Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

έχω άγχος (να πάνε όλα καλά) αγωνία (να είναι καλά το παιδί) ανυπομονησία (να το δω,το προσωπάκι του,τα ματάκια του..) φόβο (για το άγνωστο = τοκετός) λαχτάρα (να το κρατήσω) και ένα σωρό άλλα που δεν ξέρω καν πως να τα εκφράσω...

οι δευτερό- και τριτό- μανούλες νιώθετε το ίδιο;;

Μονο τα υπογραμισμενα ειχα (και τωρα) και κυριος τη ΛΑΧΤΑΡΑΑΑΑ!!!!!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita.html

απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! την δοκιμασα χθες γιατι δεν θα ζουσα μεχρι σημερα..

κ το πρωι που ξυπνησα μου εκλεινε το ματι το καθαρμα σοκολατοπιτα,αλλα της ειπα οτι θα μιλησουμε το μεσημερι..χαχαχα..

πανευκολη..

βρε κοριτσια να ρωτησω,υπαρχει περιπτωση να εχω ταχυπαλμιες κ ζαλαδες απο χαμηλο αιματοκρ.?λεω να δωσω αιμα αυριο να δω.

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέραααα!!!

Τι κάνετε??

Αρχισαν τα όργαναααα!!!!

Πήγα να κάνω χθες προγραμματισμένο nst, και έκανα μια τεράστια σύσπαση!!Κορίτσια δεν κατάλαβα τίποτα!!!! Τίποτα ανυσηχητικό λέει ο γιατρός!!!Με μια σύσπαση δεν έχουμε πρόβλημα!!!

Πάω σπίτι όλα καλά!! Πάω να κοιμηθώ όλα καλά!!Ξυπνάω κατά τις 2 με έντονους πόνους!!Λέω θα περάσουν!!Περνάγαν ερχόντουσαν!!Περνάγαν ερχόντουσαν!!Δεν μπορούσα να κουνηθώ από τον πόνο!!! Τι να κάνω??? Πήρα τον ντοκ τηλ!! Μου λέει πήγαινε στο μαιευτήριο!!Πάω στο μαιευτηριο , με ξαναβάζουν για nst!!Οι πόνοι ΄φύγαν και ούτε μια σύσπαση!! Με περάσαν για τρελή!!!Τζάμπα η ταλαιπωρία!!!

Τι ήταν αυτό τώρα??? Από το πρωί έχω μικρά πονάκια!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Εγώ πάλι το κλασσικό σας βόδι κοιμήθηκα ένα 10ωρο κατά την προσφιλή μου συνήθεια!

Δεν ξέρω πως και δε με έχουν πιάσει αυπνίες (εκτός αν έχω δυσπεψία βέβαια)

Τώρα βέβαια από τα τεντώματα, με πιάνουν φουντώματα και πιάνεται που και που η αναπνοή μου... τι να κάνω, κουβαλάω τη κομανέτσι:tongue:

Για τη γέννα δε σκέφτομαι τίποτα... είμαι πιο πολύ του βλέποντας και κάνοντας και αν δω ότι δε την παλεύω θα πέσει και μια καισαρική μούρλια:tongue:

Είναι βασικό ότι έχω εμπιστοσύνη και στο γιατρό βέβαια...:)

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Καλημέραααα!!!

Τι κάνετε??

Αρχισαν τα όργαναααα!!!!

Πήγα να κάνω χθες προγραμματισμένο nst, και έκανα μια τεράστια σύσπαση!!Κορίτσια δεν κατάλαβα τίποτα!!!! Τίποτα ανυσηχητικό λέει ο γιατρός!!!Με μια σύσπαση δεν έχουμε πρόβλημα!!!

