Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σχεδον ετοιμη ειμαι..το σαβ θα παμε στο λητω που θα εχουν παραλαβει την κουνια να την δουμε κ θα παρω τα τελευταια κ ειμαι οκ!!

τα φιλια μου σε ολες,θα τα πουμε το βραδακι,θα μπω να διαβασω τα νεα σας!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εχμμμ περίπου, πήγαμε για τις εξετάσεις του θυρεοειδή μας, χτυπήσαμε ένα καφέ και μια μπουγάτσα και τώρα είμαστε στις επάλξεις :tongue:

Πολύ πρωινές όπως πάντα χαχαχαχα!!!

Εγώ για το 9μηνο είχα πάρει μια ντουζίνα βρακιά βαμβακερά από το carrefour... της Κυροακής χαράκαι της Δευτέρας λύπη μου λένε... έχουν αρχίσει να σκίζονται και με το ζόρι θα με βγάλουν μέχρι τη γέννα οπότε 2 βδομάδες πριν την ΠΗΤ θα κυκλοφορώ με τα δαντελωτά (για καλό και για κακό) ή ξεβράκωτη, να παίρνω και αέρα :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλιτσες τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας το ντομπλερ ηταν μια χαρα το αγορακι μας πηγε 1.900 γραμμαρια καλα ειναι? εσας ποσο ηταν στις 32 εβδομαδες???

βικυ μ μια χαρα ο αιματοκριτης σου!!!λες να αναιβει κ εμενα λιγο πριν την γεννα?

χαρα μου χαμηλος κ εσενα ο αιματοκριτης σου ε? με το καλο να πας στο γιατρο να δεις το μωρακι σου:P

μιςς καραμελ και εγω μια απο τα ιδια με τις κουρτινες κ τα χαλια θα αφησω αυτα που εχω και οταν με το καλο το μωρο μεγαλωσει λιγο τοτε θα βαλω παιδικα χαλια...μου φαινεται περιττο να το κανω τωρα αυτο αφου ετσι κ αλλιως στο δικο μας δωματιο θα το εχουμε το μωρακι στην αρχη...

αννα μου μην το σκεφτεσαι καν για προκληση τοκετου 36 εβδομαδων εισαι ακομα,νωρις δεν ειναι για γεννα? κανε υπομονη γλυκια μου λιγο θες ακομα...τι εγινε με τα ροζ? ξανα ειδες? να παρεις τηλ τον γιατρο σου!

ελβινα μεγαλωσε το μωρακι:P

νεμινα και εσενα μεγαλωσε το μωρακι σου :P

μαραντ μ ωραια τα νεα σου!ποσο εισαι σε εβδομαδες ειπαμε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Βρακιά Βρακιά Βρακιά!

Πήγα κι εγώ στην Αθήνα και πήρα 10 βρακιά που είχαν 2,50? το ένα από εσωρουχάδικο παρακαλώ! Μου λέει αυτή… είναι τέλεια, αλλά έχω και κάτι άλλα με 5,50 -6,00? να πάρεις από αυτά… τι λες τις λέω είναι ακριβά! Μου λέει στην κατάστασή σου πρέπει να το ευχαριστηθείς και της λέω… καλά τα λέτε, αλλά εγώ έχω πάρει ήδη 15 κιλά και δεν σκοπεύω να μείνω σε αυτά…. Τι να πληρώσω 60 ευρώ για κιλότες για να ευχαριστηθώ τι; Το ότι δεν χωραώ με τίποτα στα τόσα που ήδη έχω;;; όχι ευχαριστώ…. Μετά το πρώτο πλύσιμο άρχισαν και φέυγουν λάστιχα και κλωστές, ακόμα βρίζω… από το πανήγυρη πήρα στα 5 ευρώ τα 6 βρακιά για να έχω άνετα για την περίοδο και τα έχω 3 χρόνια… και πλήρωσα το βρακί 2,50? το ένα και στο πρώτο πλύσιμο στους 30ο αυτό πριν τα φορέσω ξεχαρβαλώθηκαν.. Εγώ με αυτά θα πάω στο REA αλλά θα κολλήσω στο μηρό και την απόδειξη.. χαχχα

Βρακιά Βρακιά Βρακιά!

