Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Πρεπει να ειχα καμια 35-40 εσωρουχακια και τα πιο πολλα δεν τα φορεσε καν! Δεν προλαβε! Τα 0-3 τα εβαλε για 10-15 μερες και μετα δεν χωραγε! Καλυτερα να δειτε και ποση ειναι η διαφορα αναμεσα στα 2 μεγεθη και στον γιατρο ποσο προβλεπει να γενηθει! Η δικια μου που τα φορεσε τοσο λιγο ηταν 3430γρ και 51εκ, δεν ηταν και τεραστια...

εγω βρε Μυρσινάκι (να είναι καλά τα σόγια μου) έχω κάμποσα απο όλα...απλώς περιμένω την Κυριακή να τα έχω όλα να δω ΠΟΣΑ είναι και ΠΟΙΟΥ μεγέθους...γι'αυτό που λες για το 0 νούμερο όντως μου είπε η συννυφάδα οτι δεν είναι για πολύ μεγάλο διάστημα και σκέψου οτι η μικρή γεννήθηκε 2500!!εμένα η δικιά μου θα ξέρω σίγουρα που θα πάω στον γιατρό την άλλη Παρασκευή,αλλά υπολογίζω γύρω στα 3500 να γεννηθεί...οπότε κι εγω δεν τα βλέπω για πολύ καιρό να τα φοράμε...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνήθως είναι στο πρώτο παιδί που ξεφεύγεις... πόσο σκρούτζ να είσαι πια?

Βέβαια το πιο ακριβό απόκτημά μας ήταν το καρότσι (που και πάλι ανταμείφθηκε η υπομονή μας και το βρήκαμε 240 από 300 ευρώ)

Από τα υπόλοιπα πραγματικά μου λείπουν πολλά πράγματα αλλά θα περιμένω τα δώρα...

Αποστειρωτή δε θα πάρω, μπουκάλια και πιπίλες όχι ακόμα, μπανάκι όταν δε θα χωράει στο νιπτήρα, κουκλάκια περιμένω στα δώρα, φορμάκια πρέπει να έχω 7-8 (μαζί με 3 δώρα) και μεγέθη διάφορα από 3-12 μήνες (κυρίως 6-9) και τα υπόλοιπα δώρα φαντάζομαι ή ανάλογα όπως "κάτσει".

Έχω ένα μπουρνουζοπετσετάκι, έναν υπνόσακκο, 2 σετ σεντόνια, μια πάντα, μια μεγάλη φλις κουβέρτα και μια μικρή και μια πιο ελαφρυά κουβερούλα φθινοπωρινή.

Βέβαια έχουμε να πάρουμε το στρώμα και μια αλλαξιέρα κούνιας... Δεν ξέρω πόσο θα μπορέσω να συγκρατηθώ μέχρι να γεννήσω να μη πάρω τίποτε άλλο, βέβαια αν δεν παίζει και φράγκο, δεν παίρνεις κιόλας!:tongue:

τα μπουκάλια μου τα έδωσε η αδερφή μου..μόνο θηλές θέλω..πιπίλες πήρα 2 απλώς....για να πάρω!!!με έτρωγε το χέρι μου!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Συνήθως είναι στο πρώτο παιδί που ξεφεύγεις... πόσο σκρούτζ να είσαι πια?

Βέβαια το πιο ακριβό απόκτημά μας ήταν το καρότσι (που και πάλι ανταμείφθηκε η υπομονή μας και το βρήκαμε 240 από 300 ευρώ)

Από τα υπόλοιπα πραγματικά μου λείπουν πολλά πράγματα αλλά θα περιμένω τα δώρα...

Αποστειρωτή δε θα πάρω, μπουκάλια και πιπίλες όχι ακόμα, μπανάκι όταν δε θα χωράει στο νιπτήρα, κουκλάκια περιμένω στα δώρα, φορμάκια πρέπει να έχω 7-8 (μαζί με 3 δώρα) και μεγέθη διάφορα από 3-12 μήνες (κυρίως 6-9) και τα υπόλοιπα δώρα φαντάζομαι ή ανάλογα όπως "κάτσει".

