Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!

φυσικα κ θα ξεκινησω απο την εβελινα μας!!να σας ζησουν τα κουκλακια σας!καλη σαραντηση να εχετε κ να τα παρεις κ τα δυο σπιτακι σας συντομα..

τατουμ,κοριτσι μου,ποιος σε ματιασε?προσεχε πολυ,ειδικα τωρα που εισαι κ σε προχωρημενη εγκυμοσυνη!κ την αδεια που πηρε ο αντρας σου,νομιζω ειστε μεσ στο προγραμμα..

καραμελ,ολοκληρες γυναικες γινατε!1800γρ!!αντε κ εις ανωτερα!!

μαντυ,σε ειχα στο μυαλο μου,ευτυχως ολα καλα κ μια χαρα η κουκλα σου!!

βικυ,τι ονειρα ειναι αυτα?σοκαριστικο!χαλαρωσε λιγο!!

μαριουλα,withu,κατριν,νεμινα,ρινιω,ελβινα τα φιλια μου!(σιγουρα καποια θα ξεχασα)sorry ειναι κ το γκαστροαλσχαιμερ!!!

εμεις μπηκαμε χθες επιτελους στον μηνα μου!αρα ας γεννησω κ σημερα,δεν με νοιαζει!!προσπαθω να πεισω τον αντρουλη μου να ξεκινησουμε το περπατημα,αλλα γκρινιαζει,να μην περπαταω λεει κ γεννησω στο δρομο..χαχαχα!!

εσεις τι αλλα νεα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα!!

Εβελίνα μια χαρά με τα μικρούλια σου!! Αφού βγήκαν από το οξυγόνο!! Με το καλό να τα πάρεις σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται και καλό σαραντισμό να έχεις!!

Μαριούλα με το καλό και εσύ να δεις το μωράκι σου!!!!

Άννα αφού μπήκες στο μήνα σου , όλα καλά θα πάνε και για σένα!!Πότε πας ξανά στον γιατρό???

Και εγώ θέλω να περάσουν οι μέρες , να μπω και εγώ στο μήνα μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί με τις μετρήσεις και όλα τα συναφή!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρααα!!

Εβελίνα μια χαρά με τα μικρούλια σου!! Αφού βγήκαν από το οξυγόνο!! Με το καλό να τα πάρεις σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται και καλό σαραντισμό να έχεις!!

Μαριούλα με το καλό και εσύ να δεις το μωράκι σου!!!!

Άννα αφού μπήκες στο μήνα σου , όλα καλά θα πάνε και για σένα!!Πότε πας ξανά στον γιατρό???

Και εγώ θέλω να περάσουν οι μέρες , να μπω και εγώ στο μήνα μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί με τις μετρήσεις και όλα τα συναφή!!!

στις 17 εχω παλι ραντεβου,αν προλαβω..χαχαχα,γιατι εχω κατι περιεργους πονους εκει κατω κ κατι σουβλιες,που ουτε ανασα δεν μπορω να παρω..

την τεταρτη θα παρω κ τα αποτελ των εξετασεων κ βλεπουμε τι θα μας πει ο γιατρος..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδια!

Εβελίνα μου μπράβο στα θηριάκια σου :D

Μαμ, κακά και νάνι τώρα τα μωράκια σου και θα περάσουν πολύ γρήγορα οι μέρες :)

marioula άντε να δεις κι εσύ το μικράκι σου και να γυρίσεις με καλά νέα από τη Ρόδο. Όσο για την εβδομάδα μη σκας, κοντά είμαστε μείς! Τα μωρούλια μας θα βγούν τελευταία για να κάνουν εντύπωση :tongue::tongue::tongue:

Αυτό το εκατοστιαία θέση που υπολογίζουν στο Doppler εχμμμ ξέρουμε τι ακριβώς είναι??? Είμαστε λίγο χαμηλά εκεί, αν και στα φυσιολογικά όρια και το κοιτούσα χθές βράδυ και έξυνα το κεφάλι μου:rolleyes:

Annast φαντάζομαι ότι με το που μπήκες στο μήνα σου πήρες και μια βαθιά ανάσα εεεεε ;)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω πολυυυυυυ! μακαρι να εχω καλα αποτελεσματα απο την ροδο αυριο!!!αχ αννα σε ζηλευω θελω και εγω να μπω στον μηνα μου και το θελω τωρα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κατριν,αιματος,ουρων κτλ κ οτι αλλο θυμομουν εβαλα να μου κανουν..

καραμελ,το τι ανασα πηρα δεν λεγεται..αν δεν ειχα κ δυσπνοιες,θα ηταν κ ωραια ανασα...

