Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ασε καραμελ και εμένα σίδερο μου έχει μείνει και γενικά το βαριέμαι απίστευτα!!Αλλά όταν βλέπω τα φορμάκια, μου φεύγει!!!

Κορίτσια σε ποια εβδομάδα "βάζει χέρι" ο γιατρός?? Αυριο που θα είμαι 35 εβδ υπάρχει τέτοια περίπτωση???ΩΧΩΧΩΧ

hello εγκυουλες!! οχι ρινιω δεν γεννησα ακομα..΄αλλα ειμαι πολυ χαλια,ειδικα σημερα.. κ ταχυπαλμιες κ δυσπνοια κ ζαλαδες κ ολα τα καλα!!την δευτερα εχω doc κ μου ειπε ο αντρας μου μηπως μπαιναμε με ραντεβου τεταρτη να γεννησουμε με προκληση(που το σκεφτομαι πολυ σοβαρα) αλλα οχι τεταρτη,αλλα κυριακη..ειπαμε θελουμε ζυγακι!!με βλεπει κ ο αντρουλης μου να ειμαι χαλια κ θελει να ξεμπερδευω.θα του πω να με σκαλισει απο κατω του γιατρου(δεν μπορει,πρεπει να ειμαι μαζοχα)..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιώ όντως είχαν τα πάντα.... καλές εποχές εκείνες!!!!

Δυστυχώς δε μου έχουν μείνει τα μπεμπέ για σιδερό... εκείνα τα έκανα με χαρά!!!!

Τα υπόλοιπα έχουν μείνει :?

KATRINDM εχμμμ χέρι???? Στη γέννα ξέρω να βάζουν χέρι ή αν έχεις συσπάσεις, αλλιώς ποιός ο λόγος???

Αννούλα μίλα με το γιατρό σου και αν σου δώσει το ok κάνε και πρόκληση μιας και ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ!

Ακόμα και να σε σκαλίσει από κάτω και να σου βγάλει την τάπα 1 στις 10 να ξεκινήσει ο τοκετός οπότε μη βασίζεσαι σε αυτό τόσο πολύ:|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

hello εγκυουλες!! οχι ρινιω δεν γεννησα ακομα..΄αλλα ειμαι πολυ χαλια,ειδικα σημερα.. κ ταχυπαλμιες κ δυσπνοια κ ζαλαδες κ ολα τα καλα!!την δευτερα εχω doc κ μου ειπε ο αντρας μου μηπως μπαιναμε με ραντεβου τεταρτη να γεννησουμε με προκληση(που το σκεφτομαι πολυ σοβαρα) αλλα οχι τεταρτη,αλλα κυριακη..ειπαμε θελουμε ζυγακι!!με βλεπει κ ο αντρουλης μου να ειμαι χαλια κ θελει να ξεμπερδευω.θα του πω να με σκαλισει απο κατω του γιατρου(δεν μπορει,πρεπει να ειμαι μαζοχα)..

Άννα μου με το καλό να είναι...τί να σου πω;;κι εγω τις τελευταίες μέρες να τελειώνω μια ώρα αρχίτεα σκέφτομαι...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ρηνιώ όντως είχαν τα πάντα.... καλές εποχές εκείνες!!!!

Δυστυχώς δε μου έχουν μείνει τα μπεμπέ για σιδερό... εκείνα τα έκανα με χαρά!!!!

Τα υπόλοιπα έχουν μείνει :?

KATRINDM εχμμμ χέρι???? Στη γέννα ξέρω να βάζουν χέρι ή αν έχεις συσπάσεις, αλλιώς ποιός ο λόγος???

Αννούλα μίλα με το γιατρό σου και αν σου δώσει το ok κάνε και πρόκληση μιας και ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ!

Ακόμα και να σε σκαλίσει από κάτω και να σου βγάλει την τάπα 1 στις 10 να ξεκινήσει ο τοκετός οπότε μη βασίζεσαι σε αυτό τόσο πολύ:|

α,κατριν,ξεχασα.. εμενα που ειχα παει γυρω στις 20 μερες πριν,μοθυ εβαλε,για να δει αν μαλακωσε η αν ανοιξε ο τραχηλος.. αλλα μαλλον εξαρταται απο τον γιατρο..

