Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!πως πάμε;;

Έχτές είχαμε πάλι άλλη μια ωραία βραδιά αυπνίας...με το βρωμόπαιδο να μην κωλοκάθεται!!!!ε,μα έλεος τραγουδιάρα θα γίνει;;:confused::confused::confused:

Elvina καλή επιτυχία με την εργασία!!΄κι εγω πάνω-κάτω τόσες ώρες κάθομαι στον υπολογιστή πλάκα-πλάκα διακεκομένες βέβαια διότι βαριέμαι και δεν έχω με τί άλλο να ασχοληθώ...τώρα βέβαια που θα έρθει το παιδί θα γεμίζουν οι ώρες..

Βίκυ μου νόμιζα οτι το βαλσαμόχορτο σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο σου δίνει το βαλσαμέλαιο..γι'αυτό έλεγα μη τυχόν και βρούμε εις τας Αθήνας σκέτο το βαλσαμόχορτο..

Τί όμορφες σκέψεις για το παιδί...ναι όντως τώρα πια θα έχουμε κι εμείς ένα ανθρωπάκι να μας κοιτάει στα μάτια και μέσα απο μας να βλέπει τον κόσμο όλο...

Καραμελάκι παιδίατρο ευτυχώς έχει μια πολύ καλή εδω η συννυφάδα,είναι γύω στα 50 αλλά χαλλλλαρή!!!!την έχει κι η κουμπάρα μου και μου λέει τα ίδια,είναι και στον ΕΟΠΠΥ΄...σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!αν είναι και τον έχω κατά τη νοσηλεία θα σου πω..

Εμάς το καρότσι θα μας το κάνει δώρο ο κουνιάδος κι επειδή ψιλοζορίζονται τα παιδιά μου είπε η συννυφάδα μπορεί και αρχές Νοέμβρη μπορεί να το πάρουν..όχι οτι με χαλάει ούτως ή άλλως μαζί το είχαμε δει..

Μάντι το έχω ακούσει κι απο άλλες ήδη μαμάδες που πάνε για γέννα...οτι σκέφτονται το παιδί ή τα παιδιά τους που είναι σπίτι...τί σου είναι η μανούλα,ε;;;;;;;;

Χαρά ξεκούραση αφού τα έχεις όλα έτοιμα...κι όσο μπορείς χάζευε μες στο διαδύκτιο για κούνια έτσι ώστε να πας ενημερωμένη αλλά και με μια ιδέα του πως την θες...εγω ούτε τσάντα έχω ετοιμάσει ακομα ούτε τίποτα!!!χαχαχα!!μ'αρέσει που βιαζόμουν κιόλας!!!υποθέτω μες στην βδομάδα θα κοιτάξω να τελειώνω και μ'αυτό...αλήθεια τί χαρτιά χρειάζονται;η ληξιαρχική γάμου,το βιβλιάριο και τί άλλο;

Tatum αυτή η φωτό που έβαλες δεν είναι κοιλιά....είναι κοιλίτσα..και τα κιλά σου δεν είναι κιλά...είναι κιλάκια...την δικιά μου την κοιλάρα δεν την είδατε;;;έβαλα και φωτό με μαγιώ η κορμάρα μη τυχόν και δεν φαίνεται το μεγαλείο μας!!!χαχαχα!!!

Έχεις δίκιο με τις δουλειές...κι εγω εκνευρίζομαι που αναγκάζομαι να μοιράζομαι το πλυντήριο με την πεθερά μου διότι αισθάνομαι ώρες-ώρες οτι πρέπει να κάνω "κράτει" και στα άπλυτα!!ευτυχώς τα μωρουδιακά θα τα πλύνουμε εδω κι η θεία δε θα πάρει τίποτα...(δεν είμαι κακιά αλλά έχω κι εγω τα κολλήματά μου!!)

