Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!

Μiss caramel χρονια σου πολλα κ με ενα πονο το μωρακι σου!

Χαρα,περαστικουλια!Πως εγινε αυτο;Λαιμος;

Αnnast,πως πηγε με το γιατρο;Ολα καλα;

Εγω καλα ειμαι δοξα τω θεω!Αυριο κλεινω 35 εβδομαδες.Να πω την αληθεια μου δεν βιαζομαι να γεννησω.Μου φαινεται περιεργο που πλησιαζει ο καιρος...Θελω πολυ ομως να δω κ να αγκαλιασω τον μπεμπακο μας!

Για την επισκληριδειο ποια ειναι η γνωμη σας κοριτσια;Με επηρεασε η συζητηση που ειχα το σ.κ. με μια φιλη νοσηλευτρια.Λεει καλο ειναι να την αποφευγει κανεις γιατι το φαρμακο μπορει να προκαλεσει αργοτερα συχνους πονικεφαλους κ.α.Πως ομως να βγαλεις αλλιως τους πονους της γεννας; :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφφφφφφφφ....

Πλύναμε τα ριλάξ, τη βαλίτσα που θα πάρω μαζί μου και κάτι μαξιλαράκια, πάνες, πετσετάκια ταίματος, αποσπώμενα απο τα ριλάξ και την καλαθούνα γιατί ήταν χρησιμοποιημένα. Μου έχουν μείνει τα ρουχαλάκια και να καθαρίσω το φωτάκι για την κούνια και ένα γυμναστήριο που επίσης μας τα έδωσαν ;).

Θέλω και να περάσω λιγάκι με ατμό όλα αυτά που πλύθηκαν σήμερα και έχω να πλύνω και τον μάρσιπο. Ελπίζω μέχρι το τέλος της επόμενης να έχω τελειώσει αν μας κάνει τη ΄χαρη και ο καιρός φυσικά γιατί εδώ πάλι συννέφιασε.

Πάω να πάρω τις εξετάσεις μου! Φιλκάκια!!!!!

ευχαριστω βρε κοριτσια μου δε ξερω μαλλον επειδη εβαζα τον ανεμιστηρα επειδη ιδρωνα ποιος να ξερει αραγε ευτυχως απο το μεσημερι δεν εχω ξανακανει

αννα πηγες στο γιατρο

παω να φαω τι σουπιτσα μου και τα λεμε μετα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

miss caramel χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς!Με το καλό η μπεμπούλα!

xara25 περαστικά σου. Ξεκουράσου όσο γίνεται για να μην εξελιχθεί.

annast περιμένουμε τα νέα από το γιατρό σου!

Εγώ πήρα σήμερα διαμορφωτές θηλών γιατί στην κόρη μου δυσκολεύθηκα στην αρχή πολύ με το θηλασμό. Χρησιμοποιούσα ψευδοθηλές και θήλαστρο και τώρα λέω μήπως μπορέσω να τα αποφύγω.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

καλαημεεεεραααααα!!!!!!!!!!!τι βροχα ηταν αυτη χθες?μολις βγηκαμε απο τον γιατρο,ανοιξαν οι ουρανοι.ισα ισα προλαβαμε να μπουμε στο αμαξι.

λοιπον τα νεα μου εθναι τα εξης!

οπως μπηκα με τον αερα να γεννησω ΤΩΡΑ,ετσι μου τον εκοψε.. με ψιλοτρομαξε κιολας,λεγοντας οτι αν δεν ειναι ετοιμο το μωρο να βγει,μπορει να εχει αναπνευστικο προβλημα κ να χρειαστει να μπει σε μοναδα κ ας ειναι σχεδον τελειομηνο..τι τον παρακαλεσα,τι τον απειλησα,τιποτα.. τζιφος..με τα πολλα μου ειπε απο 1 οκτ κ μετα μπορει να βοηθησει στο να γεννησουμε αν δεν σπασουν τα νερα.. αρα 11 και σημερα!!!επειδη ετσι με βολευει..βεβαια σκεφτομαι οτι αν ειναι να φτασω 1 οκτ,ας γεννησω 3 οκτ που ειναι κ τα γενεθλια της μικρης..σωστηηηηηη???????

ο μπεμπακος μας ειναι 2940γρ κ ψηλος λεει..

αυτα τα νεα μας..

εσεις ολα καλα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα και απο μενα

αννα μου τελειος ο μπεμπακος σου μπραβο ζυγακι και η μικρη σου??? πως ειναι τα ζυγακια?? βεβαια αλλιως τα κοριτσακια αλλιως τα αγορακια

εγω απυρετη απο χτες ευτυχως

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα και απο μενα

αννα μου τελειος ο μπεμπακος σου μπραβο ζυγακι και η μικρη σου??? πως ειναι τα ζυγακια?? βεβαια αλλιως τα κοριτσακια αλλιως τα αγορακια

εγω απυρετη απο χτες ευτυχως

αντε μπραβο!!γιατι το τελευταιο που θελουμε τωρα ειναι να αρρωστησουμε.απορω πως την εχω γλυτωσει ακομα,γιατι συνηθως αρρωσταινω απο τους πρωτους..κ κοιμαμαι ακομα με ac.

εγω επειδη η κορη μου ειναι πολυ ησυχη,ηθελα πολυ κ ο μικρος να ειναι ζυγος..

παντως η μικρη εχει ολα τα χαρακτηριστικα του ζυγου..για να παρει μια αποφασει,αυτο που λενε ταλαντευεται,ισχυει..αλλα εινια κ πολυ κοινωνικη κ αγαπησιαρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέραααα!!!

Άννα μια χαρά ο μπέμπης!!Τι να κάνεις?? Κάτι παραπάνω ξέρεει ο γιατρός!!Οπότε υπομονή 11 μερούλες!!Μπορεί να γεννήσουμε και μαζί!!1-3 οκτ μου είπε και εμένα ο γιατρός!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κατερινακι

ισχυει ομως αυτο που λενε οτι αλλιως ειναι τα αγορια αλλιως τα κοριτσια ή δεν ισχυει παντος και μενα ο ανηψιος μου που ειναι ζυγος ειναι ησυχο παιδακι πολυ αγαπησιαρικο δεν ειναι τσιγκουνης βεβαια ειναι ακομα 2 χρονων αλλα δε φανταζομαι να αλλαξει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κατερινακι

ισχυει ομως αυτο που λενε οτι αλλιως ειναι τα αγορια αλλιως τα κοριτσια ή δεν ισχυει παντος και μενα ο ανηψιος μου που ειναι ζυγος ειναι ησυχο παιδακι πολυ αγαπησιαρικο δεν ειναι τσιγκουνης βεβαια ειναι ακομα 2 χρονων αλλα δε φανταζομαι να αλλαξει

καλημερα κατερινιω!!!πιος ξερει μπορει να γεννησουμε κ μαζι! οχι τιποτα αλλο εκει που ειχαμε αγχος μην γεννησουμε προωρο,τωρα βλεπω να φτανω την πητ.

χαρα,ουτε εμενα ειναι τσιγγουνα,το αντιθετο μαλιστα..(δεν το εχω ακουσει αυτο για τους ζυγους)

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εγώ μια φίλη που έχω ζυγό!!Δεν είναι τσιγγούνα , αλλά το προσέχει πολύυυυ το πορτοφόλι της!!!;);)

μου φαινεται καλα κανει..στις μερες μας σιγουρα..

εγω που ειμαι διδυμος,αν εχω λεφτα στο πορτοφολι,εξανεμιζονται,αν δεν εχω παλι,δεν σκαω.οτι να ναι δηλαδη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...