Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Άννα… απλά τα πράγματα… σενάριο 1 ο άντρας σου γυρίζει σπίτι και κάνει ντουζ…. Του λες ότι το φαί δεν είναι έτοιμο και μπορεί να πάρει έναν υπνάκο… ξαπλώνει και τον παίρνει ο ύπνος… σενάριο 2 το ίδιο μπορείς να κάνεις και αν ξυπνήσεις νωρίτερα από τον ίδιο… Τελευταία σκηνή πάρε κάτι πρόχειρο , δέστου τα χέρια και βίασε τον… Εύκολα…

Τώρα αν το θέμα σου είναι να σου σπάσουν τα νερά και όχι η έλλειψη του σεξ… ξεκίνα το περπάτημα... αλλά μέτρα το σε χιλιόμετρα…. Και τέλος πάρε τον γιατρό σου και πες του δεν αντέχω… θέλω να γεννήσω σήμερα, αύριο χθες….

Νεμίνα κοντεύεις κι εσύ! Άρχισαν τα όργανα ε;; κι εγώ έχω κάτι πονάκια που κρατάνε δευτερόλεπτα άντε λεπτό και μετά σταματάνε, αυτό ανά μία ή δύο ώρες ή και ανά 5 ώρες… τουλάχιστον δεν είναι κάτι που να τρομάζω…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα.νεμινα,δεν μας τα λες καλαααααα.... θα μου παρεις την σειρα?εγω ιδρωνω κ ξειδρωνω με τις δουλειες,μηπως κ γεννησω,αλλα φοβαμαι μην μεινω τελευταια εδω..χαχαχα..

σημερα γιορταζει κ ο αντρουλης μου..κ του λεω,που θα με πας σημερα κ μου λεει σπιτι να πας να ξεκουραστεις..:evil:

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα… απλά τα πράγματα… σενάριο 1 ο άντρας σου γυρίζει σπίτι και κάνει ντουζ…. Του λες ότι το φαί δεν είναι έτοιμο και μπορεί να πάρει έναν υπνάκο… ξαπλώνει και τον παίρνει ο ύπνος… σενάριο 2 το ίδιο μπορείς να κάνεις και αν ξυπνήσεις νωρίτερα από τον ίδιο… Τελευταία σκηνή πάρε κάτι πρόχειρο , δέστου τα χέρια και βίασε τον… Εύκολα…

Τώρα αν το θέμα σου είναι να σου σπάσουν τα νερά και όχι η έλλειψη του σεξ… ξεκίνα το περπάτημα... αλλά μέτρα το σε χιλιόμετρα…. Και τέλος πάρε τον γιατρό σου και πες του δεν αντέχω… θέλω να γεννήσω σήμερα, αύριο χθες….

Νεμίνα κοντεύεις κι εσύ! Άρχισαν τα όργανα ε;; κι εγώ έχω κάτι πονάκια που κρατάνε δευτερόλεπτα άντε λεπτό και μετά σταματάνε, αυτό ανά μία ή δύο ώρες ή και ανά 5 ώρες… τουλάχιστον δεν είναι κάτι που να τρομάζω…

λιγο δυσκολο γιατι κραταει πισινές..χαχαχα..κοιμαται παντα μετα απο μενα κ ξυπναει παλι πριν απο μενα..τωρα το μεσημερι,να κυκλοφορω οπως με γεννησε η μανουλα μου,λιγο δυσκολο,με παιδι να κοιμαται στο διπλα δωματιο..χαχαχα..αρα no sex..δεν πειραζει,μολις γεννησω,θα του βγαλω το λαδι..χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εγώ πάλι τρελό κατούρημα το βράδυ… κάνω τσισάκια μου και μέχρι να πλύνω τα χέρια μου κατουριέμαι πάλι και μπορεί να κατουρήσω ίσα με ένα ποτήρι! Αυτό γίνεται 3 – 4 φορές και μία αφού ξαπλώσω… το βράδυ ξυπνάω 3-4 φορές αλλά καταφέρνω να ξανακοιμηθώ άνετα!

Έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι και δεν έχω φτιάξει καν βαλίτσα! ( χοχοχ ) αφού για να την φτιάξω πρέπει να πάω και στην Αθήνα για τα τελευταία πράγματα… η αδερφή μου μου είπε ότι σερβιέτες σου δίνουν στο νοσοκομείο τις μεγάλες (εγώ πάλι θα πάρω και τις extra long από every day.. αφού μεγάλες θα μου δώσουν εκεί. Αν δω ότι δεν με βολεύουν θα τις φοράω 2 μαζί ) , ενώ αν δεν προλάβω να πάρω επιθέματα θα στείλω κάποιον να μου πάρει… επίσης έχω την γελοία πιζάμα ροζ με λουλουδάκια της γιαγιάς… η οποία είναι για το ξαφνικό και περιμένω να πάω Αθήνα να πάρω κάποια που να μου αρέσει, αλλά και να με βολεύει! Βάψιμο μαλλί, πεντικιούρ, αποτρίχωση και κούρεμα είναι αυτά που πρέπει επείγοντος να κάνω και ελπίζω να προλάβω αφού στις 25 θα πάω στο γιατρό και θα ξέρω!

Πρέπει να πάρω σουτιέν θηλασμού και ένα σωρό άλλα πράγματα…. Μία εβδομάδα έμεινε για να φύγω και τώρα που έφαγα το γάιδαρο με έχει πιάσει η πρεμούρα! Δεν ξέρω και τι ρούχα να πάρω μαζί μου… τώρα εδώ φοράμε καλοκαιρινά και άντε το βράδυ ένα ζακετάκι…. Αν γεννήσω φυσιολογικά μέχρι τέλος Οκτώβρη… μάλλον πρέπει να πάρω μαζί μου κλειστά παπούτσια και κανένα ρουχαλάκι πιο χειμωνιάτικο όχι πολύ, αλλά όχι και καλοκαιρινό! Πρέπει να δοκιμάσω τα μπλουζοφορέματα μου να δω τι μου κάνει και αν μου κάνει για να δω… πιφ σας ζάλισα!

Άννα να τον χαίρεσαι! Ντύσου ετοιμάσου και με το ζόρι βόλτα!

νιώθω κάτι σαν λόξυγκας… χαμηλά… λίγες κλωτσομπουνιές σε διάφορα σημεία και να κάνει τσουλήθρα στην κύστη μου!

Διαφημίσεις

Μη φοβασαι! Δε νομίζω να σου παρω τα πρωτεία! Απλως προχτες εκανα τη βλακεία να περπατησω 2 χιλιομετρα (γιατί είχα μουχλιάσει, δεν περπατούσα καθόλου), χτες ήμουν χαλια πιασμενη παντου κι από το βραδυ ως κ τώρα αυτα...... Παντως εμενα ο γιατρός το *** το απαγορεψε ρητως μετα τον 8ο (αλλο που εμείς δεν είμαστε παντα παιδια της υπακοής χμ-χμ, αλλα σε γενικες γραμμες...).

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Μη φοβασαι! Δε νομίζω να σου παρω τα πρωτεία! Απλως προχτες εκανα τη βλακεία να περπατησω 2 χιλιομετρα (γιατί είχα μουχλιάσει, δεν περπατούσα καθόλου), χτες ήμουν χαλια πιασμενη παντου κι από το βραδυ ως κ τώρα αυτα...... Παντως εμενα ο γιατρός το *** το απαγορεψε ρητως μετα τον 8ο (αλλο που εμείς δεν είμαστε παντα παιδια της υπακοής χμ-χμ, αλλα σε γενικες γραμμες...).

μπαααα,εμας εδωσε οκ,αλλα δεν ιδρωνει το αφτι του αντρα μου!!

θα παω κ εγω αυριο στο λητω να παρω κατι τελευταια..κ μετα αααααααααννννν καταφερω να πεισω τον αντρουλη μου,μηπως παμε κανα περπατημα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Βικακι εμας εδω ειναι κι επισημως χειμωνας, δεν ξερω τι γινεται στας Αθηνας... Σημερα εβαλα για πρώτη φορα ζακετα το πρωι, όλη μερα βρεχει κι εχει κρύο... Αφου σκεφτομαι να βαλω κ καλτσες....... Πρωτη βραδια που κοιμηθηκα (οσο τελοσπαντων) κουκουλωμενη με σεντόνι κ χωρίς ανεμιστηρα.

HgqOp3.png

μπαααα,εμας εδωσε οκ,αλλα δεν ιδρωνει το αφτι του αντρα μου!!

θα παω κ εγω αυριο στο λητω να παρω κατι τελευταια..κ μετα αααααααααννννν καταφερω να πεισω τον αντρουλη μου,μηπως παμε κανα περπατημα..

Νομιζω πως αν θες πραγματικα να γεννησεις πρεπει να περπατησεις!!!!!!!!!! Ξεκίνα να κόβεις βολτες πανω κατω στο σπίτι για αρχη!

