Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δικό μου λάθος είναι 4 τα στάδια... 0, 1, 2, 3

Καλά το ότι πας για grade 3 είναι κάτι που θέλει παρακολούθηση αλλά σε λίγες εβδομάδες έτσι και αλλιώς μπαίνουμε στο μήνα μας.

Σου είπε ο γιατρός να ανησυχείς για κάτι?

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

μπαινω στον μηνα μου στις 17 .....

ο γιατρος ανησυχησε εκεινος κ μου ειπε καθε βδομαδα ντοπλερ κ παρακολουθηση . ισως λεει την βγαλουμε νωριτερα αν δεν τρεφεται σωστα .

αυτο μονο αυτο .

αυριο εχω παλι γιατρο

88M1p3.pngycQap3.png

Kαλησπέρα κι από εμένα! Με έχουν πιάσει κάτι αυπνίες τελευταία άλλο πράγμα. Εγώ σήμερα έκανα καρδιοτοκογράφημα που ήταν πολύ καλό, μόνο πιάσαμε 3 συσπασούλες μάλλον τύπου Braxton-Hicks. Ο υπέρηχος έβγαλε το θηρίο μου 2800 gr. Τώρα ξανά θα τον δούμε την άλλη εβδομάδα.

rita_ki καλωσήρθες ξανά στην παρέα. Πλακούντας grade 3? Το βάρος της μικρής όμως είναι καλό για την ηλικία της που σημαίνει ότι τροφοδοτείται επαρκώς. Απλά θέλεις παρακολούθηση.

Νemina μια χαρά το NST. H μικρή τελικά δεν βιάζεται καθόλου να βγει!

Annast μου αρέσει που παρόλη την ταλαιπωρία που τραβάς σκέφτεσαι και το ζωδιάκι. Τί να κάνουμε ο ζυγός έχει άλλη χάρη. Κι εγώ ζυγός είμαι χι,χι και προκατειλημμένη υπέρ του!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Αχ μη μου το λετε πως δε βιαζεται να βγει, αλλιώς τα προγραμματιζα!! Τα καλά νέα πάντως είναι οτι τουλαχιστον γύρισε με το κεφάλι κάτω (ουφ!!! προς το παρόν γλιτωσαμε το απαισιο χειρουργείο που στοιχειωνε τις νύχτες μου......) κ το βαρος της είναι 2670 κιλά, δηλαδή θα γεννηθεί γύρω στα 3800 με 3900 πλήρης ημερών(που ελπίζω να μην είναι!!).

Μόλις εστειλα τα παιδάκια σχολειο κι ετοιμαζομαι να πάω να λιώσω τον 'αντρα μου για περπάτημα........ Πρεπει να το αρχίσω επιτελους.

Α κ κατι άλλο! Θυμόσαστε που σας ελεγα πως παίρνω yutopar (3 μισα την ημερα κ παρόλα αυτα εκανα συσπασεις;;;) Ε τα σταματησα πριν μια βδομάδα, τις πρωτες 3 μερες έλεγα θα γεννησω και τώρα σιγα σιγα φθίνουν αφήνοντας με με την απογοήτευση πως ΔΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!! (Ε ενταξει, απλως όχι πριν τις 40!)

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Ριτάκι καλως μας ήρθες ξανά!!Ριτάκι στα δύσκολα τελικά φαίνονται ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι!!Με το καλό να πας σήμερα στο γιατρό!!Περιμένουμε νέα σου!!!

Ελβίνα και σένα μεγαλούλης είναι ο μικρός ε??Θρεφτάρια έχει το φόρουμ!!!

Νέμινα τελικά μόνο την ταλαιπωρία που τράβηξες!!! Σε αφήνει να περπατάς τώρα πλέον???

Και εγώ σήμερα θα πάω στον γιατρό για NST και υπέρηχο να δούμε πόσο μεγαλώσαμε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε???

εγω σημερα ειχα εναν απαισιο υπνο ολο ξυπναγα τρομαζοντας απελπισια σκετη

αχ εγω αυριο εχω γιατρο αντε να περασει και η σημερινη μερα να παω να δω το φασολακι εντωμεταξυ απο χτες ποναει η μεση μου και νιωθω κατι κλωτσιτσες αρκετα χαμηλα τι να πω θα δειξει αυριο

ριτακι καλως ορισες

για πειτε αν ξερετε ποια ειναι τα υπερ του παρθενου και ποια του ζυγου???ξερετε??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Στον ύπνο μου σήμερα δεν είδα τπτ τραγικό, ούτε σόκιν, είδα όνειρο, δεν θυμάμαι ακριβώς τι… αλλά χαλαρά !

