Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Withu: Κι εγώ νομίζω πως όλα καλά θα πάνε και θα είναι. Ο δικός μου στην 32 + 3 μέρες ήταν 1760γρ με 27,5 το εκατοστιαίο που λένε τα κορίτσια που δεν ξέρω τι είναι και grade 1 . Ορίστε τα είδα κι εγώ που δεν τα είχα παρατηρήσει.

Tatum υπομονή και επιμονή, όλα θα γίνουν αλλά πρέπει να σας σπάσουν τα νεύρα πρώτα και να αγχωθείτε για τα καλά… στις μέρες κρίσεις ίσως να το κάνουν και επίτηδες για να σπάσει ο τσαμπουκάς ή να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί, πολλά παίζουν οπότε εσύ μην τον πιέζεις πολύ και μην τον αγχώνεις (δεν ξέρω αν το κάνεις το λέω προαιρετικά). Νομίζω άλλωστε ότι δικαιούται άδεια από το νόμο! Οπότε όπως και να έχει θα την πάρει...

Εγώ θα φύγω από το νησί νωρίτερα και ο άντρας μου θα έρθει λίγο μετά, σκέφτηκα ότι τον είχα αγχώσει που του έλεγα αν σπάσουν τα νερά δεν ξέρω πως θα έρθεις… να είσαι εκεί γιατί δεν μπορώ κτλ κτλ… και μετά σκέφτηκα πως κι αυτός θέλει να είναι εκεί και ούτως ή άλλως θα έκανε τα πάντα οπότε δεν χρειάζεται να του το λέω κι εγώ και να τον αγχώνω ή αν κάτι γίνει και δεν μπορέσει να έρθει άμεσα να τον γεμίζω ενοχές… τώρα τελευταία το έχω αλλάξει και πραγματικά λέω αυτό που πιστεύω ότι σίγουρα θα ήθελα να είναι εκεί, αλλά αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσει εμείς θα τον περιμένουμε J οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι που το λιγότερο που θέλουμε είναι η τρέλα η παράνοια και το άγχος…

Ριτάκι καλή ξεκούραση βρε ! Φτιάξε από τώρα και τα χειμωνιάτικα αν δεν το έχεις κάνει… όταν ο γιατρός λέει ξεκούραση εμείς βάζουμε στο μυαλό μας μέχρι και τον καθαρισμό των ταβανιών…! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε και σε σένα! Πάνω από όλα να σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο γιατρός σου.

KATRINDM η Άννα μάλλον κοιμήθηκε… για αυτό και δεν σου απάντησε! Χιχιχι

Άννα γιατί βρικολάκιασες το βράδυ;

Κορίτσια εγώ κοιμήθηκα στις 10 και ξύπνησα στις 9 :D με ενδιάμεσα διαλλείματα για τουαλέτα που ούτως ή άλλως δεν με ενοχλούν στον ύπνο!

Και πάλι καλημέρα σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ δεν φτανει που δεν κοιμηθηκα οοοολη την νυχτα,δεν ειχα κοιμηθει ουτε το μεσημερι..δεν ξερω τι με επιασε. αλλα μην σας πω πως ειμαι τωρα..σαν βρικολακας..

ελπιζω να καταφερω να κοιμηθω τουλαχιστον μια ωριτσα σημερα το μεσημερι,γιατι δεν θα αντεξω ολο το απογευμα στο μαγαζι..

ριτακι,ολα οκ δηλαδη με τον γιατρο..

χαρα καλα αποτελεσματα σημερα!!

τα φιλια μου σε ολες!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερό-καλησπερούδια!!!!

Εγώ μια φορά ξύπνησα για κατούρημα,στις 7 παρά και μετά δεν μ'επαιρνε ο ύπνος..κωλοτρίφτηκα :oops: λιγάκι στον σύζυγο αλλά τίποτα το βόδι ατάραχος συνεχισε το ροχαλητό :evil: και τελικά ψιλοκοιμήθηκα ως τις 8:30 (τί πρωτότυπο!!!)

