Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ουπς !! Ρούχα δεν έχω βάλει στην βαλίτσα!!ΧΑΧΑ!!

Την Δευτέρα παραλαμβάνουμε το κρεβατάκι μας!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!

Άντε μπράβο σας :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σωτηρία εσύ τουλάχιστον όπως και η Άννα ξέρετε και πως να ξεχωρίζετε τους πόνους εμείς τα γκαβάδια να δω που θα είμαστε τελείως ψαρωμένες!!!ευτυχώς το ΑΤΤΙΚΟ είναι δίπλα!!

Μπα Ρηνιώ μου...καθε εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική... Αν δε δω καποιο αλλο σημαδι φοβαμαι οτι δε θα μπορεσω να καταλαβω αν οι πόνοι είναι απο τη γεννα... Στο πρώτο παιδι είδα βλεννα με αιμα, στο 2ο ήμουν ηδη στο νοσοκομείο κ σπασαν τα νερα

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Koριτσακια καλησπερα!Μπαινω λιγο βιαστικα γιατι θα φυγω απο το σπιτι,απλα για να σας πω οτι εκανα το ντοπλερ σημερα κ ειναι ολα καλα δοξα τω θεω.2451 γρ. ο μικρουλης κ εκατοστιαια θεση 47.Οποτε αυτος θα αποφασισει ποτε θα γεννηθει.Τα φιλια μου σε ολες. :-P

Koριτσακια καλησπερα!Μπαινω λιγο βιαστικα γιατι θα φυγω απο το σπιτι,απλα για να σας πω οτι εκανα το ντοπλερ σημερα κ ειναι ολα καλα δοξα τω θεω.2451 γρ. ο μικρουλης κ εκατοστιαια θεση 47.Οποτε αυτος θα αποφασισει ποτε θα γεννηθει.Τα φιλια μου σε ολες. :-P

μπραβο withu! μια χαρα ειναι το μπεμπακι σου!!!!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γεια σας και απο εμένα!!!!Μόλις τελείωσα το σίδερο σε σεντονάκια κλπ που είχα πλύνει και ετοιμάζομαι να πάω μία βόλτα απο τη μαμά μου να πάρω λίγο γλυκό σταφύλι που φτιάξαμε το μεσημέρι αλλά δεν είχε κρυώσει όταν έφυγα:tongue:.

Τη βαλίτσα δεν την έχω καθαρίσει ακόμα για να αρχίσω να γεμίζω. Τώρα για ρούχα εξόδου για το μωρό έχω σκεφτεί για εμένα όχι :shock:. Θα ζητήσω μωρέ απο τον άντρα μου ανάλογα τον καιρό να μου φέρει κατιτίς...

Διαφημίσεις

Μπράβο withu!!! :D

Σήμερα μου έστειλε ένα Link ο άντρας από το αστεράκι sling (είπα από μέσα μου, όταν σου τα έδειχνα εγώ ξύνιζες τα μούτρα σου νια νια νια νια νια)

Εκεί που το συζητάγαμε μου λέει, "κάτι μου θυμίζει αυτή... λες να τη λένε Στέλλα?"

"Αμάν, όλα τα γκομενάκια των Ν.Π. τα ξέρεις βρε κουφάλα?" του λέω

Και τελικά θυμήθηκε ότι ήταν συμμαθήτριά του :tongue:

Μικρός ο κόσμος... πολύ μικρός τελικά!!!

Για σας ή τους φίλους σας που πίνουν πολύ καφέ ή σοκολάτες ή τσαϊ δείτε και αυτό το site που ξεθάψαμε!

Παραγγείλαμε ήδη... μετά τη δοκιμή καφέ θα σας πω εντυπώσεις! ;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

hello girls!!!

Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρό,όλα καλά η μικρή έχει πάρει θέση είναι 2470 και μου είπε οτι ευτυχώς δεν έχει περιτύλιξη λώρου!

Κατά τ'αλλα τ'ακουσα κανονικά για τα κιλά τα οποία είναι στο +18,και πραγματικά απορώ πως!!!!δεν έχω ιδέα!!!!!χαχαχαχα!!!!!

Μου είπε θα με δει σε 2 εβδ. πάλι και θα με εξετάσει κι απο κάτω να δει τον τράχηλο..αυτάάάά!!!!!

Την τσαντούλα παιδιά σιγά-σιγά γιατί μου φαίνεται θα βάζω και θα βγάζω μέχρι τη γέννα έτσι όπως πάει ο καιρός..μόνο του παιδιού έχω σιγουρέψει..

Σήμερα πήραμε και τα πρώτα μας...αφρόλουτρο και μωρομάντηλα...ΠΡΟΔΕΡΜ και πάνες της Babylino για αρχή..ελπίζω να μη μου κάνει τίποτα δερματικά γιατί τις είδα αρκετά οικονομικές σε σχέση με άλλες..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

riniw και withu μια χαρά τα αποτελέσματά σας.

Νemina ελπίζω να μην γεννήσεις ακόμη γιατί είναι λίγο νωρίς. Την Άννα είχαμε για να παίρνει σειρά, τελικά εσύ θα μας την κάνεις?

