Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστω που απαντησατε στο ερωτημά μου αλλα απ' ότι φαίνεται δεν βγαζω άκρη.......... Εμενα το μωρό από τη μια είναι αυτη η ευθεία που λέει η ΤΑΤΟΥΜ από την άλλη όλο εξογκώματα πεταγονται από δω κι από κει σε όλο το ύψος... Απλώς νιώθω κι αλλη μια ευθεία πάνω στο στομαχι και πολλες φορές κάνει σαν τραπεζακι η κοιλιά μου ψηλά ή σαν να εχω φαει τηλεόραση..... Αυτο πάνω από τον αφαλό. Γενικώς όμως τα κλωτσίδια τα νιώθω δεξιά από τον αφαλό κ κατω. Από την άλλη το νιώθω απλώς να κουνιέται, δεν κλωτσαει ποτέ. Δεν εχω ιδεα πως μπορεί να είναι η θεση του!!!! Επίσης αυτη η ευθεία που εχω στο πανω μερος της κοιλιάς που είναι σαν δυο μπαλίτσες ενωμενες, συνεχεια σκληραίνει!! Μπας κι εχει 2 κεφαλια;;;;:confused::confused::confused:

Εχω πολύ αγχος, όχι τόσο για το μη κάνω καισαρική (τι στο καλό, να μη τα δοκιμάσουμε όλα;; 1η γεννα φυσιολογική χωρίς πρόκληση, 2η με Φ.Τ με πρόκληση, 3η γεννα καισαρικη (;)) αλλα φοβαμαι μη με πιασουν οι πόνοι κ παω κ δεν προλάβω και το γεννησω αναποδα! Είναι κ 45 λεπτα δρόμος το νοσοκομείο!!

χαχα η το κωλαρακι του θα ειναι η τα γονατακια του:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

MantiΜε το καλό, όλα καλά θα πάνε ότι και να γίνει!!!

μακάρι και σήμερα να πάνε όλα καλά με την Εβελίνα μας !

Νεμίνα να σκέφτεσαι θετικά! Εγώ τι να πω που είναι 2 ώρες θάλασσα με φουσκωτό και αν συμβεί τπτ θα πρέπει να μπω σε ελικόπτερο που το μισώ! Αν έχει γυρίσει δεν με νοιάζει…θα βγει.. αν είναι ανάποδα και θέλει να βγει τι κάνω; Την προσευχή μου & ένα τάμα! Όλα καλά θα μας πάνε!!! Όλα καλά!

Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει, ούτε για το μαιευτήριο ούτε για την Αθήνα! Χεχε Περιμένω να περάσουν κανά 2 εβδομάδες, αφού ούτως ή άλλως όχι αυτό που έρχεται , αλλά το επόμενο ΣΚ θα αναχωρήσω… έκλισα ραντεβού με το γιατρό στις 25/9 για να με δει! Εκεί θα μάθω αν ο μπέμπης μας γύρισε, αν και από αυτά που λέτε νομίζω ότι την πήρε την τούμπα… αρχικά γιατί ξεκίνησε να τουρλοκωλιάζει δεξιά κι αριστερά που δεν το έκανε μέχρι πριν 3 μέρες και κατά δεύτερον γιατί τις τελευταίες 2 νιώθω να κλωτσωμπουνάει από τον αφαλό και λίγο πιο πάνω που πάλι δεν το έκανε πριν.. 3 μέρες πριν τον ένιωθα από τον αφαλό και κάτω… άρα ελπίζω πως κουράστηκε στα όρθια και είπε να κάνει λίγο διαλογισμό με yoga

Η νύφη μου με πήρε χθες και μου είπε πως μου έχει 2 κούτες με ρουχαλάκια και ένα σακ βουαγιάζ ! μέχρι και στολή Αγιοβασιλάκι και στολή για τις απόκριες!!! Αχχαχα Της είπα να ξεχωρίσει αυτά που είναι για 0 – 3 – 6 για να πλύνω μόνο αυτά και όχι και τις 2 κούτες που είναι έως 2 ετών. Έχει μου είπε πολλά γαλάζια ( 4 κόρες έκανε ), γιατί το 1ο της ήταν αγοράκι ( το έχασε ) και της είχαν μείνει πολλά γαλάζια… τα οποία τα φόρεσε στα κορίτσια τι να έκανε… χιχιχι

η καημενη σε τι μηνα το εχασε το αγορακι?:( βαλιτσουλα πρεπει να αρχισεις να φτιαχνεις βικυ μου αχ Αγιο Βασιλη στολη θελω και εγω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Πως ειστε;

Σημερα ξυπνησα πρωι πρωι.

