Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Miss caramel χρόνια σου πολλά!!!!!!! Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου!!!!!

Άννα κι εγώ σκέφτηκα ότι γέννησες και έλεγα ότι θα μας διαφώτιζες και λίγο για το Γαια;).

Όλες βλέπω έχουμε λυσάξει να γεννήσουμε χαχαχαχαχαχαχα!!!!Αχ κι εγώ είμαι τέλος τέλος :(. Υπομονή, μου λέει ο άντρας μου μη βιάζεσαι και πολύ γιατί τα πράγματα θέλουν άλλες 10 ημέρες να έρθουν:).

Με τα κιλά τι να πω, ελπίζω να μην γίνει καμία στραβή και τα πάρω τώρα μαζεμένα και πάει στράφι η διατροφή του διαβήτη, άσε που έχω στερηθεί τα γλυκάκια που τρελαίνομαι και μου την δίνει:evil::evil::evil:. Όχι ότι δεν τρώω καθόλου αλλά για τα δεδομένα μου αυτά που τρωω σαν καθόλου μου φαίνονται χιχιχιχιχι.

Πήγα για εξετάσεις το πρωι, μετά σουπερ μάρκετ, φαρμακείο για το σίδηρο και στην ασφαλιστική γιατί το Σάββατο έριξε χαλάζι εδώ και έκανε λακουβάκια το αυτοκινητάκι μου:(:(:(. Άντε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό.

Πάω να πλύνω τα ριλάξ και τα ξαναλέμε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

36 εβδομάδες σήμερα! Άντε και σας φτάνω :p !

Αννούλα αν δεν την παλεύεις να το πεις στο γιατρό σου να σε βάλει για γεννητούρια! Τέτοια ταλαιπωρία και πάλι καλά που μπορείς και πας για δουλειά!

Πασχαλίτσα ε; λες να βγήκε και από την πίεση να είναι κόκκινο με μπλαβί βούλες ; χιχιχιχ

Καραμελάκι: Καλά τα λες… αλλά δεν είναι 6 είναι + 26 :D θα πάω εγώ να τα τσεκάρω όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί αν θελήσω μετά εδώ στο νησί δεν μπορώ, οπότε καλύτερα να έχω προετοιμαστεί παρά να ψάχνομαι μετά.

Όταν έκοψα το τσιγάρο, έκανα 2 μίση ώρες γυμναστική την ημέρα ( γυμναστήριο & σπίτι ) και έτρωγα σαλάτες και ψητά, γιαούρτι και φρούτα και πήρα 5 κιλά μέσα σε 2 εβδομάδες είχα πάρει ήδη 3… μετά δεν συνέχισα να παίρνω κιλά, αλλά τι να το κάνεις. Αυτά δεν έφευγαν με τίποτα, επειδή όταν κόβεις το τσιγάρο ο μεταβολισμός μπλοκάρει θες δε θες… Όλες οι δίαιτες που μπορεί να είχα από παλιά γιατί κατά καιρούς ήθελα να χάσω κιλάκια, άλλη φορά 4, άλλη φορά 5… είναι βασισμένες στο ότι εγώ κάπνιζα σαν φουγάρο…

Χαρούλα : τον Φάγαμε το γάιδαρο και έμειναν τα πέταλα εγώ σε 1 μπαίνω στο μήνα μου… υπομονή!!

ασε βικυ μου,εγω θα θελω να χασω 30 κιλα μετα,γιατι μου ειχαν μεινει απο την πρωτη γεννα 10 κιλα..να δω πως θα γινει το θαυμα.σιγουρα θα παω γυμναστηριο,για να εχω εναν ανθρωπο πανω απο το κεφαλι μου,να μου λεει τι να κανω,αλλιως δεν βλεπω προκοπη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

μια κοπελα απο αλλο φορουμ που ειχαμε γνωριστει στην κρητη,ειχε πητ 1/10 κ χθες το πρωι σπασαν τα νερα κ ακομα δεν γεννησε.ειπαν αν δεν γεννησει μεχριμ αυριο,θα της κανουν προκληση.να ρωτησω τωρα,κανει να την αφηνουν τοσες μερες με σπασμενα νερα?