Withu...είδες;;πως να τα εκφράσεις όλα αυτά με λόγια;;γίνεται;;δε γίνεται...στις αυπνίες πάντως μια απο τα ίδια σκέφτομαι κι εγω...αν ταιριάζει καλύτερα αυτό εδω...ή εκεί..ή τί ώρα θα με πιάσουν οι πόνοι...ή αν σε ένα μήνα τέτοια ώρα αν θα θηλάζω ή θα κοιμίζω τα μωρά μου (μπαμπά και κόρη!!) και γενικώς σκέψεις...διάφορες..μερικές φορές βέβαια παίρνουν και άσχημη τροπή,ξέρεις σκέφτομαι τους γονείς μου..πως θα ήταν αν ήταν εδω κ.λ.π.....άστα...

Marant μου φαίνεται σε παιδεύουν με τις μετρήσεις...ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα...εγω πάνες δεν αγόρασα ακόμα..πειμένω την άλλη Παρασκευή που θα πάω στον γιατρό να μου βγάλει το βάρος της μικρής να μου πεί και πως και πότε το "βλέπει" για να ξέρω τί και τί να μην πάρω..εντάξει αφρολουτράκια και κρεμούλες και μυρωδιές μωρουδιακές θα πάρω!!!

Άννα εγω το θέμα το έχω ως εξής στο κεφαλάκι μου...αν ο καιρός είναι οκ κι εγω δεν είμαι σαν πρεζάκι στην Ομόνοια απο τις απυπνίες ίσως και να βγαίνω λιγάκι..την ευχή την θέλω και θα την πάρω στις 40 μέρες να πάρει και το παιδί τ'ονομα,ούτως ή άλλως το ξέρουμε απο τώρα Αθανασία-Κυριακή θα είναι και έτσι θα το δηλώσω και στα χαρτιά

Χτές πήγαμε μια βόλτα στα JUMBO με τον άντρα...δεν πήρα πολλά κάποια αφρώδη αυτοκόλλητα για τον τοίχο,3 φορμάκια 0 νούμερο,2 πιπίλες,μπανάκι και σαλιάρες με τις ημέρες της εβδομάδας...την Κυριακή περιμένω για ξεκαφέδιασμα το σοί με την υπόλοιπη προίκα για να δω και τι άλλο μου χρειάζεται να πάω να το πάρω...η θεία φυσικά -ήρθε σήμερα- μου είπε οτι πρώτα πρέπει να τα πλύνω και μετά να δω τί άλλο θέλω να συμπληρώσω..και επίσης οτι τα αυτοκόλλητα θα μου καταστρέψουν τους φρεσκοβαμμένους τοίχους...και επίσης..και επίσης...και επίσης...δεν θυμάμαι γιατί δεν έδωσα και σημασία,μου γύρισε το μάτι μόλις άκουσα για τα αυτοκόλλητα...ε,όχι που θα κάνω το δωμάτιο ψυχιατρείο με γυμνούς τοίχους για να μη χαλάσει η μπογιά...ΑΑΑΑΑ!!!!και το κορυφαίο...γιατί κάθομαι με ανοιχτές τις πόρτες;;που μπάινει όλη η σκόνη μέσα;;;;;να κάθομαι με κλειστα΄τζάμια.....αποκλείεται της λέω πνίγομαι...δεν έχει πια και τόση ζέστη..απλώς εγω ζεσταίνομαι λογω της κατάστασής μου!!Ε ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.....υπ' όψην όταν είμασταν Επίδαυρο ήρθε,χωρίς να ενημερωθω ή να ερωτηθώ,να καθαρίσει τα φωτιστικά του σαλονιού και να κατεβάσει την κούνια απο το πατάρι...ε,είπα στην πεθερά μου τι την άφησες να κάνει δουλειές;τι άλλο να έλεγα;;να πιάσω το Νικο στη μουρμούρα;;μουρμουράω στις αδερφές μου...και σε σας....

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άννα αν εξαιρέσεις την ταχυπαλμία, φουντώματα και δύσπνοια έχω κι εγώ συχνα πυκνά πλέον που το κτήνος πιέζει αφόρητα!!!!

tatum για τους γείτονές σου ξέρεις... πόσο τους έχω αγαπήσει κι εγώ!!!