Πάω σπίτι όλα καλά!! Πάω να κοιμηθώ όλα καλά!!Ξυπνάω κατά τις 2 με έντονους πόνους!!Λέω θα περάσουν!!Περνάγαν ερχόντουσαν!!Περνάγαν ερχόντουσαν!!Δεν μπορούσα να κουνηθώ από τον πόνο!!! Τι να κάνω??? Πήρα τον ντοκ τηλ!! Μου λέει πήγαινε στο μαιευτήριο!!Πάω στο μαιευτηριο , με ξαναβάζουν για nst!!Οι πόνοι ΄φύγαν και ούτε μια σύσπαση!! Με περάσαν για τρελή!!!Τζάμπα η ταλαιπωρία!!!

Τι ήταν αυτό τώρα??? Από το πρωί έχω μικρά πονάκια!!!

κατερινακι,τι σου ειπε ο γιατρος σου?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Έλα Άννα κι εγώ αυτή έχω και φτιάχνω και είναι τέλεια… αλλά από επάνω βάζω αντί για γλάσο την Ganache creme που έχει συνταγή στο ίδιο site! Και είναι ακόμα πιο τέλεια!

Αχχχ από χθες σχολάω μισή ώρα νωρίτερα! Και το ΣΚ που έρχεται είναι το τελευταίο που θα δουλέψω για φέτος! Σε 9 μερούλες καλός εχόντων των πραγμάτων θα κοιμηθώ Παρασκευή Βράδυ και το πρωί θα τσιπνήσω ( πάλι νωρίς, την βλέπω την δουλειά, αλλά ας ονειρευτώ ότι θα είναι λίγο παραπάνω.. ) ότι ώρα θέλω! Θα κοιμάμαι μέχρι το μεσημέριιιιι!!! Πάει και αυτή η σεζόν !!!

Και σε 17 μερούλες μπήκα και στο μήνα μου! Και τσούπ θα βρεθώ στην Αθήνα να περιμένω το γιό! Πότε πέρασε ο καιρός… δουλειά κανονικά δόξα το θεό και μπανάκια κανονικά δόξα το θεό και μια χαρά κύλισε η εγκυμοσύνη δόξα το θεό! Και όλα καλά! Και 86 κιλά δόξα το θεό… και δόξα να γίνει κάνα θαύμα να φύγουν γρήγορα! Χιχιχι

Κατρίν μου περαστικά να είναι! Tatum χάρηκα που δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό και η μαμά σου το ξεπέρασε σχετικά εύκολα και ανώδυνα!

μην μου πεις οτι δεν ειναι θεικη?εγω ουτε να κρυωσει δεν την αφησα.μιαμ μιαμ..

την επομενη φορα θα φτιαξω κ με Ganache creme.τωρα οσο ειμαι εγκυος,γιατι μετα κομμενα τα γλυκα..

κατερινα μου,κ εγω τα ιδια,μεχρι να φτασω στο μαιευτηριο με ταχυπαλμιες,περασαν κιολας..τι να πω εκει?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Γεια σας κορίτσια τι μου κανετε;;;

Εγω εχω κάνει τη νύχτα μερα, το βραδυ κατα τς 3 ξυπναω κ μενω με τα ματια ετσι:shock: μεχρι τις 7, οποτε κοιμαμαι μεχρι τις 10-11 κ το μεσημερι χτυπαω τριωρο με τα μικρα.. Πονακια συνεχίζω, την αλλη βδομαδα (περι τα τελη) αρχιζω τα NST. Αντε να γενναμε σιγα... Ηρθαν κ οι πανουλες οι chicco, ειναι πολυ καλες, θα παραγγειλω κ το 2 νουμερο.

Κατριν κατι αναλογο με πιανει κι εμενα: για 1-2 ωρες εχω πονακια και μετα σαν να μην εγινε τιποτε μονο απειρες συσπασεις, η κοιλιά μου πλεον γινεται βραχος (περασαμε πλεον σε μεγεθος το σταδιο της πετρας....) συνεχεια συσπασεις... Εχω κι ενα μουδιασμα στη λεκανη...

HgqOp3.png

Τα κουκλάκια μου: 4,5 και 3 χρονών!!

