Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Επιτελους βρηκα το γιατρό μου στο τηλέφωνο, του είπα οτι εχω κατι πονακια περιοδου κ είπε αυριο να παμε για ΝΣΤ κ υπερηχο να δούμε... Εν τω μεταξύ εχω αρχίσει να φοβαμαι πολύ το ενδεχόμενο καισαρικής γιατί δεν ξερω αν γυρισε η μπουμπού... Απορώ πως μερικές προτιμούν την καισαρική για να μην πονέσουν από τη φυσιολογική, εγω μόνο που σκέφτομαι πως είναι χειρουργείο τρέμω...:?:? μαλλον είμαι πολύ χεστρω....

Ειναι το μονο πραγμα που φοβαμε κι εγω για τη γεννα! Οχι τοσο γιατι ειναι ενχηριση, αλλα γιατι δε θα βλεπω-ξερω τι κανουν, παιδι ειμουν οταν εκανα 1 φορα ραματα και μεχρι να με αφησουν να βλεπω δεν μπορουσαν να με κρατησουν ακηνητη! Ακομα και στον οδοντιατρο πρεπει να εχω καθρεφτη στο χερι, να βλεπω, αλλιος.....

Πητε με παραξενη αλλα στο σπιτι μου συχενομαι τα χαλια! Οποτε εχω στρωσει με πιανει μανια οτι δεν ειναι καθαρα και εχουν σκονη και καταληγω να τα βγαζω πολυυυυ γρηγορα. Με τη μικρη μωρακι ειχα μονο κατω απ το πορτ μπεμπε (ηταν και χειμωνας) ενα μικρο που ολο τιναζα-επλενα-αλλαζα (που να ειμουν και μανιακια με την καθαριοτητα ΧΑΧΑ. Οταν αρχησαμε να τη βαζουμε στο πατωμα, ειχα απλωσει παπλοματα (λεπτα και τα μαζευα αν ερχοταν κοσμος) στο σαλονι και το δωματιο της, τωρα τι διαφορα ειχαν απ τα χαλια... μονο στο βλαμενο μυαλουδακι μου ΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Βλέπω ότι οι περισσότερες ανυπομονείτε να γεννήσετε. Εγώ πάλι θέλω να χαρώ τις τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσω γιατί μετά τα κεφάλια μέσα!Είμαι και καλά σ'αυτή τη φάση βέβαια, ούτε πονάκια ούτε ενοχλήσεις ούτε έχω βαρύνει και πολύ.

Για το πότε μπαίνουμε στον μήνα μας κανονικά είναι λίγο αντικρουόμενο θέμα. Γενικά στην νεογνολογία και στη μαιευτική η εγκυμοσύνη περιγράφεται σε εβδομάδες. Η διάκριση σε μήνες είναι λίγο αδόκιμη, για τον λαό που λέμε. Συνήθως στις 36 εβδομάδες λέμε ότι μπαίνουμε στον μήνα μας αλλά και πάλι αν γεννηθεί το μωρό θεωρείται πρόωρο. Τελειόμηνο θεωρείται όταν είναι κλεισμένο 37 εβδομάδων, επομένως τότε μπορούμε να λέμε ότι μπαίνουμε στον μήνα μας και μπορούμε πλέον να γεννήσουμε ανά πάσα στιγμή γιατί το μωρό είναι τελειόμηνο.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Ωραία τα χαλάκια τα παιδικά αλλά νομιζω ότι θα μείνω με αυτό που είχα ήδη για το δωμάτιο (σε σάπιο μήλο όπως έλεγε και η μανούλα μου) μιας και είναι αρκετά μεγάλο και ο βασικός σκοπός που τα βάζω είναι γιατί το σπίτι ψιλομπάζει, έχουμε από πάνω ταράτσα χωρίς έξτρα μόνωση και το σπίτι είναι ανοιχτό από όλες τις πλευρές.

Ναί μεν τα υπνοδωμάτια έχουν παρκέ αλλά χωρίς χαλιά δε τον βγάζουμε με τίποτε το χειμώνα!