Withu αποώ γιατί σε άγχωσε...εμένα στις 32+2 1760 γρ. ήταν η μικρή και 21,7 η εκατοστιαία...έλεος δηλαδή τί ήθελε να έχεις;κάνα ελεφαντάκι;;;;;!!!!!μια χαρά είναι όλα μην αγχώνεσαι!!!!

Tatum να ήξερες πόσες φορές θα ήθελα κι εγω να μπορούσα να είχα μια κάμερα να κατέγραφε...ειδικά όταν ξαπλώνω προς τον Νίκο και ακουμπάει η κοιλιά στην πλάτη του,λες και το καταλαβαίνει η μικρή και τον κλωτσάει..τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμάται και δεν το καταλαβαίνει και του το λέω εγω μετά!!

Για σπάσιμο νεύρων την κόβω την δουλειά με τον άντρα σου...κι αυτά που του λένε παράλογα..έλεος να μην μπορούν να σεβαστούν τη θέση του αλλά κυρίως εσένα,που είσαι σε άλλη χώρα με ένα παιδί ανά χείρας και άλλο ένα να έρχεται....

Για τα βρακιά,που λέγαμε χτες,εγω απο κάτι πανυγήρια πήρα με το "κιλό" και υσήχασα...και σεξουλιάρικα με ολίγη δαντελίτσα και βαμβακερά και να σας πω την αλήθεια μου τους στρίνγκους τους ξέχασα!!!ευτυχώς δεν άλλαξα νούμερο ;);) αν και όπως είπε η Tatum λίγο αυτά με τις ραφές μ'ενόχλησαν..

Έπλυνα το καρότσι,πορτ μπεμπέ και ριλαξ που συμπεριελάμβανε σήμερα μιας και φιλοτιμήθηκε -όπως είδατε και στο φατσοβιβλίο- ο Μπουραν αγάς να φτιάξουμε το δωμάτιο!!!την κούνια δεν την έδεσε,θα έρθει ο αδερφός μου το απόγευμα να τον βοηθήσει γιατί αποδείχτηκε λίγο μπελαλίδικη αλλά οκ κολλήσαμε τα αυτοκόλλητα που είχα πάρει απο το JUMBO και μου κρέμασε και το επίτοιχο φωτιστικό απο τα IKEA,μόλις ολοκληρωθεί -γιατί έχει ακόμα στη μέση μερικά που θέλουν πατάρι αλλά δεν τ'ανέβασε- θα βγάλω φωτό να το καμαρώσετε!!!!

Γιατρό αύριο τ'απόγευμα να μας δει να πούμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες όσον αφορά το νοσοκομείο και θα σας έχω νεώτερα..κατά τ'αλλα σήμερα ονειρευόμουν οτι πήγαινα στην δουλειά (όνειρο θερινής νυχτός....) και έτρεχα να προλάβω το λεωφορείο....:D:D:D

Ριτάκι ξεκούραση και αν δεν έχεις ποιός να σε βοηθήσει μην κάνεις ταρζανιές..

Αννούλα όλα οκ??

Καραμελάκι ξύπνησες πριν τις 12:30 και μόλις είδα οτι η Ε.Μ.Υ. εξέδωσε δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::D:D:D χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Βικυ μια απορία...κάνετε ακόμα μπανάκι στο νησί;το σηκώνει το κλίμα;;μου έχει λείψει η θάλασσα...

Χαρά να μπεις να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός,τ'απογευματάκι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Nemina et all

Το εκατοστιαία θέση έχει σχέση με τα γραφήματα που συνοδεύουν τις απόλυτες τιμές του doppler.