Ευχομαι στην Ευελινα κ τη Μαντι ολα να πανε καλα!

Χθες μας εφεραν την κουνια κ το λικνο του μπεμπη!Πηρα κ μια τσαντουλα ελαφρια για το καροτσι.

Μαθαινοντας τα νεα της ευελινας κ της Μαντι,αρχισα να μαζευω τα χαρτια που χρειαζομαι για το μαιευτηριο.Ληξ.πραξη γαμου,εξετασεις δικες μου κ του μωρου κλπ.Αγορασα αλλη μια πιτζαμουλα κ ετσι τωρα εχω 3.Θα χρειαστω αλλο 1 σουτιεν θηλασμου κ θα ζητησω τη βαλιτσουλα που ειχε η αδερφη μου για να αρχισω να τη γεμιζω με τα απαραιτητα που ετσι κ αλλιως τα ΄χω πλυμενα-σιδερωμενα.Ας ειναι ετοιμα κ ας καθονται 1 μηνα.Μη συμβει κατι κ τρεχω τελευταια στιγμη.

Την Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο για να δουμε τον μπεμπη,που κ αυτος τουρλωνεται κ βλεπω την κοιλια μου να τεντωνεται καθε 3 κ λιγο.:shock:

withu μου με γεια τα πραγματακια καλα αποτελεσματα σου ευχομαι για την τεταρτη...καλε χρειαζομαστε τιποτα χαρτια?αυτες που γενναμε σε δημοσιο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερααααα

Λυπαμαι που δεν μπορεσα να βοηθισω :(

Μια φορα ειπα να ακουσω τον αντρα μου και να παω τη μικρη σε κοντινο παρκο με το ποδιλατο της, με τα ποδια (δεν περνω αυτοκινητο λογο γιορτων, δεν θα βρω να παρκαρω) και εφαγα τα μουτρα μου!

Στην επιστροφη απ το παρκο και ενω τραβουσα μια χαρουλα το ποδιλατακι με το 1 χερι και κρατουσα τη μικρη με το αλλο γιατι θα περνουσαμε δρομο, καπου βρηκε το ποδιλατο και μπλεχτικε αναμεσα στα ποδια μου... Τα ειδα ολα σε αργη κινηση (απορουσα πως επεφτα τοσο αργα), ευτυχος καταφερα και να μη χτηπισω την κοιλια αλλα και να μην αφησω τη μικρη, που ναι μεν παρεσυρα με την πτωση αλλα δεν χτυπησε καθολου γιατι σηκωσα το χερι που την κρατουσα και δεν επεσε ατσαλα (αφου δεν της εβγαλα τον ομο παλι καλα). Ποια ειπαμε εβλεπε ονειρα με μουρι κρεας? Εγω εκανα αγκωνα, παλαμη και γονατο χαχαχα. Ταρακουνησα λιγο μεση φυσικα και ποναει λιγο περισσοτερο αλλα ελπιζω να περασει συντομα ;)

αχ τατουμ μου πολυ λυπαμαι γι'αυτο που επαθες προσεχε γλυκια μου τωρα που κοντευεις μην παθεις καμια λαχταρα!το μωρακι σου πως ειναι το νιωθεις κανονικα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πωπωωωω πόσο έχουμε μεγαλώσει!!!!

1867 ολόκληρα γραμμάρια :tongue:

Ευτυχώς όλα είναι νορμάλ από ότι μας είπε ο γιατρός :D

Προβολή: κάθετο κεφαλικό (Το γιατί βασανίζει τη μανούλα δεν απαντήθηκε)

Θέση Πλακούντα: Οπίσθιος υψηλός και ωρίμανση grade I (καλά φαντάζομαι για φυσιολογικό τοκετό που είναι ο στόχος)

Όσο για το μήκος που ρωτήσαμε μας είπε ένα "περίπου 35 εκ." που μου φάνηκε λίγο αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια σύμφωνα με το γιατρό το μηριαίο!