Εγώ όταν με ρωτάνε μήνες και τέτοια τους λέω στο περίπου πόσο μου μένει ακόμα και τελειώνω... σιγά μη κάνω πράξεις κάθε φορά!

Και αν κάποιος επιμείνει σε μήνα απαντάω με εβδομάδα (μεγαλύτερης ηλικίας κυρίως) και αναστενάζοντας λένε.. τώρα σας τα μετράνε αλλιώς οι γιατροί:tongue:

Αυτό που λέτε για τα βυζιά σας ότι έχουν τουμπανιάσει.... εχμμμ πότε συμβαίνει??? Εγώ ακόμα περιμένω :rolleyes:

Μέχρι στιγμής είμαι απλά στη φάση που έχω στήθος μέτριου μεγέθους όπως οι περισσότερες κοπέλες (άνευ εγκυμοσύνης!)

Είμαι στο 80C ας πούμε που βγαίνουν και όλα τα σχέδια σουτιέν... γιατί και στα μαγαζιά μου λένε για θηλασμού σουτιέν με ειδικά κρατήματα, αναρτήσεις και δε συμμαζεύεται και αναρωτιέμαι αν το βλέπουν το βυζί μου ή αν μιλάνε θεωρητικά!!!:rolleyes:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Μιας και κατέβηκα Γλυφάδα σήμερις, βόλταρα μετά από καιρό και το φχαριστήθηκα!!!

Στα HnM είδα πυτζαμοειδή γκρί βαμβακερό λεπτό το πάνω σα πουκάμισο με κουμπάκια και το κάτω φορμοειδές... πολύ ήθελα να το πάρω αλλά το μεγαλύτερο νούμερο που είχε ήταν medium και βαριόμουν πολύ να το δοκιμάσω να δω αν χωράει η κωλάρα μου!

Εξάλλου μέχρι να γεννήσω θα έχουν βγεί όλα τα φορμοειδή στη φόρα σε όλα τα μαγαζιά!!! ;)

Άλλα νέα... είδα online μαγαζί της Bershka :cool: Κάνω πλάνα για μετά την εγκυμοσύνη τώρα... δε θα αδυνατήσω ρε??? Λουμάκι θα γίνω!!!!

Μέχρι να χωράω παντού βέβαια θα τιμήσω τα αγαπημένα μου bill cost για κάτι κλασσικό, να βγάλουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με ένα κάποιο στύλ βρε παιδί μου!!!:P

Πάντως από ότι είδα της μόδας είναι πάλι τα παντελόνια τα χαμηλοκάβαλα και κολλητά που δε μπαίνω ούτε η μισή να γίνω πφφφ... παλιορουφιάνα μόδα!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Εβελίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου .Καλότυχα και γερά.

Μαριούλα αύριο μπήκα στην 36η εβδομάδα. Αλλή μια εβδομάδα μάλλον και τέλος.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια μην τρελλαινόμαστε με τους μήνες..εγω λέω ως 15/10 περιμένω και μου λένε όλοι μα ΟΛΟΙ ααααα..15/9 μπαίνεις στο μήνα σου...ανταπαντάω εγω οτι μπορεί κιόλας σε ένα μήνα απο τώρα να έχω γεννήσει οπότε όλα είναι σχετικά...μόνο παράτα να μην πάρω!!!!!Ε,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ν'ΑΝΤΕΞΩ!!!!

Λοιπόν ξεκινήσαμε να πλένουμε (η πεθερά δηλαδή!!!) και απο αύριο να σιδερώνουμε...να σιδερώνει,δηλαδή αν και της είπα να κάνω μερικά εγω με την πρέσα ατμού που έχει και μου λέει οτι δεν κάνει δουλειά και δεν τα σιδερώνει καλά -εκείνη την έχει χρησιμοποιήσει και ξέρει εγω μια ζωή του κλασσικού!!-και να τακτοποιώ..μέχρι την Πέμπτη θα τα έχω κάνει ΟΛΑ πιστεύω και θα είμαι έτοιμη να φτιάξω βαλιτσούλα!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Σήμερα πήγα για Γενικές αίματος, ούρων και θυρεοειδή! Λογικά καλές θα βγουν… αύριο θα ξέρω, εκτός του θυρεοειδή που θέλει κανα 2 μέρες μέχρι να πάνε Αθήνα και να γυρίσουν…. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι θα μπορώ να θηλάσω κανονικά, αλλά θα πρέπει να μειώσω το χαπάκι στο 50mgαπό 100mgπου πίνω τώρα και θα κάνω υπέρηχο στο θυρεοειδή αφού γεννήσω και περάσει και η λοχεία γιατί τώρα ότι και να δω θα είναι λανθασμένα πρησμένο λόγο της εγκυμοσύνης.