Έχω ένα μπουρνουζοπετσετάκι, έναν υπνόσακκο, 2 σετ σεντόνια, μια πάντα, μια μεγάλη φλις κουβέρτα και μια μικρή και μια πιο ελαφρυά κουβερούλα φθινοπωρινή.

Βέβαια έχουμε να πάρουμε το στρώμα και μια αλλαξιέρα κούνιας... Δεν ξέρω πόσο θα μπορέσω να συγκρατηθώ μέχρι να γεννήσω να μη πάρω τίποτε άλλο, βέβαια αν δεν παίζει και φράγκο, δεν παίρνεις κιόλας!:tongue:

Μα δεν με αφησαν να ξεφυγω! ριλαξ, 2 σετ σεντονια, 1 καρεκλακι φαγητου και την περπατουρα που ηθελα απ αυτες που της σπρωχνουν τα μικρα και αν δεν την επερπα νωρις θα μου χαριζαν απ αυτες που δεν ηθελα και τσακωθηκα για να την παρω, 3 μπιμπερο και1 σετ βαζακια οταν γυρησα δουλεια και δεν ξερω αν τα πληρωσα κι αυτα! Ηταν το πρωτο μωρο απ τη μερια του αντρα μου και της μαμας μου και το πρωτο κοριτσι απ τη μερια του μπαμπα μου... Αυτα (εκτος απο πανες και θηλες και γενικα αναλωσημα) ηταν τα εξοδα μας μεχρι τα 2α γενεθλια της... Ελεγε η μαμα μου θα σας παρω το καροτσι, το ελεγε ο αντρας μου στην πεθερα θημωνε αυτη "ηθελα να το παρω εγω" κι ας μην ειχε πει τιποτα...

Τωρα μολις μαθαμε οτι ειναι αγορι πηγα και αγορασα 2-3 ρουχαλακια για να μην μηνω με τον καιμο παλι... Ευτιχος τωρα υπαρχουν κι αλλα πιτσιρικια στην οικογενια και εχω ελπιδες να βγαλω σε ρουχα την καταναλωτικη μου μανια αντι σε παιχνιδια!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Ο δικός μου πάλι γεννήθηκε 31/10 επισήμως ή 01/11 ανεπισήμως αλλά δε νομίζω να περιμένω μέχρι τότε :tongue:

Λογικά μιας και η ΠΗΤ μου είναι στις 28/10 θα είναι αρκετά κοντά για να κάνουμε διπλά γεννέθλια ;)

Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε τίποτε από κανένα σχεδόν. Ένας φίλος που έκανε πρόσφατα (Μάρτιο) αγοράκι μας είπε αν θέλουμε κάποιο ρουχαλάκι και δε μας πειράζει που δεν είναι ροζ να μας το δώσει και αυτό είναι όλο.

Μ'αρέσει που ο άντρας είχε στηριχτεί στο μεγάλο του σοϊ ότι κάτι θα μας δώσουν! Πφφφ... ούτε νήξη δεν έκαναν!

Μοναδική εξαίρεση τη νονά του που πλέκει και είπε ότι θα ετοιμάσει στη μικρή ένα συνολάκι κουκλίστικο ;) και οι φίλοι που ήδη έχουν αρχίσει να μας ρωτούν τι θέλουμε.

Δεν πειράζει... από κάποια σόγια, μακρυά και αγαπημένοι!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλά κι εγώ ότι μπόρεσα να αποφύγω απο ψώνια το απέφυγα γιατί απλά όπως λέει και η miss caramel αν δεν παίζει χρήμα παίρνεις τα απαραίτητα και για τα άλλα βλέπουμε. Εμείς πήραμε καρότσι, κρεβάτι στρώμα, μπανάκι με βάση(πολυτέλεια :tongue:) πάντα, μπουρνουζάκια,σεντονάκια και κουβέρτες. Μας πήρε η αδερφή μου τα του δωματίου, μπορντούρα, φωτάκι, λίγα ζωάκια υφασμάτινα, και υπνόσακο. Απο ρούχα έχω πάρει 4 ζιπουνάκια και 2 φορμάκια με τα πόδια μέσα.