Να τους μπίπ το ταμ τιριρίμ!!!!:tongue:

Καλητερα να τους καει το DVD οχι να τους δινουμαι και ευχες!!!!

Καλα 3 βηματα και ειμαι σαν ασθματικη παλιογρια (τωρα μου ειπε και ο γιατρος λιγο περπατημα για να "περιμενει" και ο μικρος), οι σκαλες της μαμας μου αν ειχαν αυτια θα ειχαν βαφτει απο μονες τους κοκκινες μ αυτα που λεω καθε φορα!!! Καθε σκαλακι εχει και το δικο του "γαλικο", μονο τα 3-4 πρωτα εχουν γλυτωσει την... ονοματοδωσια!

Ue8pp3.pngI307p3.png

βρε Βίκυ που τα σκέφτηκες όλα αυτά;;;;χαχαχαχα!!!α ρε Tatum πάρε λίγες μέρες το Βικάκι απο το σπίτι!!!στο πατρικό μου σε εμάς παραπονιόταν ο .........απο πάνω!!!!αντί να παραπονιέται ο απο κάτω που είμασταν 13 άτομα στο σπίτι παραπονιόταν ο απο πάνω οτι κάναμε φασαρία μέχρι που τον έπιασαν σε μια συνέλευση και τον ξέχεσαν μπροστά σε όλους άλλοι συγκάτοικοι κι ηρέμησε!!!

Άννα κι εγω κουράστηκα...δεν αντέχω το βάρος,τη δύσπνοια,τις αυπνίες-που συμπεριλαμβάνουν την 2πλή κούραση του Νίκου,όπου αισθάνομαι και χάλια συν τοις άλλοις γιατί ενίοτε σηκώνεται πολύ πρωι και δεν ξεκουράζεται όπως πρέπει για να πιάνει στα χέρια το τιμόνι του φορτηγού και να κουβαλάει και επικίνδυνο υλικό (καύσιμα)..και στο πρώτο έτσι ήσουν;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

tatum με τον ήχο της καμπάνας να τους πετάς και ένα Hell's Bells με αγάπη από μένα :tongue:

Στριμμένοι άνθρωποι...

Άννα πιανεται πολύ η κοιλιά μου πλέον από τα τεντώματα της μικρής... ούτε κοιλιακούς να έκανα!!!! Έλεος δηλαδή, σήμερα τα τεντώματα άρχισαν από το κρεβάτι πριν καν σηκωθώ!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχ κι εμένα με έχουν πιάσει οι αυπνίες που κοιμόμουν πάντα απο τις 23:00 :tongue::tongue::tongue: και μου κακοφαίνεται τρελά. Και με πιάνει τρελό κατούρημα σαν εσάς κατα διαστήματα. Επίσης εχτές το βράδυ με είχε πιάσει υπνηλία με υπερένταση :shock:(πως λέμε αγωνία με λαχτάρα???κάτι τέτοιο :tongue:) Ενώ νύσταζα είχα αναστάτωση και δεν μπορούσα να κοιμηθώ....

Απο περπάτημα ευτυχώς ένα μισαωράκι το αντέχω προς το παρόν, έχει κατέβει λίγο και η κοιλιά και δεν με πιέζει πολύ.

Miss caramel με γειά το καροτσάκι!!!! Ζηλεύω!!!!!Θέλω να έρθει και το δικό μου!!!!!!Θα τους πάρω να μου τα φέρουν μέσα στον Σεπτέμβρη αν είναι!!!!!

Επίσης έχω μπερδευτεί με τα φορμάκια και δεν ξέρω πόσα να πάρω 0-3???Δεν έχω και πολύ κόσμο που θα έρθει να με δει οπότε δεν νομίζω ότι θα μαζέψω πολλά στο μαιευτήριο.