Κάπου το έχω ξανακούσει , μια κοπέλα της ειχαν σπάσει τα νερά και την άφησαν 2-3 μέρες, μέχρι να τις ερθουν οι πόνοι!!!:confused::confused:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κάπου το έχω ξανακούσει , μια κοπέλα της ειχαν σπάσει τα νερά και την άφησαν 2-3 μέρες, μέχρι να τις ερθουν οι πόνοι!!!:confused::confused:

εγω θα εσκαγα απο την αγωνια..θα ζητουσα προκληση..χαρα στο κουραγιο της να περιμενει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Προφανώς δεν έσπασαν τα νερά αλλά έχει αρκετές απώλειες... έτσι ήταν και μια φίλη, με βλέννες και τέτοια 3 μέρες μέχρι να την πιάσουν οι πόνοι και να πάει!

Αν έχουν σπάσει τελείως τα νερά και φύγει η τάπα αποκλείεται να μη γεννήσεις μέσα σε κάποιες ώρες, το μωρό δε θα βγαίνει με τίποτα... (αυτό είχε πάθει η πεθερά μου με τον άντρα μου, δε φώναζε αρκετά τότε στο Έλενα και την είχαν ξεχάσει λίγο....:evil: )

Βίκυ κι εγώ είχα κόψει το τσιγάρο από πέρσυ το καλοκαίρι και ομολογώ ότι το είχα ρίξει στο φαγητό για ψυχολογικούς λόγους. Από τη μια δουλειά τίποτα, οικονομικά από το κακό στο χειρότερο, το παιδί δεν ερχόταν... πιεζόμουν από παντού!

Οπότε δεν έχω να χάσω μόνο τα 18 της γέννας αλλά και άλλα 8 που είχα πάρει επιπλέον από πριν!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

οχι κοριτσια της σπασαν κανονικα τα νερα.ειχε κ πονους κ διαστολη κ τωρα σταματησαν οι πονοι, κ δεν μεγαλωνει η διαστολη.. για αυτο λεω,μηπως ειναι επικινδυνο.την παρακολουθουν βεβαια,αλλα τωρα μου εστειλε μην. οτι θα παει σπιτι να κανει ενα μπανακι,κ θα ξαναγυρισει στο νοσοκομειο.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Αννα μαζί μας βλέπω! Κι εγω όλο πονους αλλα γεννα πουθενά! Όλο το καλοκαίρι ακινησία με χαπακια κ τωρα άρχισα να περπαταω και ώς δια μαγείας όσο περναν οι μερες, φευγουν οι πόνοι (δηλ σημερα και χτες δεν είχα καθόλου ακόμη κ μετα από 1 ώρα περπατημα!!). Μόνο μούδιασμα νιώθω από κατω. Τελοσπαντων, αυριο θα παω για ΝΣΤ κι ότι γίνει ας γίνει. Αλλαξα λογισμό τώρα κ λέω όποτε θελει ας έλθει η μπουμπού, απλώς ήθελα κι όλας να γεννησω γρήγορα για να προλάβω τις προσλήψεις αναπλήρωτών ως τρίτεκνη κ να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Ας είναι, σκέφτομαι είναι κ τελευταία μου εγκυμοσύνη, ας την απολάυσω όσο μπορώ, ας χαρώ την κοιλίτσα μου γιατί όπως τα λέω τώρα, δε θελω να τα ξαναζήσω!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αννα μαζί μας βλέπω! Κι εγω όλο πονους αλλα γεννα πουθενά! Όλο το καλοκαίρι ακινησία με χαπακια κ τωρα άρχισα να περπαταω και ώς δια μαγείας όσο περναν οι μερες, φευγουν οι πόνοι (δηλ σημερα και χτες δεν είχα καθόλου ακόμη κ μετα από 1 ώρα περπατημα!!). Μόνο μούδιασμα νιώθω από κατω. Τελοσπαντων, αυριο θα παω για ΝΣΤ κι ότι γίνει ας γίνει. Αλλαξα λογισμό τώρα κ λέω όποτε θελει ας έλθει η μπουμπού, απλώς ήθελα κι όλας να γεννησω γρήγορα για να προλάβω τις προσλήψεις αναπλήρωτών ως τρίτεκνη κ να είμαι κοντά στο σπίτι μου. Ας είναι, σκέφτομαι είναι κ τελευταία μου εγκυμοσύνη, ας την απολάυσω όσο μπορώ, ας χαρώ την κοιλίτσα μου γιατί όπως τα λέω τώρα, δε θελω να τα ξαναζήσω!!