Όμως απο γνωστούς έχω μαζέψει καμιά 25αρια ζιπουνάκια για μέχρι 6 μηνών νομίζω, 2 υπνόσακους,στρωματάκι αλλαγής με πανάκια, αποστειρωτή και 4 μπουκάλια, 2 relax, 1 παρκοκρέβατο και 1 καλαθούνα. Και περιμένω ακόμα 1 παρκοκρέβατο(για τη μαμά μου που θα το κρατάει τα πρωινά που θα δουλεύουμε και οι2) πορτ μπεμπε, καθισματάκι αυτοκινήτουκαι ρουχαλάκια απο τον ανηψιό ;).

Και νομίζω ότι θελω ακόμα 5-6 φορμάκια 0-3 και καμια 10αρια 3-6, που πιστεύω ότι όλο και κάτι θα μου φέρουν, θηλές για τα μπιμπερό και κουτάκι περιποίησης με νυχοκόπτη χτενούλες σφουγγαράκι.

Τώρα όλο και κάτι θα ξεχνάω αλλά είναι τόσα πολλά και εγώ τόσο άσχετη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

miss caramel εμείς έχουμε και οι δύο γενέθλια τον Νοέμβριο, εγώ 13 και ο άντρας μου 28 !!!ελπίζω ο μικρούλης να μας βγει σκορπιός και όχι ζυγός, αλλά και πλαι δεν θα σκάσω, είμαι λίγο οριακά πάντως.

Τώρα για προσφορές απο γνωστούς η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου ήρθαν πράγματα απο εκεί που δεν το περίμενα με τπτ ενώ οι πιο κοντινοί κουκουρούκου φράουλες....

Τώρα τι να πω ίσως επειδή δεν έχουν παιδιά δεν σκέφτονται ότι ο άλλος θέλει να προγραμματίσει τις αγορές του και μέσα στα τεράστια έξοδα είναι ανακούφιση να ξέρεις ότι κάποιος σε απαλάσει απο κάποια χοντρή αγορά. Ελπίζω να μην το θυμιθούν όταν θα τα έχω πάρει όλα και να καταλήξω με 2πλα και 3πλα πράγματα.

Τώρα για προσφορές απο γνωστούς η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου ήρθαν πράγματα απο εκεί που δεν το περίμενα με τπτ ενώ οι πιο κοντινοί κουκουρούκου φράουλες....

Τώρα τι να πω ίσως επειδή δεν έχουν παιδιά δεν σκέφτονται ότι ο άλλος θέλει να προγραμματίσει τις αγορές του και μέσα στα τεράστια έξοδα είναι ανακούφιση να ξέρεις ότι κάποιος σε απαλάσει απο κάποια χοντρή αγορά. Ελπίζω να μην το θυμιθούν όταν θα τα έχω πάρει όλα και να καταλήξω με 2πλα και 3πλα πράγματα.

Καλα και σε μας φτασαν πραγματα απο κει που δεν τα περιμεναμε, κιριως απο φιλους και προην συμφητητες! Απο Ιταλια, ηρθε μια θεια μου με μια βαλιτσα πραγματα απ τους υπολιπους, εκει που δεν το περιμενα με το ΤΙΠΟΤΑ ηταν απο μια ξαδερφη μου, πολυ μικροτερη που σπανια εβλεπα, σε φαση που αν την εβλεπα εξω δε θα τη γνωριζα! Επιασε στα Ζαρα δουλεια στα 19 της και μετα απο 1 χρονο που γεννησα εγω μου εστηλε τη μηση κολεξιον! Κολισα! Απ τη μερια του αντρα μου, ηρθαν δωρα (και οχι 1 φορα) απο θειες που ειναι τσακωμενες με τους γωνεις του και η θεια του η πιο κοντινη μαζι με τη γιαγια του στηλαν απο 1 λιρα (παραδωση στα μεροι τους) για τη γεννα και δηλωσαν(!) οτι για να παρουν δωρο στο μωρο επρεπε(!) να τους το παμε αθηνα να το δουν(!). Οταν χριαστηκε να παμε για κατι δουλειες της χαρισαν... απο 1 κουκλακι φτηνιαρικο και η μια κασκολ-γαντια και η αλλη καλσον! Ακομα βριζει ο αντρας μου!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

