Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Koριτσακια καλησπερα.Μολις γυρισα απο το γιατρο.Βρισκει τον μπεμπακο 2048γρ.Ειναι λιγο μικρουλης λεει κ θα παω για ντοπλερ την Παρασκευη.Θα ελεγξουμε αν αναπτυσσεται σωστα ή αν χρειαστει να γεννησω νωριτερα.Μπορει να παιζει ρολο κ ο χαμηλος μου αιματοκριτης λεει.

Μου ηρθε λιγο ξαφνικο αλλα αυτο που μου αρκει ειναι να ελεγχθουν ολα σωστα κ να γινει ο,τι χρειαζεται προκειμενου να ειναι καλα το μωρακι μου.

Οσες απο σας εχετε περασει την 34η εβδομαδα, τι βαρος ειχαν τοτε τα μωρα σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα η μικρη στις 33 ηταν 2250 περίπου αλλα θα γεννηθεί από τα μεγαλα μωρά γυρω στο 3800 (πληρης ημερών). Μιας γνωστης μου που είναι κι αυτη τώρα εγκυος κ του μωρού της του υπολοιπεται αναπτυξη συμφωνα με τον εμβρυολογο, στις 33 ήταν 1700 περιπου. Οτι σου πει ο γιατρός αλλα δε μου φαίνεται κ μικρό!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Το θέμα είναι τι εκατοστιαία θέση θα σου δώσει σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις.

Πάνω από 10 είναι στα όρια των φυσιολογικών τιμών (προς τα κάτω)

Πρόβλημα θα υπάρχει μόνο αν οι λοιπές τιμές AC, HC, FL.... δεν είναι ανάλογες!

Κι εμείς είμαστε χαμηλά αν σκεφτείς ότι έχω βοδινό αιματοκρίτη και ακριβώς μια εβδομάδα πίσω από σένα είμαστε 200γρ λιγότερο. (200-250γρ ανά εβδομάδα παίρνουν πλέον από ότι έχω διαβάσει)

Λογικά αν και ο πλακούντας δεν έχει προβλημα δε θα χρειαστεί να γεννήσεις πιο νωρίς. Να μην έχεις κανένα άγχος!

Να φανταστεις ο δικός μου γιατρός από εκεί που θα με έβλεπε κάθε 15 μου είπε απλά έλα τέλος του μήνα 36η ή 37η εβδομάδα να τα πούμε. Τον ρώτησα αρκετές φορές για το βάρος και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και τις τελευταίες εβδομάδες τα μωρά παίρνουν πολλά περισσότερα γραμμάρια;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Ναι κ ξεχασα να πω πως αυτης της γνωστης μου μεσα σε 2 βδομαδες δεν εβαλε καθολου βαρος γι' αυτο ανησυχησαν, απ' όταν όμως αρχισε να βαζει το μωρό, ολα καλα, μαλλον οφειλεται σε καθυστερημενη συλληψη της είπαν!

Μις καραμελ κι εσυ αυπνίες;; Εγω περπατησα 2 χλμ σημερα κ πονανε ολα μου...δε μπορω να κλείσω ματι κ χαζευω εδω μεσα.......

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Koριτσακια καλησπερα.Μολις γυρισα απο το γιατρο.Βρισκει τον μπεμπακο 2048γρ.Ειναι λιγο μικρουλης λεει κ θα παω για ντοπλερ την Παρασκευη.Θα ελεγξουμε αν αναπτυσσεται σωστα ή αν χρειαστει να γεννησω νωριτερα.Μπορει να παιζει ρολο κ ο χαμηλος μου αιματοκριτης λεει.

Μου ηρθε λιγο ξαφνικο αλλα αυτο που μου αρκει ειναι να ελεγχθουν ολα σωστα κ να γινει ο,τι χρειαζεται προκειμενου να ειναι καλα το μωρακι μου.