βγήκαν οι γενικές και τα ούρα και όλα Οκ. Είπα και στο γιατρό για τα πονάκια που ξεκίνησαν και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό στην 35η εβδομάδα να τα έχω και να μην φοβάμαι… ( γιατρέ δεν φοβάμαι απλά…. ) θα σε δω μου λέει σε 2 εβδομάδες και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε… Ταν Ταν Ταν Ταααανννν ! Για να δούμε! Ας περάσουν ομαλά αυτές οι 13 ημέρες μέχρι τον γιατρό … :D

Νομίζω πως οι Ρώσοι έχουν πάει στον Ασπρόπυργο.. Επίσης εκεί είναι και κάποιος που έχει βιοτεχνία με χαλιά και κυρίως μοκέτες και πάς και σου κόβει όσο θες και η τιμή είναι τπτ τσάμπα.. και χαλιά έχει πολύ φθηνά. Στο σχιστό δεν θέλω καθόλου τους γύφτους εμπόρους….. έχουν τα χαλιά στα αυτοκίνητα και κοιμούνται επάνω, εντωμεταξύ να προσέχετε για παράσιτα γιατί ο τρόπος φύλαξης τους δεν είναι καλός… δεν ξέρω μια φίλη μου είχε πει ότι της παρουσιάστηκε κάτι και ήταν από το χαλί.

KATRINDM Κορίτσια σε ποια εβδομάδα "βάζει χέρι" ο γιατρός?? Αύριο που θα είμαι 35 εβδ υπάρχει τέτοια περίπτωση ???ΩΧΩΧΩΧ

Το παραπάνω είναι κάτι που δεν με είχαν ενημερώσει! Τι κάνει ο γιατρός;;; Έχει να φύγει μπουκέτο… αχαχαχα

Nemina τώρα που είδες ότι γύρισε για πες μου εσύ που νιώθεις τις κλωτσιές ;;; εγώ όπως σου είχα πει νιώθω να τουρλώνετε δεξιά και αριστερά του αφαλού, ενώ κλωτσιές νιώθω από τον αφαλό και πάνω… σπάνια νιώθω κάποιες κινήσεις από τον αφαλό και κάτω…. Λες να πήρε και ο δικός μου τούμπα;

Ριτάκι καλός όρισες πίσω!!

Σε μεγάλωσαν κι εσένα με το βοηθάτε αλλήλους και περίμενες βοήθεια ε;;; Δεν το ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή όταν πρόκειται για σόι ή θα είσαι αυτός που θα δίνεις είτε αυτός που θα παίρνεις; Γενικά αλληλοβοήθεια δεν πρόκειται!

Εγώ λέω πλέον απλά ναι! Και μετά κάνω το κορόιδο και την χαζή οτι το ξέχασα… μια φορά ζήτησα να βάλουν νερό στο σκυλάκι μου και κόντεψα να το βρω σκασμένο από την δίψα… όταν όμως είχα ένα παιδάκι και του έδινα χαρτζιλίκι για να μου ταΐζει , καθαρίζει και να μου πηγαίνει βόλτα τα δύο σκυλάκια μου, μου έλεγαν όλοι… μα έδινες λεφτά τέτοιες εποχές ; γιατί δεν είπες σε εμάς να ερχόμαστε σιγά…. Και μετά απλά νερό ζήτησα να τσεκάρουν και με 40 βαθμούς παραλίγο να μου πεθάνουν και τα δύο τα ζουζούνια… και από τότε λέω… άντε και γεια! Και τώρα που θα φύγω τα παιδάκια της γειτόνισσας θα βάλω… που λυσσάνε για να κάνουν τέτοιες δουλειές και θα βγάλουν και το χαρτζιλικάκι τους, τουλάχιστον θα είμαι ήσυχη!

Μήνυμα κουβερλί!

καλημέρα!!!!!!Κάναμε εχτές το doppler και όλα καλά!!!!Μας είπαν ότι αναπτύσετε φυσιολογικά και έχει φτάσει 1930 gr.

Miss caramel από εκατοστιαία θέση είναι 34,7 οπότε νομίζω μια χαρά!Εκτίμηση για βάρος στις 40 εβδομάδες 3500kg!! Για πλακούντα και ωρίμανση δεν γράφει κάτι:rolleyes:. Θα κάνω εξετάσεις τη Δευτέρα(γενικές αίματος, ούρων και σάκχαρο) την Τρίτη ενδοκρινολόγο και μετά θα πάρω τη γυναικολόγο μου να κανονίσουμε ραντεβού.

Ψώνισα και 3 φορμάκια (χιχιχιχι)

http://www.mamasandpapas.com/product-3-pack-of-all-in-ones/s0009719/type-s/

Το Σάββατο λέμε να κατέβουμε κέντρο να πάρουμε ένα κουτάκι περιποίησης(χτενούλα σφουγγαράκι ψαλιδάκι θερμόμετρο) και μία φόρμα εξόδου(αυτά που είναι σαν μπουφάν ολόσωμα) για το χειμώνα και τέλος απο ψώνια λέω. Καλύτερα να περιμένω να γεννηθεί για υπόλοιπα φορμάκια για να μπορέσω να υπολογίσω μέγεθος καλύτερα.

