Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καραμελάκι κουκλακι το μωράκι στον υπέρηχο… εμείς μόνο μούτζες έχουμε για φωτογραφίες… δεν μας άφησε ούτε μια υποψία για το που θα μοιάζει, αφού πάντα είχε καλυμμένο το πρόσωπο του! Για να δω στον υπέρηχο στις 25 , τι θα δούμε!

Κάτι έχει κάνει ο γιατρός και την έσπασε της μικρής! βλέπω να βγαίνει και να σας αρχίζει στις γρήγορες! αχαχαχ :D :D

Καλά και μας που μας έδειςξε λίγο το φατσόνι ομολογώ (άσχετα με το τι λένε και την πλακα που κάνουμε) ότι αυτό το παιδί δε μοιάζει σε κανένα μας :tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από αύριο μπαίνουμε στην 35 εβδομάδα… μωρέ όχι το γάιδαρο όλα τα έχουμε φάει… και μας έμειναν τα πέταλα…

Πάλι εφιάλτη είδα… ήμουν με μια παλιά μου φίλη στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε σε μια δουλειά, σε μια στροφή και λίγο πριν από ένα σημείο που είχε διασταύρωση, αυτή λέει φοβήθηκε ότι περάσαμε το σημείο που πρέπει να στρίψουμε και μου γύρισε το τιμόνι με αποτέλεσμα να πέσουμε στο γκρεμό, έκανα την προσευχή μου και έκλεισα τα μάτια μου όταν ξαφνικά το αμάξι έπιασε πάτο. Τόση ώρα δεν κατέβαινε κολοτούμπες, αλλά σαν να κατέβαινε κακοτράχαλη κατηφόρα… και τσουπ βρέθηκε στο δρόμο που ήταν από κάτω από το γκρεμό και πήρε και μπρος… άθικτο δεν ήταν, αλλά δούλευε για να μας πάω μέχρι το νοσοκομείο να δούμε αν ήμασταν καλά… και μετά κουράστηκα από την μλκια που έβλεπα και ξύπνησα γιατί κατουριόμουν….

Πιφ έχω ακούσει για εφιάλτες που βλέπουν οι έγκυες σχετικά με το μωρό, την εγκυμοσύνη κτλ κτλ … όμως… εγώ βλέπω πως περπατάω και σκοντάφτω και γίνεται η μούρη μου κιμάς και του γείτονα το ίδιο… σήμερα γκρεμοτσακίστηκα με το αυτοκίνητο και με μια άσπονδη φίλη…. Ουστ την είδα και στον ύπνο μου.. .. χρειάζομαι διακοπές και ξεκούραση… 5 ημέρες έμειναν μέχρι το ρεπό!

Από αύριο μπαίνουμε στην 35 εβδομάδα… μωρέ όχι το γάιδαρο όλα τα έχουμε φάει… και μας έμειναν τα πέταλα…

Πάλι εφιάλτη είδα… ήμουν με μια παλιά μου φίλη στο αυτοκίνητο και πηγαίναμε σε μια δουλειά, σε μια στροφή και λίγο πριν από ένα σημείο που είχε διασταύρωση, αυτή λέει φοβήθηκε ότι περάσαμε το σημείο που πρέπει να στρίψουμε και μου γύρισε το τιμόνι με αποτέλεσμα να πέσουμε στο γκρεμό, έκανα την προσευχή μου και έκλεισα τα μάτια μου όταν ξαφνικά το αμάξι έπιασε πάτο. Τόση ώρα δεν κατέβαινε κολοτούμπες, αλλά σαν να κατέβαινε κακοτράχαλη κατηφόρα… και τσουπ βρέθηκε στο δρόμο που ήταν από κάτω από το γκρεμό και πήρε και μπρος… άθικτο δεν ήταν, αλλά δούλευε για να μας πάω μέχρι το νοσοκομείο να δούμε αν ήμασταν καλά… και μετά κουράστηκα από την μλκια που έβλεπα και ξύπνησα γιατί κατουριόμουν….

Πιφ έχω ακούσει για εφιάλτες που βλέπουν οι έγκυες σχετικά με το μωρό, την εγκυμοσύνη κτλ κτλ … όμως… εγώ βλέπω πως περπατάω και σκοντάφτω και γίνεται η μούρη μου κιμάς και του γείτονα το ίδιο… σήμερα γκρεμοτσακίστηκα με το αυτοκίνητο και με μια άσπονδη φίλη…. Ουστ την είδα και στον ύπνο μου.. .. χρειάζομαι διακοπές και ξεκούραση… 5 ημέρες έμειναν μέχρι το ρεπό!

