Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καραμελ εσυ με το καροτσι κι εγω να στηνω (οδηγιες εδηνα και ψιλοβοηθουσα) και να κανω μετατροπες με ενα φιλο το νεο ντουλαπακι της μαμας μου! Πηγε η μαμα μου να βιδωσει 1 καλωδιο σε 1 απ τους αποκοδικοποιητες-δοριφορηκες-ντιβιντι που βαλαμε πανω και το εκανε αναποδα, να την αφησω να βαλει τα υποληπα???

Ξεχασα οτι ο γιατρος μου ειπε για ΠΗΤ +-1 βδομαδα ΑΝ δεν κουραζομαι (εχουμε το ανχος να προλαβει ο μπαμπας) και η μαια διπλα του να μου λεει "ΔΕΝ απλωνεις ρουχα, ΔΕΝ σκουπιζεις-σφουγγαριζεις, ΔΕΝ κουβαλας". Τη γυναικα 1 φορα την εφερα, οταν εφτασα ελλαδα και με το που πηγα τουαλετα εκανε χ@ζομαρες και αν δεν ειμουν απο πισω της τα εκανε χαλια, δεν την ξαναφερα! Απορια... τα ρουχα (μωρου-παιδιου-δικα μου) ποιος θα τα πλινει? Καλη η μαμα μου αλλα με τη μεση της προτημω να τη φωναζω για αυτα που ΔΕΝ μπορω πχ αλλαγμα σεντονια και για οσο πιο λιγα πραγματα γινετε...

Μαραντ εγω 3-6 πηρα και αν βγει πιο μικρος θα παρει οποιος ειναι εκει απ το μαγαζακι του νοσοκομειου ή απο κανενα φαρμακιο, αν η ωρα δεν ειναι για μαρκετ. Στο νοσοκομειο σου δηνουν μονο την πανα που του βαζουν οταν γεννιετε (εδω τουλαχιστον)

Και 1 μικρο κουτσομπολιο για τους απο κατω που με εχουν στο ματι... Βγαινω απ το σπιτι την ιδια στιγμη με τον αντρα και ακουω την παρακατω συζητηση (φωναχτα φυσικα) "δεν αναβει η τηλεοραση" "δεν ειναι στην μπριζα" "και τι να κανω εγω?". Δεν ξαναχαλιεμαι οτι και να κανει η τυπισα ΧΑΧΑΧΑ

Ue8pp3.pngI307p3.png

Tatum δίκιο έχεις αν δεν κάνεις η ίδια τις δουλειές σου όποια και να έρθει δουλειά δεν θα σου κάνει… άσε που τα κάνουν κι όλα αργά τα ζώα μου για να γράφουν ώρες… εγώ γελάω με την πεθερά μου που φέρνει μια κοπέλα, της φτιάχνει καφεδάκι της τον λέει… και μετά ξεκινάει τις δουλειές και στο τέλος δεν τις τα κάνει όλα, ενώ της έχει χρεώσει και την ώρα του καφέ J !!!

Μπορείς να τα πλύνεις ούτως ή άλλως το πλυντήριο θα κάνει την δουλειά, ενώ μπορείς να τα σιδερώσεις καθιστή… Εγώ θα έβρισκα μια κοπέλα και θα έβαζα την μαμά μου να την επιβλέπει…

Όσο για την tv, όποιος έβγαλε την πρίζα να την βάλει… δουλειά δεν έχουν μου φαίνετε ψάχνουν μαλ* αιτίες για να τρώγονται.. γείτονες σου είναι;

Tatumδίκιο έχεις αν δεν κάνεις η ίδια τις δουλειές σου όποια και να έρθει δουλειά δεν θα σου κάνει… άσε που τα κάνουν κι όλα αργά τα ζώα μου για να γράφουν ώρες… εγώ γελάω με την πεθερά μου που φέρνει μια κοπέλα, της φτιάχνει καφεδάκι της τον λέει… και μετά ξεκινάει τις δουλειές και στο τέλος δεν τις τα κάνει όλα, ενώ της έχει χρεώσει και την ώρα του καφέ J !!!

