Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα εγκυουλες & γκαστρούλες!

Χθες και σήμερα είχα ρεπουδάκι και εκεί που είπα οτι θα σαπίσω στον ύπνο... χθες ξύπνησα πιο νωρίς και από όταν πάω στη δουλειά, Όχι πως δεν το περίμενα κιόλας! Σήμερα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα, σάπισα λίγο παραπάνω!

Ρηνιω νομίζω ρώτησες πριν μέρες αν κάνουμε ακόμα μπανάκια! χθες έκανα και όλη σχεδόν την εβδομάδα που πέρασε, σήμερα ήταν λίγο πιο δροσερά, αλλά δεν ξέρω αν θα δροσίσει περισσότερο η αν κι αυτή την εβδομάδα θα μπορώ να κάνω κι άλλα μπανάκια!

ξεκίνησα να φτιάχνω βαλίτσες! Μάλλον να ξεχωρίσω τα ρούχα που είναι να πάρω μαζί... από τα μπλουζοφορέματα, πλέον όλα είναι μπλούζο σκέτο... χωρίς φορέματα! Νομίζω οτι δεν μου κάνει τπτ... θα πάω στα HNM και εκτός από σουτιέν θηλασμού, θα δω μήπως πάρω και τπτ άλλο, τύπου κολάν κ τπτ ριχτό. Τι να κάνω δεν έχω + 8 κιλά έχω +18 και αν με πάρει μέχρι τέλος τότε Οκτώβρη δεν θα έχω να ντυθώ... καλά την έβγαλα το καλοκαίρι με τα σαλβαράκια μου που είναι φαρδούτσικα! Κάτι ανάλογο και για το χειμώνα να βρω και είμαι οκ... μέχρι τουλάχιστον να γεννήσω και να αρχίσουν να φεύγουν τα κιλάκια! θα πάρω και καμιά φορμίτσα από τα jumbo μην δίνω χρήματα για τπτ καλύτερο σε αυτά τα κιλά που είμαι... αφού αν προλάβω και τα χάσω θα μου κάνουν οι φορμίτσες που ήδη έχω και ο θεός βοηθός!

Η συννυφάδα μου γέννησε και ο μπέμπης μας ένας κούκλος! βγήκε με καισαρική ακούραστος και η πεθερά μου που θέλει πάση θυσία να γεννήσω φυσιολογικά ( το εύχεται δηλαδή γιατί φοβάται την καισαρική ) μου λέει μη ζηλέψεις εσύ που δεν θα είναι ετσι! αχαχα οτι του φανεί του λωλοστεφανή!

Α

αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία στη δουλειά και έχουμε να τελειώσουμε όλα τα διαδικαστικά! ΙΚΑ Ξιπα κτλ πρέπει να τους οργανώσω γιατί αυτά περνάνε όλα από τα χέρια μου! τα ετοιμάζω και μου τα υπογράφουν! και την Κυριακή ταξιδεύω και δεν θέλω καθόλου όμως... με ενοχλεί που θα αφήσω το μωρό μου πίσω και δεν μπορεί να έρθει μαζί μου από τώρα και ανάλογα το πως θα γεννήσω μπορεί να έρθει και σε μία και σε 3 εβδομάδες... ιχ βιχ... δεν θέλω... ερε και να πιάσει καμιά απεργία στα πλοία... και να μην μπορεί να έρθει! κάθε Οκτώβρη μας την φυλάνε!

Ο μπέμπης στην κοιλιά μου κάνει μετακόμιση, κοιμόμουν και ο άντρας μου είχε το χέρι του στην κοιλιά μου και τρόμαξε από τις κολοτούμπες που έκανε ο μικρός τις οποίες φυσικά συνέχισε και όλη την ημέρα!

γενικά όλες είστε καλά από ότι είδα και διάβασα!

Μαριούλα γιατί κάνεις καισαρική εσύ; κάτι μου έχει διαφύγει....