Τι άγχος είναι αυτό καλέ??? Ηρέμισε!!!

Πάντα έβλεπα να με κυνηγάνε ή να τρέχω και να πέφτω στο κενό όταν είχα εξετάσεις στο σχολείο:tongue:

Στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά το υποσυνείδητο!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα! Εβελινα να σου ζήσουν και με το καλο να γυρίσετε στο σπιτάκι σας!miss caramel σου κάνει να θα απο τώρα η μικρή χιχιχι!!!το Σκ το εχω ρίξει στην ξεκούραση και απο αύριο ξεκιναω δουλίτσες πλυσιματα κλπ! Καλή Κυριακή σε όλες!!!

Γεία σας και απο εμάς.

Πρώτα μα πρώτα απο όλα : με το καλό στην Εβελίνα να έρθουν τα μικρά της.

Πήγαμε στο ιασω όλα καλά. Η μικρή είναι 2800.:shock:(φακλάνα). θα; προσπαθήσουμε για άλλες 10 ημέρες και μετά δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε. Το θέμα δεν ήταν τα κιλά της μικρή . ηταν στο να είναι ώριμη αναπνευστικά και το σημαντικότερον είμαι εγώ. Ο πρόωρος τοκετός ήταν πρόβλημα για εμένα. Είμαι 3η (ουσιαστικά 4η) καισαρική και δεν θέλουμς σε καμία περίπτωση συσπάσεις και συμπτώματα φυσιολογικού τοκετού μιας και υπάρχει φόβος για ρήξη μήτρας. Τώρα ξεκούραση, έχουν έρθει οι δικοί μου να κρατάνε τα μικρά και εγώ κάθομαι.:tongue:

μαντι μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!! η μικρη ειναι τεραστια:shock:καλα ποσων εβδομαδων εισαι και ειναι τοσο μεγαλο το μωρακι σου???τωρα οπως ειπες και μονη σου πολυ ξεκουραση και προσοχη!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Μαντι ξεκουρασου τωρα που μπορεις!!! Καθησιχαστικα μου φαινοντε αυτα που μας λες παντος!

Κοριτσια να στε ολες καλα και ευχαριστω για το ενδιαφερον! Λιγες γρατζουνιες ειναι μονο, θα περασουν! Το μονο λιγο ανχος εχω σημερα και ολο την κοιλια πιανω χεχε ο μικρος κανει παρτυ σημερα και ηρεμω!

Πηγε και ο αντρας μου για την αδεια και τον στελναν απο δω και απο κει, με τη δικαιολογια οτι δεν μπορουσαν να υπογραψουν αδεια 20 μερες τωρα που το εργο ειναι στα τελειωματα (που να μην επερνε 6 μηνες ακομη παραταση, ελεος). Τελικα ευτασε στον πιο ψηλα δυνατο μεσα στο εργοταξιο και τον αρχησε "να κανει εξεταση να μαθει ποτε γενναει ακριβος" (ξερετε τετιο πραγμα? ή νομιζει οτι ολες παμε με καισαρικη ή εγω ειμαι βλ@κ@ς), του λεει ο δικος μου δε γινετε και του απανταει "γιατι δεν εμηνε να γεννησει εδω στο Αλ Αχλι?" (πολυ καλο αλλα πανακριβο) "γιατι θα επρεπε να δωσουμε τα μαλια της κεφαλης μας, αφου δε μας καλυπτει η ασφαλια σας, ελλαδα τζαμπα πληρωνω ΤΣΜΕΔΕ?" "Να γεννουσε στο Χαμαντ" (δωρεαν αλλα...) "ειναι ladies clinic και θα επρεπε να την παρατησω 3 μερες χωρις κανεναν γνωστο, τη μικρη θα την εφερνα στο εργοταξιο? Οι νοσοκομες μηλανε μονο αραβικα, τι βοηθεια θα ειχε ετσι?" "μα τι λες?" "ξερω γυναικα που γεννησε εκει, ελληνιδα, δουλευει στο ταδε μερος και τα ξερω απ αυτην!!" (τα ειχε παρει...). Καπος ετσι πηγε η συζητηση (αναφερθηκε και το "δε γενναει η γατα μου, η γυναικα μου γενναει") και αφου του εκανε τα νευρα κροσσια, δεχτικε 4-10 μεχρι 21-10 με ΠΗΤ 10-10... Αντε να δουμε... Το καλο ηταν οτι με την... συζητηση... ανακαλυψε ο δικος μου οτι δεν θα ειναι ουτε σε αυτο το κυμα απολισεων ουτε στου δεκεμβριου!!

