Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

καλημερα κοιλουμπιτσες μου τι μου κανετε???

ρινιω για το μαιευτηριο χρειαζετε η ταυτοτητα και των δυο φωτο τυπια και προτοτυπη , ληξιαρχικη πραξη γαμου προτοτυπη και φωτοτ. και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης προτοτ. κ φωτοτ. και το βιβλιαριο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Σήμερα έκανα το ντόπλερ και τα νέα δεν ήταν καλά... Η μπεμπουλα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά αλλά ο μπεμπακος δεν τρέφεται σωστά.. Έχουμε ανεπάρκεια πλακουντα και ζοριζεται πολύ για να τραφει και αυτό είναι και επικίνδυνο για την ζωή του.. Έχει μείνει πίσω και σε βάρος, είναι 1370 γρ...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Δεν υπάρχει λόγος να το δια κινδυνεύουμε...

Θα μπούμε βέβαια στην Μοναδα αλλά τι να κάνουμε;;;

Τώρα δεν έχω μυαλό να σας πω κάτι άλλο, αν προλάβω θα μπω πάλι αύριο να τα πούμε...

Εβελίνα μου όλα καλά θα πάνε!! Περιμένουμε νέα σου!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Evelina με το καλό!!!! Μη στεναχωριέσε καθόλου, όλα θα πάνε καλά!!!;););)

Μας κάνεις και ποδαρικό!!!!!

Miss caramel έχεις δίκιο με τους συγγενείς μερικοί είναι πολύ γαιδούρια.

Όσο για το χυμό επειδή δουλεύω σε βιομηχανία τροφίμων ακούω διάφορα για πολλά τρόφιμα και στο τέλος θα καταλήξω να τρέφομαι με λαχανικά που θα φυτέψω στη βεράντα μου:tongue:.

Για τους χυμούς, πάντως, είχα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο και μας έλεγαν ότι εννοείτε ότι τους φέρνουν σε παγοκολώνες απο το εξωτερικό και εδώ απλα τους ξεπαγώνουν και τους συσκευάζουν και επιπλέον αυτοί που ειναι με τα κοματάκια μέσα, δήθεν φυσικοί, τους βάζουν αντιβιωτικά μέσα για να παραμείνουν τα κοματάκια διαλυμένα και να μην αλοιωθεί ο χυμός. Απο τότε κουβαλάω πορτοκάλια και στύφτη στη δουλειά ;).

Tatum και εγώ σκρούτζ είμαι μην σκας… τα γράφω… ξέρεις πόσα θα σβήσω σιγά σιγά… εκτός αυτού και εγώ για καλλυντικά κτλ νεσεσέρ θα πάρω, δεν θα πάω και σε κανένα μπεμπέ shop για να τα αγοράσω ( είδα 30 ευρώ για θήκη καλλυντικών – μην τρελαθούμε ) Εννοείτε νεσεσέρ από τα jumbo και κάνα κουτάκι για τακτοποίηση … απλά τα γράφω γιατί εδώ δεν έχουμε μαγαζί για να τα αγοράσουμε αν τελικά τα θελήσουμε.. Το Μπάτζετ είναι συγκεκριμένο, αν το ξεπεράσουμε απλά αφαιρούμε… J

Καραμελάκι εσύ δεν είχες κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο; Θα το κρατήσεις ή όχι μου έχει διαφύγει… εγώ μάλλον δεν θα πάρω αλλαξιέρα γιατί θα έχουμε το ρατζάκι μέσα στο παιδικό, ώστε αν θέλω να θηλάσω ξαπλωτή να μπορώ να το κάνω, ειδικά το βράδυ… και χθες που κοιτούσα τον νιπτήρα έβλεπα ότι το παιδί θα χωράει άνετα να κάνει και μπάνιο, αλλά αν τελικά χρειαστεί θα πληρώσω στο τέλος τα 30 ευρώ + τα μεταφορικά, δεν είναι ότι πετιέμαι και τσουπ το αγοράζω κ όλα καλά! Εκτός αν το αφήσω και δω ότι όντως το χρειάζομαι και το πάρω όταν ανέβω μετά το 40ντισμό. Δεν ξέρω… θα δω…

