ο δεύτερος και της έβγαλε την πίστη της πεθεράς μου....τα δεύτερα σχεδόν πάντα είναι πιο ζωηρά...ρώτα Manti και Nemina που κάνουν τρίτο!!!!άρα δεν έχει να κάνει αν είναι ήσυχος με το ζώδιο...

Καραμελάκι κι εγω όλο το σκέφτομαι να περπατήσω...τώρα μάλιστα αυτό έλεγα...να πάω λιγάκι μπας και κυκλοφορήσει το αίμα και ξεπρηστούν τα πόδια...

Εν τω μεταξύ τα χέρια μου με έχουν πεθάνει απο το μούδιασμα..τρέμω να πέσω στο κρεβάτι μη με πάρει ο ύπνος....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κανετε;;; Εγω σήμερα έκανα το 2ο Nst το μωρό ήταν <κινητικότατο> κι ετσι ευτυχώς δεν καθυστερησα ούτε 10 λεπτα. Τα κακά νέα είναι πως η μεγαλη πίεση ήταν 14,1 κ ο γιατρος ήταν πολύ σκεφτικός για να με κρατησει μεσα. Ειπε πως αν η μεγαλη είναι πανω από 14 κ η μικρή κατω από 9 (ασχετα η μια από την αλλη), θελει εισαγωγη στο νοσοκομείο (τη συνεχεια απεφυγε να την πει αλλα υποψιαζομαι καισαρική). Τελοσπαντων, με εβαλε να καθισω καμποσο με ξαναμετρησε, τα ίδια και είπε να ελθω σπιτι, να τη μετραω 2 φορες τη μερα κι αν την ξαναδω πανω από 14, μεσα... Αυτα.

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αχ βρε tatum.... καταλάβαμε! Τσόκαρο περιοπής η απο κάτω!!!

Ντάξει δεν αξίζει να ασχολείσαι καθόλου μαζί της... αυτή βλέπεις δεν έχει και τίποτε άλλο να ασχοληθεί... τστστστς τι κρίίίίμααααα:tongue:

Τα 2α παιδιά μπορεί να είναι πιο ζωηρά αλλά νομίζω μέχρι να έρθει το 3ο!

Πολλές φορές το παιδί σάντουϊτς είναι αυτό που προσπαθεί από ένα σημείο και έπειτα να είναι ο συνδετικός κρίκος με τα άλλα 2 ιδίως αν οι ηλικίες είναι κοντά! Απλά φτάνει στο σημείο να ακούει συνέχεια, ο 1ος είναι μεγάλος και έχει άλλες δουλειές και ο μικρός είναι μικρός οπότε ο κλήρος θα πέφτει συχνά στο μεσαίο.

Είναι βέβαια και θέμα ανατροφής και γονιών... από αδέρφια δεν ξέρω, μόνο αυτά που βλέπω αλλού περιγράφω!

Nemina οκ ναι η πίεσή σου δεν είναι ότι καλύτερο αλλά παρακολούθησέ τη και κάνε κράτη στο αλάτι όσο μπορείς μπας και είναι περαστικό!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Tatoum μαλισταααα!!Τώρα τουλάχιστον μπορείς να του δώσεις να καταλάβει, γιατί κατί τετοια θέλουν μου φαίνεται !!!

Νεμινα Εγώ έχω σταθερά 11 ,6 θα έχω πρέπει να κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο δηλαδή?? Η μεγάλη όντως δεν πρέπει να πάνω από 13, αλλά η μικρή πρέπει να είναι κάτω από 9!!!! Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες!!

Πάντως κόψε εντελώς το αλάτι!!! ΕΜένα που είχα πάνω από 13, δεν μου είπε για εισαγωγή αλλα μου έδωσε ένα χαπάκι και παίρνω!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

τατουμ απιστευτη η μικρη σου!!!ποσο χρονων ειναι???

withu εγω θα γεννησω με καισαρικη αλλα φοβαμαι επειδη εχω σκολιωση για πειτε κανει να κανω επισκληριδειο οταν εχω σκολιωση????????????????????????????????

αλβινα ενημερωσε με σχετικα με τους διαμορφωτες θηλων?που μπορω να τους βρω???? λογικα σε φαρμακειο?

αννα μ πολυ σωστη σε βρισκω να τους κανεις και μαζι τα γενεθλια!:P δηλαδη εισαι αποφασισμενη να μην περιμενεις να ερθει η γεννα μονη της?σχεδων 3 κιλα το νινι σου ωραια :P

χαρα μου πολυ χαιρομαι που δεν σου ξανα ηρθε πυρετος!

κοντευετε ολες μονο εγω αργωωωωωωωωω θελω 37 μερες ακομα ως την καισαρικη:rolleyes:

ερωτηση ρε κοριτσια τρεμουν τα χερια σας εσας? μιλαμε εδω κ 10 μερες περιπου τρεμουν πολυ τα χερια μου δεν μπορω να το ελεγξω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...