τουλαχιστον πηρε αδεια ολα καλα τατουμ μου πιστευω οτι θα προλαβει να ειναι εδω στην γεννα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα βρε βικακι τι ονειρο ηταν αυτο??? 35η εβδομαδα ε? μακαρι να ημουν κ εγω στην 35 αυριο θα ειμαι ακριβως 32!

83tdp2.pngcWE4p3.png

κοριτσια διαβασα απο αλλο τοπικ μηνυμα που εστειλε η εβελινα μας σημερα... λεει οτι ολα πηγαν καλα ειναι μια χαρα εκεινη και τα μωρακια της!!!:P:p:pπολυ χαρηκα!:D:D:D εβελινα μου σου ευχομαι τα καλυτερα να χαιρεσαι τα μωρακια σου να σου ζησουν και να τα δεις οπως επιθυμεις! αντε η σειρα μας τωρα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Ενα τεραστιο μπραβο στην Εβελινα και τα μικρακια της! Το διαβασα κι εγω το ποστ της και καταχαρικα :P.

Εβελινα λιγο υπομονη και ΠΟΛΥ κουραγιο και δεν θα αργισεις να τα παρεις σπιτι!

Κοριτσια το συζητουσα με τη μαμα μου (τον τοκετο τοσο νωρις) και μου ειπε για τη γιαγια μου (τα ειχα ξανακουσει φυσικα, αλλα και δεν χορτενω να ακουω ιστοριες για τη γιαγια μου αλλα και γιατι μου τη θημισε η Εβελινα).

Γεννησε 8 παιδια, ολα στο σπιτι φυσικα, το 2ο στον 8ο ενω γινοταν βομβαρδισμος και τα υποληπα (το 1 ζευγαρι ηταν και διδημα) ολα στον 7ο.

Μονο το 4ο εφτασε τον 8ο και γεννηθικε πιο μικρο απ ολα τα αλλα (πιθανον σαν τον μικρουλη της Εβελινας μας και γι αυτο ρωτησα τη μητερα μου). Τοσα παιδια εκανε και μονο αυτο ηταν τοσο μικρουλι που φοβοταν οταν το σικωνε! Κι ομως οχι απλα το μωρακι εζησε αλλα εγινε και ο πιο μεγαλοσωμος και φασαριοζος απ ολα! Και σκευτομουν ποσο πιο δυσκολα ηταν τοτε, χωρις γιατρους και ΜΕΝ και ομως τα καταφερναν! Ο παπους μου ηταν στρατιωτικος και δεν ηταν σχεδον σε καμια γεννα σπιτι και στα πρωτα παιδια δεν ξεραν αν θα γυρησει κι εγω ανχονομαι αν θα ειναι εδω ο αντρας μου κι ας ξερω πως θα ερθει (ισως οχι εγκαιρα αλλα θα ερθει). Ολες αυτες οι σκεψεις με καναν να ντραπω γι αυτα που νιωθω και να παρω και λιγο κουραγιο για τους μηνες που θα περασουμε χορια (και να θαυμασω πιο πολυ αυτη τη γυναικα, αυτο ομως ειναι θλυβερη ιστορια και δεν ειναι τοπικ για ψυχοπλακωμα :tongue:).

Απο αλλου ξεκινησε και αλλου κατελιξε η συζητηση και οι σκεψεις μου τελικα...

Ασχετο αλλα ηθελα να τα μοιραστω ολα αυτα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Ενα τεραστιο μπραβο στην Εβελινα και τα μικρακια της! Το διαβασα κι εγω το ποστ της και καταχαρικα :P.

Εβελινα λιγο υπομονη και ΠΟΛΥ κουραγιο και δεν θα αργισεις να τα παρεις σπιτι!

