Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

marioula το σκήπτρο μικρού μωρού (με εξαίρεση τα διδυμάκια) μάλλον παίζει μεταξύ εμού και της Ρηνιώς...

...στις 33 ακριβώς είμασταν 1867 εκατοστιαία θέση 18,7 ;)

Από την άλλη πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... σημασία έχει και πότε θα γεννήσουμε!!!!

Ρηνιώ να βάλει χέρι γιατί ρε... αφού με τον υπέρηχο φαίνεται το μήκος. Η τάπα προφανώς είναι ακόμα εκεί (πες του να την αφήσει στη θέση της) και εννοείται ότι ο άντρας ελέγχει το σημείο:tongue:

Εγώ παρακαλάω το δικό μου να μου κάτσει και μου λέει όχι πριν την 36η εβδομάδα μην έχουμε κανά απρόοπτο :shock:

Μα αν είχα @@ θα μου είχαν γίνει 3XL και βάλε πιά!!!!!\

Καλά σήμερα ο άντρας μου με 2 φίλους έγιναν ήρωες!!!!

Υπήρχαν 2 πράγματα στο μπαλκόνι που εδώ και 2 χρόνια μου κάθονταν στο λαιμό... ένα παλιό ψυγείο ντουλάπα ασήκωτο (που ακόμα και τύπος με γερανό μας είπε δεν παίρνω την ευθύνη να το κατεβάσω, δεν ξέρω αν θα αντέξουν τα κάγκελα) και ένα παλιό πλυντήριο! Τα έκαναν κομμάτια και τα κατέβασαν από τις σκάλες τ'αγόρια μου!!! (4 ορόφους περικαλώ!)

Μετά την ηρωική τους πράξη, έπιασα να πλύνω το μπαλκόνι... αααααααααααααααχ!!!! Το φχαριστήθηκα!!!! Αύριο ξεσκαρτάρισμα αποθήκης part 2 και μέσα στην εβδομάδα θα ξεσκαρτάρω τις ντουλάπες του μπαλκονιού!!! Απίστευτο όλο αυτό που με έχει πιάσει τώρα περιμένοντας το μωρό!!!!:cool::D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως εγω και η Σοφία πρέπει να έχουμε τα πιο μικρά μωρά!!!

Ζηλεύτετε κουζουλές που εμείς θα κάνουμε μοντέλα!!!χαχαχα!!!!

Δεν ξέρω πως θα με εξετάσει,υποθέτω εγω πως θα βάλει χέρι -απο τις φρικιαστικές περιγραφές καταλαβαίνω οτι πονάει- και σκέφτομαι μπας και είναι και αιτία να ξεκινήσει ο τοκετός!!αν και υπερηχογραφικά βλέπει και μου έχει πει όλα καλά αλλά για το αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος πως θα το δει υπερηχογραφικά;

Μαριούλα εσύ όλα καλά;;;;

Βρε κορίτσια η διδυμο-μανούλα μας πως να είναι;;μαθαίνει κανείς;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρινιώ μοντέλο η δικιά σου εε???

Ρινιώ 38 εβδ. θα είσαι που θα σε εξετάσει??

ναι 38 εβδ. θα είμαι,λες αν μου βάλει χέρι να επισπεύσει τη διαδικασία;γουστάω σαββατογεννημένη να είναι κι ο Νικολάκης σαββατογεννημένος είναι!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Βρε κοριτσια, πονοι, πονοι, πόνοι.... πόσο θα μπορεί να πάει η δουλειά;;;;;:cry::cry:

Τουλάχιστον να μην τους είχα, ας γεννούσα κ στις 40, μα πόσο να υποφερω να είμαι συνεχως σε τετοια εγρηγορση;;;;;;;;;;;;; Ελεος!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Nemina σε έχουν πεθάνει οι πόνοι βρε έρμο... κάνε λίγη υπομονή... που θα πάει!!!

Πλησιάζει ο καιρός!

Ρηνιώ... απορία... όταν λέμε ότι ο γιατρός βάζει χέρι... εχμμμ τι εννοούμε????

