Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Άν έχετε κάποιον που γιορτάζει να τον χαίρεστε!

Σήμερα γεννάει η συννυφάδα μου, θα έχουμε τον 1ο μας μπέμπη :D Περιμένουμε πως και πως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι της μικρης τα φυλαγα ανα ετος (χοντρικα) σε σακουλες που βγενει ο αερας και τωρα "κατεβασα" τα 0-12, αλλα γενικα (εκτος απ τα μπουφανακια) της φοραγα πολλα "επιπεδα" στα ρουχα και σχετικα λεπτα (οσο ηταν μωρο, οχι βεβαια τα τελειος καλοκαιρινα), γενναμε και φθηνοπορο και δεν εχω ιδεα ποσο κρυο ή ζεστη θα εχει με τον καιρο που τα εχει παιξει!

Λόγω φθινοπωρου τα πολλά επίπεδα σίγουρα θα είναι η επιλογή μου!

Μπορεί να έχουμε λίγα ρούχα αλλά τα έχω χωρίσει στα μέχρι 6 μηνών και μετά τα υπόλοιπα μαζί τώρα που είδα ότι τελικά μάλλον θα τα βάλουμε αρκετά και τα 0+

Θα πάμε με τον άντρα να κάνουμε μια επιδρομή HnM και jumbo να πάρουμε κάτι για νεογέννητο να είμαστε κομπλέ!:cool:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ...πιάστηκε ένα νευρο στον αγκώνα μου τον αριστερό και ξυπνούσα με πόνους...τελικά έκατσα κατά τις 5 και το έτριβα μέχρι να ηρεμήσει και ψιλοκοιμήθηκα...

Βικάκι όλα καλά να πάνε!!!!Καλώς να τα δεχτείτε!!!

Tatum μια χαρά οι εξετάσεις σου τα πράγματα κι εγω έτσι τα έπλυνα και τώρα όλα είναι έτοιμα...βρήκα και κουρτίνα 10 ευρουλάκια το μέτρο στέλνω την αδερφούλα μου να την παραγγείλει και είμαστε έτοιμοι!!!

Τσαντούλα κι εγω θα φτιάχνω σιγά-σιγά...μ'αυτόν τον καιρό δεν ξέρεις και τί να βάλεις μέσα...πόσο να έχει κρυώσει μέχρι να γεννήσουμε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα!!!!Χαρά νομίζω ότι μας τρως όλες λάχανο χιχιχι!!!!

Μην νομίζετε ότι τώρα ξύπνησα.....έχω σηκωθεί απο τις 7 καθάρισα σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα(ενιαία είναι) έκανα και ένα ντουζάκι και κάθησα να πάρω μία ανάσα πριν βγω για εξωτερικές δουλίτσες σε συνδοιασμό με περπάτημα ;).

Εχτές έπλυνα και τα σεντονάκια, πάνες, μπουρνουζάκια και κουβερτούλα πικέ!!!!Δεν στέγνωναν με τίποτα ενώ οι κουβερτούλες που είχα πλύνει την Κυριακή στέγνωσαν σε 2 ωρίτσες. Τα απογεύματα κάθαρίζουμε με τον άντρα μου τα πιο ζόρικα(παρκοκρέβατο, πορτ μπεμπε κλπ). Τώρα μου έχουν μείνει ρουχαλάκια και καλύματα απο ριλάξ, αποστειρωτής και τα μπουκάλια.

Πήρα τηλέφωνο εχτές για να μας φέρουν και τα υπόλοιπα απο το κατάστημα(κούνια καρότσι μπανιέρα και πάντα) και μας είπαν την επόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, και μόλις συνειδητοποίησα ότι είναι η ημέρα που έχουμε επέτειο γνωριμίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 χρόνια παρακαλώ:D!!!!!!!!

Επίσης ετοιμαζόμουν σήμερα να βγω για φαρμακείο και μου είπε η μαμά μου ότι σήμερα δεν λειτουργούν γιατί είναι του Σταυρού :evil:. Έχω ξεμείνει απο σίδηρο και πηγαίνω στο φαρμακείο της ξαδέρφης μου πάντα για όλες τις προμήθειες τώρα να δω τι θα κάνω.......