Είπες κάτι για σόγια… χθες είχα την κουβέντα αυτή… ο θείος μου κάποια στιγμή έκραξε την μάνα μου επειδή ο αδερφός μου ( 35 χρονών ) δεν πήρε τηλ να του πει ευχές για την κόρη του που παντρεύτηκε… να σημειωθεί ότι ο αδερφός μου πήρε, αλλά ο θείος μου είχε πιει πολύ για να το θυμάται… εγώ παντρεύτηκα το Πάσχα με πολιτικό και δεν με πήραν τηλ να μου πουν να ζήσω επειδή λέει δεν θεωρούν γάμο τον πολιτικό… δηλαδή, αν εγώ δεν έχω χρήματα να κάνω θρησκευτικό και δεν μπορέσω ποτέ ρε παιδί μου… για αυτούς δεν θα είμαι παντρεμένη… και όχι τπτ άλλο οι θείοι του άντρα μου, που ήταν στο νησί και δεν καλέσαμε κανέναν ήρθαν όλοι στο σπίτι και μας έφεραν και δώρα και μας είπαν κιόλας ότι αυτά δεν είναι τα κανονικά αφού σκοπεύουμε να κάνουμε κάποια στιγμή και θρησκευτικό… υπάρχουν ΄΄σόγια ΄΄ και σόγια… και για αυτό κι εγώ θα κάνω έναν ωραιότατο κλειστό θρησκευτικό… κλειστό για τα ʽʼσόγιαʼʼ …. Και ανοιχτό για όλους τους άλλους! Ουφ τα είπα!

Άννα : Τα παρθενάκια είμαστε πολύ καλά παιδιά! Λίγο υστερικά με την καθαριότητα και λίγο θύματα στο να βοηθάμε πρόθυμα τους άλλους και λίγο παράξενα, αλλά πάνω από όλα καλά παιδιά! Ότι χούι του παρθένου και να πάρει, ένα είναι το σίγουρο το σπίτι θα το έχει καθαρό!

Εβελινάκι Τα μωρά σου θα είναι υγιή και κουκλιά και να μην ανησυχείς καθόλου! Όλα καλά θα πάνε! Το Σάββατο έχουμε γεννητούρια;;;; ουάου! Αύριο δηλαδή; Τώρα το συνειδητοποίησα! Με το καλό κοριτσάρα μου! Να προσπαθήσεις να μπεις να μας γράψεις τα νέα σου σε περιμένουμε!

Διαφημίσεις

Σήμερα ξύπνησα για να πάρω το χάπι μου στις 7 και ξανακοιμήθηκα!

Στο 2ο ύπνο είδα όνειρο… είχα επάνω μου 2 μισθούς και ήταν να κρατήσω κάποια χρήματα για το μήνα, το μεγαλύτερο ποσό να το βάλω λέει σε μια πιστωτική της alpha και να πάρω παπούτσια! Πήγα και πήρα 2 ζευγάρια ένα ροζ – κοκκινωπό και ένα εκρού και έκανα και σκόντο από 150 ευρώ μου τα άφησαν 100.