Τελευταία φορά που έκανα και την κολποσκόπιση, πες το και ανατομικό το θέμα, δε χωράει ο κολποδιαστλέας, θα χωρέσει καμιά χερούκλα???:shock:

Και με δούλευε πάντα η κουμπάρα μου όταν της έλεγα "τα πράσινα οb ΔΕΝ μπαίνουν" και μου απαντούσε "σε μένα περισσεύουν":rolleyes:

Το ότι θα κάνω διαστολή και θα βγάλω παιδί από κει... τι να σας πω, ο γιατρός μου είναι αισιόδοξος... εγώ ούτε να το διανοηθώ δε μπορώ:oops:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερα με φθινοπωρινο σκηνικο !!!!

εχτες πηγαμε βολτα στα μαγαζια κ πηρα της μικρης τα τελευταια φορμακια . μου εφτιαξε η διαθεση κ ανυπομονω να την δω !

ο αντρας μου ελπιζει αυτη να βγει μελαχροινη (ο γιος μου εναι καταξανθος με μπλε ματια) γελιο ριξαμε εχτες !

καταταλλα ολα καλα , ξεκουραση σημερα γιατι εχτες περπατησα πολυ κ απο αυριο λογικα θα αρχισουμε κ το δωματιο .

τι καλο θα μαγειρεψετε σημερα ????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καραμελάκι υποθέτω οχι χερούκλα απλώς ψηλάφιση με το δάχτυλο για να εξετάσει αν είναι μαλακός ο τράχηλος...τώρα τί να πω,δε μου διευκρίνησε κιόλας μου είπε μονο :Ρηνιώ την άλλη φορά θα δούμε και τον τράχηλο,εντάξει;...μην ανυσηχείς...όταν θα έρθει η ώρα θ'ανοίξει μια χαρά ωαιότατα

Nemina εσένα το σώμα σου είναι πιο συνηθισμένο γι'αυτό σου φαίνεται πολύ,νομίζω εγω..εγω πάλι δεν έχω χαμπαριάσει τίποτα απο πόνους!!!

Ριτάκι με γειά σας!!!Σήμερα έχω βάφτιση και θα φάμε εκεί οπότε δεν έχει μαγείρεμα!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερούδια!

Καλά όσο πιο πολλές εγκυμοσύνες έχει κάποιος τόσο πιο νωρίς αρχίζουν/ καταλαβαίνει τα συμπτώματα και τόσο πιο έντονα είναι.

Όταν μου είπε και μένα ο γιατρός μου ότι λογικά κάποια προπαρασκευαστικά πονάκια/συσπάσεις τα κάνω, άρχισα να αναρωτιέμαι πόσο ζώον είμαι που δε τα καταλαβαίνω:tongue:

Μαγείρεμα σήμερα ευτυχώς δεν έχω.... έχω έτοιμες φακές ;)

Έκανα και βλακεία χθές με τα καθαρίσματα/ συγυρίσματα και πονάει φρικτά ο δεξής μου αντίχειρας... τενοντίτιδα μάλλον :(

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα μπήκα στον μήνα μου, 36 εβδομάδων γαρ, όπως και η riniw μας που είμαστε ακριβώς μαζί στις μέρες.

miss caramel κι εγώ που είμαι δευτερομανούλα δεν τις καταλαβαίνω πάντα τις συσπάσεις. Στο καρδιοτοκογράφημα έκανα προπαρασκευαστικές συσπάσεις τύπου Braxton-Hicks κι ούτε κατάλαβα τίποτα.

Κάτι με έχει πιάσει τελευταία και τρώω λίγο παραπάνω. Ίσως έχω ξεθαρρέψει που είμαι +8 κιλά. Την άλλη φορά είχα βάλει 12. Μάλιστα +8 είμαι από τον Ιούνιο σταθερά αλλά επειδή πρόσεξα μετά διατηρήθηκα στα ίδια παρόλο που η κοιλιά μου διπλασιάστηκε από τότε.Μάλλον πρέπει να προσέξω να μην τα χαλάσω στο τέλος.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Elvina φτου φτου που είσαι μόνο +8

Κάποια κτήνη σαν του λόγου μου θα φτάσουμε τα +18 εύκολα :rolleyes:

Άντε να μπω κι εγώ στην εβδομάδα μου γιατί το χωρίς φικι φικι κάνει κακό στην ψυχολογική μου κατάσταση (έχει θολώσει το μάτι μου πια!)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

γεια σας κοιλιτσες μου!!!