Μπορείς να τα πλύνεις ούτως ή άλλως το πλυντήριο θα κάνει την δουλειά, ενώ μπορείς να τα σιδερώσεις καθιστή… Εγώ θα έβρισκα μια κοπέλα και θα έβαζα την μαμά μου να την επιβλέπει…

Όσο για την tv, όποιος έβγαλε την πρίζα να την βάλει… δουλειά δεν έχουν μου φαίνετε ψάχνουν μαλ* αιτίες για να τρώγονται.. γείτονες σου είναι;

Το σιδερο, ευτιχος, το ανελαβε η μαμα μου, το πλυντηριο φυσικα τα πλενει (εκτος απ τα υφασματα του πορτ μπεμπε, καθ. αυτοκηνιτου και του καροτσιου που θα τα μουλιασω στην μπανιερα το βραδυ και μετα θα "πατησω σταφιλια" με τη μικρη χιχι) το απλωμα ειναι το ζορι, αν εχει ορεξη η μικρη και μου τα δινει ολα οκ, αλλιος ειναι σκηψε σηκω (απαγορευμενο χαχα)

Γειτονες ειναι και απ τους "καλους" (αλλιος θα χαμογελουσα και θα το ξεχναγα) που πριν λιγο καιρο με χαρτι στην εισοδο με ειχαν αποκαλεσει "απολιτιστο ζωο" γιατι εκανα μπανιο στις 2,30 το πρωι και κουνουσα επιπλα (εχω τα παλια-αντικες της γιαγιας μου που αποφευγω να κουνησω μεχρι και καρεκλα γιατι παραειναι βαρια)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

annast Καλά τι είπες τώρα,

Ο πνευματικός της κουμπάρας μου δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι ούτε στο μπαλκόνι.

Αν μείνω 40 μέρες μέσα στο σπίτι μετά θα ανέβω στην ταράτσα και θα πέσω…. Αχχαχα.

Επίσης ποιος θα μου κάνεις τις δουλειές και τα ψώνια στο supermarket… ενώ με την αδερφή μου που το συζητούσα δεν βρήκα λόγο να μην βγάλω το μωρό έξω πρώτα ο θεός στην βεραντούλα, μια ηλιόλουστη μέρα από αυτές που έχουμε εδώ στο νησί τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη, κι ας μην έχει 40ντίσει…

Κάποια στιγμή τα πήρα στο κρανίο με μια γειτόνισσα που μου έλεγε ότι δεν κάνει να βγω έξω..

Μου έχουν πει ότι δεν κάνει να δει το μωρό μου ασαράντιστο, γυναίκα που είναι αδιάθετη… δεν ξέρω γιατί, παράλογο βλέπω και το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα όντας αδιάθετες σχετικά με την εκκλησία, όπως να κοινωνήσουμε και να φιλήσουμε την εικόνα… μια φυσική λειτουργία που χρειάζεται για να μπορώ εγώ να γίνω μάνα και φέρω στο κόσμο μια καινούρια ζωή γιατί να είναι μίασμα για την εκκλησία;

Επίσης ξέρω ότι δεν πρέπει να απλώσεις τα ρουχαλάκια του μωρού και της λεχώνας νύχτα…

Μια κυρία πριν λίγες μέρες που ήταν του Αγίου Συμεών με πήρε τηλ εδώ στο γραφείο και μου είπε… αύριο που είναι του Αγίου, να μην πιάσεις τίποτα σιδερένιο γιατί θα βγει στο παιδί… να σε ταΐσουν μου είπε, μην πιάσεις ούτε το πιρούνι, καλά της είπα θα φάω κανένα σουβλάκι… σιγά που δεν θα έτρωγα, η γυναίκα που δουλεύει σε εργοστάσιο τι θα γεννήσει; Τον Σημαδεμένο;

Εσείς τι έχετε ακούσει…

Καλημερούδιααααα!!!!

Με γεια το καροτσακι σας!

Οταν λες πως αισθανεσαι τον τραχηλο σου,τι εννοεις καραμελακι;

Τσιμπιματάκια αισθάνομαι που και που και κάποιες στιγμές κάτι σα την περίοδο!