Διαφημίσεις

Αχ κι εμένα με έχουν πιάσει οι αυπνίες που κοιμόμουν πάντα απο τις 23:00 :tongue::tongue::tongue: και μου κακοφαίνεται τρελά. Και με πιάνει τρελό κατούρημα σαν εσάς κατα διαστήματα. Επίσης εχτές το βράδυ με είχε πιάσει υπνηλία με υπερένταση :shock:(πως λέμε αγωνία με λαχτάρα???κάτι τέτοιο :tongue:) Ενώ νύσταζα είχα αναστάτωση και δεν μπορούσα να κοιμηθώ....

Απο περπάτημα ευτυχώς ένα μισαωράκι το αντέχω προς το παρόν, έχει κατέβει λίγο και η κοιλιά και δεν με πιέζει πολύ.

Miss caramel με γειά το καροτσάκι!!!! Ζηλεύω!!!!!Θέλω να έρθει και το δικό μου!!!!!!Θα τους πάρω να μου τα φέρουν μέσα στον Σεπτέμβρη αν είναι!!!!!

Επίσης έχω μπερδευτεί με τα φορμάκια και δεν ξέρω πόσα να πάρω 0-3???Δεν έχω και πολύ κόσμο που θα έρθει να με δει οπότε δεν νομίζω ότι θα μαζέψω πολλά στο μαιευτήριο.

0-3 πάρε καμια 15αριά και 3-6 καμια 20αριά (λέει η συννυφάδα) γιατί τα πρώτα είναι για λίγο διάστημα αναλόγως και το αρχικό βάρος του παιδιού..για πέιτε κι εσείς μανούλες,όντως έτσι είναι;;μην ξεχάσεις και καλτσάκια..!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Εκτός α) από την κύστη που μικραίνει και κατουριέμαι κατά διαστήματα πολύ γιατί δεν είναι και μόνιμο… β) τα κιλάκια που έχω πάρει ( επειδή εις γνώσιν μου σαβουριάζω διάφορα ) γ) ένα τσούξιμο στο σημείο που θεωρητικά έχει μεταφερθεί το στομάχι μου και το ένιωσα πρώτη φορά μετά από μια κουτουλιά του μπέμπη στο συγκεκριμένο σημείο δ) κάποια μικρά τεντώματα που κάνει το μπεμπέ και τουρλωκολιαζει δεξιά και αριστερά! Ε) μερικές κλωτσιές στο εντεράκι μου που τις τελευταίες μέρες λειτουργεί, αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελα… και ένα τρελό πιάσιμο που με πιάνει στο δεξί σημείο της πλάτης μου όταν βρίσκομαι αρκετή ώρα σε καρέκλα ή όρθια… δεν έχω ειλικρινά καταλάβει εγκυμοσύνη.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι, αλλά δεν είναι επίπονο ίσως σε λίγο πιο αργή κίνηση, κοιμάμαι σαν βόδι και αν ξυπνήσω για να πάω τουαλέτα ξανακοιμάμαι άνετα, περπατάω αρκετά αν και τώρα που πάχυνα νιώθω λίγο κάπως αλλα οκ… ο αιματοκρίτης τέλειος…. Η ζέστη ( φυσικά δεν είναι τόση όσο στην Αθήνα ή σε άλλες περιοχές ) δεν με πειράζει καθόλου και γενικά είμαι πολύ καλά…

Με βάζετε σε σκέψεις που γράφετε πως δεν μπορείτε κτλ κτλ …. Η που έχετε πονάκια και διάφορα άλλα… νομίζω όμως πως απλά ο θεός με βοηθάει γιατί εδώ που είμαι πρέπει να είναι όλα τόσο ανώδυνα… γιατί δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς ! θα έπρεπε με το παραμικρό να ταξιδεύω Αθήνα.. :D

Tatum θες να με φιλοξενήσεις τώρα που θα ανέβω σε 15 μέρες;;; Μπορώ να σου κάνω τους γείτονες να μετακομίσουν… σε χρόνο dt! Axaxaxa