Νεμινα μου υπομονή! εγώ ευτυχώς έχω μερικά πονάκια περιόδου και αυτά αραιά! λέω ευτυχώς γιατί εδώ που είμαι μόνο ο πανικός μου λείπει!

Αυτά από εμένα και την κοιλούμπα μου!

Elvina φτου φτου που είσαι μόνο +8

Κάποια κτήνη σαν του λόγου μου θα φτάσουμε τα +18 εύκολα :rolleyes:

Άντε να μπω κι εγώ στην εβδομάδα μου γιατί το χωρίς φικι φικι κάνει κακό στην ψυχολογική μου κατάσταση (έχει θολώσει το μάτι μου πια!)

και κάποια άλλα τα +23. καλησπέρα σας.:tongue::tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Εχει ανοίξει ο κ@λος μου απο την πολύ ξεκούραση. Τα μικρά έχουν αφηνιάσει μέσα στο σπίτι χωρίς να μπορώ να ασχοληθώ και μαζί τους, Εγώ τρώω όοοοοολη την ημέρα σαν μοσχάρα και ο γιατρος προσπαθεί να με κρατήσει μεχρι την 38η:shock::shock:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

και κάποια άλλα τα +23. καλησπέρα σας.:tongue::tongue:

Το θέμα είναι και τι σωματότυπο έχεις.... εγώ που κάνω μόνο κωλάρα έχω πρόβλημα μεγάλο με τα ρούχα (ιδίως αυτά τα χαμηλοκάβαλα και στενά που είναι της μόδας πάλι) όσο για φορέματα κλασσικά, περισσεύουν πάνω δε χωράει το κάτω!!!:cry::oops:

Μπαίνει και χειμώνας οπότε δε φτάνει η κελεμπία με τίποτα!!! Αναρωτιέμαι πόσο χρόνο θα χρειαστώ να χάσω τα μισά τουλάχιστον!!!!:|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα,

καλή εβδομάδα!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες!!!

Σοφία χρονια σου πολλά !! Με το καλό !!!!:D:D:D:D:D

Τι κάνετε κοιλίτσες??

Εμείς καλά !! Είχε έρθει η μαμά μου χθες με τον αδερφό μου!!Μου έραψε κάτι πανούλες για την μικρή και ο αδερφός μου ο αθεόφοβος μου έφερε στράτα!!!:tongue::tongue::tongue: Ρε του λέω , ακόμα δεν βγήκε στράτα της πήρες!!!ΧΑΧΑ πολύ γέλιο!!!! Φάγαμε , ήπιανε!!!:tongue::tongue: Ωραία ήταν!!!

Σήμερα αναμένουμε κρεβατάκι και ανυπομονώ να τελειώσω με το δωματιάκι!!

Εσείς το έχετε ετοιμάσει??:rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τριανταεξαρίσαμε σήμερα!!! (Οχι ηλικιακά, εχουμε δεκαετία τουλάχιστον...)

Σοφάκι χρόνια σου πολλα κι ότι επιθυμείς, με το καλό να έρθει η μπουμπού σου και τα μωράκια όλων μας!!!

Κατριν, μια χαρά, έτοιμο για βόλτες θα το εχεις με τη στρατούλα!!! Εμείς εχουμε ετοιμο παιδικό από τα παιδιά, όμως το μωρό θα αργησει να μπει εκεί (τουλαχιστον 3 μηνες) κι όταν ελθει η ώρα, απορώ που θα χωρεσει η κούνια γιατί εχουμε ήδη μια κουκέτα μεσα κι ενα σωρό παιχνίδια που πρέπει σιγα σιγα να φανε σουτ...

