Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννα να μπαινεις να μας λες οτι εισαι ακομα εδω να ξερουμε αρχισες να μπεις σημερα και σε κεφτομουνα και εγω μηπως γεννησες

στο γαια ειπαμε γεννας??

ναι χαρα μου στο γαια..

σου λεω ετρεχα απο το πρωι για νυχια κ αργησα να μπω.. παντως να ξερετε,αν παω να γεννησω,θα σας ειδοποιησω σιγουρα, θα μπω απο το κιν!!!

εσυ πως εισαι?

S4iNp3.png

BU56p3.png

λεω καλα νιωθω λιγο περιεργα απο χτες νιωθω χαμηλα κατι περιεργο οχι πονο ακριβως αλλα κατι που δε μπορω να το περιγραψω και με δυσκολευει λιγο και στο περπετημα αναγκαζομαι να το κανω λιγο σκυφτει για να μη με ενοχλει τοσο πολυ αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω εγω επειδη δε βγαινω και εξω εφερα προχτες κοπελα και εκανα πεντικιουρ εβαψα ριζα εκανα τις μασκες μου εβγαλα το φρυδι τουλαχιστον αν προκυψει τιποτα προωρο βνα μη δει ο γιος μου χαλια οπως ο πρωτος που δεν ηξερα τι θα μου συμβει και στις 37 εβδομαδες εσκασε μυτι και ημουνα με αφτιαχτο μαλλι αφτιαχνο νυχι και γενικος τα χαλια μου μονο η σατεν νυχτικια με μαρανε αχχαχαχαχ γι αυτο τωρα τα πηρα βαμβακερα να τα ευχαριστηθω κιολας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

λεω καλα νιωθω λιγο περιεργα απο χτες νιωθω χαμηλα κατι περιεργο οχι πονο ακριβως αλλα κατι που δε μπορω να το περιγραψω και με δυσκολευει λιγο και στο περπετημα αναγκαζομαι να το κανω λιγο σκυφτει για να μη με ενοχλει τοσο πολυ αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω εγω επειδη δε βγαινω και εξω εφερα προχτες κοπελα και εκανα πεντικιουρ εβαψα ριζα εκανα τις μασκες μου εβγαλα το φρυδι τουλαχιστον αν προκυψει τιποτα προωρο βνα μη δει ο γιος μου χαλια οπως ο πρωτος που δεν ηξερα τι θα μου συμβει και στις 37 εβδομαδες εσκασε μυτι και ημουνα με αφτιαχτο μαλλι αφτιαχνο νυχι και γενικος τα χαλια μου μονο η σατεν νυχτικια με μαρανε αχχαχαχαχ γι αυτο τωρα τα πηρα βαμβακερα να τα ευχαριστηθω κιολας

εγω προχθες που ψωνησα στα galery,μου δωσαν ενα δωρο ενα λουσιμο-χτενισμα..περιμενω να δω ποτε θα γεννησω,μηπως εκμεταλευτω!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

το καλο ειναι οτι βγαινεις εξω εγω ειμαι 3 βδοαμδες μεσα εχω βγει 3 φορες εξω και αυτο κατευθειαν σε σεγκεκριμενα μαγαζια 1 για πυτζαμες 1 φαρμακειο και σουπερ και αυτο με παει ο αντρας μου δε μπορω και να οδηγησω ειμαι ακομα και στισ 33 εβδομαδες και φοβαμαι παλι μην εχω τιποτα περιεργο και εδω που μενω δυστυχως με τα ποδια δε πας πουθενα ουτε καν στο περιπτερο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

το καλο ειναι οτι βγαινεις εξω εγω ειμαι 3 βδοαμδες μεσα εχω βγει 3 φορες εξω και αυτο κατευθειαν σε σεγκεκριμενα μαγαζια 1 για πυτζαμες 1 φαρμακειο και σουπερ και αυτο με παει ο αντρας μου δε μπορω και να οδηγησω ειμαι ακομα και στισ 33 εβδομαδες και φοβαμαι παλι μην εχω τιποτα περιεργο και εδω που μενω δυστυχως με τα ποδια δε πας πουθενα ουτε καν στο περιπτερο