ναι μις καραμελ,δεν την παλευω πια..θελω να γεννησω τωρα!! η τουλαχιστον την αλλη κυριακη!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ασε καραμελ και εμένα σίδερο μου έχει μείνει και γενικά το βαριέμαι απίστευτα!!Αλλά όταν βλέπω τα φορμάκια, μου φεύγει!!!

Κορίτσια σε ποια εβδομάδα "βάζει χέρι" ο γιατρός?? Αυριο που θα είμαι 35 εβδ υπάρχει τέτοια περίπτωση???ΩΧΩΧΩΧ

Κατερινάκι δεν ξέρω...υποθέτω πρώτα με τον υπέρηχο θα τσεκάρει τη θέση του παιδιού και μετά την 38η θα κάνει κολπική εξέταση να δει αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Άννα μου με το καλό να είναι...τί να σου πω;;κι εγω τις τελευταίες μέρες να τελειώνω μια ώρα αρχίτεα σκέφτομαι...

α ρε ειρηνακι,ποσο πολυ θελω να τελειωνω δεν φανταζεσαι.. κ πιο πολυ θελω να δω τον κουμπαρο μας που ειναι πολυ νουμερο,κ ετοιμαζει τρελη εισοδο κ τρελη εξοδο απο το μαιευτηριο με μπλουζακια τυπωμενα κ τετοια πραγματα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άσχετο... ρώτησα τελικά τον doc τι είναι αυτό το "εκατοστιαία θέση" που υπολογίζουν στο Doppler.

Μου λέει "...την ανάπτυξη του παιδιού και το βάρος αν είναι στα φυσιολογικά όρια... γενικά το θέλουμε γύρω στο 50..."

"Εχμμμ γιατρέ μου είμαστε στο 18 και κάτι ψιλά, πειράζει πολύ?":shock:

Την είχα την απορία μου και μου την έλυσε αισίως... απλά η μικρή, ως μοντέλα που είναι, είναι μινιόν σε όλες τις διαστάσεις της!

Είναι μια ένδειξη για το πόσο μεγάλη θα γεννηθεί, είπε και έσκασε το χειλάκι μου ένα χαμόγελο ίσα με τα αφτιά μου!!!:tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

αχ καραμελ είναι μικρούλα η δικιά σου!!!

Άννα μου αν σου δώσει το οκ ο γιατρός, καλύτερα να μην ταλαιπωρείσαι και εσύ!!Τελικά δεν έβγαλες άκρη?? Από τι προέρχονται οι ταχυπαλμίες??

Θα δείξει άυριο , τι θα μου κάνει και τι θα μου πει!!Περιμένω να μου πει ημερομηνία !!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

εγκυουλες?????

ποσο καιρο εχω να μπω εδω ε?

ντροπη μου ξερω

αλλα οπως εχω ξαναπει ελειπε ο αντρουλης κ με εναν 2χρονο ταρζαν κ πολλα ψυχολογικα δεν ειχα χρονο κ διαθεση .

τωρα ομως εδω κ 15 μερες εχουμε τον μπαμπα μας κοντα μας κ ελπιζω να μπαινω συχνοτερα .

για πειτε

ολες καλα????????

δεν σας εχω διαβασει δυστυχως

κανατε ντοπλερ? σε ποια βδομαδα ???

88M1p3.pngycQap3.png

Άννα σκέψου που εγω δεν έχω και όλα αυτά που έχεις εσυ και πάλι λέω να τελειώνω...ανυπόμονη γαρ βλέπεις!!πάντως αν γεννήσεις κυριακή πάνω στην αλλαγή να ξέρεις οτι τις πρώτες μέρες θα έχει και χαρακτηριστικά παρθένου ο πιτσιρικάς!!μου έδωσες ωραία ιδέα πάντως με τα τυπωμένα μπλουζάκια!!!!χαχαχα!!!