Φυσιολογικές τιμές από 5% έως 95% αν και από 5-10% και από 90-95% επειδή είναι οριακές σε έχουν σε παρακολούθηση οι γιατροί (πολύ μικρό ή πολύ μεγαλό βρέφος αντίστοιχα)

tatum μας έλιωσες!!!!:D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ρηνιώ μου είδες είδες... μια φορά ξυπνησα κι εγώ νωρίς και έρχεται το τέλος του κόσμου :tongue:

Επιτοίχιο φωτιστικό ικεα???? Ποιό βρε, από αυτα τα λουλουδάκι, καρδούλα φεγγαράκι???

Βρήκα αυτό στα praktiker 10 ευρά... ήταν το μόνο sticker που μου έλειπε!!!!

Κατά τα άλλα το στήσιμο της κούνιας θα πάει από ΣΚ ή όταν έρθει το στρώμα... το οποίο πρέπει πρώτα να παραγγείλουμε βεβαίως!!!!!:rolleyes:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

κοιμισα τον ταρζαν κ ο μαμπας μας πηγε εταιρεια κ θα αργησει .

αν κουκλες ολες εχετε πλυνει καθαρισει κ ετοιμασει τα δωματια φανταζομαι. εγω τιποτα.

εχω τον αντρα μου που θα βοηθησει ,θα αφησει τον γιωργη στην πεθερα μου η αυτο η το αλλο σαβ/ακο κ θααρχισουμε οτι μπορουμε. θελουν πλυσιμο καροτσι, ριλαξ , παντα κουνιας κ τα ρουχα που μας εχουν δωσει για την μικρη .επισης ξεκαθαρισμα οσα δεν κανουν του γιωργη κ δοσιμο. εντομεταξυ να φτιξω κ την βαλιτσα μαιευτηριου ε?

αχ ενας μηνας εμεινε κοριτσιααααααααααα σχεδοννννννννννννννννννν :tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Ρηνιώ μου είδες είδες... μια φορά ξυπνησα κι εγώ νωρίς και έρχεται το τέλος του κόσμου :tongue:

Επιτοίχιο φωτιστικό ικεα???? Ποιό βρε, από αυτα τα λουλουδάκι, καρδούλα φεγγαράκι???

Βρήκα αυτό στα praktiker 10 ευρά... ήταν το μόνο sticker που μου έλειπε!!!!

Κατά τα άλλα το στήσιμο της κούνιας θα πάει από ΣΚ ή όταν έρθει το στρώμα... το οποίο πρέπει πρώτα να παραγγείλουμε βεβαίως!!!!!:rolleyes:

το φεγγαράκι γιατί όταν πήγαμε το αστεράκι δεν το είχε!!αλλά μια χαρά και το φεγγαράκι ρίχνει απαλό φως...βέβαια θα πάρουμε κι ένα οροφής να αλλάξουμε αυτό που είχε ο Νικόλας...

τώα σκέφτομαι για κουρτίνα μάλλον λαική μπουτικ θα παιξει

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Kοριτσια μου καλα, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κ η συμπαρασταση!Ο γιατρος μου ειδε μονο ντοπλερ ομφαλιου,εκανε μετρησεις στο κεφαλακι,την κοιλια κ μηριαιο.Εκατοστιαια ηταν λιγο πανω απο το 10 με αυτες τις μετρησεις .Γιάυτο μου ζητησε να παω για πληρες ντοπλερ στον υπερηχογραφιστη κ απο εκει κ περα θα δουμε τι θα κανουμε.Τιποτα δεν ειναι δεδομενο ακομα.Αυριο θα εχω νεοτερα κ θα σας ενημερωσω.

Ριτακι,να ξεκουραζεσαι κ ολα καλα θα πανε!

Χαρουλα,να εχεις καλα νεα απο το γιατρο!

το φεγγαράκι γιατί όταν πήγαμε το αστεράκι δεν το είχε!!αλλά μια χαρά και το φεγγαράκι ρίχνει απαλό φως...βέβαια θα πάρουμε κι ένα οροφής να αλλάξουμε αυτό που είχε ο Νικόλας...