Βικυ να ζήσει ο μπεμπης σας, τον είδα στο φβ κουκλος είναι,πραγματι... Σχετικό είναι αυτό που είπε η πεθερά σου καθως εμενα (παρόλο τα κιλα τους) βγηκαν ροζουλί και τα δυο κ κουκλακια. Τα μικρα μου αδελφακια όταν γεννηθηκαν ήταν μωβ, μπλαβιασμενα τελείως. ¨οπως κ να χει, για καμια δυο μερες θα είναι αυτό, υστερα θα βρουν το χρωματακι τους!! Αν κι ενας γιατρός γνωστος ελεγε πως κ στη καισαρική πιεζονται τα μωρα γιατί η τομη που γίνεται είναι πολύ μικρή! Καλό είναι που εχεις πονακια! Αρχισε να ενεργοποιείται η μητρα! Γυρισε ο μπεμπης σου;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα σας!!

Πολύχρονη Καραμελάκι!!

Nemina μου εγω προς το παρόν νιωθω κάτι τραβήγματα κι αυτά συνήθως οταν ξυπνάω που ασυναίσθητα τεντώνομαι...είμαστε μαζί εμείς κι εγω κι η Elvina χτες 36αρίσαμε!!!

Manti+Caramel κιλά είναι και θα φύγουν...εντάξει το ιδανικό θα ήταν να είχαμε προσέξει λίγο παραπάνω αλλά τί να γίνει τώρα;;θα τα χάσουμε μετά!!

Βικάκι κούκλος ο μπέμπης σας!!!άντε να παίρνουμε σειρά να δούμε κι εμείς τί φιντάνια θα βγάλουμε!!!!

Ξύπνησα με βαρεμάρα αλλά επειδή το σπίτι είναι μες στη βρώμα θα ξεβαρεθώ!!!

εσείς τί άλλα;;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Nemina, μου δεν έχω ιδέα αν γύρισε! Στις 25 θα πάω στο γιατρό και θα μάθω! Από αυτά που κάνει μέσα στην κοιλιά μου πραγματικά με μετακόμιση μοιάζει… αλλά δεν ξέρω πλέον που μπορεί να είναι το κεφάλι τα πόδια, χέρια και ότι άλλο περισσεύει! Χεχεε.

Καραμελάκι: Χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς να χαίρεσαι όσους αγαπάς και με το καλό και το μωράκι σου!

Εδώ θα είμαστε και θα μιλάμε για τα κιλά μας… αχαχαχα ! όπως είπα και χθες δοκίμασα τα ρούχα μου και δεν μπαίνει τπτ και όχι στην κοιλιά, αλλά στα μπούτια! Οκ στην κοιλιά δεν χωράνε τα μπλουζοφορέματα ή μάλλον τα μπλουζοφορέματα έγιναν σκέτο μπλούζο. Επειδή σκοπεύω να κάνω κι άλλα παιδιά σας το λέω από τώρα, δεν την ξαναπατάω… έχω ήδη δρομολογήσει την επίσκεψη στον διατροφολόγο πριν γεννήσω για να πάρω οδηγίες για την λοχία και το θηλασμό, ώστε να χάσω όσα περισσότερα γίνεται… έχει φοβηθεί και το μάτι μου γιατί αλλιώς ήταν πέρυσι ο μεταβολισμός μου και αλλιώς τώρα. Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω θυρεοειδή και πλέον μια εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω ούτε τι, ούτε πόσο πρέπει να τρώω για να έχω απώλεια… Μόλις σαραντίσω δε, θα ξαναπάω για να κάνω τεστ μεταβολισμού κτλ κτλ για να δω ακριβώς που βρίσκομαι. Πιφ! Θέλω τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω διώξει αρκετά από τα κιλάκια μου… και μέχρι τον Απρίλη να έχω τουλάχιστον διώξει το λίπος ώστε να μπορώ με το κολύμπι να μαζέψω πάλι τους ποπούς που έχουν διπλασιαστεί! Και οκ + 18-19 είμαστε στην εγκυμοσύνη, εγώ που έχω και + 8-9 από τότε που έκοψα το τσιγάρο… είμαι στα + 26 … και δεν έχω γεννήσει ακόμα!

Σόρρυ που σας ζαλίζω με τα κιλά! Πιφ!