μαριουλα,ολες σιγα σιγα θα μπειτε στον μηνα σας..βεβαια εγω τωρα δεν κρατιεμαι..θελω να γεννησω ΤΩΡΑ

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

να μας ζήσουν τα πρώτα μας evelina!!!!τα βλέπω πολύ μάχιμα και έτσι να είναι σε όλη τους τη ζωη!!!!γερά..δυνατά..καλότυχα!!!χαρούμενα κι ευτυχισμένα!!!!να τα χαίρεστε!!!

ήταν λίγο δύσκολο το σ/κ και δεν καλομπήκα..το σαββατο έτρεχα στο RIVER WEST να ψωνίσω κάτι δώρα για γαμο-βάφτιση...χτες πλάκωσε το σόι μου όλο το πρωι,μου έφεραν τα πραγματάκια μας και έκανα rehab απο τον υπολογιστή!!!χαχαχα!!!

απο συμπλήρωμα θέλω κάναδυο πικέ κουβερτάκια..και μπουρνουζοπετσέτες..και κάνα ρουχαλάκι για να μου φύγει το μεράκι!!!!της πήρα τα πρώτα ρουχαλάκια της εξόδου 10 ευρώ ένα ωραίο σετ απο τα H & M (νομίζω απο κει θα ψωνίζω παίδες!!!πολύ συμφέρει!!) αλλά κατά τ'αλλα...καρότσι μου έδωσαν,καθισματάκια αυτοκινήτου 2 μικρά 1 μεγαλύτερο (θα τα μοιραστώ με την αδερφή μου) πάρκο θα μου φέρει η ξαδερφη ριλαξ έχω καλαθούνα έχω κούνια έχω...θα φέρουν κι ένα σωρό ρούχα πιστεύω ως δώρα..το μόνο που λείπει έιναι ενα φωτιστικό και χαλί!!!

Άννα εμείς με μια εβδομάδα διαφορά ακριβώς!!!κι εγω λέω Θεούλη μου όσο γρηγορότερα!!!θε΄λω επιτέλους να ησυχάσω!!

Miss Caramel το φωτιστικό υ-πέ-ρο-χο !!!!με γεια!

εσυ και η Μαριούλα οι τελευταίες θα είσαστε αλλά στο τέλος θα δεις όλες κοντά θα είμαστε!!άσε που θα έχετε εμας να σας τα λέμε και θα πάτε ....ψυλλιασμένες!!!χαχαχα!!!!

Tatum εμένα η μάνα μου μας "ξεπέταγε" στο 2ωρο απο οτι λέει η θεία μου..κι η αδερφή μου η Μαρία που γέννησε φυσιολογικά,σε 2 ώρες τις έκανε και τις 2!!οι άλλες γέννησαν με καισαρική προγραμματισμένη οπότε δεν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη..είναι γονιδιακό λες;κληονομικό;λες να είμαι και τόσο τυχερή;

Κατερινάκι άκρη δεν έβγαλες ακόμα με τις μετρήσεις;;νόμιζα οτι σε είχε καθησυχάσει η τελευταία εξέταση..

Κατά τ'αλλα...ο καιρός δρόσισε και κοιμόμαστε!!!επίσης το βυζί τουμπανιάζει όσο περνάνε οι μέρες και πονάει...πληροφορίες λένε οτι θα μοιάζει έτοιμο να εκραγεί μετά τη γέννα!!!χαχα!!!τα άκρα μου πρήστηκαν (παλάμες και αστραγάλοι) και κωλοκουνιόμαστε συνεχώς!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εβελίνα μου Μπράβο! Χάρηκα πάρα πολύ & συγκινήθηκα κιόλας, που όλα πήγαν καλάJ να χαίρεσαι τα μικρουλάκια σου και σύντομα κοντά σας!!!

Μαριούλα μου με το καλό να δεις το μωράκι σου & με εσένα να είναι όλα τα νέα τέλεια!!!

