Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!

Λογικά καλές οι εξετάσεις μου δεν καταλαβαίνω και πολλά, τις έστειλα στον γιατρό και θα μάθω το απόγευμα… ο αιματοκρίτης από 35 που είχε πάει, ανέβηκε στο 38! Μωρέ μπράβο μου!!!

Μαριούλα καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε να μας πεις :D

Tatum: Τυχερή ήσουν που τα είχες δίπλα! Εγώ πάλι αν ξυπνήσω δεν μπορώ να κάνω βήμα περισσότερο της τουαλέτας, αν δεν κάνω τσισάκια μου τότε δεν πάω πουθενά, αφού άντεξες, πάλι καλά…

Ρηνιώ βρήκα πιο ωραία χαλιά και νομίζω καλύτερες τιμές…

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=98

3 μέρες έμειναν ως το πολυπόθητο ρεπό! Χιχιχι πιφ …. Τσεκούραση :D !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραα!!!

Πήγα και εγώ σήμερα για εξετάσεις θυρεοειδή!!Βλέπω πολλές παίρνουμε χαπάκι!!! Εγώ δεν είχα πριν , στην εγκυμοσύνη ανέβηκε!!!

Μαριούλα με το καλό να δεις τον μπέμπη!!!

Και εμένα όταν με ρώτανε πότε γεννάς, λέω σε 10 μέρες μπαίνω στον 9ο , και όποιος κατάλαβε!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??

εγω πηρα τις γεν αιματος που εκανα ο αιματοκριτης σταθερος με το προηγουμενο μηνα 29,8 αντε να δουμε

αχ τριτη σημερα δυο μερουλες ακομα για να παω στο ντοκτορ

μαριουλα μου το τικερακι μου βιαζετε δε ξερω γιατι αλλα με βαση το γιατρο μου σημερα ειμαι 32+4

οι υπολοιπες τι μου κανετε??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέραα!!!

Πήγα και εγώ σήμερα για εξετάσεις θυρεοειδή!!Βλέπω πολλές παίρνουμε χαπάκι!!! Εγώ δεν είχα πριν , στην εγκυμοσύνη ανέβηκε!!!

Μαριούλα με το καλό να δεις τον μπέμπη!!!

Και εμένα όταν με ρώτανε πότε γεννάς, λέω σε 10 μέρες μπαίνω στον 9ο , και όποιος κατάλαβε!!ΧΑΧΑ

Αααα κοπελιά εγώ είμαι επαγγελματίας χαπάκιας 9 χρόνια τώρα :tongue:

Και φυσικά θα συνεχίσω έτσι μέχρι να καταστραφεί ή γη, να γίνει κανένα alien invasion.... χαχαχαχα!!!!

Τον έβγαλα και ησύχασα πάντως η έρμη!!!! Αυριο πάω να τσεκάρω TSH, FT4 κι εγώ σαν καλό παιδί!

Χαρά το δικό μου δε βιάζεται αρκετά... με πάει καλά με τις ημερομηνίες αλλά ξέρω ότι αλλάζω εβδομάδες 2-3 μέρες πιο νωρίς;)

Αχαααααχ.... με αρέσει τούτο http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=141&flypage=flypage.tpl&product_id=3561&option=com_virtuemart&Itemid=187

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Marioula το θέμα των εβδομάδων για εμένα είναι λιγάκι ασαφές......:tongue:

Κυμαίνομαι απο 32 εβδομάδων +3 ημερών μέχρι 33 εβδομάδων +2 ημερών. Κάπου τη χάσαμε τη μπάλα...όταν αποφασίσουν(εμβρυολόγος και γυναικολόγος) με ποιο πάμε θα σας ενημερώσω :tongue::tongue:. Καλα αποτελέσματα να έχουμε και οι δύο σήμερα στο doppler!!!!!!!!!!