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, μου έδωσαν έναν μάρσιπο της chicco αχρησιμοποίητο, στο κουτί του με τις ετικέτες επάνω, αυτός θέλει πλύσιμο?

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!!

Και εγώ δεν κοιμάμαι καλά τελευταία!!!Ξύπνησα μες στην νύχτα ιδρωμένη!!Ανοιξα πάλι αιρκοντισιον!!

Βικακι με το καλό να τον δεχτείτε τον μπέμπη!!

Χαρά και σένα τροφαντούλης είναι εεε??Μια χαρά

Πόσα εσωρουχάκια έχετε σύνολο?? Φοβάμαι μην δεν μου φτάσουν!!Δεν έχω πάρει και πολλά!! Πιο πολλα 3-6 έχω πάρει ,ελάχιστα 0-3 μιας και είμαστε μεγαλούλες!!ΧΑΧΑ!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεεεεεεεεεερα!

λιγη δροσουλα επιτελους!

v-forvicky με το καλο να ερθει ο μπεμπουλης στην οικογενεια !

Miss caramel κ μεις αυριο θα παμε h&m οποτε ριξε συρμα για το τι τιμες παιζουν κ αν εχει κ τιποτα κ της προκοπης

KATRINDM εσωρουχακια εγω εχω πολλα. μακρυμανικα κ κοντομανικα , μου δωσαν κ χω κ του γιωργη .

καλυτερα ναεχεις 3-6 περισσοτερα. το 0-3 ειδικα στα ζιπουνακια δεν εχει νοημα

88M1p3.pngycQap3.png

παρουσα!!!!!!!!!!

χαρουλα μου,μια χαρα ο μπεμπης σου!!εμενα ηταν καπου εκει 2360!!

βικακο,με το καλο το μικρουλη σας..

τατουμ,τελειες οι εξετασεις σου..

μαραντ,κ εγω χθες ξεσκιστηκα στη δουλεια,μου βγηκε ο πατος.. επλυνα επιτελους το περιβοητο πορτ μπεμπε κ στεγνωνει,σηκωσα καναπεδες(οσο δεν εβλεπε ο δικος μου)ελεγα μηπως σπασουν τα νερα,αλλα μπααααααα.. τιποτα αυτο..σφουγγαρισα,ξεσκονησα,καθαρισα κουζινα,σημερα εχω μπανια κ κρεβατοκαμαρες..ουφ.

σημερα πηγα να ξαναφτιαξω τα νυχακια μου,γιατι το μανο που μου ειχαν βαλει δεν ηταν καλο κ γεμισε πορακια..

τουλαχιστον κοιμηθηκα σημερα..κατι ειναι κ αυτο..

την καλημερα μου!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ρίτα έχω ήδη δεί από το site τα βασικά που έχει και οι τιμές του hnm είναι καλές (σίγουρα καλύτερες από zara) και από ποιότητα μια χαρά!

http://www.hm.com/gr/subdepartment/KIDS?Nr=1221080#Nr=4294943494

Εντυπώσεις από κοντά μάλλον το επόμενο ΣΚ....

Πάντως πολύ ωραία πραγματάκια βρήκα και το ebay;)

marant κανά εφημερεύον εκεί κοντά??? Είδες στο site του φαρμακευτικού συλλόγου?

Καλώς την Άννα... πέθανες στις δουλειές! Είναι να μην αρχίσεις εσύ μου φαίνεται!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρίτα έχω ήδη δεί από το site τα βασικά που έχει και οι τιμές του hnm είναι καλές (σίγουρα καλύτερες από zara) και από ποιότητα μια χαρά!

http://www.hm.com/gr/subdepartment/KIDS?Nr=1221080#Nr=4294943494

Εντυπώσεις από κοντά μάλλον το επόμενο ΣΚ....

