Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Σήμερα έκανα το ντόπλερ και τα νέα δεν ήταν καλά... Η μπεμπουλα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά αλλά ο μπεμπακος δεν τρέφεται σωστά.. Έχουμε ανεπάρκεια πλακουντα και ζοριζεται πολύ για να τραφει και αυτό είναι και επικίνδυνο για την ζωή του.. Έχει μείνει πίσω και σε βάρος, είναι 1370 γρ...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Δεν υπάρχει λόγος να το δια κινδυνεύουμε...

Θα μπούμε βέβαια στην Μοναδα αλλά τι να κάνουμε;;;

Τώρα δεν έχω μυαλό να σας πω κάτι άλλο, αν προλάβω θα μπω πάλι αύριο να τα πούμε...

Eυελινακι μου,με το καλο να γεννησεις κ να ειναι γερα κ τα 2 σου παιδακια κ εσυ επισης!Περιμενουμε ευχαριστα νεα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εβελίνα με το καλό να έρθουν τα μωρά σου.

Εμας τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Ετοιμαζόμαστε μάλλον για πρόωρο τοκετό. Το μωρό είναι πολύ χαμηλά και έιμαστε σε επι φυλακη. Αύριο πάω ιασω να με δούν για διαστολή. Αν έχω κάθομαι μέσα. Αν όχι ξεκούραση και τίποτα άλλο.

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα κουκλα μου.Μη στεναχωριεσαι,κανε την προσευχη σου κ αν εχεις διαστολη σκεψου οτι θα εχεις πιο συντομα στην αγκαλια σου το μπεμπε.

Επιτελους μπήκα κι εγω!!

Εβελίνα μου σου ευχομαι ότι καλύτερο, να πανε όλα καλά με τα μωρακια σου, να τα κρατησεις σύντομα αγκαλίτσα κ με το καλό να τα πάρεις στο σπιτάκι σου, να μη ταλαιπωρηθείτε πολύ.... Να πανε όλα καλά, τις καλύτερες ευχες μας..

Μαντι, κι ελεγα θα 'χει γεννησει καμια αυτες τις δυο μερες που είχα να μπω;;; Στο τσακ κι εσύ για γεννητούρια... σε ποια εβδομάδα είσαι είπαμε;;;;

κορίτσια θελω λίγο τα φωτα σας, θελω να μου πείτε που ακριβως νιώθετε τα μωρακια σας να σας χτυπουν, κυρίως από πάνω μπας κ βγαλω ακρη αν γυρισε το χαζουλι, δε μπορώ να καταλάβω.... Μεχρι την επόμενη Πεμπτη που θα παω για ΝΣΤ θα με φαει η αγων'ια ............

Κυριως πανω απο τον αφαλο αισθανομαι εγω τον μπεμπη κ ο γιατρος μου εχει πει πως εχει γυρισει με το κεφαλακι προς τα κατω απο τον 7ο μηνα.

manti Αν θυμάμαι καλά είσαι κάτι εβδομάδες μπροστά από μένα, άρα λογικά δε σου μένει πολύ. Όσο για το πρόωρο της υπόθεσης, αν σε ανάπτυξη και κιλά είναι οκ δε θα πρέπει να σε ανησυχεί τίποτε...

Εμείς δε θέλαμε θρησκευτικό με τίποτα. Εγώ δεν αντέχω πολύ ώρα μέσα σε εκκλησία... λιποθυμάω η αντίχριστη :tongue: Αφού σκέφτομαι μήπως δεν κάναμε βάφτιση στη μικρή αλλά ποιός ακούει τον άντρα μου κα ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους... Θα τη βγάλω καθιστή και κοντά σε πόρτα αλλιώς χαθήκαμε!!!!

Nemina εμένα μου είπε μεν ο γιατρός στον υπέρηχο ότι το κεφάλι ειναι χαμηλά σχετικά αλλά το νιώθω να με κουνάει εκεί στη βάση της κοιλιάς μερικές φορές.