τώα σκέφτομαι για κουρτίνα μάλλον λαική μπουτικ θα παιξει

Πάρε ένα απλό άσπρο στρογγυλό του ικέα και κόλλησε πάνω ελαφρυά σκατουλάκια, πεταλούδες, ζωάκια, φιογκάκια, λουλουδάκια ;)

Θα γίνει έτσι ένα παιδικό φωτιστικό ...μούρλια!!!!!

withu πάνω απο 10... ευτυχισμένη μανούλα!!!! Μια χαρά είναι το μπουρεκάκι σου. Θα κάνει βέβαια μετρήσεις και ο υπερηχογραφιστής με όργανο μεγαλύτερης ακρίβειας απλά για σιγουριά!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ρίτα μην αγχώνεσαι...εγω προσωπικά με βοήθεια τα έκανα...μόνη δεν έπαιζε με τίποτα!!!

Να ρωτήσω κάτι τις μανούλες;;;

Μου έφερε η ξαδέρφη μου ρουχαλάκια απο 6-9μ. ως και 2-3 ετών...ολα καλά μέχρι εδω;λέω να τα χωρίσω σε ηλικίες..αλλά μερικά π.χ. 12μ. είναι λίγο πιο καλοκαιρινά..άλλα πιο χοντρά..πως να τα φυλάξω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μην αγχώνεσαι...εγω προσωπικά με βοήθεια τα έκανα...μόνη δεν έπαιζε με τίποτα!!!

Μου έφερε η ξαδέρφη μου ρουχαλάκια απο 6-9μ. ως και 2-3 ετών...ολα καλά μέχρι εδω;λέω να τα χωρίσω σε ηλικίες..αλλά μερικά π.χ. 12μ. είναι λίγο πιο καλοκαιρινά..άλλα πιο χοντρά..πως να τα φυλάξω;

ρινιω,εγω παντα τα φυλαω καλοκ-χειμ. γιατι δεν ειναι ολα τα ρουχα τα ιδια νουμερα..ετσι σε καθε αλλαγη εποχης τα εβγαζα κ εβλεπα τι της εκανε .κ οτι ηταν μεγαλα η μικρα τα φυλαγα παλι..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Koριτσακια καλησπερα.Μολις γυρισα απο το γιατρο.Βρισκει τον μπεμπακο 2048γρ.Ειναι λιγο μικρουλης λεει κ θα παω για ντοπλερ την Παρασκευη.Θα ελεγξουμε αν αναπτυσσεται σωστα ή αν χρειαστει να γεννησω νωριτερα.Μπορει να παιζει ρολο κ ο χαμηλος μου αιματοκριτης λεει. Ο δικος μου ηταν θρεφταρι εκεινες τις εβδομαδες αλλα βρηκα χρονο (εκανε η μαμα μου μια αποπηρα να κοιμησει τη μικρη σπιτι της) και σκαλησα τα αρχεια της κορης μου που οπως θημομουν εκεινες τις εβδομαδες ειχε πατησει "φρενο" 33βδ και 3μ ηταν 2100 και τελικα γεννηθικε 3430... Ποτε δεν ξερεις ποτε θα "γκαζωσουν".

Μου ηρθε λιγο ξαφνικο αλλα αυτο που μου αρκει ειναι να ελεγχθουν ολα σωστα κ να γινει ο,τι χρειαζεται προκειμενου να ειναι καλα το μωρακι μου.

Οσες απο σας εχετε περασει την 34η εβδομαδα, τι βαρος ειχαν τοτε τα μωρα σας;

Επιτελους πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων! Αργησαν 2 μερες ομως και ο γιατρος μου ειναι διαθεσιμος να τα ελενξει μονο πεμπτη... 5 ωρες νωριτερα να τα ειχαν θα τα ειχε δει...