Οσες απο σας εχετε περασει την 34η εβδομαδα, τι βαρος ειχαν τοτε τα μωρα σας;

withu μου ολα καλα θα πανε γλυκια μου καλα αποτελεσματα να εχεις απο το ντομπλερ την παρασκευη θα περιμενουμε νεα σου εννοειται πως θα κανεις οτι χρειαζεται για να ειναι καλα το μωρακι σου:P αλλα χωρις πλακα κ εμενα δεν μου φαινεται κ πολυ μικρο εισαι στην 34η εχεις ακομα 6 εβδομαδες ως την 40 και οπως ειπαν τα κοριτσια τις τελευταιες εβδομαδες ειναι που βαζουν πιο πολυ βαρος τα μωρακια! ολα καλα θα πανε!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Πήγαμε και μεις χθες στο γιατρό!! 2740 η μικρή μας!!Δεν έχω καθόλου συσπάσεις!!Σε 2 βδομάδες πάλι ραντεβου!!Οπότε πάμε για 38η!! 3 βδομαδούλες ακόμα!!!

withu και εμένα δεν μου φαίνεται και πολύ μικρό, αλλά καλό είναι που το ψάχνει ο γιατρός σου για να είσαστε σίγουροι!!Μην ανυσηχείς όλα θα πάνε καλά!!!

Μαριούλα μια χαρά ο μικρουλης σου και εσένα εε???

Οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι κάνετε??

Πωπω πάω ενδοκρινολόγο σήμερα!!Θα τον πρήξω πάλι!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κ απο μενα μετα απο μια εφιαλτικη νυχτα χωρις υπνο..κ τωρα κουτουλαω απο την νυστα κ ειμαι κ στο μαγαζι..

withu εγω νομιζω μια χαρα ειναι το μωρακι σου!

μαριουλα κ κατριν κ τα δικα σας το ιδιο!!

εμενα ηταν 31 εβδ στο doppler 1800 κ 34 περιπου εβδ 2360..αλλα μην ξεχνατε εγω κανω κ μωρα γιγας!!την δευτερα εχω παλι γιατρο κ να δουμε!

S4iNp3.png

BU56p3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε?? εγω μετραω τις ωρες να παω στο γιατρο το απογευμα

ευτυχως κοιμηθηκα καλα χτες χωρις αυπνιες μονο για κατουρημα και μετα παλι νανι

αννα μου τι επαθες??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

kαλημερουδια!!!!

εχτες εχα γιατρο εκανακ ΝST κ ειχα συσοασεις αλλα ακανονιστες κ μου ειπε ξεκουραση .

για το θεμα του πλακουντα το συζητησαμε λιγακι κ μου ειπε ΑΝ δουμε οτι τις τελευταιες 2 βδομαδες ΔΕΝ παιρνει το επιθυμητο βαρος θα κανουμε προκληση . να μην ανησυχω λεει κ να του εχω εμπιστοσυνη .

μου εγραψε κ το τελευταιο πακετο εξετασεων, μεσα σε αυτο κ καλλιεργια κολπικου υγρου κ θα ξαναπαω 26 του μηνα ............. ουφ

μετα βγηκαμε για λιγα ψωνια για να μου ανεβει λιγο ηδιαθεση . πηραμε τα αφρολουτρα της κ ενα στηριγμαγια το μπανακι της .

θελω ακομα ειδη φαρμακειου πχ αποστειρωμενες γαζες κ επιθεματα στηθους κ 2-3 ακομα φορμακια μικρα ........

πρεπει να φτιαξω κ το δωματιο κ να της φτιαξω χωρο στην ντουλαπα του γιωργουυυυ

καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν απαντησεις απο εξετασεις .

ευχαριστω για το καλοσωρισμα σας κ παλι :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Annast πως την παλεύεις αϋπνη??? Απαπαπα...

Σήμερα είμαι πρωινή:tongue: ξύπνησα μόνη μου πριν τις 12.30!!!!!

Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου :P

KATRINDM μια χαράάάάά!!!! Μπράβο, μπράβο!!! :D

Όσο για τον ενδοκρινολόγο, πρήχτονα πρήχτονααααα!!!!

Και για να μην έχει καμία κοπέλα άγχος, όσο και να βγουν τα μωράκια μας, μέχρι τα 2 με 3 έτη τα πιο 'μικρόσωμα' θα έχουν ήδη καλύψει τη διαφορά από τα άλλα (σύμφωνα με όλα αυτά που έχω ψάξει, βρεί και διαβάσει). Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το παιδί μεγαλώνοντας θα παραμείνει κοντό ή απλά μικρόσωμο!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

kαλημερουδια!!!!

εχτες εχα γιατρο εκανακ ΝST κ ειχα συσοασεις αλλα ακανονιστες κ μου ειπε ξεκουραση .

για το θεμα του πλακουντα το συζητησαμε λιγακι κ μου ειπε ΑΝ δουμε οτι τις τελευταιες 2 βδομαδες ΔΕΝ παιρνει το επιθυμητο βαρος θα κανουμε προκληση . να μην ανησυχω λεει κ να του εχω εμπιστοσυνη .

μου εγραψε κ το τελευταιο πακετο εξετασεων, μεσα σε αυτο κ καλλιεργια κολπικου υγρου κ θα ξαναπαω 26 του μηνα ............. ουφ

μετα βγηκαμε για λιγα ψωνια για να μου ανεβει λιγο ηδιαθεση . πηραμε τα αφρολουτρα της κ ενα στηριγμαγια το μπανακι της .

θελω ακομα ειδη φαρμακειου πχ αποστειρωμενες γαζες κ επιθεματα στηθους κ 2-3 ακομα φορμακια μικρα ........

πρεπει να φτιαξω κ το δωματιο κ να της φτιαξω χωρο στην ντουλαπα του γιωργουυυυ

καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν απαντησεις απο εξετασεις .

ευχαριστω για το καλοσωρισμα σας κ παλι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Άρα όλα καλά είναι... στην τελική μπορεί και η μικρή να διαλέξει να βγεί πιο νωρίς :P Ποτέ δεν ξέρεις με τα παλιόπαιδα!!!

Χμμμ ο γιατρός σου είπε ξεκούραση και συ θες να καταπιαστείς με ντουλάπες... δεν το αφήνεις για αργότερα καλύτερα αν δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς?

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Σημερα ξυπνισα για να ζησω την πιο γλυκια στηγμη αυτης ρης εγκυμοσυνης! Λιγο μετα απο μενα κανονικα ξυπναει η κορη και περιπου εκεινη την ωρα και ο μικρος στην κοιλια. Η μικρη κοιματε διαγονια, με το κεφαλακι της ακουμπισμενο στο πλαι της κοιλιας μου και 5 λεπτα αφου ξηπνισα αρχισε ο μικρος να κουνιετε και να σπρωχνει απαλα το κεφαλι της μικρης! Λεω απαλα γιατι τις λιγες φορες που εχει κλοτσισει τοσο ψηλα, τεντωνετε με δυναμη και με ποναει ενω σημερα απλα φενετε. Λες και προσπαθει να την ακουμπισει ή να την ξυπνισει χεχε! Μια φορα δεν εχω κι εγω το κινητο διπλα να τα παρω βιντεο και πετυχε σημερα να το κανουν... 1 ωρα και 20 λεπτα αυτη η δουλεια και εγω, ως συνηθος, μονη στο σπιτι και κανεις να το βιντεοσκοπισει. Τελικα ξηπνισα τη μικρη γιατι ειναι πολυ αργα και ψιλαφοντας την κοιλια εντοπησα οτι εχει φερει τον ποπο πολυ μπροστα για να το κανει...

Τελικα χρηαζοταν μια δευτερη εγκυμοσυνη για να γηνω κι εγω λιγο (οσο παταει ο ελφαντας) μελό!

Καλο μεσημερι θα σας διαβασω αργοτερα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...