Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Χαρά ακόμα ξάπλα είσαι?? Δεν πέρασαν οι πόνοι??

Άννα μου φαίνεται ο μπέμπης έχει καλά βολευτεί και δεν λέει να βγει!!!Εφθασες κιόλας 37+1 εε?? ¨οσο θυμάμαι που φοβόσουν για πρόωρο!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aαν ημουνα στην εβδομαδα που εισαι θα ελεγα στο γιατρο γενναμε αυριο αλλα ακομα εχω 2 για να μπω στο μηνα μου :( εγω βεβαια κανω καισαρικη και ειναι πιο ευκολα εσυ πρεπει να περιμενεις αυτο ειναι ενα θεμα υπομονη ελπιζω να μη χρειαστει να φτασεις στις 40 και να γεννησεις πιο γρηγορα να ηρεμησεις

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Άννα μου φαίνεται ο μπέμπης έχει καλά βολευτεί και δεν λέει να βγει!!!Εφθασες κιόλας 37+1 εε?? ¨οσο θυμάμαι που φοβόσουν για πρόωρο!!!

σηκωνομαι αλλα δεν ειμαι για πολλα πολλα μολις λιγο παω να κανω κατι αυτο ειναι αρχισουν οι πονοι ζαλιζομαι εχω ταχυκαρδιες ειναι και ο αιματοκριτης μου στο 29 η πιεση μου στο πατο αστα βραστα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αν βολευτηκε λεει?με βλεπω τελικα να φτανω την πητ.αφου χθες ξεπατωθηκα στις δουλειες,μηπως γεννησω,αλλα μπααααα..

ακουστε να γελασετε.μπηκε μια πελατισσα τωρα κ ηθελε να αγορασει μια ταυτοτητα για κοριτσακι κ να γραψει ονομα ''πασχαλιτσα" φταιω εγω που γελασα?νομιζα οτι μου κανει πλακα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

aαν ημουνα στην εβδομαδα που εισαι θα ελεγα στο γιατρο γενναμε αυριο αλλα ακομα εχω 2 για να μπω στο μηνα μου :( εγω βεβαια κανω καισαρικη και ειναι πιο ευκολα εσυ πρεπει να περιμενεις αυτο ειναι ενα θεμα υπομονη ελπιζω να μη χρειαστει να φτασεις στις 40 και να γεννησεις πιο γρηγορα να ηρεμησεις

κ εγω σημερα θελω να του πω αν μπορει να βαλει με προκληση.πρωτον δεν θελω να γεννησω παλι παιδι 4κιλων,κ δευτερον,υποφερω με την μεση μου.ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι δεν μπορω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Για πότε λές Άννα , για πρόκληση, στις 38 ακριβώς?? Τι ώρα θα πας στο γιατρό??

εκει λεω γυρω στις 38.να δω τι θα μου πει κ ο γιατρος.μηπως υπαρχει κ κανα κολπο για να γεννησουμε πιο νωρις..δεν θυμαμαι τι ωρα εχω ραντεβου.ανοιγει το ιατρειο στις 3,κ θα παρω τηλ να ρωτησω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

μεχρι κ ο αντρας μου με λυπηθηκε που με βλεπει να υποφερω τοσο πολυ.κ ηταν πρωτος που ελεγε να φτασουμε την πητ.κ τωρα μου λεει να ξεμπερδευουμε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

εκει λεω γυρω στις 38.να δω τι θα μου πει κ ο γιατρος.μηπως υπαρχει κ κανα κολπο για να γεννησουμε πιο νωρις..δεν θυμαμαι τι ωρα εχω ραντεβου.ανοιγει το ιατρειο στις 3,κ θα παρω τηλ να ρωτησω.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει αν θέλει να βγει θα βγει!!!:tongue::tongue: Δεν νομίζω πάντως να σου αρνηθεί την πρόκληση, έτσι κ αλλιώς τελειόμηνο θεωρείται το μωράκι τώρα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερούδια! Ευχαριστώ για τις ευχές!

Να χαίρεσται και όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα :)

Χαρά υπομονή με τους τοίχους.... έχουμε φάει το γαϊδαρο πια!

