Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Ελβίνα το carrot cake είναι από τα αγαπημένα μου! Πολλοί ξυνίζουν όταν τους το αναφέρω αλλά στο εξωτερικό είναι πολυ συνηθισμένο!

Σοκολατόπιτα... μόνο μια φορά το μήνα και αν... σιροπιαστά ούτε να τα βλέπω... μπορείς να μου έχει κρέμες και φρουτάκια??? Σα το πιθίκι θα χοροπηδάω!!!

Για cake, cookies, cheesecake και άλλες ξένες συνταγές προτείνω http://allrecipes.com/

Για τα υπόλοιπα, κυρίως πιάτα έχω τη συμπάθειά μου http://www.jamieoliver.com/recipes

Ελβίνα ότι και να κάνεις, όσο και να αγχώνεσαι ή να μη αγχώνεσαι, το bebe θα αποφασίσει μόνο του πότε θα βγεί! Καλή επιτυχία με την εργασία ;)

Ρηνιώ είσαι τυχερή αν έχεις φουσκώματα και τεντώματα μόνο μετά το φαγητό... εμένα η δικιά μου τσαχπινογαργαλιάρα ξεκινά από νωρίς το απόγευμα και το συνεχίζει μέχρι και που πέφτω για ύπνο...

Ο άντρας της παιδιάτρου που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου, είναι στην παιδιατρική του Αττικού νοσοκομείου. Το ιατρείο του βέβαια είναι εδώ στα Νότια αλλά αν χρειαστείς κάτι μου λες μιας και είσαι εκεί κοντά να σου δώσω στοιχεία.

Πολύ χαίρομαι να πετυχαίνω καταστήματα ιδίως Online που είναι εξυπηρετικά και γρήγορα όπως αυτό που πήραμε το καρότσι (http://www.oneira.gr/)

Κρίμα που έχει καταστήματα μόνο στη Θεσ/νικη...

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρήκα ένα blog και ρωτάω αυτούς που τα φτιάχνουν για το αν κάνει το αποξηραμένο, εγώ θυμάμαι ότι το φτιάχναμε φρέσκο, αλλιώς θα τους ρωτήσω αν μου πουλάνε.. Στα μαγαζιά στο internet το βρήκα 10,00 τα 250ml… αν σκεφτείς όμως πως δεν κάνει μόνο για το ποπουλίνι του μωρού, αλλά και για τις μουράκλες μας το βράδυ… θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα.. Το βάζεις στη Μάπα, το βράδυ μέχρι να απορροφηθεί και φυσικά δεν ξεχνάς να το ξεβγάλεις πριν βγεις στον ήλιο γιατί κάηκες.. μια φίλη το βάζει και μετά από λίγο το ξεπλένει και μοιάζει -10 χρόνια! Αν δεν βρω θα μου το φέρει μια φίλη από Σερβία!

Ελαιόλαδο δεν κάνει????:rolleyes:

Το έχουμε και πρόχειρο το έξτρα παρθένο;)

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

miss caramel το oneira bebe που αναφέρεις είναι στη γειτονιά μου κι έχει πολύ ωραία πράγματα.

Εχω πάρει αρκετά πράγματα για την κόρη μου και θα πάρω και για τον μπέμπη. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!!:D:D

Πως πάμε σήμερα;;;

Θέλω να χορτάσω ύπνο...πως θα γίνει;;ενω με παίρνει βρε κορίτσια ο ύπνος κανονικά,ξυπνάω μετά απο κάνα 4ωρο-5ωρο και μετά γειά σας....θα με ξαναπάρει μετά απο κάνα 2ωρο...λυπάμαι τον άλλον τον καημένο δίπλα μου να μην μπορεί ούτε κι αυτός να ησυχάσει...

Βρε Tatum πως κοιμήθηκες όρθια;;;;;χαχαχαχα!!!!

κι εγω μάλλον αναίσθητη είμαι...με ρώταγε προχθές ο Νικόλας αν φοβάμαι...ε,φοβάμαι του λέω γιατί είναι κάτι άγνωστο,δεν το έχω ξανακάνει...

έχω άγχος (να πάνε όλα καλά) αγωνία (να είναι καλά το παιδί) ανυπομονησία (να το δω,το προσωπάκι του,τα ματάκια του..) φόβο (για το άγνωστο = τοκετός) λαχτάρα (να το κρατήσω) και ένα σωρό άλλα που δεν ξέρω καν πως να τα εκφράσω...

