Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

βρε κοριτσια μεσα σε λιγες μερες γραψατε 10 σελιδες διαβαζω διαβαζω δεν τελειωνουν............εχασα επισοδεια πολλα!!!!!αλλα συγνωμη τι να κανω?δεν ειχα ιντερνετ ολες αυτες τις ημερες!:( τωρα ψιλομπαινω παλι στο κλημα!

εβελινα μου με το καλο περιμενουμε νεα σου ολα θα πανε καλα θα το δεις αυριο θα γινεις μανουλα και θα εισαι τρισευτυχισμενη θα δεις!μαντι μου ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Εβελίνα μου με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου σήμερα!!!Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!!Περιμένουμε νέα σου όταν μπορεέσεις!!!

Μάντι και σε σένα εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Και να μην χρειαστεί να μείνεις στο μαιευτήριο!!!Περιμένουμε και από σένα νεα!!!

Κορίτσια πολλες αντίχριστες μαζευτήκαμε σε αυτό το φόρουμ!!ΧΑΧΑ Και εγώ αν κάθομαι πολύ ώρα εκκλησία ζαλίζομαι σε σημείο να λιποθυμάω!!Οταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε με το σχολείο στην εκκλησία , συνεχώς οριζοντιωμένη με βγάζαν έξω!!ΧΑΧΑ

Μαριούλα σε χάσαμε!!!

Εγώ πάντως χθες την ετοίμασα την βαλιτσούλα να είμαι έτοιμη!!Γιατί προχθές που πήγαμε μαιευτήριο, με έπιασε ένας πανικός που δεν την είχα εέτοιμη!!!Αστην να υπάρχει και ας κάθεται 1 μήνα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Nemina και εγώ δεξιά και αριστερά από τον αφαλό την αισθάνομαι!!Μια τουρλώνεται αριστερά μια δεξια!! Και μου έχει πει ο γιατρός ότι είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Nemina και εγώ δεξιά και αριστερά από τον αφαλό την αισθάνομαι!!Μια τουρλώνεται αριστερά μια δεξια!! Και μου έχει πει ο γιατρός ότι είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω!!

Καλημέρα!

Σα το δικό μου το κτήνος δηλαδή... που τουρλώνει δεξιά, τουρλώνει αριστερά και μερικές φορές τουρλώνει και δεξιά και αριστερά από τον αφαλό ταυτόχρονα... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!:evil:

Σε λίγο που θα πάμε στο ΡΕΑ θα ρωτήσω τους πάντες τι μπορώ να κάνω να αλλάξει θέση... κατουριέμαι φρικτά ανά 10 λεπτά... ούτε μια βόλτα με το σκύλο δε μπορώ να πάω:|

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστω που απαντησατε στο ερωτημά μου αλλα απ' ότι φαίνεται δεν βγαζω άκρη.......... Εμενα το μωρό από τη μια είναι αυτη η ευθεία που λέει η ΤΑΤΟΥΜ από την άλλη όλο εξογκώματα πεταγονται από δω κι από κει σε όλο το ύψος... Απλώς νιώθω κι αλλη μια ευθεία πάνω στο στομαχι και πολλες φορές κάνει σαν τραπεζακι η κοιλιά μου ψηλά ή σαν να εχω φαει τηλεόραση..... Αυτο πάνω από τον αφαλό. Γενικώς όμως τα κλωτσίδια τα νιώθω δεξιά από τον αφαλό κ κατω. Από την άλλη το νιώθω απλώς να κουνιέται, δεν κλωτσαει ποτέ. Δεν εχω ιδεα πως μπορεί να είναι η θεση του!!!! Επίσης αυτη η ευθεία που εχω στο πανω μερος της κοιλιάς που είναι σαν δυο μπαλίτσες ενωμενες, συνεχεια σκληραίνει!! Μπας κι εχει 2 κεφαλια;;;;:confused::confused::confused:

Εχω πολύ αγχος, όχι τόσο για το μη κάνω καισαρική (τι στο καλό, να μη τα δοκιμάσουμε όλα;; 1η γεννα φυσιολογική χωρίς πρόκληση, 2η με Φ.Τ με πρόκληση, 3η γεννα καισαρικη (;)) αλλα φοβαμαι μη με πιασουν οι πόνοι κ παω κ δεν προλάβω και το γεννησω αναποδα! Είναι κ 45 λεπτα δρόμος το νοσοκομείο!!