Anna μία που το είπα εχτές για την άδεια και μία που με πήρε το αφεντικό το απόγευμα να με παρακαλέσει να ανέβω λιγάκι το πρωί να τον βοηθήσω σε κάτι γιατί φοβόταν μήπως η αντικαταστάτρια κάνει καμία μ...ια. Ελπίζω να μην το πιάσουμε σκοινί κορδόνι τώρα.....

Πήγα για πεντικιούρ σήμερα και μπικίνι μην πάω σα γυφτάκι στη γιατρό το απόγευμα χιχιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλο ξημέρωμα!!!!

Συγνώμη που δεν σας έχω γράψει καθόλου αλλα δεν μου έχει μείνει χρόνος μέχρι στιγμής...

Γεννησαμε λοιπόν το Σάββατο το πρωί και σας έκανα ποδαρικό!!!

Ο μπεμπης γεννήθηκε 1350γρ και πήρε οξυγόνο μόνο για μια μέρα!!! Σήμερα του έβγαλαν την βοήθεια στην αναπνοη και σε λίγο θα αρχίσει να τρώει τα πρώτα του γεύματα... Θα ξεκινήσουμε από τα 3 ml παρακαλώ!!!! Είναι από τα πιο ζωηρά μωρακια αυτοσ και η αδερφη του... παρόλο που είναι μικρουλης!!! Όταν πηγαίνουμε να τον δούμε δεν σταματάει λεπτό να παίζει με τα χεράκια και τα ποδαρακια του!!! Είναι τόσο μικρουλης που δεν μπορείς να πιστεψεις ότι είναι πραγματικό παιδί αυτό!!! Είναι σαν πλαστική κουκλιτσα...

Η μπεμπουλα μας γεννήθηκε 2070γρ κ αυτή χρειάστηκε οξυγόνο μόνο για μια μέρα!!!! Και θα ξεκινήσει κ αυτή σιγά σιγά τα γεύματα ξεκινώντας απο τα 5ml παρακαλώ!!! Αυτή μπροστά στον αδελφό της μοιάζει περισσότερο με ανθρωπακι...

Ελπίζουμε ότι θα την πάρουμε πιο σύντομα απο τον μπεμπη στο σπίτι γιατί αφού έχει λυθεί το θέμα με το οξυγόνο και με το βάρος το μόνο που μας μένει είναι να μάθουμε σιγά σιγα να τρώμε....

Έχω ξεκινήσει και τους συλλεγω γαλατακι με το θηλαστρο.. Ακόμα βέβαια είναι ελάχιστο αλλα είναι φυσιολογικό να πηγαίνει σιγα σιγα λόγω του ότι γεννησα νωρίς...

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας!!! Σύντομα θα είμαι σπίτι και θα τα πούμε αναλυτικά!!!

Φιλια πολλά σε όλες!!! Με το καλο να γέννησετε γερά παιδάκια!!!!

Eυελινακι,χαρηκα παρα πολυ με τα ευχαριστα νεα σου!Με συγκινησες κ τωρα σκουπιζω τα δακρυα μου.Να σου ζησουν τα μωρακια σου κ να τα καμαρωσεις κ γαμπρο κ νυφη!Καλη επιστροφη σπιτακι σας κ ολα τα καλα του κοσμου να εχετε!

Tι κανετε ομορφες μανουλες;Ολα καλα;

Εγω αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου να δουμε τον μπεμπη μας ποσο μεγαλωσε.

Ψαχνω κ για παιδικο χαλι.Πηγα στην Κηφισια στον παραδρομο της εθνικης οδου ,οπου εχει βιοκαρπετ stock κ περσικα.Ειδα καποια σχεδια που μου αρεσαν,αλλα εχω μπερδευτει λιγο.Να παρω καποιο με διαφορα χρωματα που θα μπορεσω να το εχω στο δωματιο για πιο πολλα χρονια ή να παρω αυτο με την παρασταση του winnie που θα ταιριαζει κ με την κουνια του μπεμπη κ μου αρεσε πολυ;Οι τιμες τους ειναι παρομοιες:90 ευρω το πρωτο κ 120 το 2ο.Πρεπει να το αποφασισω ως το Σαββατο γιατι ως τοτε θα εχει εκπτωσεις.Εσεις τι θα κανετε με χαλακια;

Tι κανετε ομορφες μανουλες;Ολα καλα;

Εγω αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο μου να δουμε τον μπεμπη μας ποσο μεγαλωσε.