Κοριτσια το συζητουσα με τη μαμα μου (τον τοκετο τοσο νωρις) και μου ειπε για τη γιαγια μου (τα ειχα ξανακουσει φυσικα, αλλα και δεν χορτενω να ακουω ιστοριες για τη γιαγια μου αλλα και γιατι μου τη θημισε η Εβελινα).

Γεννησε 8 παιδια, ολα στο σπιτι φυσικα, το 2ο στον 8ο ενω γινοταν βομβαρδισμος και τα υποληπα (το 1 ζευγαρι ηταν και διδημα) ολα στον 7ο.

Μονο το 4ο εφτασε τον 8ο και γεννηθικε πιο μικρο απ ολα τα αλλα (πιθανον σαν τον μικρουλη της Εβελινας μας και γι αυτο ρωτησα τη μητερα μου). Τοσα παιδια εκανε και μονο αυτο ηταν τοσο μικρουλι που φοβοταν οταν το σικωνε! Κι ομως οχι απλα το μωρακι εζησε αλλα εγινε και ο πιο μεγαλοσωμος και φασαριοζος απ ολα! Και σκευτομουν ποσο πιο δυσκολα ηταν τοτε, χωρις γιατρους και ΜΕΝ και ομως τα καταφερναν! Ο παπους μου ηταν στρατιωτικος και δεν ηταν σχεδον σε καμια γεννα σπιτι και στα πρωτα παιδια δεν ξεραν αν θα γυρησει κι εγω ανχονομαι αν θα ειναι εδω ο αντρας μου κι ας ξερω πως θα ερθει (ισως οχι εγκαιρα αλλα θα ερθει). Ολες αυτες οι σκεψεις με καναν να ντραπω γι αυτα που νιωθω και να παρω και λιγο κουραγιο για τους μηνες που θα περασουμε χορια (και να θαυμασω πιο πολυ αυτη τη γυναικα, αυτο ομως ειναι θλυβερη ιστορια και δεν ειναι τοπικ για ψυχοπλακωμα :tongue:).

Απο αλλου ξεκινησε και αλλου κατελιξε η συζητηση και οι σκεψεις μου τελικα...

Ασχετο αλλα ηθελα να τα μοιραστω ολα αυτα

καλα εκανες και τα μοιραστηκες μαζι μας γλυκια μου:P μα καλα γιατι τα γεννουσε ολα προωρα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλα εκανες και τα μοιραστηκες μαζι μας γλυκια μου:P μα καλα γιατι τα γεννουσε ολα προωρα?

Αν καταλαβε καλα η μαμα μου ή καποιο προβλημα επαθε στη μητρα στη δευτερη εγκυμοσυνη (της βαλαν κατι σαν δακτυλιο, μονιμα για να τη στηριζει) ή απ τις υποχρεωσεις και τη κουραση (εκτος απ τα παιδια ειχε στο σπιτι τις αδερφες του αντρα της που δεν καναν σχεδον τιποτα... Το τι περασε αυτη η γυναικα ειναι μεγαλη ιστορια και οσο την θημαμε ηταν παντα με χαμογελο. Ουσιαστικα, κατεληξε να μεγαλωνει 8 παιδια μονη στο τελος με πολλα παρατραγουδα. Γινετε να μην τη θαυμαζω και να μην την εχω για προτυπο???

Μολις γυρησαμε (εγω και η μικρη φυσικα) απ εξω! Τελευταια μερα γιορτων εδω και ειπα να βγω παρα την κουραση ("ξεντησα" πορτ μπεμπε και καθ. αυτοκινητου και η μικρη δεν ειχε ορεξη να βοηθισει με το πλυντιριο οποτε ψιλοζοριστηκα). Βγηκαμε με 1 φιλη για 1 συναυλια, που ειδαμε τη μιση και βαρεθηκαμε και πηγαμε σε 1 απ τα μερη που ψηναν, στη διαδρομη ειχαμε φαει ΤΑ γλυκα και ελεγα θα φαω σουβλακια στην επιστροφη που δεν προλαβα κανενα ανοιχτο. Βρηκαμε κατι φιλους που μενουν Φρανκφουρτη και ειχα να τους δω απ τον καιρο του Νωε!!! Πιαστηκε ο... ποποτς μου κι ας σηκωνομουν συνεχια να ξεμουδιαζω και η μεση ειναι... @#$%^&$# αλλα περασαμε τοσο καλα που δεν το μετανιωνω καθολου! Ελπιζω να ειχατε ολες το ιδιο ευχαριστη βραδιά!!! Τα λεμε οταν κατορθωσω να ξυπνισω!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Κοριτσακια καλο ξημέρωμα!!!!