marant στη δική μας περίπτωση έχουν και παιδιά και εγγόνια (κάποια πιο μεγάλα από άλλα) δεν έχουν τέτοιου τύπου δικαιολογίες.

Βέβαια όσο η πεθερά μου τους μεγάλωνε τα παιδιά για να μπορούν να δουλεύεουν και να τους κάνουν μαγαζιά, σπίτια και εξοχικά ήταν καλά τώρα... σφυρίζουν κλέφτικα! (Και τότε ψιλοσφύριζαν δηλαδή σε κάτι τρεχάματα της πεθεράς μου οικογενειακά)

Τέλοσπάντων... κάποια αδέρφια είναι κοντά και κάποια όχι (και δε μιλώ για χιλιομετρικές αποστάσεις)

Είδα και πολλά αδέρφια της μάνας μου όταν μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία....:evil:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Παίζει να πρόλαβα και να ήπια ένα τέτοιο τελευταία φορά που πήγα να κάνω εξετάσεις αίματος. Πήρα ένα μικρό από το ψιλικατζίδικο και νόμιζα ότι η δική μου γεύση στο στόμα ήταν το πρόβλημα.... ποιος ξέρει!!! Όπως και να'χει μετά από 2 γουλιές το πέταξα :tongue:

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Σήμερα έκανα το ντόπλερ και τα νέα δεν ήταν καλά... Η μπεμπουλα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά αλλά ο μπεμπακος δεν τρέφεται σωστά.. Έχουμε ανεπάρκεια πλακουντα και ζοριζεται πολύ για να τραφει και αυτό είναι και επικίνδυνο για την ζωή του.. Έχει μείνει πίσω και σε βάρος, είναι 1370 γρ...

Λοιπόν το σάββατο γενναμε... Δεν υπάρχει λόγος να το δια κινδυνεύουμε...

Θα μπούμε βέβαια στην Μοναδα αλλά τι να κάνουμε;;;

Τώρα δεν έχω μυαλό να σας πω κάτι άλλο, αν προλάβω θα μπω πάλι αύριο να τα πούμε...

tJYkp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Σήμερα έκανα το ντόπλερ και τα νέα δεν ήταν καλά... Η μπεμπουλα τα παει σούπερ και είναι 2 κιλά αλλά ο μπεμπακος δεν τρέφεται σωστά.. Έχουμε ανεπάρκεια πλακουντα και ζοριζεται πολύ για να τραφει και αυτό είναι και επικίνδυνο για την ζωή του.. Έχει μείνει πίσω και σε βάρος, είναι 1370 γρ...

Τώρα δεν έχω μυαλό να σας πω κάτι άλλο, αν προλάβω θα μπω πάλι αύριο να τα πούμε...

ωχ!!!άντε Εβελινάκι μην το σκέφτεσαι..όλα καλά θα πάνε....θα δεις τα μωρούλια σου και δε θα το πιστεύεις!!!!με το καλό!!!να μπείς να μας τα πεις!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Ωχ εβελινακι μου.. Δεν πειράζει όμως.. Να είναι τα μωρακια σου καλα κ ΕΣΥ κ όλα θα φτιάξουν.. Σου εύχομαι να πανε όλα καλα κ περιμένουμε τα νεα σου καλη μου!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

evelina.t όλα καλά να πάνε σου εύχομαι. Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Εβελίνα μου εσύ να είσαι καλά και να είσαι δίπλα στα μωράκια σου όσο είναι στη ΜΕΝ και μετά να τα φροντίζεις!

Προσπάθησε να μην έχεις πολύ άγχος... όλα θα πάνε καλά!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...