Συνέχισα το δρόμο προς την τράπεζα και είδα μια πλατεία… σαν του Συντάγματος κι ακόμα μεγαλύτερη και σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραία και καλό θα ήταν να πηγαίνουμε πιο συχνά στην πρωτεύουσα… πιο εκεί ήταν η τράπεζα και ξεκίνησα χαρωπή να πάω να πληρώσω… σκοντάφτω που λέτε το ζώον και πέφτω κάτω με την μάπα… και από την μια μεριά γίνομαι σαν να με έχει πατήσει φορτηγό… έτρεχαν αίματα στα χέρια μου και δεν ήξερα πως είμαι… μπαίνω σε κάτι Mac Donaldʼs… τα οποία δεν ήταν όπως κανονικά ήταν τα μαγαζιά, αλλά είχε 2 τραπέζια που είχαν επάνω κέτσαπ και διάφορα και τουαλέτα πουθενά… ρωτάω την κυρία που ήταν μέσα αν μπορώ να πάω στην τουαλέτα να πλυθώ και μου είπε ΟΧΙιιι δεν έχουμεεεεε και φώναζε.. μάλλον την έβρισα και βγήκα έξω… γενικά θυμάμαι ότι κάπου με είδα αλλά όχι που… και δεν ήταν και τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νόμιζα… μετά ξύπνησα… και μετά πάλι είδα τον γείτονα μας να έχει χτυπήσει στη μούρη από ένα εργαλείο της δουλειάς του… ( τι είναι πάλι αυτό με τις μούρες;;; ) πιφ.. καλά να είμαστε όλοι.. χάθηκε να σκοντάψω και να πέσω μέσα σε μια λίμνη με σκατά ;;; που είναι και λεφτά; Χοχοχ

Καλημερούδια :)

Αννούλα έχω ωροσκόπο Παρθένο, ο κολλητός μου είναι επίσης παρθένος και μια φίλη.... ναι μας πιάνει λίγο να είμαστε ψείρες και να προσέχουμε υπερβολικά τη λεπτομέρεια αλλά μιλάμε για καλά και εργατικά παιδιά :D

Το κρεβάτι έλεγα να το κρατήσω μόνο για λίγο στο παιδικό μέχρι να κοπούν οι νυχτερινές σκοπιές αλλά αν δω ότι μου τη δίνει γιατί πιάνει χώρο όπως και να το κάνουμε έχω και ράτζο ;)

marant ένας θείος στην Κρήτη είναι αγρότης, δε θα πω πολλά, αλλά όποιος σκέφτεται να το ρίξει μόνο στα λαχανικά και τα φρούτα δε θα σωθεί.

Για αυτό τρώω τα πάντα και απλά αποφεύγω τα επεξεργασμένα γιατί έχουν πολλή ζάχαρη ή και αλάτι και έξτρα συντηρητικά!

Άντε και αύριο εκτός από το doppler μας είναι και τα γεννέθλεια της Παναγίας... μεγάλη η Χάρη της, να μας έχει όλους καλά και να βάλει και ένα χεράκι να πάνε όλα καλά με την Εβελίνα και τα μωράκια :D

Όποιος είναι ελεύθερος το Σάββατο και έχει όρεξη για βόλτα ας περάσει από το Λουτράκι που γιορτάζει, γίνεται χαμός και θα μοσχοβρωμάει γουρουνόπουλα!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

hello!!! εγω σημερα πηγα για γεν αιματος κ ουρων,τα αποτελ.την τεταρτη.

δεν κοιμαμαι καλα,εχω τρομερη δυσπνοια κ οι ταχυπαλμιες καλα κρατουν.115ειχα σημερα απο το πρωι κ δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτα..

εβελινα μου,σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια,να πανε ολα καλα,κ οταν μπορεσεις,εννοειται θελουμε τα νεα..θα εχουμε αγωνια..

βρε βικυ,βρε βικυ,θα σε μαλωσω... ποτε θα παντρευτεις? χαχαχα..κολλημενα μυαλα.

οκ,αφου λετε οτι ειναι καλο το παρθενακι,ας ειναι παρθενακι τοτε..εγω να τελειωνω γιατι δεν μπορω αλλο!!

φιλια κ στις υπολοιπες!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Τί κάνετε κορίτσια;;

Τις Παρασκευές είναι συνήθως οι μέρες εργασίας..

Εβελίνα πως πάει;;όλα οκ??με το καλό άντε θα είσαι η πρώτη!!

Σου λέμε όλες μην αγχώνεσαι,μάλλον για να τ'ακούμε εμείς (πρωτα!) υποθέτω αύριο πρωί μπαίνεις και μέχρι τέτοια ώρα θα έχεις γεννήσει!!Με την πρώτη ευκαιρία να μπεις να μας τα πεις...απο χτες το βάδυ εσένα σκέφτομαι συνέχεια!