Πήγα κι εγώ στην Αθήνα και πήρα 10 βρακιά που είχαν 2,50? το ένα από εσωρουχάδικο παρακαλώ! Μου λέει αυτή… είναι τέλεια, αλλά έχω και κάτι άλλα με 5,50 -6,00? να πάρεις από αυτά… τι λες τις λέω είναι ακριβά! Μου λέει στην κατάστασή σου πρέπει να το ευχαριστηθείς και της λέω… καλά τα λέτε, αλλά εγώ έχω πάρει ήδη 15 κιλά και δεν σκοπεύω να μείνω σε αυτά…. Τι να πληρώσω 60 ευρώ για κιλότες για να ευχαριστηθώ τι; Το ότι δεν χωραώ με τίποτα στα τόσα που ήδη έχω;;; όχι ευχαριστώ…. Μετά το πρώτο πλύσιμο άρχισαν και φέυγουν λάστιχα και κλωστές, ακόμα βρίζω… από το πανήγυρη πήρα στα 5 ευρώ τα 6 βρακιά για να έχω άνετα για την περίοδο και τα έχω 3 χρόνια… και πλήρωσα το βρακί 2,50? το ένα και στο πρώτο πλύσιμο στους 30ο αυτό πριν τα φορέσω ξεχαρβαλώθηκαν.. Εγώ με αυτά θα πάω στο REA αλλά θα κολλήσω στο μηρό και την απόδειξη.. χαχχα

Με τις σέξυ κάλτσες και τις ζαρτιέρες.... μη ξεχάσεις!!!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Πρόγραμμα καλλωπισμού Βίκυς !

Τα μαλλιά μου είναι σγουρά, του άντρα μου του αρέσουν έτσι, εμένα πάλι μʼ αρέσουν πιο πολύ ίσια γιατί είναι πιο τακτοποιημένα ... το καλό είναι ότι και σγουρά με ένα στεγνωματάκι… αφρό και λίγο τζελ γίνεσαι άνθρωπος ( τουλάχιστον με τα δικά μου.. ) .

Αν γεννήσω με ραντεβού θα κάνω την αποτρίχωση μου, το μανικιούρ και το πεντικιούρ μου και θα βάψω – χτενίσω το μαλλί μου! Το καλό είναι ότι η αδερφή μου που θα μένω είναι κομμώτρια και έχει και μια κοπελίτσα που της κάνει τα νύχια να μου την φέρει… θα προτιμήσω τα ίσια μιας και τις πρώτες μέρες στην καισαρική δεν κάνει από ότι μου έχουν πει να κάνεις μπάνιο;;;; η λαθεύω ;;; Άρα πως θα κάνω μπάνιο να φτιάχνω το μαλλί; Εεε;;;

Αν σπάσουν ξαφνικά τα νερά… και πάω για φυσιολογικό τοκετό , ο γιατρός σου λέει κάνε το μπάνιο σου με την ηρεμία σου και έλα σε τόση ώρα…. Εε προλαβαίνω να φτιάξω λίγο το μαλλί… ( νομίζω αλλά τέλος πάντων μην μου το χαλάτε ) … τα νύχια και την αποτρίχωση θα τα έχω ήδη κάνει όπως και τα βαψίματα στο μαλλί κτλ κτλ …

Με τις σέξυ κάλτσες και τις ζαρτιέρες.... μη ξεχάσεις!!!!!:tongue:

Τι σέξι….. δεν μου κάνουν… θα ξεχειλίζω απέξω… Πλάκα με κάνεις;;; Θα τα φυλάξω για μετά!! :D

Αλλά εσένα θα σου κάνω δώρο κάτι που είχα δει!! Στην Καλλιθέα στην Θησέως είχε ή μπορεί να έχει ακόμα ένα sexshop… πριν από αυτό είχε φανάρι και το λεωφορείο συνήθως σταματούσε … στην βιτρίνα είχε μια δαντελωτή φόρμα… ολόσωμη σε μαύρο και κόκκινο, με άνοιγμα από κάτω ( μπορείς να φανταστείς ) ! αχαχαχαχχα θα είσαι και βολική και σέξι, τι πιζάμες και βλακείες !!

:D:D:D:-|:oops:

Διαφημίσεις

Έχω κάτι ωραίες κάλτσες αλλά και μένα οι μπουτάρες μου δε χωράνε ;)

Μη σκας sex shop έχει και στη γλυφάδα κοντά μου αλλά είναι πανάκριβα τα σέα μέα... για αυτό υπάρχει το ebay....:tongue:

Που είπαμε ότι μένει η αδερφή σου??? Αν είσαι κοντά μου μπορεί να κλείσουμε 2πλό καλλωπισμό αν θες παρέα!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Κοιτάξτε τι βρήκααααα....