Αυτά απο εμένα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!:D

Διαφημίσεις

Χαρά25 : εδώ μπορείς να βρεις τα χαρακτηριστικά των ζωδίων :

http://www.oroskopos.gr/SignsAndCharacteristics.aspx

εκ πείρας σου λέω πως τα Παρθενάκια είμαστε καλά παιδιά, τα αγοράκια ίσως είναι λίγο βαρετά, γιατί είναι ήσυχοι χαρακτήρες και βαδίζουν πολύ με την λογική. Θα είναι όμως νοικοκυράκια κα τακτικά! Ίσως και αυστηρά, αν επικρατεί αταξία γύρω τους. Είμαστε τελειομανής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταφέρνουμε τα πάντα.. μας αρέσει να βοηθάμε τους άλλους πολύ σε φάση να μας πιάνουν πολύ μα πολύ κορόιδα, αλλά αν βοηθήσει και ο ωροσκόπος δεν είμαστε και τόσο μλκς.. , είμαστε εργατικοί και οι σκληρότεροι κριτές του εαυτού μας και των άλλων, είμαστε εργατικοί και συνήθως μα ταλαιπωρεί η δυσκοιλιότητα… αυτά τα ολίγα εκ πείρας! Πιο πολλά ή κάποια άλλα στο link που σου έδωσα! Για να δω εγώ θα ταιριάζω με το γιό;

Βικάκι το νιώθω όλο δεξια να κλωτσάει, από πάνω μεχρι κάτω (μαλλον κουνα πολύ τα ποδαράκια της). Από αριστερα εχει όλο το κορμί της και στο στομάχι της τον πωπο της που τον μπερδευα με το κεφαλι τόσο καιρό!! Επίσης ακριβως σε αυτό το σημείο τρανταζεται ολόκληρη όταν εχει λόξυγκα. Κάτω χαμηλά νιώθω απαλές κινήσεις (χεριών προφανώς) σαν φτερουγισματακια! Αυτα!!

Κατριν όπως είπα, οι συσπάσεις απ' ότι φαίνεται αποτελούν παρελθόν!!!! Δεν ρώτησα καν για περπατημα, αλλα εκτός των άλλων βοηθά σε μια ευκολη γεννα! Αφου στα αλλα περπατούσα από πολύ νωρίτερα, γιατί να μη περπαταω τώρα αφου δε νιώθω τίποτα;; Μ' αρεσει που αγχωνόμουν μη γεννησω!!! Το μόνο συμπτωμα που εχω ειναι ενα τσόυξιμο κατω χαμηλά όταν με σπρωχνει κάτω, αλλα ο γιατρός παρόλα αυτα μου είπε πως είναι ψηλα (βεβαια ποτε δεν είχα ιδιαιτερα χαμηλα κάποιο παιδί, όλα κατεβαιναν στη γεννα!)

Να φανταστείτε πως η γιατρός που πήγαινα ως τωρα (γιατί το 'χα διπλο ταμπλό-αλλου θα γεννησω κ τωρα αρχισα σε κείνον..) μου ελεγε να σταματησω τα γιουτοπαρ στις 36! Τελικά όσο επαιρνα χαπακια εκανα συσπασεις κ με το που τα κοψα περασαν!!!! Μεγα Μυστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

καλημερα κοριτσια!!

καλως το ριτακι!!χαθηκες κ σε ειχα στο μυαλο μου αυτες τις ημερες!! εμενα 34 εβδ ηταν 2360 το μωρακι μου! περαστικα να ειναι ολα ριτακι κ καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου! το grade 3 einai το τελευταιο παντως.. κ εγω στο doppler ειχα πλακουντα στο grade2,με λιμνουλες αιματος,κ κοντο τραχηλο,αλλα μου ειπε να προσεχω μονο για τον τραχηλο,τιποτα αλλο..

νεμινα,σου κανει κολπα η μικρη σου ε?

ελβινα μου,τι να κανω?θελω κ την πιτα ολοκληρη κ τον σκυλο χορτατο..χαχαχα

μαραντ,μια χαρα το μωρακι σου!μπραβο!!

καλα αποτελεσματα σε οσες εχουν γιατρο σημερα!!!!

εγω ειμαι ακομα εδω,κ οχι δεν γεννησα..αλλα σημερα μου περασε απο το μυλο οτι μπορει να γεννησω.το πρωι ειχα ραντεβου για νυχακια κ πριν φυγω πηγα για τσισα,κ οπως σκουπιστηκα ειδα λιγα ροζ :shock::shock::shock: τι ηταν αυτο δεν ξερω..πονους μεγαλους δεν εχω,κατι μικροενοχλησεις.. κ τωρα περιμενω αν ξαναδω,να παρω τον doc..:? ειπαμε να γεννησουμε αλλα οχι σημερα..στις 23!!!!

τα φιλια μου σε ολες!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...