Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Κορίτσια, μόλις γύρισα από το γιατρό. Σήμερα το πρωί είχα και αίμα.....Το έχασα το παιδάκι μου.... Θα πάω να με "καθαρίσουν"... Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη στις υπόλοιπες και όλα καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μόλις γύρισα από το γιατρό. Σήμερα το πρωί είχα και αίμα.....Το έχασα το παιδάκι μου.... Θα πάω να με "καθαρίσουν"... Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη στις υπόλοιπες και όλα καλά!

O κυριότερος λόγος που δεν ήθελα να μπω σε ΄΄μαμαδίστικο΄΄ φόρουμ απο την αρχή ήταν αυτός. Η ΄΄απώλεια΄΄. Δεν έχω λόγια να σου πώ..............το έχω περάσει..........Εύχομαι δύναμη........αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κάποιοι θα είπαν ΄΄Ευτυχώς΄΄. Φιλια πολλά .

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

Μαριαλενα μου λυπάμαι τόσο πολυ...έχω μείνει άφωνη,Γιατί ρε γαμωτο να γίνονται αυτα τα πράγματα;λυπάμαι παρα πολυ κοριτασακι μου.. Τι αλλο να σου πω τώρα..όταν αισθανθεις καλύτερα, κ θέλεις να μιλήσουμε, Στείλε στο Facebook.σου στέλνω την αγαπη μου

S4iNp3.png

BU56p3.png

O κυριότερος λόγος που δεν ήθελα να μπω σε ΄΄μαμαδίστικο΄΄ φόρουμ απο την αρχή ήταν αυτός. Η ΄΄απώλεια΄΄. Δεν έχω λόγια να σου πώ..............το έχω περάσει..........Εύχομαι δύναμη........αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κάποιοι θα είπαν ΄΄Ευτυχώς΄΄. Φιλια πολλά .

Αυτό είναι το χειρότερο.... Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Μαριαλενα μου λυπάμαι τόσο πολυ...έχω μείνει άφωνη,Γιατί ρε γαμωτο να γίνονται αυτα τα πράγματα;λυπάμαι παρα πολυ κοριτασακι μου.. Τι αλλο να σου πω τώρα..όταν αισθανθεις καλύτερα, κ θέλεις να μιλήσουμε, Στείλε στο Facebook.σου στέλνω την αγαπη μου

Ευχαριστώ αννούλα μου...Μαζί τα ξεκινήσαμε όλα αλλά εγώ δυστυχώς εδώ σας αφήνω...Δυστυχώς. Θα σου στείλω για να δω πως είσαι και εσύ! Και γενικά κορίτσια να προσέχετε ΠΟΛΥ ακόμα και το "κακό μάτι" όσο γυναικουλίστικο και αν ακουστεί γιατί αν γύρω σου επικρατεί μόνο κακία και πικρία κάτι θα στραβώσει. ΚΑΘΕ καλό σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου και εύχομαι το μωράκι μου από κει ψηλά να σας δίνει φώτηση και τύχη!

Ευχαριστώ αννούλα μου...Μαζί τα ξεκινήσαμε όλα αλλά εγώ δυστυχώς εδώ σας αφήνω...Δυστυχώς. Θα σου στείλω για να δω πως είσαι και εσύ! Και γενικά κορίτσια να προσέχετε ΠΟΛΥ ακόμα και το "κακό μάτι" όσο γυναικουλίστικο και αν ακουστεί γιατί αν γύρω σου επικρατεί μόνο κακία και πικρία κάτι θα στραβώσει. ΚΑΘΕ καλό σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου και εύχομαι το μωράκι μου από κει ψηλά να σας δίνει φώτηση και τύχη!

Κ σε σένα εύχομαι να στείλει ένα αδελφάκι σύντομα!!!σε φιλώ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Μαριαλενακι μου να σου δώσω μια συμβουλή; sorry που θα στο πω τωρα,Κάντε τουλαχιστον ιστολογικη, να ξέρετε τι έφταιγε...

Ίσως είναι ηλίθιο αυτό που θα ρωτήσω αλλά υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποιο λάθος;; Δηλαδή να είναι ζωντανό το μωρό και απλά για κάποιο λόγο άλλο να θεωρήθηκε νεκρό;

Διαφημίσεις

Ίσως είναι ηλίθιο αυτό που θα ρωτήσω αλλά υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποιο λάθος;; Δηλαδή να είναι ζωντανό το μωρό και απλά για κάποιο λόγο άλλο να θεωρήθηκε νεκρό;

Να σου πω, μονο ηλιθιο δεν ειναι αυτο που λεσ..όταν είχα παλινδρομη κ Εγω αυτο πίστευα, κ ακομα κ τώρα μετανιωνω που δεν περίμενα καμία εβδ ακομα,μήπως ακούγαμε καρδούλα..ακομα κ τώρα το σκέφτομαι κ ας είδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που δείξαμε Ότι είχε χρωμοσωματικη ανωμαλία.. Αλλά πάλι το σκέφτομαι... Αν θέλεις πήγαινε κ σε άλλον γιατρο, για δεύτερη γνώμη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

kouragio koukla mou..ti allo na sou pw?ola gia kapoio logo ginontai..tin epomeni fora ola 8a pane kala..ntrepomai giati den exw logia..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...