έτσι για να χαζολογίσουμε λίγο!!!

http://www.hutchon.net/CESDIcalc.htm

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Ξεκιναω απ αυτα που ειπατε μπας και μου φυγουν τα νευρα!

Μπανακι ή πιο σωστα ντουζακι εμενα με αφησαν να κανω μετα τη γεννα.

Ευτιχος το μαλι μου ειναι ισιο "καρφι" και μονο ενα βουρτσισμα θελει για να στρωσει. Οσες φορες πηγα να κανω κατι παραπανω πχ να το φουντωσω κρατησε 5 λεπτα (ακομα και σε κομοτηρια σηκωνουν τα χερια ψηλα!) οποτε τζαμπα κοπος. Μονο οι βαφες πιανουν ευκολα...

Βρακακια και στις 2 εγκυμοσυνες αντεχω μονο τα sloggy χωρις ραφη που ειναι και πολυ μαλακα και ελαστικα! Οτι βρακι εχω βαλει με ραφες ή θα πληγωνει το δερμα μου ή θα "ενοχλει" το μωρο και θα κλοτσαει τις ραφες και θα με ποναει, μαλον εχω λιγο νευρικα μωρακια! Αυτα που ειχα απο την μικρη, με τα κιλα που ειχα παρει, χρηαστηκε να φτασω στον 8ο για να τα ξαναβαλω γιατι ειχαν ανοιξει πολυ και παλι ομως δεν φενοντε ξεχιλομενα!

Τα στραβα τωρα... Εχω φτασει στο σημειο να περνω βαθιες ανασες πριν μιλησω στο τηλ με τον αντρα μου. Καθε φορα ειναι με τα νευρα σπασμενα απ τους προισταμενους του! Την αδεια δεν του την εχουν υπογραψει και σημερα παλι τον πηρε ο αλλος τηλ. και του τα ζαλιζε... "Ποτε θα κλησει ραντευου η γυναικα σου να γεννησει?(!)" "για φυσιολογικο παμε" "εδω σε χρηαζομαστε και τελιωνει το εργο και δεν γινετε να ληψεις πολυ". Του τα καναν τσουρεκια και φυσικα ακουσα κι εγω μετα την... αναμεταδοση με "σχολιασμο". Εν το μεταξι ολο "σε εχουμε αναγκη" ειναι και αυξηση 0. Να του λεει ο αλλος "κι εγω απο τη θεση μου 10 μερες πηρα στο 1ο και 14 στο 2ο" και να μου λεει ο δικος μου "κι εγω αν επερνα 15.000 θα κανονιζαμε ή αναμεσα σε 2 εργα τα παιδια ή στα πιο ακριβα, να πηγενοερχομαι οποτε μπορω στο δωματιο με 10 φιλιπινεζες να σε βοηθανε και εισητιρια-ξενοδοχεια για το μισο σοι!". Σημερα ηταν τοσο σπασμενα τα νευρα του που μου ελεγε οτι ειναι στο τσακ να παρετηθει!

Κλεινουμε το τηλ. και... ο ναι εχει και συνεχια!! Χτυπανε οι καμπανες (αρα 6 η ωρα) και η μικρη ξεκηναει να παιζει ποδοσφαιρο (πολυυυυ φασαρια) κι εκει που παω να της πω να κανει ησιχια να ηρεμισω γιατι με πιασαν ταχυπαλμιες απ τα νευρα ακουω να μας κοπανανε το πατωμα οι απο κατω!!! Οποτε φωναζω στη μικρη "μπραβο το κοριτσι μου που περιμενε τις καμπανες για να παιξει μπαλα". 20 λεπτα επαιζε κι εγω φωναζα χαρουμενα! Ηρεμισα καπος, εσπασα και τα νευρα τον απο κατω... τι αλλο θελω!

Ue8pp3.pngI307p3.png

tatum τι να σου πω για τα αφεντικά???

Μόνο η ατάκα του ανηψιού μου όταν ήταν 5 μου έρχεται στο μυαλό

"Η μαμά μου, θέλει ότι θέλει!" Αντικαθιστούμε το μαμά με το boss και δεν αναρωτιέσαι για τίποτα, η λογική έχει πάει περίπατο!!!