Για φορμάκια, πάνες καλλυντικά κτλ, περιμένω να πάω στην αδερφή μου και αφού συγκεντρώσουμε εκεί του μωρού τα υπάρχοντα που θα μου έχουν δώσει όλοι, θα με συμβουλέψει για το τι πρέπει να πάρω… βέβαια θέλω να πάρω μια θήκη για τις πάνες ( αυτές τις ωραίες που διακοσμούν και τον τοίχο ), Αυτοκόλλητα, θήκη για καλλυντικά και φαρμακείο, κουνουπιέρα , μπανιέρα, φωτάκι για τον τοίχο, κρεμάστρες, υπνόσακο, υπνοσφηνάκια, λεκανάκι – σφουγγαράκι για το τοπικό πλύσιμο του μωρού, στρώμα καλαθούνας, κάλυμμα βροχής για το καρότσι… και ένα σωρό μάλλον άλλα πράγματα… πιπίλες, θήκη για πιπίλες , αυτό που πλένουν τα μπιμπερό, θερμό κτλ κτλ… τσάντα για το μωρό ( μας δίνουν στο μαιευτήριο;;; μου είπε η αδερφή μου ότι της έδωσαν )

Αφού ότι θυμάμαι το βάζω στη λίστα…

Για φορμάκια, πάνες καλλυντικά κτλ, περιμένω να πάω στην αδερφή μου και αφού συγκεντρώσουμε εκεί του μωρού τα υπάρχοντα που θα μου έχουν δώσει όλοι, θα με συμβουλέψει για το τι πρέπει να πάρω… βέβαια θέλω να πάρω μια θήκη για τις πάνες ( αυτές τις ωραίες που διακοσμούν και τον τοίχο ), Αυτοκόλλητα, θήκη για καλλυντικά και φαρμακείο, κουνουπιέρα , μπανιέρα, φωτάκι για τον τοίχο, κρεμάστρες, υπνόσακο, υπνοσφηνάκια, λεκανάκι – σφουγγαράκι για το τοπικό πλύσιμο του μωρού, στρώμα καλαθούνας, κάλυμμα βροχής για το καρότσι… και ένα σωρό μάλλον άλλα πράγματα… πιπίλες, θήκη για πιπίλες , αυτό που πλένουν τα μπιμπερό, θερμό κτλ κτλ… τσάντα για το μωρό ( μας δίνουν στο μαιευτήριο;;; μου είπε η αδερφή μου ότι της έδωσαν )

τσάντα νομίζω δίνουν στα ιδιωτικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντοχής...εγω θα πάω να πάρω για καλό και για κακό...δυστυχώς στα JUMBO δεν έχει κάτι σε ουδέτερο θέμα έχει μπλε και ροζ με διάφορα σχέδια επάνω..

για τα υπόλοιπα που λες...τώρα που θα πας στην αδερφή σου τσέκαρε το παιδικό (για τα της διακόσμησης) και επίσης ρώτησέ τη για τα υπόλοιπα αν τα έχει και πρόσφατα θα σου πει τί είναι πιο χρήσιμο και τί λιγότερο χρήσιμο,ώστε να μην κάνεις τσάμπα έξοδα.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Tatum θες να με φιλοξενήσεις τώρα που θα ανέβω σε 15 μέρες;;; Μπορώ να σου κάνω τους γείτονες να μετακομίσουν… σε χρόνο dt! Axaxaxa

Αν σε βολευει η Ξανθη που μενω τωρα ελα! Εχω καναπε που γινετε 1,5αρι κρεβατι στο σαλονι χιχι.