Άννα: Ξεκίνα το περπάτημα και άσε τον άντρα σου να λέει! Μια φίλη περπατούσε κάθε μέρα την απόσταση Μοσχάτο – Κουκάκι όταν μπήκε στο μήνα της … και πάλι πίσω, με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι… της έβγαινε η γλώσσα, αλλά δεν κατάλαβε το πότε μπήκε για τοκετό και πότε βγήκε… το παιδί δεν την ταλαιπώρησε καθόλου…

Tatum γερή η γιαγιά σου ε;;; Εκείνα τα χρόνια έτσι ήταν κι αν ήσουν και νύφη… Εμείς είχαμε μια γειτόνισσα δεν την άφηνε η πεθερά της να πλύνει τα ρούχα έξω γιατί έπιανε κουβέντα με τις άλλες γειτόνισσες που για αυτήν ήταν όλες Π*

Σήμερα πήγα για Γενικές αίματος, ούρων και θυρεοειδή! Λογικά καλές θα βγουν… αύριο θα ξέρω, εκτός του θυρεοειδή που θέλει κανα 2 μέρες μέχρι να πάνε Αθήνα και να γυρίσουν…. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι θα μπορώ να θηλάσω κανονικά, αλλά θα πρέπει να μειώσω το χαπάκι στο 50mg από 100mg που πίνω τώρα και θα κάνω υπέρηχο στο θυρεοειδή αφού γεννήσω και περάσει και η λοχεία γιατί τώρα ότι και να δω θα είναι λανθασμένα πρησμένο λόγο της εγκυμοσύνης.

Πάλι είδα όνειρο, αλλά ήταν kinky αχαχαχαχα τουλάχιστον δεν ξύπνησα να μετράω τα κομμάτια μου… ! Αφού έιπα στον άντρα μου… θα γεννήσω και θα γίνει χαμος! Επίσης θα αφήσουμε το μωρό στην αδερφή μου κ θα φύγουμε μονοήμερο… μου λέει τι νεογέννητο… όχι του είπα λίγο πιο μετά! Ή Άπονη η μάνα… που όλο λόγια θα είμαι το ξέρω… που να το αφήσω εεε;;;

Κι εγώ θα μπω στο μήνα μου στις 22, δηλαδή 12 μερούλες ακόμα! Τις τελευταίες 2 μέρες άρχισαν τα όργανα… δυσκολεύομαι να πάρω στροφή στο κρεβάτι και κουράζομαι λίγο παραπάνω.. κιλά δεν έχω πάρει , αλλά άρχισα να νιώθω πιο βαριά…

Ρηνιώ χαλιά είπες; Κοίτα και αυτό : http://www.newhome.com.gr/gr/halia-moketes/paidika-halia.asp

Εμένα μου αρέσει αυτό που είναι και ουδέτερο : http://www.newhome.com.gr/gr/halia-moketes/paidika-halia/3283.asp?c_id=133&thisPage=1&order=1&pr_no=16

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγα για Γενικές αίματος, ούρων και θυρεοειδή! Λογικά καλές θα βγουν… αύριο θα ξέρω, εκτός του θυρεοειδή που θέλει κανα 2 μέρες μέχρι να πάνε Αθήνα και να γυρίσουν…. Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι θα μπορώ να θηλάσω κανονικά, αλλά θα πρέπει να μειώσω το χαπάκι στο 50mgαπό 100mgπου πίνω τώρα και θα κάνω υπέρηχο στο θυρεοειδή αφού γεννήσω και περάσει και η λοχεία γιατί τώρα ότι και να δω θα είναι λανθασμένα πρησμένο λόγο της εγκυμοσύνης.

Πάλι είδα όνειρο, αλλά ήταν kinkyαχαχαχαχα τουλάχιστον δεν ξύπνησα να μετράω τα κομμάτια μου… ! Αφού έιπα στον άντρα μου… θα γεννήσω και θα γίνει χαμος! Επίσης θα αφήσουμε το μωρό στην αδερφή μου κ θα φύγουμε μονοήμερο… μου λέει τι νεογέννητο… όχι του είπα λίγο πιο μετά! Ή Άπονη η μάνα… που όλο λόγια θα είμαι το ξέρω… που να το αφήσω εεε;;;

Κι εγώ θα μπω στο μήνα μου στις 22, δηλαδή 12 μερούλες ακόμα! Τις τελευταίες 2 μέρες άρχισαν τα όργανα… δυσκολεύομαι να πάρω στροφή στο κρεβάτι και κουράζομαι λίγο παραπάνω.. κιλά δεν έχω πάρει , αλλά άρχισα να νιώθω πιο βαριά…

Ρηνιώ χαλιά είπες; Κοίτα και αυτό : http://www.newhome.com.gr/gr/halia-moketes/paidika-halia.asp

Εμένα μου αρέσει αυτό που είναι και ουδέτερο : http://www.newhome.com.gr/gr/halia-moketes/paidika-halia/3283.asp?c_id=133&thisPage=1&order=1&pr_no=16

το πιστεύεις οτι στη δεύτερη πήγε κι εμένα το μάτι μου;;;;;χαχαχα!!!μμμμ....θα τσεκάρω τις διαστασεις και αν είναι θα κάνω τα κουμάντα μου!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

γεια σας κορισακια μου τι μου κανετε??