καλα μπορει να βγαινω,αλλα να περπαταω δεν με αφηνει ο αντρας μου!!γκρινιαζει..υπομονη..τι να κανουμε..κ εσυ μολις μπεις στον μηνα σου,θα χαλαρωσεις!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

αγάπες τί κάνετε;;;;;;;;

σορυ δεν μπαίνω όπως πριν διότι έχει καταντήσιε το σπίτι κέντρο...κατεβαίνει η συννυφάδα να βγάλει το σκυλί μού 'ρχεται!!ανεβαίνει η πεθερά για καφέ μετά και μέχρι να βάλω και το φαί και να πούμε και 2 κουβέντες πάει η ώρα...!!

Εγώ κούρα ομορφιάς απο βδομάδα κορίτσια μου...για μανικιουρ-πεντικιουρ δεν αγχώνομαι διότι κάνει η πεθερούλα μου!!!το μαλλί θα μου το σενιάρει η νονά της μπέμπας,απλώς περιμένω να πάρω και το οριστικό ΟΚ απο τον γιατρούλη την Παρασκευή και να κανονίσω..μην την πατήσω όπως η Χαρά στο πρώτο!!!χαχαχα!!!!πολύ γέλασα!!

Άννα σαν να μου φαίνεται θα το λουστείς το παρθενάκι!!καλά είναι κι αυτά μωρέ..εντάξει πιο προσγειωμένα απο τα ζώδια του αέρα αλλά καλό είναι αυτό!!!

Marant μια χαρά το θεριό!!!!!εμένα η εκατοστιαία θέση στις 34+2 ήταν 21,7...εντάξει για μοντέλο θα μου βγει λίγο κοντή αλλά δεν πειράζει,για τον γιο παρακάλαγα να πάρει απο το σοι μου που είναι ψηλοί!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!ψέμματα να πω;;;ο πιο κοντός αδερφός μου είναι 1,80!!!χαχαχα!!!

Κατερινάκι μπορεί να είναι και που πιέζει το μωρό το διάφραγμα και κατά συνέπεια το στομάχι...τα πνευμόνια..την καρδιά..εγω μόλις φάω λίγο παραπάνω το αντιλαμβάνομαι-μάλλον επειδή γεμίζει το στομάχι...η Elvina ίσως μπορέσει να μας τα πει καλύτερα λόγω γνώσεων.

Εγώ στο doppler κορίτσια είχα grade 1 ωρίμανσης πλακούντα,υποθέτω σταο φυσιολογικό...θα μας λύσει τις απορίες ο γιατρός την Παρασκευή..

Αυτά!!!πάω να (ξανά) τακτοποιήσω τη ντουλάπα του παιδιού!!!!

ΑΑΑΑΑ!!!!και δε θυμάμαι αν σας το είπα...τώρα που είναι και η Kate γκαστρωμένη..ξέρετε του William...προετοιμάζομαι για συμπεθεριό απο τζάκι!!!φεσκάρω όλα τα Oxford English βιβλία του Proficiency!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ΤΏΡΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι 38 αννα μου. απο πραγματακια εισαι ετοιμη??/ για του παιδιου

ρηνιω αστα να πανε ειχα λουστει το μεσημερι κατα τις 4 λεω κατσε λιγο να ξαπλωσω να ψιλοστεγνωστουν και τα μαλλια και να τα φτιαξω δυστυχως τα μαλλια μου ειναι σπαστα και απαισια αμα τα αφησεις και μετα απο καμια ωρα και αρχισαν οι ενοχλησεις στις 8,30 εφυγα για το μαιευτηριο στις 11,45 γεννησα με καισαρικη λογω χαμηλων παλμων του μωρου 37+3 3600 το βλασταρι μου μιλαμε βλεπω τις φωτογραφιες και μου τη δινουν στα νευρα χαλια μαυρα αστα να πανε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μια χαρα ειναι 38 αννα μου. απο πραγματακια εισαι ετοιμη??/ για του παιδιου