Αν δεν με πειραζε να δωσω δικαιοματα να λενε πως εχουν και δικιο... θα ειχε μετακομισει μεχρι και η μαμα μου απο απεναντι! 1 φορα τη βδομαδα να κοιμηζω τη μικρη με τη μαμα μου (σε ξενοδοχειο) και να κανω παρτακι στο μπαλκονι, που ειναι τεραστιο, με τα 5-1 ηχεια και 4-5 καφασακια μπυρες και τα λεμε ;). Ή να μην επιμενω να κοιματε η μικρη στις 11,30 αλλα στις 1,30 που θα ηθελε και αντεχει κι ολας ΧΑ! Λιγη μουσικουλα για εξτρα χοροπηδιχτο και φυυυυυγανε!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Για φορμάκια, πάνες καλλυντικά κτλ, περιμένω να πάω στην αδερφή μου και αφού συγκεντρώσουμε εκεί του μωρού τα υπάρχοντα που θα μου έχουν δώσει όλοι, θα με συμβουλέψει για το τι πρέπει να πάρω… βέβαια θέλω να πάρω μια θήκη για τις πάνες ( αυτές τις ωραίες που διακοσμούν και τον τοίχο ), Αυτοκόλλητα, θήκη για καλλυντικά και φαρμακείο εχω 1 παλιο νεσεσερ, κουνουπιέρα δεν πηρα,δε χριαστηκα, μπανιέρα, φωτάκι για τον τοίχο εχω της κουζινας τα βραδια, κρεμάστρες ζητησα απο καταστημα με παιδικα και εξοπλησα και 3 φιλες με την κουτα που μου δωσαν, υπνόσακο με βολεψαν τα ολοσωμα φορμακια, υπνοσφηνάκια τι ειναι???, λεκανάκι – σφουγγαράκι μου χαρισαν 3 και χρησιμοποιουσα 1 πετσετακι για το τοπικό πλύσιμο του μωρού το εκανα στο νυπτιρα, στρώμα καλαθούνας, κάλυμμα βροχής για το καρότσι απλα must have… και ένα σωρό μάλλον άλλα πράγματα… πιπίλες αν θες να θηλασεις απεφυγε τες για το πρωτο 2μηνο, θήκη για πιπίλες , αυτό που πλένουν τα μπιμπερό, θερμό κτλ κτλ… τσάντα για το μωρό ( μας δίνουν στο μαιευτήριο;;; μου είπε η αδερφή μου ότι της έδωσαν )

Ή κανουν πολυ καλα που με λενε σγκρουτς μακ ντακ ή εχουμε τελειος διαφορετικο τροπο ζωης!!! Μαλον το πρωτο :oops:

Ue8pp3.pngI307p3.png

0-3 πάρε καμια 15αριά και 3-6 καμια 20αριά (λέει η συννυφάδα) γιατί τα πρώτα είναι για λίγο διάστημα αναλόγως και το αρχικό βάρος του παιδιού..για πέιτε κι εσείς μανούλες,όντως έτσι είναι;;μην ξεχάσεις και καλτσάκια..!!!

Πρεπει να ειχα καμια 35-40 εσωρουχακια και τα πιο πολλα δεν τα φορεσε καν! Δεν προλαβε! Τα 0-3 τα εβαλε για 10-15 μερες και μετα δεν χωραγε! Καλυτερα να δειτε και ποση ειναι η διαφορα αναμεσα στα 2 μεγεθη και στον γιατρο ποσο προβλεπει να γενηθει! Η δικια μου που τα φορεσε τοσο λιγο ηταν 3430γρ και 51εκ, δεν ηταν και τεραστια...

Ue8pp3.pngI307p3.png

Συνήθως είναι στο πρώτο παιδί που ξεφεύγεις... πόσο σκρούτζ να είσαι πια?

Βέβαια το πιο ακριβό απόκτημά μας ήταν το καρότσι (που και πάλι ανταμείφθηκε η υπομονή μας και το βρήκαμε 240 από 300 ευρώ)

Από τα υπόλοιπα πραγματικά μου λείπουν πολλά πράγματα αλλά θα περιμένω τα δώρα...