Πάλι είδα όνειρο, αλλά ήταν kinkyαχαχαχαχα τουλάχιστον δεν ξύπνησα να μετράω τα κομμάτια μου… ! Αφού έιπα στον άντρα μου… θα γεννήσω και θα γίνει χαμος! Επίσης θα αφήσουμε το μωρό στην αδερφή μου κ θα φύγουμε μονοήμερο… μου λέει τι νεογέννητο… όχι του είπα λίγο πιο μετά! Ή Άπονη η μάνα… που όλο λόγια θα είμαι το ξέρω… που να το αφήσω εεε;;;

Κι εγώ θα μπω στο μήνα μου στις 22, δηλαδή 12 μερούλες ακόμα! Τις τελευταίες 2 μέρες άρχισαν τα όργανα… δυσκολεύομαι να πάρω στροφή στο κρεβάτι και κουράζομαι λίγο παραπάνω.. κιλά δεν έχω πάρει , αλλά άρχισα να νιώθω πιο βαριά…

Ρηνιώ χαλιά είπες; Κοίτα και αυτό : http://www.newhome.com.gr/gr/halia-moketes/paidika-halia.asp

Εμένα μου αρέσει αυτό που είναι και ουδέτερο : http://www.newhome.com.gr/gr/halia-moketes/paidika-halia/3283.asp?c_id=133&thisPage=1&order=1&pr_no=16

εγω πινω το τ4 των 62 αλλα κ εμενα ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε μετα την γεννα να το παω 50 οπως εσυ για να μπορω να θηλασσω:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας κορισακια μου τι μου κανετε??

εβελινα μου πολλα συγχαρητηρια ευχομαι να πατε γρηγορα σπιτακι σας και να ευχαριστηθεις τα βλασταρια σου!!

εγω κοριτσια ειμαι 32+3 σημερα τη πεμπτη θα παω στο γιατρο να με δει βεβαια εχω την εντυπωση οτι ο μικρος πρεπει να εχει παρει θεση παλι και να ειναι μεσα στη λεκανη απο χτες το βραδυ νιωθω κατι χτυπηματα και κατι σπρωξιματα ακομα πιο χαμηλα και απο τη καισαρικη μου που νιωθω οτι θα βγει τιποτα και θα γεννησω στο δρομο, υπομονη μεχρι τ πεμπτη που θα παω στο γιατρο και θα δω που ειναι

εγω ακομα κουνια δεν εχω παρει πηρα ομως πυτζαμουλες ωραιοτατες και χαλια και για τα δυο δωματια με 30% εκπτωση 180 το ενα ειχα 160Χ230 διασταση γυρω στα 125 ευρω το ενα αυτα αυριο το απογευμα θα παμε και για τη κουνια και ενα στρωματακι για τη καλαθουνα και ειμαι ετοιμη

χαρα μ το τικερακι σου σε δειχνει 33 εβδομαδων, 32+3 ε? εγω 32 ακριβως πανω κατω μαζι ειμαστε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

γεια σας!!!!!Σήμερα πρώτη μέρα αδειούχα!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους!!!!

Ξεκίνησα να πλένω σιγά σιγά κουβερτούλες και ευτυχώς στέγνωσαν κι όλας;). Αύριο θα κάνω μία παύση μιας που έχουμε το doppler το απόγευμα! ¨Αντε να δούμε τι θα δούμε......