Καραμελάκι ωραία θα ήταν κι η γουουνοπούλα δέλεαρ...εμείς έχουμε γαμο-βάφτιση αύριο στις 18:00....θα φάμε όλο το απόγευμα στον Πειραιά..

Χαά την πρωτότυπη ληξιαρχική την έχουν στο Δημαρχείο...μήπως εννοείς επικυρωμένα αντίγραφα;;καλά εγω έχω μια σε φωτοτυπία θα την έχω μαζί μου και για τα υπόλοιπα ας πάει ο Νικολάκης,δίπλα είναι το Δημαρχείο!!

Βίκυ ωραία όνειρα!!!χαχαχα!!!μήπως θες να κάνεις την μούρη κιμά σε κανέναν και δεν το λες;;;;;!!!!!!!!

Εγω το κρεβάτι του Νίκου θα το αφήσω όπως είναι στο παιδικό...θα χρειαστεί σίγουρα ή στον έναν ή στον άλλον το πρώτο διάστημα με το παιδί να ξυπνάει τόσο συχνά..

Marant.....το ήξερα κι εγω για τους χυμούς οτι τους φέρνουν σε παγοκολώνες και εδω απλώς ξεπαγώνονται και συσκευάζονται...μη σκάτε πάντως....έχουμε φάει τόση συντιρητικούρα και τόσο φυτοφάρμακο που...κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!!!!χαχαχαχα!!!μα ακόμα και τα πορτοκάλια που παίρνεις μαζί σου στη δουλειά δε γίνεται ναμην έχουν ψεκαστει...

Πρωτομανούλες θέλετε κι εσείς να γεννήσετε;;;συνέχεια μετράω αντίστροφα,λέω σ'ενα μήνα θα έχω γεννήσει...σ'ενα μήνα θα έχω το μωρό...άντε σ'ένα μήνα τέτοια ώρα θα τυρώει η μπέμπα και άλλα τέτοια...αφού μερικές φορές σκέφτομαι πως θέλω μια εβδομάδα να μπω στο μήνα μου και ίσως να τον πάρω όλο και με πιάνει κάτιτις....:mad::x κάπως έτσι...είστε κι εσείς έτσι ή μόνο εγω;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πο πο ! έκανε ένα τέντωμα ο μπέμπης… μωρέ απλώθηκε δεν ξέρω κι εγώ πόσος είναι.. αχαχαχα…. Λέτε να άπλωσε το κολί του για να πάρει τούμπα, γιατί πρώτη φορά το κάνει αυτό.. νόμιζα ότι έχω ένα εξόγκωμα στο πλάι μου.. χοχοχο !

Ρινιώ μου κι εγώ θέλω να γεννήσω, δεν με νοιάζει πότε και πως… σίγουρα θέλω σχετικά στην ώρα μου, ούτε πολύ αργά ούτε πολύ νωρίς… :D

Χθες είχαμε μια συζήτηση με τον άντρα μου και λέγαμε πως ότι και να συμβεί εμείς είμαστε μαζί, είτε όλα πάνε καλά είτε όχι… ίσως ήθελε να δει την ψυχολογία μου και αν φοβάμαι γενικά…και να δει τι σκέφτομαι για την περίπτωση που κάτι στραβώσει όχι με εμένα, αλλά με το παιδί. Κατάλαβα λοιπόν ότι γενικά δεν έχω κάνει όνειρα για το μπέμπη… δηλαδή, είχα μια απάθεια ούτως ή άλλως από την αρχή, νόμιζα ότι ήταν επειδή η εγκυμοσύνη κύλισε και κυλάει τελείως ομαλά… γενικά πάντως δεν σκέφτομαι αυτό που λες εσύ Ρηνιώ… ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε το μωρό κτλ κτλ.. Σκέφτομαι γιατί πρέπει να σκεφτώ κάποια πράγματα που πρέπει να αγοράσουμε ή έχω διαβάσει 5 – 10 πράγματα για το μωρό, τον θηλασμό, το άλλαγμα, την ψυχολογία κτλ. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος ή ανυπομονησία. Σίγουρα σκέφτομαι θετικά και θέλω το μωράκι μας να είναι καλά και σκέφτομαι πως θα έχουμε ένα παιδάκι να φροντίζουμε και να είμαστε για αυτό τα πάντα… αλλά όχι συνέχεια... ή έντονα… νομίζω απλά ότι είμαι πολύ χαλαρή.. Οκ το έχω μέσα μου κουνιέται, με κάνει να γελάω με τα τεντώματα του, σίγουρα θέλω να είναι γερό, αλλά νιώθω εντελώς χαλαρή… ( φυσικά όταν πάμε για υπέρηχους αγωνιώ για το αν όλα είναι καλά.. ) Νιώθετε κι εσείς έτσι; Είναι φυσιολογικό; Ή είμαι απαθής;