νεμινα μου,κ αυτο ειπα..οποτε θελει ας βγει.τι να κανω παραπανω?απλα ηθελα να ξεμπερδευω μια ωρα αρχιτερα.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλιτσες τι κανετε?

εγω αλλαζω εβδομαδα σημερα ειμαι 33 εβδομαδων ακριβως!

ρινιω μ ποτε εχεις πιθανη ημερομηνια τοκετου?

βικυ μ θα γεννησω με καισαρικη γτ εχω ακριβως ενα χρονο που ξανα γεννησα με καισαρικη...μια χαρα εισαι εσυ 36 εβδομαδων εγω ειμαι 33 αργω ακομα:rolleyes:

σοφακι μ χρονια σου πολλα!!!

αννα μ μια εδω στο νησι μ της ειχανσπασει τα νερα στον 5ο μηνα κ την ειχαν ξαπλα υπο παρακολουθηση και καταφεραν να την κρατησουν ως τον 7ο κ μετα της το πηραν με καισαρικη...

χαρα εισαι αρρωστη?περαστικα σου γλυκια μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Χαρά πως τα κατάφερες;;;;;;

Άννα και Σωτηρία κι εγω αυτό λέω....άντε να τελειώνω...άντε να ηρεμήσω....άντε να ξανακοιμηθώ μπρούμυτα....άντε..άντε...άντε...αλλά σκέφτομαι οτι είναι νωρίς ακόμα σε κάνα 2 βδομάδες θα είναι πιο σίγουρο....

Βρε κορίτσια μόνο ξεσκόνισμα έκανα και νιώθω οτι έσκαβα...που πήγε το νεύρο μου;;που έκανα το σπίτι και είδηση δεν έπαιρνα;;ελπίζω μετά τη γέννα να επιστρέψει να μην καταντήσω γυφτάκι!!!!

Καραμελάκι και Βίκυ ΜΕΤΑ θα γίνουμε μοντέλα!!!Εγώ πάντως το έχω βάλει στόχο...άσε που φοβάμαι οτι και λόγω ηλικίας θα πρέπει να είναι 2πλή η προσπάθεια για να μη φτάσω σε επίπεδο ΒΟΘΡΩΝΑΣ!!!!!;);)

Marant τα έπλυνες τα ριλάξ;;;;εγώ τα έκανα την Παρασκευή,τώρα είναι πάνω στο κρεβάτι του Νίκου σκεπασμένα όλα -καρότσι,καλαθούνα,πορτ μπεμπε,ριλάξ- με ένα σεντόνι η κούνια καθαρή,θα πάω να βάλω κι εκεί πάνω ένα ψευτοσεντονάκι να μη σκονίζεται το στρώμα κι όταν με το καλό σκάσει μύτη το καρπούζι θα βάλω την πεθερούλα να τα τακτοποιήσει...

Επίσης έπλυνα το σακ-βουαγιαζ που θα πάω στο νοσοκομείο αλλά δεν λέω να κάτσω να το φτιάξω...ελπίζω να μου έρθει η όρεξη,παρατηρώ οτι όσο περνάνε οι μέρες νιώθω τελείως βαρεμάρα,δεν ξέρω η κούραση,το βάρος,η αναμονή;;;ή όλα μαζί;συντελούν στο να είμαι έτσι...οι παλιές είσασταν έτσι;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Χαρά περαστικούλια!!!

Εγώ που δε κοιμόμουν ποτέ μπρούμητα και δεν έχω και καμιά σοβαρή ενόχληση δεβιάζομαι να γεννήσω... ούτε και η μικρή δηλαδή:P

Είμαστε σε απόλυτη συμφωνία...

Βέβαια άσκηση και δίαιτα είναι συνέχεια στο μυαλό μου για μετά!!!