Κατά τα άλλα η στάση που παίρνει συνήθως βασανίζει τη μανούλα και με κάνει να κατουριέμαι συνέχεια... όταν είμαι έξω δε μπορώ να περπατήσω πια! Με έχει τρελάνει σε σημείο που σκέφτομαι μήπως βάζω ένα σερβιετάκι τουλάχιστον για να μη πω πάνα ακράτειας:evil:

Να δω αύριο αν θα κάταφέρουμε να κάνουμε το doppler χωρίς να τους κατουρήσω στο εξεταστήριο:shock:

Βίκυ τέντωσε πισινούλι το καλό σου εεεε :D

Τι να πω κι εγώ για την τουρλοκωλίτσα μου... που συνεχίζει να νομίζει ότι θα πλατύνει η κοιλιά μου και στριμώχνεται από τον αφαλό και κάτω :|

Αννούλα υπομονήήήήή!!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Κυριως πανω απο τον αφαλο αισθανομαι εγω τον μπεμπη κ ο γιατρος μου εχει πει πως εχει γυρισει με το κεφαλακι προς τα κατω απο τον 7ο μηνα.

Κι εμενα, γυρισε στον 6ο (σαν την αδερφη του) και κλοτσαει αριστερα πανω απ τον αφαλο και δεξια εχει ποπο, αν πατησεις την κοιλια με τα δαχτυλα, απο αρχες 8ου, συνηθος μπορεις να νιωσεις (στην πλαγια κεφαλικη, που ειναι και η καλυτερη για γεννα) μια μεγαααλη ευθια που τελιωνει στη και δεν μενει χωρος για κεφαλι. Πιο μακρια-δυνατα ειναι τα ποδια οποτε αυτα κακουν τις μεγαλες ζημιες! Αν παλι η "ευθια" ειναι φαρδια, περισσοτερο απο 1 γυναικια παλαμη, μπορει να κοιταει προς τα πισω λιγο (παλι για κεφαλικη), που ειναι και η τελεια για γεννα (εχω την προιγουμενη). Αυτες τις στασεις μονο αναγνωριζω πανω μου, γιατι μου της υπερανελιε ο γιατρος που ειχα στη μικρη, μεχρι τελη 8ου (μετα ηρθα στην πολη μου) και ειμουν παντα το τελευταιο ραντεβου (χωρις ασφαλια, οποτε ρευστο) και με κραταγε παντα απο 45-1.30 ωρα και μιιιιλαγε!

Αν θες δοκημασε με στηθοσκοπιο, αν ακουσεις γρηγορη καρδια κοντα στο υψος των οοθηκων ειναι ακομα πιο πιθανο να ειναι με κεφαλι κατω, κυριοας αν βρηκες την... ευθια. Αν δεν ακουσεις καρδια ομως μη τρομαξεις! ή δεν την πετυχες ή απλα εχει πολυ αμνιακο υγρο μπροστα χεχε.

Παλι σεντονι εγραψα...

Μαντι κρατα μας ενημερομενες οσο μπορεις!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς δε θέλαμε θρησκευτικό με τίποτα. Εγώ δεν αντέχω πολύ ώρα μέσα σε εκκλησία... λιποθυμάω η αντίχριστη :tongue: Αφού σκέφτομαι μήπως δεν κάναμε βάφτιση στη μικρή αλλά ποιός ακούει τον άντρα μου κα ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους... Θα τη βγάλω καθιστή και κοντά σε πόρτα αλλιώς χαθήκαμε!!!!

Κι εγω αντιχρηστη χαχαχα, μια γρια με ειχε πει και δαιμονισμενη οταν μας πηγεναν με το σχολειο! Οσο για βαφτιση, το συχνο πριξιμο κραταει γυρω στα 2 χρονια, μετα αραιωνει ;)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Μαντυ μου, περιμένουμε νεα σπο σένα..

Εγω είχα κάτι δυνατές συσπασεις σήμερα νόμιζα θα σπάσουν τα νερά.. Τελικά την γλύτωσα.. Αλλα με πήγε ΝΑ κ όταν γύρισα εφτιαξα επιτέλους την βαλίτσα. Γιατί την είχα γραμμένη..

Εβελινα με το καλο αύριο!! Περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!