Εγώ τη βαλίτσα του μαιευτηρίου δεν την έχω φτιάξει τελείως. Με το πάσο μου πάω γιατί έχει λίγες μέρες που τελείωσα με τη διατριβή μου. Αισθάνομαι ότι έχω βαρύνει πολύ και με πιάνει συνέχεια οσφυαλγία. Τι να κάνουμε, μπήκαμε στην τελική ευθεία.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?κοιμαστε ακομα?καλο σκ να εχουμε!!

ρινιω μου,κουκλα η κορη σου!!!κ μοντελακι!!

σοφακι,ασε,εγω τον καλυτερο καφε που εχω πιει ειναι στο μπαλι..απλα δεν υπαρχει!κ τι το εψαχνα on line,δεν βρηκα.. απαιχτος!πωωωωωω τι μου θυμισες τωρααααααα....

νεμινα πως εισαι?

τα φιλια μου σε ολες!~!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Ελβινα όσο κι αν πας εσυ με το πάσο σου κ δεν φτιαχνεις αποσκευες, αν είναι να ελθει το μωρακι δεν θα ρωτησει κανεναν! ¨οπως κ το αντίθετο, όσο κι αν θελουμε εμείς να ελθουν τα μωρακια μας, αν αυτα δε θελουν δε θα μας κανουν τη χαρη!!

Εγω θελω επειγόντως να γεννησω, αρχισε να γίνεται επικίνδυνη η κατασταση. Χτες το απόγευμα επεσε η μικρη πάνω στην κοιλιά μου όπως καθομουν πανω στον καναπε ύστερα πήγα να ξαπλώσω λίγο κ ο μικρός μου ηρθε με φόρα και μου εδωσε μια γονατια που με εστειλε. Αρχισα να κλαίω γιατί νόμιζα πως το μωρό κατι επαθε, δεν κουνιόταν όσο πριν (βασικά από τη μερα που είχα πόνους ελαττωσε τις κινησεις του, υποθετω πως κατεβηκε γι αυτό, ή πως γυρισε προς τα μεσα, μονο τα ποδαρακια συνεχιζω να νιωθω αλλα όχι με την ιδια συχνότητα). Ο μικρος όταν με είδε, βούρκωσε κι αυτός το καλό μου, τον πήρα τότε και τον αγκαλιασα, προσπαθώντας να του εξηγησω ότι μπορούσα. Σημερα το πρωί παλι η μικρη επεσε πανω μου!! Δεν ξερω τι να κάνω! Ερχονται με όλο τον ενθουσιασμό να με αγκαλιάσουν και κάνουν αγαρμπες κινήσεις, δε μπορούν να καταλάβουν. Το χειρότερο όμως ειναι όταν τσακώνονται κ τότε δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όποιον παρει ο χαρος!! Κορίτσια δε γινεται αλλο, φοβαμαι πολύ, πρεπει να είμαι συνεχως σε εγρηγορση να προστατευω την κοιλιά μου, είναι κ λίγο παραπανω από το κανονικό ζωηρα τα μικρούλια μου.....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Ελβινα όσο κι αν πας εσυ με το πάσο σου κ δεν φτιαχνεις αποσκευες, αν είναι να ελθει το μωρακι δεν θα ρωτησει κανεναν! ¨οπως κ το αντίθετο, όσο κι αν θελουμε εμείς να ελθουν τα μωρακια μας, αν αυτα δε θελουν δε θα μας κανουν τη χαρη!!

Εγω θελω επειγόντως να γεννησω, αρχισε να γίνεται επικίνδυνη η κατασταση. Χτες το απόγευμα επεσε η μικρη πάνω στην κοιλιά μου όπως καθομουν πανω στον καναπε ύστερα πήγα να ξαπλώσω λίγο κ ο μικρός μου ηρθε με φόρα και μου εδωσε μια γονατια που με εστειλε. Αρχισα να κλαίω γιατί νόμιζα πως το μωρό κατι επαθε, δεν κουνιόταν όσο πριν (βασικά από τη μερα που είχα πόνους ελαττωσε τις κινησεις του, υποθετω πως κατεβηκε γι αυτό, ή πως γυρισε προς τα μεσα, μονο τα ποδαρακια συνεχιζω να νιωθω αλλα όχι με την ιδια συχνότητα). Ο μικρος όταν με είδε, βούρκωσε κι αυτός το καλό μου, τον πήρα τότε και τον αγκαλιασα, προσπαθώντας να του εξηγησω ότι μπορούσα. Σημερα το πρωί παλι η μικρη επεσε πανω μου!! Δεν ξερω τι να κάνω! Ερχονται με όλο τον ενθουσιασμό να με αγκαλιάσουν και κάνουν αγαρμπες κινήσεις, δε μπορούν να καταλάβουν. Το χειρότερο όμως ειναι όταν τσακώνονται κ τότε δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όποιον παρει ο χαρος!! Κορίτσια δε γινεται αλλο, φοβαμαι πολύ, πρεπει να είμαι συνεχως σε εγρηγορση να προστατευω την κοιλιά μου, είναι κ λίγο παραπανω από το κανονικό ζωηρα τα μικρούλια μου.....

nemina να προσεχεις πολυ με τα μωρα.. εμενα βεβαια προσεχει παρα πολυ,αλλα παντα εχω το νου μου..δηλαδη κ στο κρεβατι να χοροπηδαει διπλα μου,μπορω να καθομαι με κλειστα τα ματια,ξεροντας κ να πεσει κατω,δεν θα με χτυπησει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Nemina να έχεις τα μάτια σου 114 όσο για το μωρό... είπαμε, ο αερόσακος να είναι καλά!