Δεν είναι κάτι έντονο απλά τόσους μήνες δεν αισθανόμουν απολύτως τίποτα... βέβαια ήταν και γυρισμένος προς τα πίσω. Τώρα 'ηρθε πιο μπροστά στη φυσιολογική του θέση και ξέρω ότι η μικρή έχει χώσει χαμηλά το κεφάλι της γιατί το κουνάει και το αισθάνομαι στα όρια που ξεκινάει η κοιλιά από κάτω.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες κατουριέμαι τρελά... με πιάνει και δε μπορώ να σταθώ (χειρότερα από πριν)μπορέι να βγώ και να μπω στην τουαλέτα 3 φορές σε 10 λεπτά... Μπορεί να μη νιώθω κάψιμο ή τσούξιμο αλλά ξεκίνησα να πίνω πολλά νερά μπας και στρώσω... μάλλον το σώσαμε ;)

Κατά τα άλλα η μική μου δίνει την εντύπωση πάλι ότι η κοιλιά της πέφτει μικρή... με έχει πεθάνει στο τέντωμα!!!!

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχαχαχα

Tatum είσαι ένα απολίτιστο ζώο…

Μπάνιο θα κάνεις ότι ώρα γουστάρεις… γιατί έτσι θέλεις… ! Για τα έπιπλα δεν ξέρω δεν είναι σωστό να τα μετακινείς σε ώρα κοινής ησυχίας, αλλά από ότι καταλαβαίνω από τα όσα έγραψες δεν είναι κάτι το οποίο έκανες…

αυτοί από ότι κατάλαβα κρίνουν εσένα ως απολίτιστη , ενώ στη μεταξύ τους σχέση είναι παράδειγμα πολιτισμού! Γράφτους… αν ήμουν μικρότερη θα έκανα πολλά απολίτιστα πράγματα σε ώρες μη κοινής ησυχίας, έτσι για να μην έχουν να πουν και τίποτα.

Μπορείς να κάνεις γυμναστική με σκηνάκι και τακούνια, μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού κάθε δεύτερη με Τρίτη ημέρα, να αδειάζεις λίγο από το περιεχόμενο της σακούλας της σκούπας σου στο μπαλκόνι αν αυτοί είναι ακριβώς από κάτω σου… φυσικά τις ημέρες που φυσάει λίγο και όταν λείπουν… :Dνα αγοράσεις τσόκαρα που θα φοράς στο σπίτι, αφού τα έχεις περπατήσει πρώτα σε τσιμεντόδρομο και έχει φαγωθεί το λάστιχο…να κάνεις σεξ και να φωνάζεις σαν απολίτιστο ζώο… ενώ αν δεν έχουν παιδιά όχι γιατί δεν μπορούν προσθεού, αλλά γιατί μπορεί να μην τα γουστάρουν να φωνάζεις στον άντρα σου ΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΝΑ ΓΙΟΥΤΣΟ ΜΟΥ… η απλά να αγοράσεις οττοασπίδες για εσένα και ντραμς για την κόρη σου.. και όλα αυτά τις ώρες μη κοινής ησυχίας… Επίσης να φτιάξεις ένα μπλουζάκι που να λέει: Ε ναι λοιπόν! Είμαι κι εγώ ένα απολίτιστο ζώο… και ήρθα με την οικογένεια μου να ζήσω στην σπηλιά της οδού… τάδε. :D

Δεν είναι τέλεια ιδέα..;;; Νομίζω πως δεν θα θέλατε να με έχετε γειτόνισσα!!! Η τουλάχιστον να μην με είχατε πει απολίτιστο ζώοοο σε μικρότερη ηλικία.. αχαχα

βικυ μου αυτο με τα ρουχα τα ειχα τηρησει στην κορη μου,αλλα τωρα ολα τα βλεπω πιο χαλαρα.. πιστευω σε ολα αυτα,αλλα απο την αλλη,σιγουρα δεν σκοπευω να βγαινω κ να ξενυχταω,αλλα το πρωι γιατι να μην παω μια βολτα με τα παιδια μου? κ την μικρη μου στο μπαλκονι την εβγαζα απο την πρωτη μερα..αλλα μερα..τι να πω τωρα..

καραμελενια,κ εγω εχω αυτο το τσουξιμο κατω,που δεν παλευεται με τιποτα ωρες ωρες.. κ αυτο με την τουαλετα επισης.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημερούδιααααα!!!!

Τσιμπιματάκια αισθάνομαι που και που και κάποιες στιγμές κάτι σα την περίοδο!