Άννα είναι όταν βιάζεσαι που σου έρχονται αλλιώς τα πράγματα! Το σίγουρο είναι αν το μικρό είναι οκ και ο γιατρός σύμφωνος να κάνεις πρόκληση να τελειώνεις! Η ταλαιπωρία που έχεις αυτό τον καιρό πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο!

Βικάκι τα κιλά στη μετά γέννα εποχή σκέφτομαι και γω η κωλού!

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τεστ μεταβολισμού κατ εμέ!

Εφόσον ρυθμιστεί ο θυρεοειδής μετά τη γέννα, απλά κάνε τη δίαιτα του διαβητικού.... το είχα δοκιμασει ένα φεγγάρι που είχα φτάσει τα 60 και πήγα στα 54 σε 6-7 μήνες. Από ότι τρώς το 75% να είναι σαλάτα (κοινώς φάει μέχρι να σκάσεις!) και το υπόλοιπο, ψητό κρέας, όσπρια, ζυμαρικά... ότι θες! Απλά η σαλάτα να μην έχει σως και το υπόλοιπο 25% να είναι χαμηλό σε λιπαρά.

Πολλά μικρά γεύματα, πολύ νερό και το βράδυ φρούτο και γιαούρτι.

15-30' περπάτημα ή κάποια άσκηση καθημερινά βοηθάει γενικά!

Ξέρω βέβαια ότι στην αρχή με το θηλασμό καλό είναι να μη τρώμε πρασινάδες αλλά.... κάποια στιγμή!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει αν θέλει να βγει θα βγει!!!:tongue::tongue: Δεν νομίζω πάντως να σου αρνηθεί την πρόκληση, έτσι κ αλλιώς τελειόμηνο θεωρείται το μωράκι τώρα!!

μακαρι..γιατι στο τελος θα διαλυθω εγω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

36 εβδομάδες σήμερα! Άντε και σας φτάνω :p !

Αννούλα αν δεν την παλεύεις να το πεις στο γιατρό σου να σε βάλει για γεννητούρια! Τέτοια ταλαιπωρία και πάλι καλά που μπορείς και πας για δουλειά!

Πασχαλίτσα ε; λες να βγήκε και από την πίεση να είναι κόκκινο με μπλαβί βούλες ; χιχιχιχ

Καραμελάκι: Καλά τα λες… αλλά δεν είναι 6 είναι + 26 :D θα πάω εγώ να τα τσεκάρω όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί αν θελήσω μετά εδώ στο νησί δεν μπορώ, οπότε καλύτερα να έχω προετοιμαστεί παρά να ψάχνομαι μετά.

Όταν έκοψα το τσιγάρο, έκανα 2 μίση ώρες γυμναστική την ημέρα ( γυμναστήριο & σπίτι ) και έτρωγα σαλάτες και ψητά, γιαούρτι και φρούτα και πήρα 5 κιλά μέσα σε 2 εβδομάδες είχα πάρει ήδη 3… μετά δεν συνέχισα να παίρνω κιλά, αλλά τι να το κάνεις. Αυτά δεν έφευγαν με τίποτα, επειδή όταν κόβεις το τσιγάρο ο μεταβολισμός μπλοκάρει θες δε θες… Όλες οι δίαιτες που μπορεί να είχα από παλιά γιατί κατά καιρούς ήθελα να χάσω κιλάκια, άλλη φορά 4, άλλη φορά 5… είναι βασισμένες στο ότι εγώ κάπνιζα σαν φουγάρο…

Χαρούλα : τον Φάγαμε το γάιδαρο και έμειναν τα πέταλα εγώ σε 1 μπαίνω στο μήνα μου… υπομονή!!

μια κοπελα απο αλλο φορουμ που ειχαμε γνωριστει στην κρητη,ειχε πητ 1/10 κ χθες το πρωι σπασαν τα νερα κ ακομα δεν γεννησε.ειπαν αν δεν γεννησει μεχριμ αυριο,θα της κανουν προκληση.να ρωτησω τωρα,κανει να την αφηνουν τοσες μερες με σπασμενα νερα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...