Αποστειρωτή δε θα πάρω, μπουκάλια και πιπίλες όχι ακόμα, μπανάκι όταν δε θα χωράει στο νιπτήρα, κουκλάκια περιμένω στα δώρα, φορμάκια πρέπει να έχω 7-8 (μαζί με 3 δώρα) και μεγέθη διάφορα από 3-12 μήνες (κυρίως 6-9) και τα υπόλοιπα δώρα φαντάζομαι ή ανάλογα όπως "κάτσει".

Έχω ένα μπουρνουζοπετσετάκι, έναν υπνόσακκο, 2 σετ σεντόνια, μια πάντα, μια μεγάλη φλις κουβέρτα και μια μικρή και μια πιο ελαφρυά κουβερούλα φθινοπωρινή.

Βέβαια έχουμε να πάρουμε το στρώμα και μια αλλαξιέρα κούνιας... Δεν ξέρω πόσο θα μπορέσω να συγκρατηθώ μέχρι να γεννήσω να μη πάρω τίποτε άλλο, βέβαια αν δεν παίζει και φράγκο, δεν παίρνεις κιόλας!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

οχι ρινιω μου,καμια σχεση δεν ειχε η προηγουμενη εγκυμοσυνη με αυτην..εχω κουραστει τοσο πολυ..

αλλα σημερα αποφασισα οτι θελω να γεννησω 23/9.οχι νωριτερα..γιατι?μα για να βγει ο μπεμπης ζυγακι κ οχι παρθενακι..χαχαχα,εξαλλου απο ζυγακια ξερουμε κ μας αρεσει,αν βγει παρθενακι κ δεν μ'αρεσει?χαχαχα!!

παντως κοριτσια κ εμενα μου λειπουν καποια πραγματα κ ειμαι πολυ cool,μαλλον επειδη ειναι δευτερο..χθες ανεβασα πανω το καθισμα αυτοκινητου,να το καθαρισω,κ πρεπει να ξεθαψω το πορτ μπεμπε,αποστειρωτηρα,να αγορασω μπανακι..αυριο θα ερθουν τα μπιμπερο που ειχα παραγγειλει..φορμακια δεν πηρα πολλα,θελω να τα αποφυγω λιγο.πηρα πιο πολλα παντελονακια με μπλουζακια..2ζακετουλες.παντως απο νουμερα πηρα μονο 2 φορμακια το Ν0,σε περιπτωση που γεννηθει μικρο κ τα υπολοιπα Ν3 κ Ν6

S4iNp3.png

BU56p3.png

οχι ρινιω μου,καμια σχεση δεν ειχε η προηγουμενη εγκυμοσυνη με αυτην..εχω κουραστει τοσο πολυ..

αλλα σημερα αποφασισα οτι θελω να γεννησω 23/9.οχι νωριτερα..γιατι?μα για να βγει ο μπεμπης ζυγακι κ οχι παρθενακι..χαχαχα,εξαλλου απο ζυγακια ξερουμε κ μας αρεσει,αν βγει παρθενακι κ δεν μ'αρεσει?χαχαχα!!

παντως κοριτσια κ εμενα μου λειπουν καποια πραγματα κ ειμαι πολυ cool,μαλλον επειδη ειναι δευτερο..χθες ανεβασα πανω το καθισμα αυτοκινητου,να το καθαρισω,κ πρεπει να ξεθαψω το πορτ μπεμπε,αποστειρωτηρα,να αγορασω μπανακι..αυριο θα ερθουν τα μπιμπερο που ειχα παραγγειλει..φορμακια δεν πηρα πολλα,θελω να τα αποφυγω λιγο.πηρα πιο πολλα παντελονακια με μπλουζακια..2ζακετουλες.παντως απο νουμερα πηρα μονο 2 φορμακια το Ν0,σε περιπτωση που γεννηθει μικρο κ τα υπολοιπα Ν3 κ Ν6

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!αμ εγω δεν είπα στο Νικολάκη να πω του γιατρού να με βάλει με πρόκληση 27/9 να έχουν μαζί γενέθλια;;;;;;ε,μόνο που δεν τα έκανε απο τη χαρά του!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...