οι δευτερό- και τριτό- μανούλες νιώθετε το ίδιο;;

περίπου τα ίδια. Άλλα περισσότερο και άλλα λιγ΄τερο απο την πρώτη φορά. Συν και κάποια άλλα συναισθήματα για άλλους λόγους. Ας πούμε έχω άγχος για τα παιδιά που θα μείνουν πίσω, έγχος για το ανπάθω κάτι ποιος θα μου τα μεγαλώσει και τέτοια ευχάριστα.:tongue:

Τι καλύτεο να είσαι μαμά δύο παιδιών?

Να είσαι μαμά τριών παιδιών!

γεια σας κοιλιτσες μου τι κανετε?

εγω εχω ακομα πονακια ξεκουραζομαι οσο μπορω ειναι ακομα η μαμα μου εδω και βοηθαει ευτυχως τα εχω ετοιμασει ολα σημερα ετοιμασα και τη βαλιτσα και τα χαρτια σ ενα ντοσιε που χρειαζονται για το μαιευτηριο και το μονο που μου εχει μεινει ειναι να με παει ο αντρας μου για τη κουνια αντε να δω ποτε και να παρω και κανα νυχτικο ολα τα αλλα ετοιμα. τη κυριακη ειδα και λιγο αιματακι αλλα τελιακ δεν ηταν τιποτα

σοφακι μεγια το καροτσι

αννα μου με πεθανες με τη σοκολατοπιτα και ακομα η καημενη δε τρωω ουτε αλατι ουτε ζαχαρη περιμενω και το σλινκ σημερα

κατερινακι τι ηταν αυτο που επαθες προσοχη ολες τουλαχιστον να μπουμε στο μηνα μας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Είμαστε σε αυτό το σπίτι 2 άνθρωποι που πιάνουν τα χέρια μας και με τις κατασκευές και τα μηχανήματα τα πάμε καλά...

Και όμως με το καρότσι τα είδαμε όλα... χαχαχαχα 2 ώρες για να το στήσουμε, να δούμε τι μπαίνει που και πως και να τα λύσουμε όλα μετά για να τα κάνω μπουγάδα!

Να εύχεστε όταν είναι να τα βάλουμε πάλι στη θέση τους, να θυμόμαστε πως γίνεται:tongue:

Ω ρε μάνα μου... αλήθεια τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου πιο εύκολα έμαθα να τα κουμαντάρω :P

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Tatum στην μικρή δεν έιχες άγχος+φόβο;;οκ,το ξέρω με τη λογική οτι είναι κάτι φυσιολογικό δεν παύει όμως την πρώτη φορά να είναι...η πρώτη φορά!!όπως είπε και η Καραμελένια έχω κι εγω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου κι ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

Δεν εχω ιδεα πως γινετε αλλα γενικα δεν φοβαμε ευκολα... Κι εγω νομιζα οτι θα φοβομουν αλλα πιο ψυχρεμη γεννα δεν νομιζω να υπηρχε, οι δικοι μου απεξω ανησιχουσαν και ο αντρας μου (που ελιωσε απ το ανχος παπουτσια χαχα) τους ελεγε οτι εγω θα γελαω και ειχε δικιο! Ισος γιατι κοντεψαμε να τη χασουμε αρκετες φορες, απ τον πρωτο υπεριχο ειχαμε αποκολησεις και ενα γιατρο που μου πεταξε το κορυφαιο "αν η φυση θελει να το γενισεις θα μινει στην κοιλια σου, μαλον εχει προβλημα που δεν φενετε ακομη" και πηγα σε αλλον που με "ξαπλωσε" και χαπακωσε για 1 μηνα και κρατιθηκε το μωρο, στον 6ο πηγε να γενηθει ξανα και το ανχος ηταν ολο να ναι καλα το μωρο και απ τον 7ο και μετα καθε μερα μεγαλυτερη ανακουφηση που δεν γενιοταν και η ελπιδα να βγει τελιομηνο να μεγαλωνει, μεχρι το Β επιπεδου ανχος γιατι ηταν λιγο κοντα τα ποδια σε σχεση με τον κορμο και φοβοταν ο γιατρος για Down (τελικα ειναι απλα μακροταλη σαν τους γωνεις της). Δεν ειχα χρονο, μαλον, να φοβηθω ή να ανχοθω και για μενα χιχι! Ασε που οοοολη μου η οικογενια ειναι πιο φοβιτσιαριδες απο μενα και επρεπε να τους καθησηχαζω με το που ψιλοηρεμουσα, αλλιος... αστα θα με ανχοναν κι εμενα για τα πιο χαζα ΧΑΧΑΧΑ.