HgqOp3.png

Marant καλύτερα να το πλύνεις το μάρσιπο...πως θα βάλεις το μωράκι μέσα;;;

Βικάκι μπράβο!!!Να ζήσει το μωράκι και να είναι καλότυχο!!

Άννα μου εγω κωλοτρίβομαι και πιάνει αλλά και να μην κωλοτριφτώ μού 'ρχεται ο Νικολάκης "έτοιμος" !!!!δεν ξέρω αν θα γεννήσω γρηγορότερα απο την π.η.τ. αλλά σίγουρα θα πάω "χορτασμένη" !!!!!!!χαχαχαχα!!!!μετά τη γέννα σε πόσο καιρό ξεκινάς τις επαφές πάλι;

Σωτηρία εσύ τουλάχιστον όπως και η Άννα ξέρετε και πως να ξεχωρίζετε τους πόνους εμείς τα γκαβάδια να δω που θα είμαστε τελείως ψαρωμένες!!!ευτυχώς το ΑΤΤΙΚΟ είναι δίπλα!!

Βίκυ κι εγω σήμερα-αύριο δειλά-δειλά θα ξεκινήσω να φτιάχνω βαλίτσα γιατί η αλήθεια είναι οτι μ'αυτόν τον καιρό τί σκατά να βάλεις μέσα;τα μισά θα είναι χοντρά και τα άλλα λεπτά...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια στη βαλιτσα εβαλα ενα μακρυ κολανακι και ενα μπλουζοφορεμα κοντομανικο οτι και να ναι το πολυ να χρειαστει καμια ζακετα ποσο κρυο να κανει

βικακι να σου ζησει το ανηψι αντε και με το ακλο το δικο σου τωρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Marant καλύτερα να το πλύνεις το μάρσιπο...πως θα βάλεις το μωράκι μέσα;;;

Βικάκι μπράβο!!!Να ζήσει το μωράκι και να είναι καλότυχο!!

Άννα μου εγω κωλοτρίβομαι και πιάνει αλλά και να μην κωλοτριφτώ μού 'ρχεται ο Νικολάκης "έτοιμος" !!!!δεν ξέρω αν θα γεννήσω γρηγορότερα απο την π.η.τ. αλλά σίγουρα θα πάω "χορτασμένη" !!!!!!!χαχαχαχα!!!!μετά τη γέννα σε πόσο καιρό ξεκινάς τις επαφές πάλι;

Σωτηρία εσύ τουλάχιστον όπως και η Άννα ξέρετε και πως να ξεχωρίζετε τους πόνους εμείς τα γκαβάδια να δω που θα είμαστε τελείως ψαρωμένες!!!ευτυχώς το ΑΤΤΙΚΟ είναι δίπλα!!

Βίκυ κι εγω σήμερα-αύριο δειλά-δειλά θα ξεκινήσω να φτιάχνω βαλίτσα γιατί η αλήθεια είναι οτι μ'αυτόν τον καιρό τί σκατά να βάλεις μέσα;τα μισά θα είναι χοντρά και τα άλλα λεπτά...

εγω πηρα ενα τζιν μαζι μου κ ενα μπλουζακι κοντομανικο κ αν κανει κρυο,μου φερνουν κ μια ζακετα..για παπουτσια δεν θα σκασω,με αμαξι θα φυγω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Η φθινοπωρινή βαλίτσα είναι εύκολη, βάζεις κάτι ελαφρύ και έχεις μαζί σου και μια ζακέτα ή αν κάνει τόσο κρύο ζητάς να σου φέρουν ένα μπουφανάκι. Όσο για το πατούμενο, κλειστό για ασφάλεια (όλο και κάποια βροχή θα έχει ρίξει)

Εδώ στας Αθήνας πάντως την ημέρα είναι καλά αλλά όταν δύει ο ήλιος, εμείς που είμαστε στο βουνό τουλάχιστον, λόγω υγρασίας τη χρειαζόμαστε τη ζακετούλα μας. Προσωπικά εποχή αλλάζω όταν με τραβάει ο ζεστός καφές αντί του κρύου που πίνω μέχρι τώρα :tongue:

Ρηνιώ ζήτα από το γιατρό ή από ένα φαρμακείο να πάρεις λίγη ταινία όπως αυτή που μου έδωσε ο δικός μου γιατρός (για να ξεχωρίσω όταν θα έρθει η ώρα αν κατουρήθηκα ή έσπασαν τα νερά) ;) Βέβαια πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους μου την έδωσε φαντάζομαι....:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...