Τι να πω η μάνα... ευχαριστημένη είμαι και χαρούμενη πολύ!;)

μιςς καραμελ τι κουκλα κορη ειναι αυτη???την ειδα στην φωτο fb κουκλαρακαι μεγαλωσε πολυ φοβερη η φωτο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Γεία σας και απο εμάς.

Πρώτα μα πρώτα απο όλα : με το καλό στην Εβελίνα να έρθουν τα μικρά της.

Πήγαμε στο ιασω όλα καλά. Η μικρή είναι 2800.:shock:(φακλάνα). θα; προσπαθήσουμε για άλλες 10 ημέρες και μετά δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε. Το θέμα δεν ήταν τα κιλά της μικρή . ηταν στο να είναι ώριμη αναπνευστικά και το σημαντικότερον είμαι εγώ. Ο πρόωρος τοκετός ήταν πρόβλημα για εμένα. Είμαι 3η (ουσιαστικά 4η) καισαρική και δεν θέλουμς σε καμία περίπτωση συσπάσεις και συμπτώματα φυσιολογικού τοκετού μιας και υπάρχει φόβος για ρήξη μήτρας. Τώρα ξεκούραση, έχουν έρθει οι δικοί μου να κρατάνε τα μικρά και εγώ κάθομαι.:tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Βρε τατούμ τι έπαθες πάλι??? Περαστικά!!! Κάποιος σε έχει ματιάσει!!!

Έγώ που κοίταξα λίγο στο δήμο Αμαρουσίου λέει ότι τα ζητάνε αυτεπάγγελτα ληξιαρχικές κ.ο.κ. .. Δεν χρειάζεται να πάμε εμείς να την βγάλουμε!! Μόνο μια αίτηση στο δήμο χρειαζεται!!! Κατι ανάλογο ισχύει και στους άλλους δήμους πιστεύω!!Για πάρτε κανα τηλ , μην τρέχεται άδικα!!

Μάντι ξεκούραση τώρα!! Αφού έχεις και βοήθεια μια χαρά!!! Σε 10 μέρες μπαίνεις στον 9ο ή έχεις μπει ήδη???

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Tatum, τι επαθες καλη μου;Φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες.Το μωρακι σου ειναι καλα;

Μαντι,πολυ χαιρομαι για σενα.Δεν υπαρχει λοιπον λογος ανησυχιας.Μονο λιγη προσοχη να δωσεις κ σε λιγο καιρο θα δεις κ τη φατσουλα του μπεμπε σου με το καλο.;)

Μαντι ξεκουρασου τωρα που μπορεις!!! Καθησιχαστικα μου φαινοντε αυτα που μας λες παντος!

Κοριτσια να στε ολες καλα και ευχαριστω για το ενδιαφερον! Λιγες γρατζουνιες ειναι μονο, θα περασουν! Το μονο λιγο ανχος εχω σημερα και ολο την κοιλια πιανω χεχε ο μικρος κανει παρτυ σημερα και ηρεμω!