ρηνιω αστα να πανε ειχα λουστει το μεσημερι κατα τις 4 λεω κατσε λιγο να ξαπλωσω να ψιλοστεγνωστουν και τα μαλλια και να τα φτιαξω δυστυχως τα μαλλια μου ειναι σπαστα και απαισια αμα τα αφησεις και μετα απο καμια ωρα και αρχισαν οι ενοχλησεις στις 8,30 εφυγα για το μαιευτηριο στις 11,45 γεννησα με καισαρικη λογω χαμηλων παλμων του μωρου 37+3 3600 το βλασταρι μου μιλαμε βλεπω τις φωτογραφιες και μου τη δινουν στα νευρα χαλια μαυρα αστα να πανε

έλα βρε Χαρά...εγω σκέφτομαι οτι εντάξει,το ΑΤΤΙΚΟ είναι στην κυριολεξία δίπλα στο σπίτι,και άντε με πιάνουν οι πόνοι ή σπάνε τα νερά και πρέπει να πάω σε "χ" χρόνο...και πες οτι π.χ. πάω με κάνα τρύπιο βρακί..ή πάω με κάνα ρούχο που φοράω μες στο σπίτι που μπορεί να έχει λαδιές ή στάμπες χλωρίνης...!!!:tongue::tongue:γιατί απλώς μες στην ταραχή μου δεν το σκέφτηκα να αλλάξω....ξέρεις τι θα έχουν δει τα μάτια τους εκεί μέσα;;;άστα μην τα σκέφτεσαι..κι άμα τα σκέφτεσαι χαμογέλα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλα ναι απλα δε το κανεις για τους αλλους αλλα για σενα εμενα το ρεα ειναι λιγο αποσταση απο το σπιτι μου θελω κανενα 20 και αν ειναι βραδυ και δεν εχει κινηση

πολυ γελασα με το τρυπιο βρακι γι αυτο να προσεχεις τι φορας χαχαχαχ

εγω δε φοραω πια πυτζαμες μεσα στο σπιτι αλλα παντεονια και φορεματακια για να ειμαι ετοιμη για παν ενδεχομενο αχαχαχ υπερβολικη το ξερω αλλα....................

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Marant μια χαρά το θεριό!!!!!εμένα η εκατοστιαία θέση στις 34+2 ήταν 21,7...εντάξει για μοντέλο θα μου βγει λίγο κοντή αλλά δεν πειράζει,για τον γιο παρακάλαγα να πάρει απο το σοι μου που είναι ψηλοί!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!ψέμματα να πω;;;ο πιο κοντός αδερφός μου είναι 1,80!!!χαχαχα!!!

...

Εγώ στο doppler κορίτσια είχα grade 1 ωρίμανσης πλακούντα,υποθέτω σταο φυσιολογικό...θα μας λύσει τις απορίες ο γιατρός την Παρασκευή..

Καλημερούδια,

Τι να πούμε κι εμείς που είμαστε στις 33 εβδομάδες 18,7 (βέβαια είδα και την αφεντιά μου που βγήκα 3850 και 51εκ... μόνο 1,13 πήρα μποϊ σε 20 χρόνια... πφφφφ τζίφος)

Μωρέ βγαίνουν ψηλά τα παιδιά τη σήμερον ημέραν.... και αν όχι από την κοιλιά παίνρουν φόρα μετά!

Κι εγώ grade 1 έχω και μάλλον θα είμαι από αυτές που από το 1 πάει στο 3 μέ το που θα έρθει η ώρα της γέννας...

Πληροφοριακά http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=389

Αννούλα από τα λίγα ροζ μέχρι τη γέννα έχεις καιρό εεεε.... υπομονή!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

καλα ναι απλα δε το κανεις για τους αλλους αλλα για σενα εμενα το ρεα ειναι λιγο αποσταση απο το σπιτι μου θελω κανενα 20 και αν ειναι βραδυ και δεν εχει κινηση

πολυ γελασα με το τρυπιο βρακι γι αυτο να προσεχεις τι φορας χαχαχαχ

εγω δε φοραω πια πυτζαμες μεσα στο σπιτι αλλα παντεονια και φορεματακια για να ειμαι ετοιμη για παν ενδεχομενο αχαχαχ υπερβολικη το ξερω αλλα....................

Αρκεί να είναι μέρα και τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά....;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...