καλημερα κ απο μενα! ειμαι ακομα εδω,δεν γεννησα :evil:

το σαββατο πηγαμε στο mall κ εχουμε εναν φιλο εκει που εχει τα burger κ μου λεει,θα σε κερασω ενα burger κ μεχρι αυριο θα εχεις γεννησει..του ειπα να το κανει κ πικαντικο,γιατι εχω ακουσει οτι βοηθαει στον τοκετο..τελικα ηταν μαπα το καρπουζι,δεν γεννησα.. επισης πηγαμε κ στο λητω,πηραμε τα τελευταια πραγματα..τωρα οσο για κουνια,κατι μου λεει οτι θα μας αργησουν,γιατι πηγαμε να την δουμε,γιατι θα την παραλαμβανανε το σαβ,κ η πωλητρια επαιρνε κ ξαναεπαιρνε τηλ κ σαν να ειδα οτι ηταν λιγο αγχωμενη.ελπιζω να μην χαθηκε η παραγγελια γιατι θα τους παρει κ θα τους σηκωσει.:evil::evil:

κ χθες ανοιξα κ πολλες δουλειες,για αυτο δεν μπηκα.ειχαμε ενα σπιτακι ''κηπου'' στο παιδικο,κ το μεταφεραμε σε αλλο δωματιο,για να κανουμε χωρο στη δευτερη κουνια.(αν καποια στιγμη θα ερθει)κ ειχαμε μεταφορες επιπλων,καθαριοτητα κ ψωφισα στη κουραση.επισης επλυνα κ σιδερωσα 5 πλυντηρια,επλυνα κ το καθισματακι αυτοκινητου κ μετα δεν μπορουσα να κουνησω.την νυχτα ζεσταινομουν παρα πολυ κ πηγε 6 για να κοιμηθω.επισης σταματησα απομ σημερα το μαγνησιο.απο μονη μου,λεω μηπως αρχισει τις συσπασεις η μητρα επιτελους,να γεννησουμε..σημερα εχω doc,να δουμε τι θα μας πει.

σοφακι χρονια σου πολλα!με το καλο η μπεμπουλα σου!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλιτσες τι μου κανετε?/

σοφακι χρονια σου πολλα με το ακλο η μπουμπου σου

τι αλλα τσουπρες για κιλακια λετε?? αμα γεννησουμε με το καλο ολα θα γινουν τωρα μη τα σκεφτεστε

αννουλα που εισαι γλυκια μου μπες να μας πεις αν ειναι ολα ενταξει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κουκλιτσες τι μου κανετε?/

σοφακι χρονια σου πολλα με το ακλο η μπουμπου σου

τι αλλα τσουπρες για κιλακια λετε?? αμα γεννησουμε με το καλο ολα θα γινουν τωρα μη τα σκεφτεστε

αννουλα που εισαι γλυκια μου μπες να μας πεις αν ειναι ολα ενταξει

εδω ειμαι χαρουλιτσα μου..κ νυσταζωωωωω

πως εισαι καλη μου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλα εδω εχω αρχισει και δε μπορω αν αλλο θελω αν περασει ο καιρος να γεννησω κουραστηκα παρα πολυ σ αυτη την εγκυμοσυνη κι αυτο που δε μπορω να βγω απο το απιτι με κουραζει περισσοτερο βαρεθηκα να βλεπω τα ντουβαρια του σπιτιου μου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλα εδω εχω αρχισει και δε μπορω αν αλλο θελω αν περασει ο καιρος να γεννησω κουραστηκα παρα πολυ σ αυτη την εγκυμοσυνη κι αυτο που δε μπορω να βγω απο το απιτι με κουραζει περισσοτερο βαρεθηκα να βλεπω τα ντουβαρια του σπιτιου μου

εμενα να δεις χαρα μου..κ που βγαινω εξω,παλι δεν την παλευω..θελω να γεννησω ΤΩΡΑ!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...