Rita_ki η evelina.t γέννησε το σάββατο τα διδυμάκια της,λόγω ανεπάρκειας πλακούντα του μπέμπη της...περιμένουμε κι εμείς να μπει με ησυχία να μας πει τα νεώτερα..οι υπόλοιπες μια χαρά..η Μanti ήταν με ένα ενδεχόμενο πρόωρης γέννας αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε!!οι υπόλοιπες στην αναμονή..καλώς εχώντως των πραγμάτων πρώτη η Άννα κάνει την αρχή και ακολουθούμε κατά πόδας οι υπόλοιπες...σε γενικές γραμμές τα doppler ολωνων μας ήταν καλά σε μερικές δε έδειξαν παιδιά θρεφτάρια!!!!Καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου!!!!ελπίζω τώρα να καταφέρνεις λίγο συχνότερα να μπαίνεις!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

riniw ευχαριστω για την σουπερ πληροφοριση !

να της ζησουν της evelinas τα θαυματακια της , ευχομαι ολα να πηγαν καλα κ να εχουμε γερα μωρα κ γερη μανουλα!

κ μενα στο ντοπλερ μου ειπε οτι εχει προωρη ωριμανση ο πλακουντας κ ειμαι υπο παρακολουθηση για το βαρος που περνει η μικρη . αυριο εχω παλι γιατρο .

για μπειτε καλε να μου πειτε κιλα εμβρυου κοντα στην 34η βδομαδα

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτάκι εμείς που είμαστε στη χαμηλότερη βαθμίδα σε θέμα κιλών, τη 33η εβδομάδα 1867...

Κλασσικά εδώ έχει τις τιμές που έχει η πλειοψηφία... βέβαια λίγο πάνω λίγο κάτω πάλι στα φυσιολογικά όρια είσαι http://www.babycenter.ca/pregnancy/fetaldevelopment/chart/

Χαίρομαι που επιτέλους έχεις τον αντρούλη σου κοντά σου!!!!:D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Χαίρομαι που επιτέλους έχεις τον αντρούλη σου κοντά σου!!!!:D

εγω ναδεις πως χαιρομαι .

δεν φανταζεστε τι τραβηξα.

ολοι μεινανε στα λογια , οταν ελεγαν οτι θα βοηθησουν .

ενα θα σας πωμονο για να καταλαβαινετε....ειχα ενα τροχαιο κ μεσα σε ολα ειχα ραμματα στο σαγονι.

ε κανεις δεν κρατησε τον γιωργο για να παω να βγαλω τα ραμματα . πηγα μονη με το παιδι να το κραταω απτο χερι κ μενα να μου κοβουν τα ραμματα .

ο ενας ηταν στη θαλασσα, ο αλλος δεν μπορουσε γιατι ηταν πολυ πρωι:shock::shock::shock:

τελος παντων αφου εφτασα ως εδω παλι καλα!

2200 μου την εβγαλε την μικρη ο γιατρος στον προηγουμενο υπερυχο . φυσιολογικο βλεπω ειναι.

ισως τον ανησυχησε η ωριμανση του πλακουντα, ισως η θεση του

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσακια μου, χαίρεται!!

Σημερα εκανα το πρωτο μου ΝΣΤ αλλα η μικρη μου είναι διχασμένη προσωπικότητα...Εκεί που κλώτσαγε όσο περιμενα, με είχε σακατεψει δηλαδή, με το που μπήκα τζίφος! Με το ζόρι 3 φορες κουνήθηκε σε 25 λεπτα! Επίσης ενώ όλη μερα εχω συσπάσεις, δε με επιασε ούτε μια!! Γυρω στο 25-30, ήταν δηλαδή τίποτα! Μετά το ΝΣΤ αρχισα να εχω!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Αχ βρε Ρίτα.... δεν πειράζει!

Από κάτι τέτοια ξεχωρίζει η φυρα από το σιτάρι που λένε...

Η μικρή σου σίγουρα είναι μια χαρά στα κιλάκια της ;)

Όσο για τον πλακούντα μεγάλη μπερδεμένη ιστορία με την ωρίμανσή του... αλλοι πανε απο Grade 0 σε grade 1 και μετά αμέσως σε grade 5 (νομίζω τόσο είναι στη γέννα) και σε άλλες εγκυμοσύνες περνάει από πιο πολλά στάδια!!

Σε τι θέση είδε τον πλακούντα?

Nemina καθόλου διχασμένη δεν είναι... εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι δε θέλει να βγεί νωρίς απλά θέλει πολύ να βασανίσει τη μανούλα!!!!!

Καλό κτήνος και το δικό σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...