Νεμινα, withu, καραμελενια, ρινιω, τατουμ, κατριν,μαραντ, ελβινα, χαρα,βικυ,τα φιλία

μου!! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

κοριτσακια μου τι κανετε????? χαθηκα για καποιες μερες ειχα προβλημα και δεν ειχα ιντερνετ τωρα ειμαι παλι εδω:P

εχετε γραψει τοσα πολλα θα μου παρει ωρες να σας διαβασω μηπως μπορει καποια να μου πει λιγο περιληπτικα τα νεα σας???

εγω εκανα εξετασεις ολα καλα ο αιματοκριτης κατεβηκε παλι πηγε στα 32,8... ειχα μια περιπετεια πριν 3 μερες δεν ενιωσα απο το πρωι μεχρι το μεσημερι καθολου το μωρο μου και ανησυχησα νομιζα οτι κατι επαθε αλλα πηγα στο γιατρο κ απλα κοιμοταν το μωρακι μου πηγε 1800 γραμμαρια....

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαντυ μου, περιμένουμε νεα σπο σένα..

Εγω είχα κάτι δυνατές συσπασεις σήμερα νόμιζα θα σπάσουν τα νερά.. Τελικά την γλύτωσα.. Αλλα με πήγε ΝΑ κ όταν γύρισα εφτιαξα επιτέλους την βαλίτσα. Γιατί την είχα γραμμένη..

Εβελινα με το καλο αύριο!! Περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!

Νεμινα, withu, καραμελενια, ρινιω, τατουμ, κατριν,μαραντ, ελβινα, χαρα,βικυ,τα φιλία

μου!! Ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!

ξεχασες εμενα:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Τα σημαντικότερα νεα είναι ότι αύριο γεννάει η εβελινα μας, γιατί το ένα Μωρακι δεν τρεφοταν καλα..

Κ η μαντυ μας παει για Τσέκ απ αύριο, κ υπάρχει περίπτωση να γεννήσει κ εκείνη πρόωρα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ωχ sorry.. Είναι κ το γκαστροαλσχαιμερ!!!;)

Τι κανείς;;; Που χαθηκες;;

χαχα δεν πειραζει γλυκια μου:P ασε δεν ειχα ιντερνετ ολες αυτες τις μερες το μωρακι σου μεγαλωσε πολυ στο τικερακι σου ε? μακαρι να ημουν κ εγω στην εβδομαδα που εισαι!!! εγω ακομα την δευτερα θα ειμαι 32

83tdp2.pngcWE4p3.png

Τα σημαντικότερα νεα είναι ότι αύριο γεννάει η εβελινα μας, γιατί το ένα Μωρακι δεν τρεφοταν καλα..

Κ η μαντυ μας παει για Τσέκ απ αύριο, κ υπάρχει περίπτωση να γεννήσει κ εκείνη πρόωρα..

ναι πριν απο λιγο το εμαθα για την εβελινα μας μακαρι ολα να πανε καλα για εκεινη και τα μωρακια της της ευχομαι τα καλυτερα και σε λιγες μερες να μπει να μας πει οτι ολα ειναι μια χαρα! η μαντυ προωρα γιατι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

οι μισές μαμάδες Οκτωβρίου τείνουν να γίνουν μαμάδες Σεπτεμβρίου!!!

Εvelina με το καλό κοριτσάρα μου...ελπίζω να μας μπεις με καλά νέα..

Μanti ελπίζω σε καλά αποτέλεσματα αύριο..με τα παιδιά τί θα κάνεις;αν χρειαστεί να κάτσεις σπίτι και ξεκούραση εννοώ...

Άννα...τί ξαφνικό ήταν αυτό;;μόνο εγω δεν έχω φτιάξει τίποτα;;ευτυχώς δίπλα πέτυχα και μου είπαν πάνω-κάτω τί χρειάζομαι για το νοσοκομείο οπότε απο Δευτέρα που θα τα πλύνω όλα μου τα πράγματα θα τα ετοιμάζω κι εγω σιγά-σιγά να τελειώνω..

Μαριούλα μια χαρά!!!εγω έχω την Παρασκευή γιατρό να μου πει και τί βάρος έχουμε και περίπου πόσο θα γεννηθεί (καημός κι αυτός εγω,ε;;;;;!!!!) συσπάσεις δεν αισθάνομαι κι ευτυχώς το μωρό το καταλαβαίνω συνεχώς οπότε άλλα άγχη δεν έχω!!