Άννα τέλεια μπήκες στο μήνα σου!!!! Άντε εγώ έχω ακόμα σχεδόν μαζί με την miss caramel και την marioula αλλά βλέπω ότι φευγει γρήγορα ο καιρός, κάτι οι προτετοιμασίες, κάτι οι εξετάσεις που πληθαίνουν.

Miss caramel πολύ όμορφο το φωτιστικό!!!!!!!! με γειά σας!!!!!!!! Όπως χάζευα τις φωτογραφίες σου στο fb είδα ότι έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο και στο ίδιο χρώμα!!!!!!!!!!!!;)

μαραντ μ εσυ ποσο εισαι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ειμαι μες την χαρα! 2-3 μερες τωρα κοιμαμε 6-7 ωρες! Φυγαν και τα πολλα νευρα απ την αυπνια και τωρα αγαπω ολο τον κοσμο. Σημερα πηγα και για της πρωτες αιματολογικες εξετασεις αλα Ελλινικα, αντε να δουμε, αιματοκριτη δεν ειχαμε τσεκαρει μεχρι τωρα και αν δεν ηταν η ιστορια με τα νεφρα δε θα ειχα κανει ουτε ουρολογικες στη Ντοχα. Χθες οπως σας εγραψα το ξενυχτισαμε με τη μικρη και σημερα ξυπνησαμε στη 1 (εγω 5 λεπτα πριν την μικρη, οπως καθε φορα που κοιματε στο κρεβατι μου), χθες επηνα συνεχια νερο για να μη νιωθω μοναξια που πηναν μπυρορετσινες οι υπολιποι και ξυπνησα με γεματη κυστη για να συνηδιτοποιησω 1ον οτι ξεχασα να παρω βαζακι για τα πιπι 2ον οτι στο μικροβιολογικο που παω δεχοντε μονο τα πρωτα πρωηνα και 3ον οτι αν δεν πηγενα σημερα για εξετασεις πιθανον δε θα της εχω ετοιμες για την πεμπτη που μπορει να της δει ο γιατρος μου ΧΑΧΑΧΑ. Το μικροβιολογικο ειναι (ευτιχος) στα 5 λεπτα με τα ποδια, με φαρμακιο απο κατω και η μικρη ετοιμαστικε και περπατησε (1η φορα) πολυ γρηγορα! Φτανω λοιπον καταυδρομενη, δηνω τα χαρτια και ρωταω για τουαλετα, σκηζοντας τη συσκεβασια απ το βαζακι και η μικροβιολογος μου λεει "ελα μωρε, το γεμιζεις μετα" (!) "ειμαι στον 9ο και μολις ξυπνισα", για ποτε μου ανηξε την πορτα της τουαλετας και πηρε τη μικρη απ το χερακι ΧΑΧΑΧΑ. Οταν βγηκα μου ελεγε οτι δεν ειχε δει οτι ειμαι εγκυος, οτι να ναι...

Να ρωτησω κατι σα ξανθια κι ας μην ειμαι? Ποτε λεμε οτι μπενουμε στον μηνα μας? Μεχρι τωρα οταν ρωτουσαν απαντουσα με βδομαδες και χοντρικα με μηνα και της τελευταιες μερες "στρατιοτικα" σημερα πχ 29 και σημερα, αλλα ενας φιλος νομιζε οτι παω για καισαρικη. Εσεις τι απαντατε?

εγω και με τους τρεις τροπους απανταω:tongue::tongue::tongue: ας πουμε σημερα ειμαι 32+1 εβδομαδων η εχω 12 μερες που μπηκα στον 8ο η θελω 44 μερες να γεννησω:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ωραία τα χαλάκια τα παιδικά αλλά νομιζω ότι θα μείνω με αυτό που είχα ήδη για το δωμάτιο (σε σάπιο μήλο όπως έλεγε και η μανούλα μου) μιας και είναι αρκετά μεγάλο και ο βασικός σκοπός που τα βάζω είναι γιατί το σπίτι ψιλομπάζει, έχουμε από πάνω ταράτσα χωρίς έξτρα μόνωση και το σπίτι είναι ανοιχτό από όλες τις πλευρές.

