Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Με πήρε τηλ η αδερφή μου και μου είπε ότι μου έχει πλύνει τα πάντα! Όλα τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες του μπέμπη της, όπως και τα ρουχαλάκια του!

Το άτιμο ούτε 2 χρονών και άρχισε να βγαίνει από την κούνια του μόνος του, εντωμεταξύ δεν ήταν αυτή που κατεβαίνει από την μια μεριά για να το κάνει κρεβατάκι. Του έβαλε κρεβάτι και πήρε προστατευτικό! Οπότε συνειδητοποίησε ότι δεν χρειάζεται να έχει τα σεντόνια και τις κουβερτούλες τις κούνιας και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσω τίποτα επιπλέον…

Withu να σου ζήσουν οι νιόπαντροι, να σου ζήσει και το μωρούλι ! και με το καλό και τα επιπλάκια σου!

Μωρέ έφαγα και μια σοκολάτα τώρα… κόλλησε το στόμα μου… ( τι χαβούζα έχω γίνει… ) , είχα φάει όμως και μια μπάλα παρφέ βανίλια… νωρίτερα.. έχει να πέσει κλάψα μετά… ιχ βιχ…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καραμελ μεγεια τα νυχτικακια!!!

βικυ μια χαρα σου εκατσε.. βολευτηκες και απο κουβερτουλες και σεντονακια..

withu με το καλο να παραλαβετε τα πραγματακια σας!!!! κ εμενα σε καμια 15αρια μερες λογικα θα μου ερθουν...

tJYkp3.png

να μαι κ εγωωωω. χαιρομαι που εισατε ολες καλα..

καραμελ,με γεια τα πραγματακια!

withu ουτε αγχος εχω,ουτε τιποτα τετοιο,δεν ειμαι γενικα απο τους αγχωδες τυπους.,κ το θεμα ειναι οτι μου ερχεται κ σε 10 λεπτα φευγει..παλι καλα δηλαδη.σημερα εμαθα οτι μπορει να ειναι το συνδρομο της ανω φλεβας,η κατι τετοιο..οτι το μωρο παταει σε μιοα φλεβα κ ανεβαινουν οι παλμοι.μου ειπαν να ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα,να περναει.:confused:δεν ξερω πως θα γινει στο μαγαζι που ειμαι βεβαια,αλλα αν με πιασει,νομιζω αξιζει να δοκιμασω.

εβελινα μου+15?μια χαρα εισαι..εχεις κ 2 μωρα,εγω που εχω 1 τι δικαιολογια εχω?τον γιατρο δεν τον πηρα,να του πω τι?οτι μου ερχεται κ μου φευγει?θα με πει τρελη κ θα εχει κ δικαιο..

S4iNp3.png

BU56p3.png

withu ουτε αγχος εχω,ουτε τιποτα τετοιο,δεν ειμαι γενικα απο τους αγχωδες τυπους.,κ το θεμα ειναι οτι μου ερχεται κ σε 10 λεπτα φευγει..παλι καλα δηλαδη.σημερα εμαθα οτι μπορει να ειναι το συνδρομο της ανω φλεβας,η κατι τετοιο..οτι το μωρο παταει σε μιοα φλεβα κ ανεβαινουν οι παλμοι.μου ειπαν να ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα,να περναει.:confused:δεν ξερω πως θα γινει στο μαγαζι που ειμαι βεβαια,αλλα αν με πιασει,νομιζω αξιζει να δοκιμασω.

εβελινα μου+15?μια χαρα εισαι..εχεις κ 2 μωρα,εγω που εχω 1 τι δικαιολογια εχω?τον γιατρο δεν τον πηρα,να του πω τι?οτι μου ερχεται κ μου φευγει?θα με πει τρελη κ θα εχει κ δικαιο..

Nαι,το΄χω ακουσει ξανα αυτο το συνδρομο.Οσο ειναι ανθρωπινως δυνατο να ξεκουραζεσαι.Ελπιζω να μη σου ξανασυμβει.

Βικακι κ Ευελινα σας ευχαριστω πολυ!Με το καλο κτα δικα σας επιπλακια ευελινα μου!Μολις ερθουν θα δω που ακριβως θα τοποθετησουμε το κρεβατακι κ μετα θα κολλησω τα αυτοκολλητακια του γουινι εκει που θα ταιριαζουν.Θα αρχισει να παιρνει μορφη το δωματιακι του μπεμπουλη μας.