Αξιοθηκα να ποσταρω φοτο μου με την κοιλουμπα!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4360437967676&set=t.1189611334&type=3&theater

Οχι τιποτ' αλλο, αλλα δεν ειχα καμια απ αυτη την εγκυμοσυνη εκτος απο αυτες το πασχα...

Τα σημαντικα τωρα! Πηγαμε στον γιατρο και ηταν πολυ ευχαριστημενος απ την αναπτυξη του μικρου που πριν 1 μηνα εβγενε σαν 2 βδομαδες μεγαλυτερος, τωρα μονο 2 μερες και 2640 γρ! Χαρικε και με τα κιλα μου (ειχε τρομαξει το ματι του στη μικρη που με ειδε στα +8 και σε 1 μηνα στα +18 ΧΑΧΑΧΑ), μου ειπε να κανω υπομονη με τη μεση και μου εδωσε εξετασεις, πρωτη φορα σ αυτη την εγκυμοσυνη θα δω αιματοκρητη! Κιλα... μη με βριζετε στα +6,5. Παλι καλα δεν τρελαθηκε ο μεταβολισμος μου σ αυτη την εγκυμοσυνη γιατι το ειχα ανχος!

ΧΑΧΑΧΑ. Αν θημιθω κατι αλλο θα συμπληρωσω αργοτερα :P

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!!:D:D

Πως πάμε σήμερα;;;

Θέλω να χορτάσω ύπνο...πως θα γίνει;;ενω με παίρνει βρε κορίτσια ο ύπνος κανονικά,ξυπνάω μετά απο κάνα 4ωρο-5ωρο και μετά γειά σας....θα με ξαναπάρει μετά απο κάνα 2ωρο...λυπάμαι τον άλλον τον καημένο δίπλα μου να μην μπορεί ούτε κι αυτός να ησυχάσει...

Βρε Tatum πως κοιμήθηκες όρθια;;;;;χαχαχαχα!!!!

κι εγω μάλλον αναίσθητη είμαι...με ρώταγε προχθές ο Νικόλας αν φοβάμαι...ε,φοβάμαι του λέω γιατί είναι κάτι άγνωστο,δεν το έχω ξανακάνει...

έχω άγχος (να πάνε όλα καλά) αγωνία (να είναι καλά το παιδί) ανυπομονησία (να το δω,το προσωπάκι του,τα ματάκια του..) φόβο (για το άγνωστο = τοκετός) λαχτάρα (να το κρατήσω) και ένα σωρό άλλα που δεν ξέρω καν πως να τα εκφράσω...

οι δευτερό- και τριτό- μανούλες νιώθετε το ίδιο;;

Kαλημερα!Ακριβως τα ιδια αισθανομαι Ρινιω μου κ γω που περιμενω το 1ο μου παιδακι

.Σημερα περιμενω να μου φερουν την κουνια κ το λικνο.

Εγώ μόλις παρέλαβα το καρότσι... απαπα ακόμα κλαίω!!!

Έτρεχα στην ανηφορα να προλάβω και τη μεταφορική γιατί είχα πάει το μικρό μαύρο κάθαρμα για αποπαρασίτωση (2πλή δόση τώρα λόγω μωρού)

Έλιωσα λέμε αλλά μεγάλη χαρά!

άντε σε λίγο που θα πάρω μια ανάσα να πιάσω να συνεχίσω με το ξεσκαρτάρισμα :)

Κατερινάκι ευτυχώς δεν είναι τίποτα.. όλα καλά!!!

Νεμίνα κι εσύ καλά είσαι αφού δεν είναι συνεχόμενα τα πονάκια λογικά!

Εγώ αυτές τις μέρες έχω αρχίσει να αισθάνομαι τον τράχηλό μου... χμμμμμμ!!!!

Να ανοίγει η λεκάνη από τώρα? Να βαράει η μικρή κανά νεύρο???

Με γεια το καροτσακι σας!

Οταν λες πως αισθανεσαι τον τραχηλο σου,τι εννοεις καραμελακι;

Γεια σας κορίτσια τι μου κανετε;;;

Εγω εχω κάνει τη νύχτα μερα, το βραδυ κατα τς 3 ξυπναω κ μενω με τα ματια ετσι:shock: μεχρι τις 7, οποτε κοιμαμαι μεχρι τις 10-11 κ το μεσημερι χτυπαω τριωρο με τα μικρα.. Πονακια συνεχίζω, την αλλη βδομαδα (περι τα τελη) αρχιζω τα NST. Αντε να γενναμε σιγα... Ηρθαν κ οι πανουλες οι chicco, ειναι πολυ καλες, θα παραγγειλω κ το 2 νουμερο.