Πάντως πολύ ωραία πραγματάκια βρήκα και το ebay;)

marant κανά εφημερεύον εκεί κοντά??? Είδες στο site του φαρμακευτικού συλλόγου?

Καλώς την Άννα... πέθανες στις δουλειές! Είναι να μην αρχίσεις εσύ μου φαίνεται!!!

καλημερουδια σοφακι!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ κ κανω οτι μπορω..την βαλιτσα την εχω ετοιμη,εμενα περιμενει..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια σοφακι!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ κ κανω οτι μπορω..την βαλιτσα την εχω ετοιμη,εμενα περιμενει..

Κάνε γυμναστική, επιτραπέζια, επιτόπια, επικρεβάτια , πιάσε το περπάτημα... αλλά δουλειές????

Οι δουλειές δε τελειώνουν ποτέ...:tongue: και αύριο εκεί θα είναι!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αννα μου και να φανταστεις εχουμε και 3 βδομαδες διαφορα ευτυχως απο τη μια που θα κανω καισαρικη γιατι τετοιο παιδι που να το βγαλεις απο κατω χαχαχαχααχ

σοφακι θελω και εγω να μου πεις αν πας για ψωνια απο ποιοτητα και απο τιμες τι λενε εντωμεταξυ παιδικα που εχει στις γλυφαδας εγω δεν εχω δει

αννα εχει παρει θεση το μπεμπε??? να ρωτησω η ασχετη αν σηκωνεις βαρη υπαρχει περιπτωση να σπασουν τα νερα??? εμενα που ειναι εγκαρσιο μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πιο ευκολο να σπασουν τα νερα αλλα δε ρωτησα απο ποια αποψη απο το μωρο η αν κανω εγω καποια κινηση??? ξερει καμια να μου πει??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κάνε γυμναστική, επιτραπέζια, επιτόπια, επικρεβάτια , πιάσε το περπάτημα... αλλά δουλειές????

Οι δουλειές δε τελειώνουν ποτέ...:tongue: και αύριο εκεί θα είναι!!!!

ασε τα επικρεβατια μου τα εχει κοψει ο αντρας μου..λεει οτι τον θελω για εκμεταλευση μονο,για να γεννησω νωριτερα..χαχαχα

S4iNp3.png

BU56p3.png

ασε τα επικρεβατια μου τα εχει κοψει ο αντρας μου..λεει οτι τον θελω για εκμεταλευση μονο,για να γεννησω νωριτερα..χαχαχα

Πες του κι εσύ "Αλήθεια είναι.... πάμε τώρα για ένα γρήγορο?"

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αννα μου και να φανταστεις εχουμε και 3 βδομαδες διαφορα ευτυχως απο τη μια που θα κανω καισαρικη γιατι τετοιο παιδι που να το βγαλεις απο κατω χαχαχαχααχ

σοφακι θελω και εγω να μου πεις αν πας για ψωνια απο ποιοτητα και απο τιμες τι λενε εντωμεταξυ παιδικα που εχει στις γλυφαδας εγω δεν εχω δει

αννα εχει παρει θεση το μπεμπε??? να ρωτησω η ασχετη αν σηκωνεις βαρη υπαρχει περιπτωση να σπασουν τα νερα??? εμενα που ειναι εγκαρσιο μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι πιο ευκολο να σπασουν τα νερα αλλα δε ρωτησα απο ποια αποψη απο το μωρο η αν κανω εγω καποια κινηση??? ξερει καμια να μου πει??

δεν ξερω καλη μου..εμενα ποτε δεν μου απαγορεψε ο γιατρος να σηκωνω την μικρη η να κανω οποιαδηποτε δουλεια.. οσο για τα κιλα,τα 4 κιλα που γεννησα την κορη μου,μια χαρα περασε κ χωρεσε,ζοριστηκα αλλα χωρεσε..χαχαχα,για αυτο θελω να γεννησω πιο νωρις,να μην φτασει 4 κιλα κ αυτο..

θεση ειχε παρει απο τον 5 μηνα εμενα κ δεν ξαναλλαξε..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...