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Manti Με το καλό, όλα καλά θα πάνε ότι και να γίνει!!!

μακάρι και σήμερα να πάνε όλα καλά με την Εβελίνα μας !

Νεμίνα να σκέφτεσαι θετικά! Εγώ τι να πω που είναι 2 ώρες θάλασσα με φουσκωτό και αν συμβεί τπτ θα πρέπει να μπω σε ελικόπτερο που το μισώ! Αν έχει γυρίσει δεν με νοιάζει…θα βγει.. αν είναι ανάποδα και θέλει να βγει τι κάνω; Την προσευχή μου & ένα τάμα! Όλα καλά θα μας πάνε!!! Όλα καλά!

Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει, ούτε για το μαιευτήριο ούτε για την Αθήνα! Χεχε Περιμένω να περάσουν κανά 2 εβδομάδες, αφού ούτως ή άλλως όχι αυτό που έρχεται , αλλά το επόμενο ΣΚ θα αναχωρήσω… έκλισα ραντεβού με το γιατρό στις 25/9 για να με δει! Εκεί θα μάθω αν ο μπέμπης μας γύρισε, αν και από αυτά που λέτε νομίζω ότι την πήρε την τούμπα… αρχικά γιατί ξεκίνησε να τουρλοκωλιάζει δεξιά κι αριστερά που δεν το έκανε μέχρι πριν 3 μέρες και κατά δεύτερον γιατί τις τελευταίες 2 νιώθω να κλωτσωμπουνάει από τον αφαλό και λίγο πιο πάνω που πάλι δεν το έκανε πριν.. 3 μέρες πριν τον ένιωθα από τον αφαλό και κάτω… άρα ελπίζω πως κουράστηκε στα όρθια και είπε να κάνει λίγο διαλογισμό με yoga

Η νύφη μου με πήρε χθες και μου είπε πως μου έχει 2 κούτες με ρουχαλάκια και ένα σακ βουαγιάζ ! μέχρι και στολή Αγιοβασιλάκι και στολή για τις απόκριες!!! Αχχαχα Της είπα να ξεχωρίσει αυτά που είναι για 0 – 3 – 6 για να πλύνω μόνο αυτά και όχι και τις 2 κούτες που είναι έως 2 ετών. Έχει μου είπε πολλά γαλάζια ( 4 κόρες έκανε ), γιατί το 1ο της ήταν αγοράκι ( το έχασε ) και της είχαν μείνει πολλά γαλάζια… τα οποία τα φόρεσε στα κορίτσια τι να έκανε… χιχιχι

Α.. ξέχασα να σας πω….

προχθές έλεγα πως δεν νιώθω τπτ σχετικά με πονάκια και μέση και όλα είναι τέλεια ακόμα …. Εκτός από ένα πιάσιμο δεξιά πίσω κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ ….