Η κολπιτηδα που μου ειχε πει η εφημερευουσα στην "καταναγγαστικη" επισκεψη πουθενα! Αιματοκριτη 33,4 και φερριτινη 9,2 που ηταν το ανχος μου γιατι εκτος απ το μαγνησιο δεν περνω αλλα συμπληροματα και ουσιαστικα ειναι οι πρωτες εξετασεις που εκανα (γενικες), νομιζω ειναι πολυ καλα!

Ριτακι κι εγω ακομα δεν τα εχω ετοιμα... Χθες τελιωσαμε το ξεπλημα... γεμισαμε με τη μικρη τη μπανιερα νερο και απορρηπαντικο για μωρα και εβαλα τα καλυματα απ τα διαφορα, καθησα σε ενα σκαμπο και τα πατησαμε μεχρι να καθαρισουν (αφου τα ειχα μουλιασει 1 βραδυ). Η ευκολη λυση για να τα καταφερω με την ταζμανιτσα μου χεχε. Εχω βαλει 2 πλυντηρια για τον μικρο και μενουν αλλα 2... Για τη βαλιτσα δεν εχω ετοιμασει τιποτα (εκτος απο ληστα που δεν ξερω που ειναι), οτι πεσει στα χερια μου το βαζω σε ενα ψηλο ραφι και κααααπια στιγμη θα μπουν και μεσα χαχαχα και τοτε θα τσεκαρω τι λιπει, δεν εχω βρει ακομη τις πιτζαμες μου αφου τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι συσκευασμενα στα ψηλα και πιτζαμες δε φοραω στο σπιτι, οποτε θελει ψαξιμο και πλυσημο... Οπως βλεπεις χωρις μπαμπα κοντα, αν υπαρχει μικρακι που δεν παει σχολειο και η βοηθεια ειναι ελαχιστη... στο ιδιο καζανι βραζουμε! Το πολυ να τρεχουν οι αντρες μας τελευταια στηγμη, τι στο καλο, τοσο ζορι τραβαμε μονες, να κανουν κι αυτοι κατι! Παντος με το που ειπες οτι εφτασε ο αντρας σου πηρα κουραγιο οτι θα φτασει και ο δικος μου ενκαιρα! Ευχαριστω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Εγω παλι της μικρης τα φυλαγα ανα ετος (χοντρικα) σε σακουλες που βγενει ο αερας και τωρα "κατεβασα" τα 0-12, αλλα γενικα (εκτος απ τα μπουφανακια) της φοραγα πολλα "επιπεδα" στα ρουχα και σχετικα λεπτα (οσο ηταν μωρο, οχι βεβαια τα τελειος καλοκαιρινα), γενναμε και φθηνοπορο και δεν εχω ιδεα ποσο κρυο ή ζεστη θα εχει με τον καιρο που τα εχει παιξει!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλημερα κουκλιτσες μου το μου κανετε??

τα νεα μας απο το γιατρο ειναι καλα το μικρο μου γουρουνακι ειναι 2500 κιλα και εμαι μονο 33 εβδομαδων παλι θρεφταρακι θα βγαλω ειναι εγκαρσιος βεβαια ακομα με τα χερια και τα ποδια προς τα κατω με αποτελεσμα να μου χτυπαει τη μητρα απ οτι ειδαμε στον υπερηχο γιαυτο μου κοβετε η ανασα οταν το κανει με το ντομπλερ ολα καλα σε δυο βδομαδες ακριβως θα ξαναπαω στις 27 του μηνος που θα ειμαι 35 και μετα θα ξαναπαω στις 37 και μετα γενναμε εκτος απροοπτου δηλαδη αν δε χρειαστει να παω νωριτερο

αυτα τα νεα μας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερούδια!!!

Μπράβο χαρά!!!! Μας τρώτε λάχανο κάτι μικρούλια σαν κι εμάς :o

Αλλά είσαι επαγγελματίας εσύ στα μεγάλα μωράκια οπότε όλα καλά ;)

Βολεύεται ακόμα οριζόντια στην κοιλιά σου ε??? Που θα πάει, θα πάρει θέση και αυτό:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...