εβελινα μου πολλα συγχαρητηρια ευχομαι να πατε γρηγορα σπιτακι σας και να ευχαριστηθεις τα βλασταρια σου!!

εγω κοριτσια ειμαι 32+3 σημερα τη πεμπτη θα παω στο γιατρο να με δει βεβαια εχω την εντυπωση οτι ο μικρος πρεπει να εχει παρει θεση παλι και να ειναι μεσα στη λεκανη απο χτες το βραδυ νιωθω κατι χτυπηματα και κατι σπρωξιματα ακομα πιο χαμηλα και απο τη καισαρικη μου που νιωθω οτι θα βγει τιποτα και θα γεννησω στο δρομο, υπομονη μεχρι τ πεμπτη που θα παω στο γιατρο και θα δω που ειναι

εγω ακομα κουνια δεν εχω παρει πηρα ομως πυτζαμουλες ωραιοτατες και χαλια και για τα δυο δωματια με 30% εκπτωση 180 το ενα ειχα 160Χ230 διασταση γυρω στα 125 ευρω το ενα αυτα αυριο το απογευμα θα παμε και για τη κουνια και ενα στρωματακι για τη καλαθουνα και ειμαι ετοιμη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εβελίνα μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου, με το καλό να τα πάρεις σπιτακι σου και να τα χαίρεσαι και να τα καμαρωνεις τα ζουζουνάκια!!! Κι εσύ καλή αναρρωση να εχεις κ καλό σαραντισμό!!!

Οι υπόλοιπες ενταξει, κραταμε καλά, δε γεννησε καμία!! Ας ευχηθώ στην Αννα πρώτα-πρωτα που εχει τα πρωτεία και μπήκε και στο μήνα της κι ύστερα ας παίρνουμε μια-μια κι εμείς τη σειρα μας!!!

Επιτελους βρηκα το γιατρό μου στο τηλέφωνο, του είπα οτι εχω κατι πονακια περιοδου κ είπε αυριο να παμε για ΝΣΤ κ υπερηχο να δούμε... Εν τω μεταξύ εχω αρχίσει να φοβαμαι πολύ το ενδεχόμενο καισαρικής γιατί δεν ξερω αν γυρισε η μπουμπού... Απορώ πως μερικές προτιμούν την καισαρική για να μην πονέσουν από τη φυσιολογική, εγω μόνο που σκέφτομαι πως είναι χειρουργείο τρέμω...:?:? μαλλον είμαι πολύ χεστρω....

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

γεια σας!!!!!Σήμερα πρώτη μέρα αδειούχα!!!!!!!!!!!!!!Επιτέλους!!!!

Ξεκίνησα να πλένω σιγά σιγά κουβερτούλες και ευτυχώς στέγνωσαν κι όλας;). Αύριο θα κάνω μία παύση μιας που έχουμε το doppler το απόγευμα! ¨Αντε να δούμε τι θα δούμε......

Άννα τέλεια μπήκες στο μήνα σου!!!! Άντε εγώ έχω ακόμα σχεδόν μαζί με την miss caramel και την marioula αλλά βλέπω ότι φευγει γρήγορα ο καιρός, κάτι οι προτετοιμασίες, κάτι οι εξετάσεις που πληθαίνουν.

Miss caramel πολύ όμορφο το φωτιστικό!!!!!!!! με γειά σας!!!!!!!! Όπως χάζευα τις φωτογραφίες σου στο fb είδα ότι έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο και στο ίδιο χρώμα!!!!!!!!!!!!;)

απο συμπλήρωμα θέλω κάναδυο πικέ κουβερτάκια..και μπουρνουζοπετσέτες..και κάνα ρουχαλάκι για να μου φύγει το μεράκι!!!!της πήρα τα πρώτα ρουχαλάκια της εξόδου 10 ευρώ ένα ωραίο σετ απο τα H & M (νομίζω απο κει θα ψωνίζω παίδες!!!πολύ συμφέρει!!) αλλά κατά τ'αλλα...καρότσι μου έδωσαν,καθισματάκια αυτοκινήτου 2 μικρά 1 μεγαλύτερο (θα τα μοιραστώ με την αδερφή μου) πάρκο θα μου φέρει η ξαδερφη ριλαξ έχω καλαθούνα έχω κούνια έχω...θα φέρουν κι ένα σωρό ρούχα πιστεύω ως δώρα..το μόνο που λείπει έιναι ενα φωτιστικό και χαλί!!!