Έχω κάτι πόνους σαν την περίοδο πιο ελαφριούς κατά διαστήματα… να πετρώνει η κοιλιά μου δεν το νιώθω… αλλά το βράδυ 2 φορές σηκώθηκα για τσισάκια μου και τις δύο ένιωσα ότι περιμένω περίοδο… φυσικά όχι τόσο έντονους σαν της περιόδου, αλλά πονούσα….. και το πρωί το ένιωσα αυτό… και δεν ήξερα και αν περνάνε ή αν συνεχίζω να πονάω στον ύπνο μου, γιατί κοιμάμαι και σαν βόδι… και τώρα μου ήρθε το πονάκι κράτησε 1 λεπτάκι και πάλι τίποτα… Να θεωρήσω ότι είναι φυσιολογικό! Επίσης να θεωρήσω ότι αν ο μπέμπης γύρισε λογικό θα είναι να πρέπει να αναπληρώσει όλο αυτό το διάστημα που έχει χάσει στο να ετοιμαστεί η μήτρα… γιατρός έπρεπε να γίνω… αν συνεχίσουν θα πάρω τον DOC γιατί όλο θεωρίες είμαι και με βλέπω να γεννοβολώ χωρίς βαλίτσα & στο χωράφι… ! Αχαχαχα

Α βρε Βικακι πλακα εχεις!! Σε χωραφι ε;;;;;;) Την καλύτερη δουλειά!! κι εμενα με βλεπω να γενναω σε κανεναν εφημερευοντα γιατι παίρνω το γιατρο τοσες μερες κ τα εχει γειώσει όλα!!! Εσυ τελικά μόνο μπορεις να ε βοηθησεις! Οταν το μωρο ηταν με το κεφαλι πανω πωςενιωθες;;;

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσακια!Πως ειστε;

Σημερα ξυπνησα πρωι πρωι.

Ευχομαι στην Ευελινα κ τη Μαντι ολα να πανε καλα!

Χθες μας εφεραν την κουνια κ το λικνο του μπεμπη!Πηρα κ μια τσαντουλα ελαφρια για το καροτσι.

Μαθαινοντας τα νεα της ευελινας κ της Μαντι,αρχισα να μαζευω τα χαρτια που χρειαζομαι για το μαιευτηριο.Ληξ.πραξη γαμου,εξετασεις δικες μου κ του μωρου κλπ.Αγορασα αλλη μια πιτζαμουλα κ ετσι τωρα εχω 3.Θα χρειαστω αλλο 1 σουτιεν θηλασμου κ θα ζητησω τη βαλιτσουλα που ειχε η αδερφη μου για να αρχισω να τη γεμιζω με τα απαραιτητα που ετσι κ αλλιως τα ΄χω πλυμενα-σιδερωμενα.Ας ειναι ετοιμα κ ας καθονται 1 μηνα.Μη συμβει κατι κ τρεχω τελευταια στιγμη.

Την Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο για να δουμε τον μπεμπη,που κ αυτος τουρλωνεται κ βλεπω την κοιλια μου να τεντωνεται καθε 3 κ λιγο.:shock:

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Λυπαμαι που δεν μπορεσα να βοηθισω :(

Μια φορα ειπα να ακουσω τον αντρα μου και να παω τη μικρη σε κοντινο παρκο με το ποδιλατο της, με τα ποδια (δεν περνω αυτοκινητο λογο γιορτων, δεν θα βρω να παρκαρω) και εφαγα τα μουτρα μου!

Στην επιστροφη απ το παρκο και ενω τραβουσα μια χαρουλα το ποδιλατακι με το 1 χερι και κρατουσα τη μικρη με το αλλο γιατι θα περνουσαμε δρομο, καπου βρηκε το ποδιλατο και μπλεχτικε αναμεσα στα ποδια μου... Τα ειδα ολα σε αργη κινηση (απορουσα πως επεφτα τοσο αργα), ευτυχος καταφερα και να μη χτηπισω την κοιλια αλλα και να μην αφησω τη μικρη, που ναι μεν παρεσυρα με την πτωση αλλα δεν χτυπησε καθολου γιατι σηκωσα το χερι που την κρατουσα και δεν επεσε ατσαλα (αφου δεν της εβγαλα τον ομο παλι καλα). Ποια ειπαμε εβλεπε ονειρα με μουρι κρεας? Εγω εκανα αγκωνα, παλαμη και γονατο χαχαχα. Ταρακουνησα λιγο μεση φυσικα και ποναει λιγο περισσοτερο αλλα ελπιζω να περασει συντομα ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Πωπωωωω πόσο έχουμε μεγαλώσει!!!!