αρα καραμελ ενταξει ειναι το μωρο μου σε βαρος που στις 32+1 ηταν 1.900 γραμμαρια ε?περαστικα σου με την τενοντιτιδα ελπιζω να σου περασει συντομα!

ρηνιω μ μια χαρα ειμαι γλυκια μ να εδω φουσκωνω σιγα σιγα και μετραω μερες:P 39 εμειναν ως την καισαρικη!εσυ μπηκες στον μηνα σου σημερα ε? τυχερουλα!!!

νεμινα ακομα πονας?ο γιατρος σου τι λεει γι'αυτο???

ριτακι με γεια τα πραγματακια που αγορασες!

ελβινα υπομονη αντε λιγο εμεινε ακομα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα μπήκα στον μήνα μου, 36 εβδομάδων γαρ, όπως και η riniw μας που είμαστε ακριβώς μαζί στις μέρες.

miss caramel κι εγώ που είμαι δευτερομανούλα δεν τις καταλαβαίνω πάντα τις συσπάσεις. Στο καρδιοτοκογράφημα έκανα προπαρασκευαστικές συσπάσεις τύπου Braxton-Hicks κι ούτε κατάλαβα τίποτα.

Κάτι με έχει πιάσει τελευταία και τρώω λίγο παραπάνω. Ίσως έχω ξεθαρρέψει που είμαι +8 κιλά. Την άλλη φορά είχα βάλει 12. Μάλιστα +8 είμαι από τον Ιούνιο σταθερά αλλά επειδή πρόσεξα μετά διατηρήθηκα στα ίδια παρόλο που η κοιλιά μου διπλασιάστηκε από τότε.Μάλλον πρέπει να προσέξω να μην τα χαλάσω στο τέλος.

άλλο στα +8 κι άλλο στα +18 όπως εγω!!!μια χαρά είσαι!!!!!!!!

πάντως εγω Εύη μου εδω και 2 βδομάδες σκέφτομαι σ'ενα μήνα θα έχω γεννήσει,σ'ενα μήνα θα γεννήσω κ.λ.π....νιώθω οτι κουράστηκα...

Elvina φτου φτου που είσαι μόνο +8

Κάποια κτήνη σαν του λόγου μου θα φτάσουμε τα +18 εύκολα :rolleyes:

επίσης κάποια άλλα κτήνη είμαστε ήδη στα +18 και συνεχίζουμε!;)

Άντε να μπω κι εγώ στην εβδομάδα μου γιατί το χωρίς φικι φικι κάνει κακό στην ψυχολογική μου κατάσταση (έχει θολώσει το μάτι μου πια!)

γεια σας κοιλιτσες μου!!!

αρα καραμελ ενταξει ειναι το μωρο μου σε βαρος που στις 32+1 ηταν 1.900 γραμμαρια ε?περαστικα σου με την τενοντιτιδα ελπιζω να σου περασει συντομα!

ρηνιω μ μια χαρα ειμαι γλυκια μ να εδω φουσκωνω σιγα σιγα και μετραω μερες:P 39 εμειναν ως την καισαρικη!εσυ μπηκες στον μηνα σου σημερα ε? τυχερουλα!!!

νεμινα ακομα πονας?ο γιατρος σου τι λεει γι'αυτο???

ριτακι με γεια τα πραγματακια που αγορασες!

ελβινα υπομονη αντε λιγο εμεινε ακομα!

ε,άντε κι εσυ τον έφαγες τον γαιδαρο!!!εσύ τουλάχιστον ξέρεις και πότε ακριβως θα γεννήσεις....εγω που είμαι σε αναμμένα κάρβουνα;;;;;;;;;

σήμερα η βάφτιση πολύ ωραία,κορίτσια,μας τα χάλασε βέβαια η βροχή εκεί πάνω στον Γέρακα (καλά σ'ολη την Αττική έβρεξε!!) τρέχαμε στην βροχή να πάουμε παγωτό!η μπέμπα δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου ο δε πάτερ ήταν τόσο καλός με το μωρό που συγκινούσε!!!έπαιζε με το μωρό όποτε έβλεπε οτι δυσανασχετούσε για να το ηρεμεί!!