Εγώ μόλις παρέλαβα το καρότσι... απαπα ακόμα κλαίω!!!

Έτρεχα στην ανηφορα να προλάβω και τη μεταφορική γιατί είχα πάει το μικρό μαύρο κάθαρμα για αποπαρασίτωση (2πλή δόση τώρα λόγω μωρού)

Έλιωσα λέμε αλλά μεγάλη χαρά!

άντε σε λίγο που θα πάρω μια ανάσα να πιάσω να συνεχίσω με το ξεσκαρτάρισμα :)

Κατερινάκι ευτυχώς δεν είναι τίποτα.. όλα καλά!!!

Νεμίνα κι εσύ καλά είσαι αφού δεν είναι συνεχόμενα τα πονάκια λογικά!

Εγώ αυτές τις μέρες έχω αρχίσει να αισθάνομαι τον τράχηλό μου... χμμμμμμ!!!!

Να ανοίγει η λεκάνη από τώρα? Να βαράει η μικρή κανά νεύρο???

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

με γειες με γειες, καραμελ!!

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι ήταν κάτι περαστικό!!Αλλά ο πόνος ήταν ανυπόφορος!!

Προς το παρον καθομαι στα αυγά μου και ξεκινάω το σιδερωμα να είναι όλα έτοιμα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Χτες μου έφεραν 2-3 κιλά σταφύλια ( με κουκούτσια… ) σήμερα έχει καθάρισμα από κουκούτσια και γλυκό! Ταλαιπωρία αλλά αξίζει πέρυσι η συννυφάδα μου βαρέθηκε να τα καθαρίσει και τρώγαμε γλυκό κουκούτσι! Αχαχα ! Άντε να αρχίσει και η εποχή με τα πορτοκάλια γιατί μου έχει λείψει η μαρμελάδα !

Μίλησα και με μια φίλη μου που έχει δύο παιδάκια… της είπα για τις αγορές που μου μένουν και ανέφερα την αλοιφή για τα συγκάματα κτλ, μου συνέστησε να φτιάξω λάδι από σπαθόχορτο ή αλλιώς βαλσαμέλαιο… θυμάμαι παλιά στο χωριό μου που με είχε πάει μια φίλη να μαζέψουμε ένα κίτρινο λουλουδάκι που αφού το αποξηράναμε το μαδήσαμε και το βάλαμε σε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο. Αυτό ήταν για όλα τα τραύματα, τα καψίματα και κάθε είδους πρόβλημα που αφορά πληγή, το καλύτερο φυσικό προϊόν για επούλωση όλων αυτών. Θυμάμαι λοιπόν ότι μερικές μέρες μετά χτύπησα και το χρησιμοποίησα και όντως έκανε θαύματα! Η φίλη λοιπόν μου είπε ότι και στα 2 παιδιά της, αλλά και σε όλα τα ανίψια της δεν αγόρασαν κρέμες για το σύγκαμα καθώς χρησιμοποιούσαν αυτό το λαδάκι… το οποίο έκανε πολύ καλό στο δέρμα του μωρού, συν ότι μια φορά που ένα παιδάκι μιας φίλης της είχε συγκαεί τόσο πολύ που μάτωνε καθώς η κρέμα δεν του έκανε τίποτα έβαλαν το λαδάκι αυτό και κάθε μέρα ήταν καλύτερα.

εγώ θα δοκιμάσω δεν χάνω τίποτα λάδι είναι… Επίσης το βαλσαμέλαιο είναι γενικά ακριβό αν το αγοράσεις έτοιμο. Κάνει για σχεδόν τα πάντα ακόμα και για ραγάδες ή για καψίματα από τον ήλιο..

Βόδι Καραμελένια και μόνο που λες οτι χτυπάς 10ωρα ύπνου αισθάνομαι κάπως έτσι :evil: !!!!!!!Τεντώματα και φουσκώματα έχω κι εγω ιδίως μετά το φαί είναι μαρτύριο θέλω να ξαπλώσω να ηρεμήσω και δε μπορώ....μακάρι να κοιμάται έτσι κι η μικρή Μαρλέν να μη σε πολύ-ταλαιπωρήσει!!