Διαφημίσεις

Πο πο ! έκανε ένα τέντωμα ο μπέμπης… μωρέ απλώθηκε δεν ξέρω κι εγώ πόσος είναι.. αχαχαχα…. Λέτε να άπλωσε το κολί του για να πάρει τούμπα, γιατί πρώτη φορά το κάνει αυτό.. νόμιζα ότι έχω ένα εξόγκωμα στο πλάι μου.. χοχοχο !

Ρινιώ μου κι εγώ θέλω να γεννήσω, δεν με νοιάζει πότε και πως… σίγουρα θέλω σχετικά στην ώρα μου, ούτε πολύ αργά ούτε πολύ νωρίς… :D

Χθες είχαμε μια συζήτηση με τον άντρα μου και λέγαμε πως ότι και να συμβεί εμείς είμαστε μαζί, είτε όλα πάνε καλά είτε όχι… ίσως ήθελε να δει την ψυχολογία μου και αν φοβάμαι γενικά…και να δει τι σκέφτομαι για την περίπτωση που κάτι στραβώσει όχι με εμένα, αλλά με το παιδί. Κατάλαβα λοιπόν ότι γενικά δεν έχω κάνει όνειρα για το μπέμπη… δηλαδή, είχα μια απάθεια ούτως ή άλλως από την αρχή, νόμιζα ότι ήταν επειδή η εγκυμοσύνη κύλισε και κυλάει τελείως ομαλά… γενικά πάντως δεν σκέφτομαι αυτό που λες εσύ Ρηνιώ… ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε το μωρό κτλ κτλ.. Σκέφτομαι γιατί πρέπει να σκεφτώ κάποια πράγματα που πρέπει να αγοράσουμε ή έχω διαβάσει 5 – 10 πράγματα για το μωρό, τον θηλασμό, το άλλαγμα, την ψυχολογία κτλ. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος ή ανυπομονησία. Σίγουρα σκέφτομαι θετικά και θέλω το μωράκι μας να είναι καλά και σκέφτομαι πως θα έχουμε ένα παιδάκι να φροντίζουμε και να είμαστε για αυτό τα πάντα… αλλά όχι συνέχεια... ή έντονα… νομίζω απλά ότι είμαι πολύ χαλαρή.. Οκ το έχω μέσα μου κουνιέται, με κάνει να γελάω με τα τεντώματα του, σίγουρα θέλω να είναι γερό, αλλά νιώθω εντελώς χαλαρή… ( φυσικά όταν πάμε για υπέρηχους αγωνιώ για το αν όλα είναι καλά.. ) Νιώθετε κι εσείς έτσι; Είναι φυσιολογικό; Ή είμαι απαθής;

άντε βρε χαζούλι!!!