Tatum εμένα η μάνα μου μας "ξεπέταγε" στο 2ωρο απο οτι λέει η θεία μου..κι η αδερφή μου η Μαρία που γέννησε φυσιολογικά,σε 2 ώρες τις έκανε και τις 2!!οι άλλες γέννησαν με καισαρική προγραμματισμένη οπότε δεν έχουμε ολοκληρωμένη άποψη..είναι γονιδιακό λες;κληονομικό;λες να είμαι και τόσο τυχερή; Απο οσα εχω ακουσει-διαβασει ειναι πολυ πιθανο! Η δικια μου μαμα παλι εκανε ωρες και εχασε και πολυ αιμα και τα ιδια κι εγω, ευτιχος εγω εχω μια ζωη ψηλο αιματοκριτη-σιδηρο αντιθετα απ τη μαμα μου και ετσι δε μου δημιουργησε προβλημα χεχε!

Κατά τ'αλλα...ο καιρός δρόσισε και κοιμόμαστε!!!επίσης το βυζί τουμπανιάζει όσο περνάνε οι μέρες και πονάει...πληροφορίες λένε οτι θα μοιάζει έτοιμο να εκραγεί μετά τη γέννα!!!χαχα!!!τα άκρα μου πρήστηκαν (παλάμες και αστραγάλοι) και κωλοκουνιόμαστε συνεχώς! Εμενα ευτιχος δεν ποναει, μαλον επιδη ειναι το δευτερο και εχει λιγη πιο πολυ ελαστικοτητα, τα σουτιεν παντος που φορουσα πριν γεννησω τη μικρη, υωρα μου ειναι πολυυυυ οριακα... Και ναι μετα τη γεννα (σε αλλες αμεσος, σε αλλες μπορει να αργισει λιγο) πριζετε ΠΟΛΥ

Ειμαι μες την χαρα! 2-3 μερες τωρα κοιμαμε 6-7 ωρες! Φυγαν και τα πολλα νευρα απ την αυπνια και τωρα αγαπω ολο τον κοσμο. Σημερα πηγα και για της πρωτες αιματολογικες εξετασεις αλα Ελλινικα, αντε να δουμε, αιματοκριτη δεν ειχαμε τσεκαρει μεχρι τωρα και αν δεν ηταν η ιστορια με τα νεφρα δε θα ειχα κανει ουτε ουρολογικες στη Ντοχα. Χθες οπως σας εγραψα το ξενυχτισαμε με τη μικρη και σημερα ξυπνησαμε στη 1 (εγω 5 λεπτα πριν την μικρη, οπως καθε φορα που κοιματε στο κρεβατι μου), χθες επηνα συνεχια νερο για να μη νιωθω μοναξια που πηναν μπυρορετσινες οι υπολιποι και ξυπνησα με γεματη κυστη για να συνηδιτοποιησω 1ον οτι ξεχασα να παρω βαζακι για τα πιπι 2ον οτι στο μικροβιολογικο που παω δεχοντε μονο τα πρωτα πρωηνα και 3ον οτι αν δεν πηγενα σημερα για εξετασεις πιθανον δε θα της εχω ετοιμες για την πεμπτη που μπορει να της δει ο γιατρος μου ΧΑΧΑΧΑ. Το μικροβιολογικο ειναι (ευτιχος) στα 5 λεπτα με τα ποδια, με φαρμακιο απο κατω και η μικρη ετοιμαστικε και περπατησε (1η φορα) πολυ γρηγορα! Φτανω λοιπον καταυδρομενη, δηνω τα χαρτια και ρωταω για τουαλετα, σκηζοντας τη συσκεβασια απ το βαζακι και η μικροβιολογος μου λεει "ελα μωρε, το γεμιζεις μετα" (!) "ειμαι στον 9ο και μολις ξυπνισα", για ποτε μου ανηξε την πορτα της τουαλετας και πηρε τη μικρη απ το χερακι ΧΑΧΑΧΑ. Οταν βγηκα μου ελεγε οτι δεν ειχε δει οτι ειμαι εγκυος, οτι να ναι...

Να ρωτησω κατι σα ξανθια κι ας μην ειμαι? Ποτε λεμε οτι μπενουμε στον μηνα μας? Μεχρι τωρα οταν ρωτουσαν απαντουσα με βδομαδες και χοντρικα με μηνα και της τελευταιες μερες "στρατιοτικα" σημερα πχ 29 και σημερα, αλλα ενας φιλος νομιζε οτι παω για καισαρικη. Εσεις τι απαντατε?

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...