Κατριν κατι αναλογο με πιανει κι εμενα: για 1-2 ωρες εχω πονακια και μετα σαν να μην εγινε τιποτε μονο απειρες συσπασεις, η κοιλιά μου πλεον γινεται βραχος (περασαμε πλεον σε μεγεθος το σταδιο της πετρας....) συνεχεια συσπασεις... Εχω κι ενα μουδιασμα στη λεκανη...

Κι εγω εχω αυπνιες!Ξυπναω για τουαλετα γυρω στις 3 και μετα καθομαι ξυπνια κανα 2ωρο κ σκεφτομαι ο,τι μπορεις να φανταστεις.Απο τη γεννα εως διαστασεις κουνιας ή που μπορω να αποθηκευσω το στρωμα του μονου μας κρεβατιου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Επιτέλους ήρθε ο τεχνικός και έφτιαξε τον υπολογιστή στη δουλειά!!!!!! Βέβαια εγώ αύριο τελειώνω και βγαίνω σε άδεια (:D:D:D:D:D:D) αλλα και 2 μέρες που θα είμαι εδώ ας επικοινωνώ με τον έξω κόσμο!!!¨Ασε που χωρίς μουσική απο τη δευτέρα έχω σκάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο tatum για τον μικρούλη σου και για τα κιλά σου!!!! Κι εγώ στα +7 είμαι εδώ και ένα μήνα, αφού ψιλοκάνω και τη διατρόφη βέβαια λογικό το βρίσκω, μη σας πω ότι απορώ που δεν έχω αρχίσει να χάνω :tongue::tongue::tongue:.

Την Τρίτη ξαναπήγα στην ενδοκρινολόγο μετά απο συχνότατο μέτρημα και χαμηλές τιμές και μου είπε να συνεχίσω το μέτρημα 2 φορές τη μέρα να κάνω εξετάσεις σε 15 μέρες και να ξαναπάω. Της είπα ότι τη διατροφή την χαλαρώνω όταν θέλω αλλά εφόσον οι τιμές εβγαιναν καλές δεν είχε να μου πει τπτ. Το μόνο καλό απο τη διατροφή είναι ότι δεν πήρα κιλά αυτό το διάστημα και ότι τρώω πολλές φορές απο λίγο και δεν βαρυστομαχιάζω αλλά πλέον τρώω απο όλα.

Εχτές που λέγατε για τα γλυκά είχα πάθει ένα κατιτίς ειδικά με το carrot cake που μ' αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να πάω για το doppler να δούμε το μικρούλη!!!!!!!Και από Τετάρτη ξεκινάω πλυσίματα. Πάνες τι μέγεθος να πάρω?2-5kg ή 3-6kg?.

Καλημέρα κορίτσια!

8 μέρες για να κοιμηθώ όσο θέλω το πρωί και 15 για να μπω στο μήνα μου…

Πήγα Super Market πριν την δουλειά και μου είπε μια κοπέλα πως νόμιζε ότι είμαι σε πιο μεγάλη εβδομάδα από την αδερφή της γιατί φαίνετε χαμηλά η κοιλιά μου… της είπα όχι, βαρυστομαχιά είναι αυτό που βλέπεις! Χεχε κάνω και humoraki…

Το σπαθόλαδο ή αλλιώς βαλσαμέλαιο το προτιμούν από το απλό ελαιόλαδο λόγω των ιδιοτήτων που έχει το φυτό ʽʼσπαθόχορτοʼʼ . Είδα και στο parents να μιλούν για αυτό και να το έχουν χρησιμοποιήσει κοπέλες όταν τα παιδιά τους έπαθαν σύγκαμα από τις πάνες, ως επουλωτικό. Βέβαια μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αντί της κρέμας που προφυλάσσει για το σύγκαμα και όχι μόνο σαν φάρμακο. Εγώ θα το δοκιμάσω, εκτός από το ότι είναι οικονομικό, δεν θα έχει επαφή το παιδί και με χημικά από τις κρέμες…

Χθες σκεφτόμουν ότι πριν λίγο ήταν που ήμουν εγώ παιδί και στα μάτια της μαμάς μου έβλεπα το σύμπαν. Δεν φοβόμουν τίποτα και αν φοβόμουν κοίταζα τους γονείς μου και ένιωθα πως κανείς δεν μπορεί να με πειράξει…