Ψαχνω κ για παιδικο χαλι.Πηγα στην Κηφισια στον παραδρομο της εθνικης οδου ,οπου εχει βιοκαρπετ stock κ περσικα.Ειδα καποια σχεδια που μου αρεσαν,αλλα εχω μπερδευτει λιγο.Να παρω καποιο με διαφορα χρωματα που θα μπορεσω να το εχω στο δωματιο για πιο πολλα χρονια ή να παρω αυτο με την παρασταση του winnie που θα ταιριαζει κ με την κουνια του μπεμπη κ μου αρεσε πολυ;Οι τιμες τους ειναι παρομοιες:90 ευρω το πρωτο κ 120 το 2ο.Πρεπει να το αποφασισω ως το Σαββατο γιατι ως τοτε θα εχει εκπτωσεις.Εσεις τι θα κανετε με χαλακια;

Πάρε κάτι όσο ουδέτερο γίνεται! Για αυτό δε δίνω μεγάλη βάση στο δωμάτιο της μικρής τώρα.

Η κουρτίνα που προυπήρχε απλά θα αποκτήσει μερικές πεταλουδίτσες και το χαλί το ίδιο που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

Αργότερα που η μικρή μας θα αποκτήσει άποψη και λατρεία για κάποιον παιδικό ήρωα τότε θα κάτσουμε όλοι μαζί να του κάνουμε αλλαγές ;)

marant καλά νέα εύχομαι... (πωπω θέλω κι εγώ ενα πεντικιούρ :rolleyes:)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλησπέρα,

έφευγα από την δουλειά και είπα να ρίξω μια τελευταία ματιά,

για χαλιά κοίτα αυτό που έστειλα στην Ρηνιώ http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=98

Καλή επιτυχία κορίτσια με τα test σας σήμερα :D καλά αποτελέσματα!!!

Αααα κοπελιά εγώ είμαι επαγγελματίας χαπάκιας 9 χρόνια τώρα :tongue:

Και φυσικά θα συνεχίσω έτσι μέχρι να καταστραφεί ή γη, να γίνει κανένα alien invasion.... χαχαχαχα!!!!

Τον έβγαλα και ησύχασα πάντως η έρμη!!!! Αυριο πάω να τσεκάρω TSH, FT4 κι εγώ σαν καλό παιδί!

Χαρά το δικό μου δε βιάζεται αρκετά... με πάει καλά με τις ημερομηνίες αλλά ξέρω ότι αλλάζω εβδομάδες 2-3 μέρες πιο νωρίς;)

Αχαααααχ.... με αρέσει τούτο http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=141&flypage=flypage.tpl&product_id=3561&option=com_virtuemart&Itemid=187

αα εσύ είσαι όντως επαγγελματίας!!ΧΑΧΑ!!:tongue::tongue: Αυτός ο άτιμος έχει καταστρέψει πολύ κόσμο!!! :mad:

Ωραίο αυτό το σαιτ με τα χαλιά!! Μου φαίνεται από δω θα παραγγεί,λουμε κάτι!!!:rolleyes::rolleyes:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

αα εσύ είσαι όντως επαγγελματίας!!ΧΑΧΑ!!:tongue::tongue: Αυτός ο άτιμος έχει καταστρέψει πολύ κόσμο!!! :mad:

Ωραίο αυτό το σαιτ με τα χαλιά!! Μου φαίνεται από δω θα παραγγεί,λουμε κάτι!!!:rolleyes::rolleyes:

Έχει και κάτι καλές προσφορές... δες αν σου ταιριάζουν χρωματικά!

http://e-tapis.gr/shop/el/stock-xalia-prosfores/prosfores-xalia?limit=all&cat=131

http://www.flycarpet.gr/category.php?cid=203

http://www.xalia-moketes.gr/view_cat.php?cat_id=23

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!