Άννα καφές από Μπαλί εεε??? Χμμμ... βάζε μου ιδέες! Όπως θέλω να δοκιμάσω όλα τα τσάγια του κόσμου έτσι θέλω και όλους τους καφέδες... σιγά-σιγά!

Φίλτρου ήταν να υποθέσω?

Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τον Blue mountain αλλά ποιός έχει 200ευρώ να μου τον πάρει:tongue: Φαντάσου να σου τον σερβίρουν....50άρικο και εσπρεσσάκι!

Ρηνιώ μια χαρά το μοντελάκι σου!!!! Όσο για το από κάτω... τι εννοούσε ο ποιητής? Υπέρηχο να υποθέσω (προτιμώ υπέρηχο από χερούκλα :rolleyes:)

Μωρομάντηλα ευτυχώς κυκλοφορούν ήδη στο σπίτι... βολεύουν για διάφορες καταστάσεις :tongue: όσο για αφρόλουτρα και τέτοια θα τα δούμε όταν γυρίσουμε σπίτι μας από το μαιευτήριο. Ένα πακέτο περιποίησης σαν δώρο δε θα με χαλούσε ας πούμε:rolleyes:

Άντε να πιάσω κι εγώ το μικρό βαλιτσάκι που έχουμε, να το ψεκάσω με λίγο dettol και να βάλω τουλάχιστον τα δικά μου ρούχα μέσα και μερικά μωρομάντηλα που είναι τα στάνταρ!!!! Τα υπόλοιπα όταν χρειαστώ κάτι θα τους βάζω όλους να τρέχουν:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

τί κάνετε κορίτσια;;

Nemina προσοχή!δυστυχώς τα μικρούλια κάνουν άγαρμπες κινήσεις δεν το θέλουν και δεν καλοκαταλαβαίνουν...κι εμένα την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν μαζεμένα ήμουν με 1002 μάτια ν'αποφύγω τα ατυχήματα!!!

Καραμελάκι υποθέτω χερούκλα εννοούσε ο ποιητής για να εξετάσει τον τράχηλο...αν θέλει βέβαια ας ρωτήσει τον Νικολάκη!!!!χαχαχαχα!!!

Υποθέτω όπως γίνεται παντού έτσι και στο ΑΤΤΙΚΟ θα μοιράζουν αυτά τα "πακέτα" με δείγματα απο απορρυπαντικά-πάνες-αφρόλουτρα,απλώς πήρα έτσι...για να φαίνονται (ψώνιοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!) τί να κάνω βρε κορίτσια είμαι ανυπόμονη!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε? ειστε καλα?

ριτακι ολα καλα θα πανε να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου!σιγουρα θα σε προσεξει!

τατουμ οντως πολυ γλυκια στιγμη ηθελε βιντεοσκοπηση κριμα που δεν καταφερες να την τραβηξεις βιντεο!μια χαρουλα οι εξετασεις σου:P

χαρα το μωρακι σου πολυ μεγαλο:shock: μονο εμενα ειναι μικρο στις 32+1 ηταν 1.900 ειναι μικρο?εσας ποσο ηταν τοτε?

μαραντ με το καλο να ερθουν κ τα υπολοιπα πραγματακια!

αννα μ υπομονη θα γεννησεις καποια στιγμη αυτο ειναι το μονο σιγουρο;)να χαιρεσαι τον αντρα σου για χθες!!!

νεμινα λες να γεννησεις τωρα κοντα??? να μας ενημερωσεις!!! καλε γτ βιαζεστε ομως δεν θελετε τουλαχιστον να πατε στην 38η?

βικυ μ κ εγω τα ιδια κανω τσισακια κ μεχρι να βγω απο την τουαλετα θελω παλι:evil: αλλα εγω κανω 3-4 τσαγονες....

κοριτσια κανετε ακομα σεξ??????????????εγω πολυ φοβαμαι να κανω!

καραμελ τι ταινια ειναι αυτη???πρωτη φορα το ακουω!!!

κατριν με το καλο να ερθει το κρεβατακι!

withu μεγαλωσε ο μικρος:P

ρινιω με γεια τα πραγματακια! μεγαλωσε κ εσενα η μικρη:P

ελβινα σημερα μπηκες στον μηνα σου ε??? μακαρι να ημουν κ εγω στον μηνα μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...