Δεν είναι κάτι έντονο απλά τόσους μήνες δεν αισθανόμουν απολύτως τίποτα... βέβαια ήταν και γυρισμένος προς τα πίσω. Τώρα 'ηρθε πιο μπροστά στη φυσιολογική του θέση και ξέρω ότι η μικρή έχει χώσει χαμηλά το κεφάλι της γιατί το κουνάει και το αισθάνομαι στα όρια που ξεκινάει η κοιλιά από κάτω.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες κατουριέμαι τρελά... με πιάνει και δε μπορώ να σταθώ (χειρότερα από πριν)μπορέι να βγώ και να μπω στην τουαλέτα 3 φορές σε 10 λεπτά... Μπορεί να μη νιώθω κάψιμο ή τσούξιμο αλλά ξεκίνησα να πίνω πολλά νερά μπας και στρώσω... μάλλον το σώσαμε ;)

Κατά τα άλλα η μική μου δίνει την εντύπωση πάλι ότι η κοιλιά της πέφτει μικρή... με έχει πεθάνει στο τέντωμα!!!!

Μην πολυανχονεσε αφου δεν εχεις τσουξιμο, μπορει απλα να πιεζει την κυστη! Αν παλι ανυσιχεις πολυ, εκτος απ το πολυ νερο να ξεπλενεσε στα "χαμηλα βασιλεια" (που λενε και στην ιταλια) με χαμομυλι

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

ρινιω,που εισαι σημερα????νεμινα,ελβινα?εβελινα?που χαθηκετε?

πωπω εγω παρατηρησα οτι η ταχυπαλμια με εχει επισκευτει για τα καλα κ ειπε να κατσει κ να παλουκωθει εδω περα.. 3 μερα σημερα..κ ολη μερα ειμαι απο 95-110 παλμους..κ με πιανει κ κατι σαν δυσπνοια..αισθανομαι ΧΑΛΙΑ

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ο μπέμπης σήμερα ξύπνησε κατά τις 5 μίση και στριφογυρνούσε, ήταν η ώρα που ο μπαμπάς του έβαλε το χέρι του στην κοιλιά μου και μιλούσαν ενώ εγώ μισό κοιμόμουν ! κατά τις 7 το ίδιο…

Τις τελευταίες μέρες ο μπαμπάς προσπαθούσε να πιάσει κουβεντούλα κατά τις 8 μισή… αλλά ο μπέμπης τον είχε λίγο χεσμένο.. Τι να κάνει το παιδί κοιμάται!

Γενικά στριφογυρνάει, αλλά όταν κουνιέται και κλωτσά, τον νιώθω χαμηλά δεξιά και αριστερά ακόμα, οπότε υποθέτω πως δεν έκανε τούμπα!

Η κύστη μου πρέπει να έχει γίνει όσο ένα σφηνοπότηρο.. ενώ μου δίνει την εντύπωση ότι κατουριέμαι χάνομαι και τρέχω.. πάω και κάνω μια τσούρλα όσο ένα σφηνάκι! Και αυτό όπως είπατε κι εσείς μπορεί και 3 φορές σε ένα 10λεπτο.. μετά πάλι ηρεμεί και έχει μεγαλύτερη διάρκεια… αλλά μετά πάλι τα ίδια! Ο Μπέμπης μάλλον πάει και κωλοκάθετε!

Άννα αν εξαιρέσεις την ταχυπαλμία, φουντώματα και δύσπνοια έχω κι εγώ συχνα πυκνά πλέον που το κτήνος πιέζει αφόρητα!!!!

tatum για τους γείτονές σου ξέρεις... πόσο τους έχω αγαπήσει κι εγώ!!!

Να τους μπίπ το ταμ τιριρίμ!!!!:tongue:

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Αχαχαχα

Tatum είσαι ένα απολίτιστο ζώο…

Μπάνιο θα κάνεις ότι ώρα γουστάρεις… γιατί έτσι θέλεις… ! Για τα έπιπλα δεν ξέρω δεν είναι σωστό να τα μετακινείς σε ώρα κοινής ησυχίας, αλλά από ότι καταλαβαίνω από τα όσα έγραψες δεν είναι κάτι το οποίο έκανες…

αυτοί από ότι κατάλαβα κρίνουν εσένα ως απολίτιστη , ενώ στη μεταξύ τους σχέση είναι παράδειγμα πολιτισμού! Γράφτους… αν ήμουν μικρότερη θα έκανα πολλά απολίτιστα πράγματα σε ώρες μη κοινής ησυχίας, έτσι για να μην έχουν να πουν και τίποτα.