Συγνώμη που δεν σας έχω γράψει καθόλου αλλα δεν μου έχει μείνει χρόνος μέχρι στιγμής...

Γεννησαμε λοιπόν το Σάββατο το πρωί και σας έκανα ποδαρικό!!!

Ο μπεμπης γεννήθηκε 1350γρ και πήρε οξυγόνο μόνο για μια μέρα!!! Σήμερα του έβγαλαν την βοήθεια στην αναπνοη και σε λίγο θα αρχίσει να τρώει τα πρώτα του γεύματα... Θα ξεκινήσουμε από τα 3 ml παρακαλώ!!!! Είναι από τα πιο ζωηρά μωρακια αυτοσ και η αδερφη του... παρόλο που είναι μικρουλης!!! Όταν πηγαίνουμε να τον δούμε δεν σταματάει λεπτό να παίζει με τα χεράκια και τα ποδαρακια του!!! Είναι τόσο μικρουλης που δεν μπορείς να πιστεψεις ότι είναι πραγματικό παιδί αυτό!!! Είναι σαν πλαστική κουκλιτσα...

Η μπεμπουλα μας γεννήθηκε 2070γρ κ αυτή χρειάστηκε οξυγόνο μόνο για μια μέρα!!!! Και θα ξεκινήσει κ αυτή σιγά σιγά τα γεύματα ξεκινώντας απο τα 5ml παρακαλώ!!! Αυτή μπροστά στον αδελφό της μοιάζει περισσότερο με ανθρωπακι...

Ελπίζουμε ότι θα την πάρουμε πιο σύντομα απο τον μπεμπη στο σπίτι γιατί αφού έχει λυθεί το θέμα με το οξυγόνο και με το βάρος το μόνο που μας μένει είναι να μάθουμε σιγά σιγα να τρώμε....

Έχω ξεκινήσει και τους συλλεγω γαλατακι με το θηλαστρο.. Ακόμα βέβαια είναι ελάχιστο αλλα είναι φυσιολογικό να πηγαίνει σιγα σιγα λόγω του ότι γεννησα νωρίς...

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχές σας!!! Σύντομα θα είμαι σπίτι και θα τα πούμε αναλυτικά!!!

Φιλια πολλά σε όλες!!! Με το καλο να γέννησετε γερά παιδάκια!!!!

tJYkp3.png

καλημερα!!!και μκαλη εβδομαδα! τι κανετε? εγω σημερα αλλαζω εβδομαδα ειμαι 32 εβδομαδων ακριβως:P η πιο μικρουλα σε εβδομαδες ειμαι εδω μεσα....σας ζηλευω θα ηθελα να ημουν κ εγω 35 η 36 εβδομαδων και 38 να ημουν τωρα ακομα καλυτερα:tongue::tongue::tongue: σημερα το βραδυ θα ταξιδεψω για ροδο θα παω στον γυναικολογο μ για την μηνιαια μου επισκεψη θα ξανα κανω κ εκει το ντομπλερ...για να δουμε τι θα δουμε....ειμαι περιεργη ποσο βαρος θα πηρε ο μπεμπης μου....τλευταια φορα ηταν 1800 αλλα δεν περασε πολυς καιρος απο τοτε οποτε αντε να πηγε 2000...

εβελινα μου ολα καλα θα πανε χαρα μου με το καλο να περασει γρηγορα ο καιρος και να τα παρεις σπιτακι σου! για πες μας μοιαζουν? πω πω δεν το πιστευω! ανυπομωνω να γεννησω κ εγω! φανταζομαι την χαρα σου που βλεπεις τα μωρακια που ειχες τοσους μηνες μεσα σου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

evelina.t μπράβο για τα μικρά θαυματάκια σου που έφερες στον κόσμο. Αφού βγήκαν από το οξυγόνο τόσο σύντομα τώρα είναι θέμα χρόνου να μάθουν να σιτίζονται και να τα πάρεις και με το καλό στο σπίτι. Να πάνε όλα καλά εύχομαι.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...