Καραμελάκι κάνε ονοματοδοσία και πες οτι έκανες τελείως κλειστή βάφτιση!!!χαχαχα!!!αμα δε το αισθάνεσαι και δε σου βγαίνει μην κάνεις τίποτα ούτε καν για τους άλλους...

Nemina το μωρό εγω το καταλαβαίνω ψηλά στον αφαλό και να γυρίζει δεξιά κι αριστερά αυτού όταν κουνιέται..στο doppler μου είχε πει η εμβρυολόγος οτι είναι με το κεφάλι κάτω και δεν θα ξαναγυρίσει και ελπίζω να μου το επιβεβαιώσει κι ο γιατρός την Παρασκευή..

Tatum δυσκολεύομαι λίγο να ακολουθήσω την περιγραφή σου...εγω πιάνω όπως λες μια καμπύλη (?) δεξιά του αφαλού συνήθως η οποία μετακινείται οπότε δεν είμαι σίγουρη και τί πιάνω....πλάτη;κwλο;πόδια;ενίοτε αντιλαμβάνομαι καρουμπαλάκια και δεν ξέρω αν είναι γόνατα;πατουσίτσες;μακάρι να είχα υπερ-όραση να καταλαβαίνα!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

οι μισές μαμάδες Οκτωβρίου τείνουν να γίνουν μαμάδες Σεπτεμβρίου!!!

Εvelina με το καλό κοριτσάρα μου...ελπίζω να μας μπεις με καλά νέα..

Μanti ελπίζω σε καλά αποτέλεσματα αύριο..με τα παιδιά τί θα κάνεις;αν χρειαστεί να κάτσεις σπίτι και ξεκούραση εννοώ...

Άννα...τί ξαφνικό ήταν αυτό;;μόνο εγω δεν έχω φτιάξει τίποτα;;ευτυχώς δίπλα πέτυχα και μου είπαν πάνω-κάτω τί χρειάζομαι για το νοσοκομείο οπότε απο Δευτέρα που θα τα πλύνω όλα μου τα πράγματα θα τα ετοιμάζω κι εγω σιγά-σιγά να τελειώνω..

Μαριούλα μια χαρά!!!εγω έχω την Παρασκευή γιατρό να μου πει και τί βάρος έχουμε και περίπου πόσο θα γεννηθεί (καημός κι αυτός εγω,ε;;;;;!!!!) συσπάσεις δεν αισθάνομαι κι ευτυχώς το μωρό το καταλαβαίνω συνεχώς οπότε άλλα άγχη δεν έχω!!

Καραμελάκι κάνε ονοματοδοσία και πες οτι έκανες τελείως κλειστή βάφτιση!!!χαχαχα!!!αμα δε το αισθάνεσαι και δε σου βγαίνει μην κάνεις τίποτα ούτε καν για τους άλλους...

Nemina το μωρό εγω το καταλαβαίνω ψηλά στον αφαλό και να γυρίζει δεξιά κι αριστερά αυτού όταν κουνιέται..στο doppler μου είχε πει η εμβρυολόγος οτι είναι με το κεφάλι κάτω και δεν θα ξαναγυρίσει και ελπίζω να μου το επιβεβαιώσει κι ο γιατρός την Παρασκευή..

Tatum δυσκολεύομαι λίγο να ακολουθήσω την περιγραφή σου...εγω πιάνω όπως λες μια καμπύλη (?) δεξιά του αφαλού συνήθως η οποία μετακινείται οπότε δεν είμαι σίγουρη και τί πιάνω....πλάτη;κwλο;πόδια;ενίοτε αντιλαμβάνομαι καρουμπαλάκια και δεν ξέρω αν είναι γόνατα;πατουσίτσες;μακάρι να είχα υπερ-όραση να καταλαβαίνα!!!!

και εγω ξεκινησα να φτιαχνω σιγα σιγα την βαλιτσουλα για το μαιευτηριο....την τριτη θα παω στην ροδο να με δει ο γυναικολογος μ κ μετα θα ξανα παω στις 1 οκτωβρη να μεινω εκει ως την γεννα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...