Tatum στην μικρή δεν έιχες άγχος+φόβο;;οκ,το ξέρω με τη λογική οτι είναι κάτι φυσιολογικό δεν παύει όμως την πρώτη φορά να είναι...η πρώτη φορά!!όπως είπε και η Καραμελένια έχω κι εγω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου κι ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

Κατερινιώ όλα καλά...κι εγω δεν έχω καταλάβει αν έχω κάνει σύσπαση καθόλου..αφού απορώ..αυτό που λένε οτι σε πιάνουν προκαταρτικοί πόνοι και συσπάσεις για προετοιμασία,μήπως στην περίπτωσή μου δεν ισχύει...θα βάλω και τον άλλον κάτω εντατικά να τον ξεζουμίσω (χαχαχα!!!) να μαλακώνει ο τραχηλος για καλό και για κακό και ξεκινάω και περπάτημα να βοηθήσω το σώμα μου όσο γίνεται...

Άννα η σοκολατόπιτα δεν με συγκινεί....παρ'εκτός αν είναι ζεστή και χτυπήσεις καμια μπαλίτσα παγωτό απο πάνω!!!γενικώς δεν είμαι ΟΥΤΕ της μαγειρικής ΟΥΤΕ της ζαχαροπλαστικής!!!

Βικάκι το σταφύλι...αααααχχχχ......έφαγα αλλά όντως με λιγώνει,έχει δίκιο ο γιατρός κι εσείς το κάνετε και γλυκό;;;;;ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!

ωραία η συνταγή για το βαλσαμέλαιο...λες αν στείλω την αδερφή μου σε κάνα Πειραιά ή σε μαγαζί με βιολογικά να βούμε το χόρτο ξερό;αν τυχόν βρω θα σου πω να μου δώσεις τη συνταγή...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! Σας έχασα γιατί είμαι απασχολημένη και με μια ερευνητική εργασία που πρέπει να παραδώσω συν τοις άλλοις. Τί έχω πάθει!Κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή, τελείως ανθυγιεινό για τον 8ο μήνα που διανύω, σηκώνομαι με λουμπάγκο και γενικώς δεν υπάρχει αυτό που ζω λίγο πριν γεννήσω! Ελπίζω μόνο να μην γεννήσω πρόωρα με το stress και την κούραση που τραβάω. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή το πολύ πάντως να έχω τελειώσει.

Βλέπω πολλές ενοχλήσεις πάντως στην παρέα τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Άντε να δούμε ποια θα κάνει την αρχή?

Μια και λέτε για συνταγές, εγώ προτείνω το carrot cake από τη μαγειρική εκπομπή του Σκάι με την Ψυχούλη:

http://www.chefonair.gr/index.php/recipes/sweets/1001-carot-cake.html

Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε.

8dkvp3.png

VcWhp3.png

Βρήκα ένα blog και ρωτάω αυτούς που τα φτιάχνουν για το αν κάνει το αποξηραμένο, εγώ θυμάμαι ότι το φτιάχναμε φρέσκο, αλλιώς θα τους ρωτήσω αν μου πουλάνε.. Στα μαγαζιά στο internet το βρήκα 10,00 τα 250ml… αν σκεφτείς όμως πως δεν κάνει μόνο για το ποπουλίνι του μωρού, αλλά και για τις μουράκλες μας το βράδυ… θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα.. Το βάζεις στη Μάπα, το βράδυ μέχρι να απορροφηθεί και φυσικά δεν ξεχνάς να το ξεβγάλεις πριν βγεις στον ήλιο γιατί κάηκες.. μια φίλη το βάζει και μετά από λίγο το ξεπλένει και μοιάζει -10 χρόνια! Αν δεν βρω θα μου το φέρει μια φίλη από Σερβία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...