Πηγε και ο αντρας μου για την αδεια και τον στελναν απο δω και απο κει, με τη δικαιολογια οτι δεν μπορουσαν να υπογραψουν αδεια 20 μερες τωρα που το εργο ειναι στα τελειωματα (που να μην επερνε 6 μηνες ακομη παραταση, ελεος). Τελικα ευτασε στον πιο ψηλα δυνατο μεσα στο εργοταξιο και τον αρχησε "να κανει εξεταση να μαθει ποτε γενναει ακριβος" (ξερετε τετιο πραγμα? ή νομιζει οτι ολες παμε με καισαρικη ή εγω ειμαι βλ@κ@ς), του λεει ο δικος μου δε γινετε και του απανταει "γιατι δεν εμηνε να γεννησει εδω στο Αλ Αχλι?" (πολυ καλο αλλα πανακριβο) "γιατι θα επρεπε να δωσουμε τα μαλια της κεφαλης μας, αφου δε μας καλυπτει η ασφαλια σας, ελλαδα τζαμπα πληρωνω ΤΣΜΕΔΕ?" "Να γεννουσε στο Χαμαντ" (δωρεαν αλλα...) "ειναι ladies clinic και θα επρεπε να την παρατησω 3 μερες χωρις κανεναν γνωστο, τη μικρη θα την εφερνα στο εργοταξιο? Οι νοσοκομες μηλανε μονο αραβικα, τι βοηθεια θα ειχε ετσι?" "μα τι λες?" "ξερω γυναικα που γεννησε εκει, ελληνιδα, δουλευει στο ταδε μερος και τα ξερω απ αυτην!!" (τα ειχε παρει...). Καπος ετσι πηγε η συζητηση (αναφερθηκε και το "δε γενναει η γατα μου, η γυναικα μου γενναει") και αφου του εκανε τα νευρα κροσσια, δεχτικε 4-10 μεχρι 21-10 με ΠΗΤ 10-10... Αντε να δουμε... Το καλο ηταν οτι με την... συζητηση... ανακαλυψε ο δικος μου οτι δεν θα ειναι ουτε σε αυτο το κυμα απολισεων ουτε στου δεκεμβριου!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μις Καραμελ η μπουμπου σου είναι ΚΟΥΚΛΑ! Τι τελεια φωτο είναι αυτη;;;;;;;

Τατούμ φτηνα τη γλίτωσες κι εσυ σαν εμένα μ' αυτες τις τούμπες στην εγκυμοσυνη... Ευτυχως που όλα πήγαν καλά. ¨οσο για τ' αλλα υπομονη, τι να πεις τουλαχιστον καταφερε ο αντρας σου να παρει την αδεια, σου ευχομαι να γεννησεις με το που ερθει για να περάσει κι εκείνος όλες τις μερες με το νεο μέλος!!

Μαντι, ευτυχως κ με σενα όλα καλά πήγαν, πραγματικά γιγαντακι η μικρή σου σαν τη δική μου, καπου εκεί είναι κι εμενα τώρα...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Manti οπότε τα νέα καλά, πολλή ξεκούραση και υπομονή :)

Είχε το παλιοκόριτσο συνέχεια το χέρι μπροστά στα μούτρα της αλλά τελικά μας έκανε τη χάρη και βγάλαμε φωτογραφία :P

Είναι βέβαια λίγο ξυνισμένη σα τη μαμά της :tongue: αλλά τόσο πρωινές ώρες (σχεδον 12) πως αλλιώς να είμαστε μάνα και κόρη... Χαχαχαχαχαχα!!!!

tatum... i have a problem with authority... τα λατρεύω τα αφεντικά!!!!:evil:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Διάβασα ότι η Εβελίνα μας γέννησε!!!!

Εβελίνα μου να σου ζήσουν τα μωράκια, να έχεις γρήγορη ανάρρωση... να είναι καλότυχα, υγιή και ευτυχισμένα!!! Να τα καμαρώνεις όπως επιθυμείς και καλό σαραντισμό!! :):):)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα σας!!!

Αλήθεια για την Εβελίνα; Ξέρουμε αν όλα πήγαν καλά; Μακάρι το κορίτσι μας :D

Καλό σαραντισμό όπως είπες κι εσύ να έχει και γρήγορα στο σπίτι με τα μωράκια της!

Καραμελάκι κουκλακι το μωράκι στον υπέρηχο… εμείς μόνο μούτζες έχουμε για φωτογραφίες… δεν μας άφησε ούτε μια υποψία για το που θα μοιάζει, αφού πάντα είχε καλυμμένο το πρόσωπο του! Για να δω στον υπέρηχο στις 25 , τι θα δούμε!

Κάτι έχει κάνει ο γιατρός και την έσπασε της μικρής! βλέπω να βγαίνει και να σας αρχίζει στις γρήγορες! αχαχαχ :D :D

Καλημερούδια!!!!

Εβελίνα χαίρομαι που πήγαν όλα καλά :D

Τελικά μικρός στο μάτι αλλά θηρίο ο γιός ;)

Δεν έχει μείνει πολύ... σε λίγο θα τα σφίγγεις και τα 2 στην αγκαλιά σου με τον άντρα σου στο σπιτάκι σας :D

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...