ο καθένας το βιώνει διαφορέτικά...κι εγω είμαι ώρες-ώρες "απαθής" και εγω τώρα τελευταία κάνω αυτό που λες όνειρα γαι το παιδί...μακρινά βέβαια,αλλά οκ...μάλλον εγω το βιώνω πιο έντονα!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Σήμερα έκανα το ντόπλερ και τα νέα δεν ήταν καλά... Η μπεμπουλα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά αλλά ο μπεμπακος δεν τρέφεται σωστά.. Έχουμε ανεπάρκεια πλακουντα και ζοριζεται πολύ για να τραφει και αυτό είναι και επικίνδυνο για την ζωή του.. Έχει μείνει πίσω και σε βάρος, είναι 1370 γρ...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Δεν υπάρχει λόγος να το δια κινδυνεύουμε...

Θα μπούμε βέβαια στην Μοναδα αλλά τι να κάνουμε;;;

Τώρα δεν έχω μυαλό να σας πω κάτι άλλο, αν προλάβω θα μπω πάλι αύριο να τα πούμε...

Αντε, ηρθα η ωρα!!! Αν ανυσιχεις για το αν θα πανε καλα ολα, προσπαθα να εστιαζεις στα καλα! Δε θα σου οτι δεν ειναι ψυχοφθορο, αλλα γινεται για καλο και εντοπισατε το προβλημα την καταλληλη στιγμη!!! Καλη τυχη και μην ξεχνας οτι ειμαστε εδω ολες αν θες να μηραστεις τα ανχοι σου και η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

v-forvicky μπανιεριτσα μου ειχε χαρισει η μαμα μου μια φουσκωτη και την εβαζα οπου με βολευε καθε φορα και την ειχα μαζι μου και στα ταξιδια. Ισως κατι τετιο να σε βολευε κι εσενα. Η αρχη μου στα ψωνια του μωρου ηταν: μαζευω φιλαδια (η σακουλα που τα εχω ειναι ασηκωτη) και σελιδες απο περιοδικα με προιοντα που θελω, συγκρινω, σημαδευω αυτα που προτημω και αγοραζω αυτα που νιωθω απαραιτητα, αν δω οτι κατι μου λιπει ή θα εκανε πιο ευκολη τη ζωη μου, δηνω σε καποιον το φιλαδιο ή τον κοδικο του αντικημενου και τον στελνω να το φερει-στηλει.

Αν εισουν απαθης δε θα εψαχνες για το φορουμ ή θα σταματαγες τη δευτερη μερα :tongue:. Εχω ακουσει παντος απο ψυχολογο, οτι τα ΠΟΛΥ εντονα συναισθηματα, καμια φορα, τα κριβουμε ακομα και απο τον εαυτο μας γιατι μας τρομαζουν! Κατι σαν αμυνα του οργανισμου για τις ακρεες καταστασεις, ητε ειναι καλες ητε κακιες.

Καραμελ εσυ τα γουρουνοπουλα στο Λουτρακι και εγω τα σουβλακια στις γιορτες παλιας Ξανθης! Οτι πρεπει εποχη για εγγυες!!!

Κατι ακουσα για γαμους χεχε! Εμεις καναμε μονο πολιτικο και δεν νομιζω να κανουμε ποτε θρησκευτικο. Απο Ιταλια το σοι μαζευει χρηματα (περιμενουν 1 που λεει οτι θελει να δωσει και θα μας τα στηλουν) και απο Ελλαδα τιποτα, κλασικα. Ο αντρας μου ειδε και επαθε για να μη μου φεροντε σαν να ειμαι απλα το πουτ@ν@κι του και η νταντα της μικρης... δωρα θα περιμενω???