Αφού έχουν λυσσάξει αυτοί για ραντεβού γιατί δε τους λέει και ο άντρας σου ότι έχετε ραντεβού από την 37η μέχρι την 40η εβδομάδα κάθε μέρα μπας και.... Αν έχουν άλλες απορίες ας πάρουν τηλέφωνο το γιατρό σου να συννενοηθούν:rolleyes:

Όσο για τους απο κάτω... μπουαχαχα δε μπορούν να σου κάνουν τίποτε αφού δε μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας! Κλείνε τα αφτιά σου στις βλακείες που θα σου λένε και να απαντάς με μια μόνο φράση "Πάρτε την αστυνομία!"

Η αστυνομία θα πρέπει εκτός από το να καταγράψει το συμβάν (τρίχες κατσαρές) να το επιβεβαιώσει κιόλας (σε περίπτωση που αναφέρουν ότι η φασαρία είναι σε ώρες κοινής ησυχίας) κάτι που φυσικά δε θα καταφέρουν να κάνουν ποτέ!!!!

Όσο για τις τρίχες... κι εγώ ένα ισιωματάκι θα το κάνω όταν έρθει η ώρα μου γιατί το μαλλί ούτε καρφί είναι να στέκεται ίσιο από μόνο του αλλά ούτε κατσαρό... είναι κατι σε σπαστό (ή σπαστικό όπως λέω εγώ) χωρίς όγκο!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

tatum τι να σου πω για τα αφεντικά???

Μόνο η ατάκα του ανηψιού μου όταν ήταν 5 μου έρχεται στο μυαλό

"Η μαμά μου, θέλει ότι θέλει!" Αντικαθιστούμε το μαμά με το boss και δεν αναρωτιέσαι για τίποτα, η λογική έχει πάει περίπατο!!!

Αφού έχουν λυσσάξει αυτοί για ραντεβού γιατί δε τους λέει και ο άντρας σου ότι έχετε ραντεβού από την 37η μέχρι την 40η εβδομάδα κάθε μέρα μπας και.... Αν έχουν άλλες απορίες ας πάρουν τηλέφωνο το γιατρό σου να συννενοηθούν:rolleyes:

Όσο για τους απο κάτω... μπουαχαχα δε μπορούν να σου κάνουν τίποτε αφού δε μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας! Κλείνε τα αφτιά σου στις βλακείες που θα σου λένε και να απαντάς με μια μόνο φράση "Πάρτε την αστυνομία!"

Η αστυνομία θα πρέπει εκτός από το να καταγράψει το συμβάν (τρίχες κατσαρές) να το επιβεβαιώσει κιόλας (σε περίπτωση που αναφέρουν ότι η φασαρία είναι σε ώρες κοινής ησυχίας) κάτι που φυσικά δε θα καταφέρουν να κάνουν ποτέ!!!!

Όσο για τις τρίχες... κι εγώ ένα ισιωματάκι θα το κάνω όταν έρθει η ώρα μου γιατί το μαλλί ούτε καρφί είναι να στέκεται ίσιο από μόνο του αλλά ούτε κατσαρό... είναι κατι σε σπαστό (ή σπαστικό όπως λέω εγώ) χωρίς όγκο!

Εγω που ειπα "κεφαλικη πλαγια προβολη, εμπεδομενο, πλακουντας grade 3, ημερομηνια 10-10 συν πλην 1 βδομαδα με πιθανοτητα για πιο νωρις, για περισσοτερα Νοσσοκομειο Ξανθης, γιατροι δεν ειμαστε, προκληση δεν κανουμε, ουτε καισαρικη" και βλεπε το πριξιμο σαν διαλημα απ τη δουλεια.

Το αστειο με τους γειτονες ειναι οτι δεν εχουν τα κοτσια να πουν κατι σε 'μενα και ή βγαζουν ανακηνωσεις ή κοπανανε το ταβανι! Αν πουν κατι για τη φασαρια, εχουν να ακουσουν..... Και για αστυνομια να φερουν αλλα και οοοολα τα κουτσομπολια που εχουν πει (πριν ερθω εγω) στο μπαλκονι και ξενυχτουσαν τη μαμα μου χεχε!

Την κανω για καφε στης μαμας μου και μετα με τη μικρη για πατινιαααΑΑΑ ζντουπ!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...