το πρωι είχα μια φίλη εδω,ήρθε να μου φέρει το προσκλητήριο της βάφτισης της κόρης της και ξεκαφεδιάσαμε καλά-καλά...εν τω μεταξύ η κόρη της μια μπουλουκού...μιαμ-μιαμ!!!για φάγωμα!!!όλο δίπλες!!!!

Λοιπόν για χαλί δε χρειάζεται να ψάξω πολύ...ή θα παίξει γυφτοπάζαρο στο Σχιστό ή θα παίξει Doup και χαλί του Ολουμπιακού!!!είμαι σίγουρη για το δεύτερο χαχαχαχα!!!!!μεγάλη μου αγάπη Ολυμπιακάρα μου,τί να κάνουμε;;;;;;;

Μαριούλα τί έγινε,εντάξει;;

Αννούλα μπας και γέννησες και μας το κύβεις;;;;;;;;;

Εδώ έχει πέσει το πλύσιμο του αιώνα μου φαίνεται...κάτσε μπας και σηκωθεί το αγόρι μου και φτιάξουμε λίγο το δωμάτιο -όπως καταλαβαίνεται είναι σαν αποθήκη διότι ακόμα το τακτοποιεί!!!

Κατά τ'αλλα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Το παζάρι στο Σχιστό ακούγεται άκρως δελεαστικό !

(...είχαμε και μείς τους ρώσσους στην ηλιούπολη και μας τους έδιωξαν... γκρούμμμπφφφφ!!!!:evil:)

Αν είναι να πάρεις ακρυλικό χαλί πραγματικά δεν αξίζει να δώσεις πολλά για κάτι που θα θέλει αλλαγή σε λίγα χρόνια είτε λόγω άποψης και ντεκόρ ή λόγω καταστροφής!!!

Εγώ με τα πλυσίματα έχω τελειώσει για τώρα και έχει μείνει σίδερο (που είναι το emoticon που κάνει εμετούλι???)

Πόσο το βαριέμαι Θεέ μου!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Το παζάρι στο Σχιστό ακούγεται άκρως δελεαστικό !

(...είχαμε και μείς τους ρώσσους στην ηλιούπολη και μας τους έδιωξαν... γκρούμμμπφφφφ!!!!:evil:)

Αν είναι να πάρεις ακρυλικό χαλί πραγματικά δεν αξίζει να δώσεις πολλά για κάτι που θα θέλει αλλαγή σε λίγα χρόνια είτε λόγω άποψης και ντεκόρ ή λόγω καταστροφής!!!

Εγώ με τα πλυσίματα έχω τελειώσει για τώρα και έχει μείνει σίδερο (που είναι το emoticon που κάνει εμετούλι???)

Πόσο το βαριέμαι Θεέ μου!!!!

τα καλά της συγκατοίκησης..εμένα όλα η πεθερούλα μου!!

πρέπει να μένεις κοντά με την αδερφή μου,εκείνη μένει πίσω απο τα πολυκλαδικά της Ηλιούπολης και μου έλεγε κι εκείνη για τους ρώσσους..της Παναγιάς τα μάτια είχανε,ε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ασε καραμελ και εμένα σίδερο μου έχει μείνει και γενικά το βαριέμαι απίστευτα!!Αλλά όταν βλέπω τα φορμάκια, μου φεύγει!!!

Κορίτσια σε ποια εβδομάδα "βάζει χέρι" ο γιατρός?? Αυριο που θα είμαι 35 εβδ υπάρχει τέτοια περίπτωση???ΩΧΩΧΩΧ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...