Ue8pp3.pngI307p3.png

Αντε, ηρθα η ωρα!!! Αν ανυσιχεις για το αν θα πανε καλα ολα, προσπαθα να εστιαζεις στα καλα! Δε θα σου οτι δεν ειναι ψυχοφθορο, αλλα γινεται για καλο και εντοπισατε το προβλημα την καταλληλη στιγμη!!! Καλη τυχη και μην ξεχνας οτι ειμαστε εδω ολες αν θες να μηραστεις τα ανχοι σου και η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

v-forvicky μπανιεριτσα μου ειχε χαρισει η μαμα μου μια φουσκωτη και την εβαζα οπου με βολευε καθε φορα και την ειχα μαζι μου και στα ταξιδια. Ισως κατι τετιο να σε βολευε κι εσενα. Η αρχη μου στα ψωνια του μωρου ηταν: μαζευω φιλαδια (η σακουλα που τα εχω ειναι ασηκωτη) και σελιδες απο περιοδικα με προιοντα που θελω, συγκρινω, σημαδευω αυτα που προτημω και αγοραζω αυτα που νιωθω απαραιτητα, αν δω οτι κατι μου λιπει ή θα εκανε πιο ευκολη τη ζωη μου, δηνω σε καποιον το φιλαδιο ή τον κοδικο του αντικημενου και τον στελνω να το φερει-στηλει.

Αν εισουν απαθης δε θα εψαχνες για το φορουμ ή θα σταματαγες τη δευτερη μερα :tongue:. Εχω ακουσει παντος απο ψυχολογο, οτι τα ΠΟΛΥ εντονα συναισθηματα, καμια φορα, τα κριβουμε ακομα και απο τον εαυτο μας γιατι μας τρομαζουν! Κατι σαν αμυνα του οργανισμου για τις ακρεες καταστασεις, ητε ειναι καλες ητε κακιες.

Καραμελ εσυ τα γουρουνοπουλα στο Λουτρακι και εγω τα σουβλακια στις γιορτες παλιας Ξανθης! Οτι πρεπει εποχη για εγγυες!!!

Κατι ακουσα για γαμους χεχε! Εμεις καναμε μονο πολιτικο και δεν νομιζω να κανουμε ποτε θρησκευτικο. Απο Ιταλια το σοι μαζευει χρηματα (περιμενουν 1 που λεει οτι θελει να δωσει και θα μας τα στηλουν) και απο Ελλαδα τιποτα, κλασικα. Ο αντρας μου ειδε και επαθε για να μη μου φεροντε σαν να ειμαι απλα το πουτ@ν@κι του και η νταντα της μικρης... δωρα θα περιμενω???

χαχαχα!!!!γιατί καλέ το ξεμυάλισες το αμούστακο;;;;χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

πάντως παιδιά κι εγω που ήθελα σαν τρελλή θρησκευτικό τώρα που πέθανε και ο πατέρας μου μου έχει φύγει τελείως απο το μυαλό...ποιός να με καμαρώσει νυφούλα...τ'αδερφια μου;σιγά μην το έχουν και καημό!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εβελίνα με το καλό να έρθουν τα μωρά σου.

Εμας τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Ετοιμαζόμαστε μάλλον για πρόωρο τοκετό. Το μωρό είναι πολύ χαμηλά και έιμαστε σε επι φυλακη. Αύριο πάω ιασω να με δούν για διαστολή. Αν έχω κάθομαι μέσα. Αν όχι ξεκούραση και τίποτα άλλο.

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Επιτελους μπήκα κι εγω!!

Εβελίνα μου σου ευχομαι ότι καλύτερο, να πανε όλα καλά με τα μωρακια σου, να τα κρατησεις σύντομα αγκαλίτσα κ με το καλό να τα πάρεις στο σπιτάκι σου, να μη ταλαιπωρηθείτε πολύ.... Να πανε όλα καλά, τις καλύτερες ευχες μας..

Μαντι, κι ελεγα θα 'χει γεννησει καμια αυτες τις δυο μερες που είχα να μπω;;; Στο τσακ κι εσύ για γεννητούρια... σε ποια εβδομάδα είσαι είπαμε;;;;

κορίτσια θελω λίγο τα φωτα σας, θελω να μου πείτε που ακριβως νιώθετε τα μωρακια σας να σας χτυπουν, κυρίως από πάνω μπας κ βγαλω ακρη αν γυρισε το χαζουλι, δε μπορώ να καταλάβω.... Μεχρι την επόμενη Πεμπτη που θα παω για ΝΣΤ θα με φαει η αγων'ια ............

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...