1867 ολόκληρα γραμμάρια :tongue:

Ευτυχώς όλα είναι νορμάλ από ότι μας είπε ο γιατρός :D

Προβολή: κάθετο κεφαλικό (Το γιατί βασανίζει τη μανούλα δεν απαντήθηκε)

Θέση Πλακούντα: Οπίσθιος υψηλός και ωρίμανση grade I (καλά φαντάζομαι για φυσιολογικό τοκετό που είναι ο στόχος)

Όσο για το μήκος που ρωτήσαμε μας είπε ένα "περίπου 35 εκ." που μου φάνηκε λίγο αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια σύμφωνα με το γιατρό το μηριαίο!

Τι να πω η μάνα... ευχαριστημένη είμαι και χαρούμενη πολύ!;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημερααααα

Λυπαμαι που δεν μπορεσα να βοηθισω :(

Μια φορα ειπα να ακουσω τον αντρα μου και να παω τη μικρη σε κοντινο παρκο με το ποδιλατο της, με τα ποδια (δεν περνω αυτοκινητο λογο γιορτων, δεν θα βρω να παρκαρω) και εφαγα τα μουτρα μου!

Στην επιστροφη απ το παρκο και ενω τραβουσα μια χαρουλα το ποδιλατακι με το 1 χερι και κρατουσα τη μικρη με το αλλο γιατι θα περνουσαμε δρομο, καπου βρηκε το ποδιλατο και μπλεχτικε αναμεσα στα ποδια μου... Τα ειδα ολα σε αργη κινηση (απορουσα πως επεφτα τοσο αργα), ευτυχος καταφερα και να μη χτηπισω την κοιλια αλλα και να μην αφησω τη μικρη, που ναι μεν παρεσυρα με την πτωση αλλα δεν χτυπησε καθολου γιατι σηκωσα το χερι που την κρατουσα και δεν επεσε ατσαλα (αφου δεν της εβγαλα τον ομο παλι καλα). Ποια ειπαμε εβλεπε ονειρα με μουρι κρεας? Εγω εκανα αγκωνα, παλαμη και γονατο χαχαχα. Ταρακουνησα λιγο μεση φυσικα και ποναει λιγο περισσοτερο αλλα ελπιζω να περασει συντομα ;)

Αμάν βρε κοριτσάκι μου... περαστικά τα μικροχτυπηματάκια!

Μόνο τέτοια να έχεις και να περνάνε γρήγορα!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέρα καλημέρα!!!

Εβελίνα μου με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου σήμερα!!!Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!!Περιμένουμε νέα σου όταν μπορεέσεις!!!

Μάντι και σε σένα εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Και να μην χρειαστεί να μείνεις στο μαιευτήριο!!!Περιμένουμε και από σένα νεα!!!

Κορίτσια πολλες αντίχριστες μαζευτήκαμε σε αυτό το φόρουμ!!ΧΑΧΑ Και εγώ αν κάθομαι πολύ ώρα εκκλησία ζαλίζομαι σε σημείο να λιποθυμάω!!Οταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε με το σχολείο στην εκκλησία , συνεχώς οριζοντιωμένη με βγάζαν έξω!!ΧΑΧΑ

Μαριούλα σε χάσαμε!!!

Εγώ πάντως χθες την ετοίμασα την βαλιτσούλα να είμαι έτοιμη!!Γιατί προχθές που πήγαμε μαιευτήριο, με έπιασε ένας πανικός που δεν την είχα εέτοιμη!!!Αστην να υπάρχει και ας κάθεται 1 μήνα!!

ναι κατριν ειχα θεμα με το ιντερνετ και δεν μπορουσα να μπω πολυ χαιρομαι παντως που τωρα μπαινω ξανα και τα λεμε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...