Μπορείς να κάνεις γυμναστική με σκηνάκι και τακούνια, μια αλλαγή στην διακόσμηση του σπιτιού κάθε δεύτερη με Τρίτη ημέρα, να αδειάζεις λίγο από το περιεχόμενο της σακούλας της σκούπας σου στο μπαλκόνι αν αυτοί είναι ακριβώς από κάτω σου… φυσικά τις ημέρες που φυσάει λίγο και όταν λείπουν… :Dνα αγοράσεις τσόκαρα που θα φοράς στο σπίτι, αφού τα έχεις περπατήσει πρώτα σε τσιμεντόδρομο και έχει φαγωθεί το λάστιχο…να κάνεις σεξ και να φωνάζεις σαν απολίτιστο ζώο… ενώ αν δεν έχουν παιδιά όχι γιατί δεν μπορούν προσθεού, αλλά γιατί μπορεί να μην τα γουστάρουν να φωνάζεις στον άντρα σου ΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΝΑ ΓΙΟΥΤΣΟ ΜΟΥ… η απλά να αγοράσεις οττοασπίδες για εσένα και ντραμς για την κόρη σου.. και όλα αυτά τις ώρες μη κοινής ησυχίας… Επίσης να φτιάξεις ένα μπλουζάκι που να λέει: Ε ναι λοιπόν! Είμαι κι εγώ ένα απολίτιστο ζώο… και ήρθα με την οικογένεια μου να ζήσω στην σπηλιά της οδού… τάδε. :D

Δεν είναι τέλεια ιδέα..;;; Νομίζω πως δεν θα θέλατε να με έχετε γειτόνισσα!!! Η τουλάχιστον να μην με είχατε πει απολίτιστο ζώοοο σε μικρότερη ηλικία.. αχαχα

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ειναι ακριβος απο κατω και το μονο που κανω ειναι να βαζω (οχι πολυ δυνατα και ουτε ασχημες ωρες) Μεταλ μουσικη και απ τη μερα με το χαρτι βαζω οσο πιο πολλα με μπρουταλ φωνιτικα τραβαει η ορεξη μου! Δεν σκοπευω να τους δωσω δικαιοματα για να εχουν δικιο αλλα πλεον "αμολαω" τη μικρη και εμενα ΧΑΧΑΧΑ πχ σταματισα να της λεω να μη καρφωνει τα πλακακια στο πατωμα (της εξηγισα φυσικα το γιατι τωρα μπορει). Το αστειο ειναι οτι στις ωρες κοινης ησιχιας η μικρη εχει μαθει και κανει ησιχια "μαμα χτυπισαν οι καμπανες να βαλω μουσικη?" και πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι και χαρουμενοι που, οταν ειμαστε Ελλαδα, ΔΕΝ τους ξυπναει ΚΑΘΕ μεσημερι 1 3χρονο που δεν κοιματε ποτε μεσημερι! Γυρισαν και οι απο πανω με τον 5χρονο γιο και αντι να "παραδηγματιζετε" και να κανει φασαρια μεσημεριατικα με ρωταει καθε μερα "ο Αναστασης δεν ξερει οτι ειναι μεσημερι?" το μαναρι μου!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Άννα αν εξαιρέσεις την ταχυπαλμία, φουντώματα και δύσπνοια έχω κι εγώ συχνα πυκνά πλέον που το κτήνος πιέζει αφόρητα!!!!

tatum για τους γείτονές σου ξέρεις... πόσο τους έχω αγαπήσει κι εγώ!!!

Να τους μπίπ το ταμ τιριρίμ!!!!:tongue:

ποσο θελω να γεννησω κ να ησυχασω..κουραστηκα παααααραααα πολυυυυυυ..δεν μπορω να κουνισω ουτε τα ποδια μου πια..να περπαταω δεν με αφηνει ο αντρας μου..μαλλον φοβαται μην γεννησω στο δρομο..αλλα κ εγω δεν μπορω να περπαταω,μολις κανω ενα στενο,αρχιζω κ ποναω πολυ..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...