Ρηνιώ θα τα χάσουμε βρε... να μπούμε σε πρόγραμμα χρειάζεται μόνο!!!

Στην τελική θα πρέπει να δίνουμε και το καλό παράδειγμα στις κόρες μας... πως θα κυκλοφορούμε τα μοντέλα μας εεε????

Το βαλιτσάκι έχει μείνει σε μια άκρη και δεν το έχω καθαρίσει καν... έχω τόσες άλλες δουλειές που αυτό θα αργήσει πολύ να γίνει! :rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπερα κοιλιτσες (περιεχομενα και κουβαλητριες!)

Χαρα μου περαστικουλια!

Σοφακι χρονια πολλα και με πολλα χαμογελα! Κι εγω στη μικρη ΟΛΑ στον ποπο τα ειχα παρει :oops: αν δεις φοτο θα τρομαξεις απ τη διαφορα (ο αντρας μου δεν με αναγνωρισε) και 1 μηνα μετα ειμουν στα -2. Και στα -2 ομως δε χωραγα στα παλια μου παντελονια γιατι δεν επανηλθε τελειος η λεκανη. Ισως να ηταν γιατι δεν "δεθηκα" παρα μονο για μερικες ωρες.

Χαθηκα παλι... Εκει που ελεγα τελος οι αυπνιες, τωρα αρχισαν οι υπνιλιες, αρχισα να εχω πονους καθε νυχτα. Οποτε γυρναω πλαγια πετρωνει και ποναει, ανασκελα ποναει πιο πολυ αλλα δεν πετρωνει :confused:. Ξεκιναει καθε νυχτα στις 12-1 και σταματαει κατα τις 5, ουτε ρολοι. Ηεγκυμοσυνη της αυπνιας ειναι μου φενετε! Εχω το ανχος αν θα προλαβει ο μπαμπας (ακομη δεν του υπογραψαν την αδεια), εχω και τη μικρη που οσο πιο χαλια ειμαι τοσο δε θελει να κοιμηθει και την αλλη μερα ειναι μες την γκρινια και τη σκανδαλια... Καθε βραδυ τη βλεπω που με παρακολουθει πως θα ξαπλωσω και αν δει οτι ποναω (δεν κριβετε κι ευκολα οταν πονας πολυ, οχι απ τα ματια παιδιου τουλαχιστον) περνει ενα υφακι ενισηχο που με κανει να θελω να κλαψω! Δεν της ζηταω πλεον ουτε τα ρουχα που βγαζει να παει στα απλυτα γιατι τη βλεπω οτι φορτονετε μονη της την "ευθινη" να με προστατευει. Χθες μου ελεγε οτι δε θα κοιμηθει στης μητερας μου οσο θα ειμαι στο νοσοκομειο, αλλα στην αγγαλια του μπαμπα της ή σε ντιβανι (της εμηνε η εικονα απ την κλινικη στο Καταρ), για να ειναι εκει αν την χρηαστω. Σημερα, ειδαμε μια φιλη μου απ τα παλια και μολις πηγε να με πλησιασει, μπηκε αναμεσα μας προστατευτικα. Κολησα!

Θα θελα πολυ να μενω σπιτι, ξαπλα, μπας και με τη χαλαρωση δεν ποναω τοσο τις νυχτες (ετσι μου ειπε ο γιατρος) αλλα δεν μπορω να την εχω κλησμενη και η μητερα μου δεν τα βγαζει περα με τη μεση της. Οποτε και οι προετημασιες μενουν ΠΟΛΥ πισω και καταληγω να ειμαι κι εγω κομματια, οχι οτι δεν το ευχαριστιεμαι, αλλα με εχει κουρασει απιστευτα και μου βγενει σε νευρα (οχι οτι πριν δεν ειμουν νευροσπασμα...). Ουφ! Σας ζαλισα παλι! Τουλαχιστον δεν ξεφυγαν τα κιλα μου, ακομα +7 ειμαι.

Βικακι δεν ξερω αν θα ειναι πολυ εγκυρο το τεστ για το μεταβολισμο οσο εισαι λεχωνα... πολλα ειναι διαφορετικα τοτε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...