Τώρα θα είμαι εγώ αυτή που δεν φοβάται στα μάτια του παιδιού μου… και ήταν τότε που έκανα εγχείριση στις αμυγδαλές και φοβόμουν και η μαμά μου, μου έλεγε δεν είναι τίποτα, σε λίγο θα είσαι περδίκι και αφού ξύπνησα από την νάρκωση μου έφεραν γάλα να πιώ και τρελάθηκα γιατί γάλα χωρίς κακάο δεν πίνω ποτέ, νομίζω έτσι γεννήθηκα, και ζητούσα να μου φέρουν επίμονα να φάω τραχανά… και ο νονός μου μου έφερε δώρο ένα κουτί με αυτοκινητάκια και σήματα της τροχαίας και δρόμο χάρτινο… πόσο θα φοβόταν η μαμά μου τότε για το αν θα πάει καλά το χειρουργείο και το αν θα ξυπνήσω από την νάρκωση… πόσο; Και τώρα θα είμαι εγώ σε αυτή τη θέση… και θα προσεύχομαι κάθε μέρα ώστε να γίνω η καλύτερη μανούλα και το μωρό μου να έχει οργανική και ψυχική υγεία… ! Δύσκολα δεν είναι για τις προωτομανούλες;

καλημερουδια!!!!

μια καραμελ μεγεια το καροτσι!!σαν να σας βλεπω να παλευετε με το καροτσι..ετσι κ εγω μια φορα βγηκα βολτα με την κουμπαρα μου,κ ειχα ξεχασει πως ανοιγει η βλακεια κ παλευα μιση ωρα..αυτο συμβαινει οταν χαλαρωνεις κ αφηνεις να τα κανει ολα ο αντρας σου..

τατουμ,ωραια τα νεα σου για το μωρακι!!κ ωραια κοιλιτσα..

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?τι νεα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα!!!! Επιτέλους ήρθε ο τεχνικός και έφτιαξε τον υπολογιστή στη δουλειά!!!!!! Βέβαια εγώ αύριο τελειώνω και βγαίνω σε άδεια (:D:D:D:D:D:D) αλλα και 2 μέρες που θα είμαι εδώ ας επικοινωνώ με τον έξω κόσμο!!!¨Ασε που χωρίς μουσική απο τη δευτέρα έχω σκάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο tatum για τον μικρούλη σου και για τα κιλά σου!!!! Κι εγώ στα +7 είμαι εδώ και ένα μήνα, αφού ψιλοκάνω και τη διατρόφη βέβαια λογικό το βρίσκω, μη σας πω ότι απορώ που δεν έχω αρχίσει να χάνω :tongue::tongue::tongue:.

Την Τρίτη ξαναπήγα στην ενδοκρινολόγο μετά απο συχνότατο μέτρημα και χαμηλές τιμές και μου είπε να συνεχίσω το μέτρημα 2 φορές τη μέρα να κάνω εξετάσεις σε 15 μέρες και να ξαναπάω. Της είπα ότι τη διατροφή την χαλαρώνω όταν θέλω αλλά εφόσον οι τιμές εβγαιναν καλές δεν είχε να μου πει τπτ. Το μόνο καλό απο τη διατροφή είναι ότι δεν πήρα κιλά αυτό το διάστημα και ότι τρώω πολλές φορές απο λίγο και δεν βαρυστομαχιάζω αλλά πλέον τρώω απο όλα.

Εχτές που λέγατε για τα γλυκά είχα πάθει ένα κατιτίς ειδικά με το carrot cake που μ' αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να πάω για το doppler να δούμε το μικρούλη!!!!!!!Και από Τετάρτη ξεκινάω πλυσίματα. Πάνες τι μέγεθος να πάρω?2-5kg ή 3-6kg?.

μαραντ,αναλογα το παιδι..να ξερεις οτι η πανα αλλαζει 1κιλο πριν φτασει στο οριο..αν παρεις,2-5,παρε 1πακετο,γιατι θα δωσουν κ στο μαιευτηριο 1 ακομα κ βλεπεις..

S4iNp3.png

BU56p3.png

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita.html

απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! την δοκιμασα χθες γιατι δεν θα ζουσα μεχρι σημερα..

κ το πρωι που ξυπνησα μου εκλεινε το ματι το καθαρμα σοκολατοπιτα,αλλα της ειπα οτι θα μιλησουμε το μεσημερι..χαχαχα..

πανευκολη..

Πηρα τα υλικα και αν δεν προκιψει καμια δουλεια εκτος προγραμματος θα τη φτιαξω το μεσημερακι!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...