άντε τώρα και σε κάνα χρόνο να μας αξιώσει ο Θεός να τα λέμε για τα δικά μας!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Μόλις γύρισα απο το απογευματινο περπάτημα και έκανα ένα ντουζάκι!

Εχτές ήρθαμε Αθήνα το πρωί, ψωνίσαμε λίγα πραγματάκια τελευταία(θέλω να πιστεύω:tongue:)για να μαζέψω και τη βαλίτσα σιγά σιγά μέσα στην εβδομάδα.

Κατά τα άλλα έχω αυπνίες το βράδυ, όταν ξυπνάω για τουαλέτα, και μετά σηκόνομαι πολύ νωρίς το πρωι:?.Ερείπιο απο ύπνο δηλαδή. Αλλά νοιώθω την ανάγκη να είμαι ξαπλωμένη γιατί καθιστή με πονάει πολύ η πλάτη μου, φαντάζομαι επειδή έχει πέσει όλο το βάρος μπροστά:tongue::tongue::tongue:.

Αύριο το πρωι θα πάω για εξετάσεις(αίματος ούρων και σάκχαρο φυσικά) και Τρίτη στην ενδοκρινολόγο να με πρήξει λίγο ακόμα. Ζυγίστηκα σήμερα να δω τι παίζει γιατί όλο και χτύπαγα κάτι γλυκάκια τις τελευταίες 2 εβδομάδες, και δεν έχω πάρει ευτυχώς τίποτα, σταθερά στα +7.

Ανυπομονώ φυσικά κι εγώ να γεννήσω και ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω όλο τον 9ο :shock::shock:.

Miss caramel με το μαλακό με τις δουλειές μην τα κάνεις όλα μαζεμένα. εγώ σταμάτησα για ΣΚ και τα ξαναπιάνουμε απο αύριο χιχιχιχι.

Καλημερούδια!

Καλά όσο πιο πολλές εγκυμοσύνες έχει κάποιος τόσο πιο νωρίς αρχίζουν/ καταλαβαίνει τα συμπτώματα και τόσο πιο έντονα είναι.

Όταν μου είπε και μένα ο γιατρός μου ότι λογικά κάποια προπαρασκευαστικά πονάκια/συσπάσεις τα κάνω, άρχισα να αναρωτιέμαι πόσο ζώον είμαι που δε τα καταλαβαίνω:tongue:

:(

Κορίτσια δεν παίζει να είναι επειδή είναι τρίτη εγκυμοσύνη. Αυτα τα πονακια τα είχα στο γιο μου την ημερα που πήγα για γεννα! Στη μικρή (2η εγκυμ) δεν τα είχα καθόλου!! Τίποτα! Τωρα εχω που ποναω από την Πεμπτη κανω μερικούς δυνατούς την ημερα αλλα είναι ακανόνιστοι, το μωρό μαλλον εχει παρει θεση γιατί το νιώθω πολύ, μα πολυ λιγότερο από προχθες και νιωθω ενα μούδιασμα στον κόλπο μου κ καθε τρεις κ λίγο νομίζω πως με την πίεση κατω οτι θα μου σπασει τα νερα!!! Σας το περιεγραψα και αλλη φορα από την Πεμπτη κι επειτα εχω την περίεργη-πρωτογνωρη (ακόμη κ για τριτοτόκο) αίσθηση ως αναμεσα στα πόδια μου ώρες ώρες φουσκώνει ενα μπαλόνι! Τι τραβαω η καημένη! Βεβαια οι παλιές μου λενε πως όσες περνανε πόνους πριν αρχίσει η γεννα, δεν πονανε μετα!! Μπορεί να είναι κ βλακείες αλλα ας ελπίσω η σοφία των παλιών να εχει καποια βαση! (Να μη περιγραψω το περπατημα μου που είναι σαν παπιας όπως μου είπε κ ο σύζυγος που με είδε από μακρια με τα παιδιά στο δρόμο κ μετα με είχε όλο στο δούλεμα!!!!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...