Ναί μεν τα υπνοδωμάτια έχουν παρκέ αλλά χωρίς χαλιά δε τον βγάζουμε με τίποτε το χειμώνα!

Εγώ όταν με ρωτάνε μήνες και τέτοια τους λέω στο περίπου πόσο μου μένει ακόμα και τελειώνω... σιγά μη κάνω πράξεις κάθε φορά!

Και αν κάποιος επιμείνει σε μήνα απαντάω με εβδομάδα (μεγαλύτερης ηλικίας κυρίως) και αναστενάζοντας λένε.. τώρα σας τα μετράνε αλλιώς οι γιατροί:tongue:

Αυτό που λέτε για τα βυζιά σας ότι έχουν τουμπανιάσει.... εχμμμ πότε συμβαίνει??? Εγώ ακόμα περιμένω :rolleyes:

Μέχρι στιγμής είμαι απλά στη φάση που έχω στήθος μέτριου μεγέθους όπως οι περισσότερες κοπέλες (άνευ εγκυμοσύνης!)

Είμαι στο 80C ας πούμε που βγαίνουν και όλα τα σχέδια σουτιέν... γιατί και στα μαγαζιά μου λένε για θηλασμού σουτιέν με ειδικά κρατήματα, αναρτήσεις και δε συμμαζεύεται και αναρωτιέμαι αν το βλέπουν το βυζί μου ή αν μιλάνε θεωρητικά!!!:rolleyes:

εμενα το καημενουλι το στηθος μ ειναι τοσο μικρο:( μιςς καραμελ μου να σε ρωτησω κατι ασχετο ποσες φορες βγαζεις το σκυλακι σου εξω την ημερα για να κανει την αναγκη του?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εβελίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου .Καλότυχα και γερά.

Μαριούλα αύριο μπήκα στην 36η εβδομάδα. Αλλή μια εβδομάδα μάλλον και τέλος.

μεγαλη εισαι κ εσυ σε εβδομαδες:P στην 37η θα σου παρουν το μωρακι οχι στην 38η?ακομα μια εβδομαδα μονο? αχ ποσο σε ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοιλιτσες μ βγαινω να κοιμηθω πολυ λιγο γτ σε 4 ωρες θα ταξιδεψω για την ροδο αυριο θα με δει ο γιατρος μ θα κανω κ το ντομπλερ μακαρι να εχω καλα νεα θα μπω αυριο το βραδυ η μεθαυριο πρωι πρωι να σας πω τι εγινε φιλακια καλο βραδυ σε ολες!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εμενα το καημενουλι το στηθος μ ειναι τοσο μικρο:( μιςς καραμελ μου να σε ρωτησω κατι ασχετο ποσες φορες βγαζεις το σκυλακι σου εξω την ημερα για να κανει την αναγκη του?

Ο δικός μου με 2 φορές την ημέρα (ανα 12 ώρες δηλαδή) είναι εντάξει!

Εξαρτάται και πόσο νερό πίνει το σκυλί. Της κουμπάρας μου που είναι το ίδιο μέγεθος θέλει 3 φορές γιατί κατουριέται από το πολύ νερό που πίνει.

Σε γενικές γραμμές καλό είναι να βγαίνουν βόλτα τα αρσενικά συχνά για να γλιτώσεις προβλήματα με τον προστάτη τους αργότερα ή τουλάχιστον να τα καθυστερήσεις!

Περιμένουμε τα νέα σου! Καλό ταξίδι :)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

καλημερΑ σε ολες τις κοιλιτσες!

πως ειστε σημερα?

χαρα,η πεμπτη ειναι κ διπλα,εγω εχω την δευτερα..

μαραντ,αντε επιτελους αδειουχα!!ποιος την χαρη σου!!!καλα αποτελεσματα στο doppler!!

τατουμ σαν να σε βλεπω..χαχαχα!!πολυ πλακα εχεις!!στον μηνα σου μπαινεις 36 εβδομαδων ακριβως!!

μαριουλα και σε σενα καλα αποτελεσματα!!!!

τα φιλια μου σε ολες τις υπολοιπες!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...