Οσο για τα κιλα που εχω βαλει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσνης δεν ειναι πολλα.Μεχρι τωρα 8.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!!! Εγινε το θαυμα!!!! 2 βραδυα κοιμαμε στις 8,30 (το πρωι) και με ξυπναει η μικρη στις 10, με αρκετους πονους και μερικες συσπασεις, ΑΛΛΑ! ο μικρος αλλαξε θεση και μπορω και κηνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Τρομαξα αρκετα με τους πονους που ειναι οπως αρχησε η γεννα της μικρης αλλα μολις κοιμηθω συνερχομαι και ειμαι τοσο χαρουμενη που μπορω και σηκωνομαι ανετα (οσο ανετα γινεται με την κοιλια φυσικα χιχι) και αλλαζω πλευρο χωρις να δαγκωνομαι μην ξυπνισω τη μικρη με κανα ουρλιαχτο! Δεν σταματησε τελειος αλλα μου αρκει γιατι ειχα τεραστιο ανχος μην βρεθω με τη γεννα σε αναπηρικο και τρεχω Ιταλια για να γλυτωσω την ενχηριση, που εγινε με τη μαμα μου με τον ιδιο πονο πριν 2,5 χρονια, σιγουρευτικα οτι ηταν ο μικρος! Εχω ριξει πολυ κλαμα απ το ανχος μην κρεβατωθω και δεν μπορω να φροντιζω τα μικρα μου μονη...

Πηγα και το καροτσι για συντηρηση και φτιαξιμο καποια πραγματακια που χρηαζοταν, αγορασα και σπορτεξ στη μικρη και σαπουνο-κρεμο-πανοηδη για το μικρο και αυριο θα ερθει η μαμα μου να κανονησουμε το πορτ μπεμπε του καροτσιου και το καθησματακι αυτοκηνιτου, να δω τι εχω και απο πιτζαμες και ολα θα ειναι ετοιμα! Να ηταν εδω και ο μπαμπας και θα ειμουν στον παραδισο :(. Το αστειο δεν σας το ειπα! Βγηκαμε για κατι εξωτερικες δουλειες και η μαμα μου πηρε τη μικρη οσο εγω ημουν για πανες και... κοιμηθικα περπατοντας! Παλι καλα ενας κυριος μου ζητησε βοηθια με ενα ΑΤΜ και ξυπνισα γιατι θα εβγενα στο δρομο ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Μεγειες μεγειες για τα νεα πραγματακια σε ολες (χρησιμοποιημενα και μη). Μονο καλες στιγμες να δουν στα χερια σας (για να τις βλεπετε και εσεις)!

Την κανω γιατι ερχετε 1 φιλη στης μαμας μου και θελω να την δω (χιχι θα σηκωθω και σε χρονο dt!)! Φιλακιαααα

Ue8pp3.pngI307p3.png

Nαι,το΄χω ακουσει ξανα αυτο το συνδρομο.Οσο ειναι ανθρωπινως δυνατο να ξεκουραζεσαι.Ελπιζω να μη σου ξανασυμβει.

Βικακι κ Ευελινα σας ευχαριστω πολυ!Με το καλο κτα δικα σας επιπλακια ευελινα μου!Μολις ερθουν θα δω που ακριβως θα τοποθετησουμε το κρεβατακι κ μετα θα κολλησω τα αυτοκολλητακια του γουινι εκει που θα ταιριαζουν.Θα αρχισει να παιρνει μορφη το δωματιακι του μπεμπουλη μας.

Οσο για τα κιλα που εχω βαλει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσνης δεν ειναι πολλα.Μεχρι τωρα 8.

αυτά τα κιλά καλύτερα να μην τα λες!!!!χαχαχα!!!!ούτε του παπά!!

εγω πάλι ήμουν στα 73,5 για 2 εβδ. και τελικά ζυγίστηκα χτες και τσάκωσα 2,5....πάνω που έλεγα οτι θα γένναγα κορμάρα!!!!!:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

λες να έχω κι εγω το ίδιο σύνδρομο;γιατί όντως το μωρό κάνει κάτι τεντώματα.....σήμερα το μεσημέρι ούτε να κοιμηθώ δε μπορούσα ούτε τον Νικολάκη άφησα να κοιμηθεί..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Tatum πολύ τρομακτικά τα όσα λες…

Δεν σταμάτησε τελείως αλλά μου αρκεί γιατί είχα τεράστιο άγχος μην βρεθώ με τη γεννά σε αναπηρικό και τρέχω Ιταλία για να γλυτώσω την εγχείριση, που έγινε με τη μαμά μου με τον ίδιο πόνο πριν 2,5 χρόνια, σιγουρεύτηκα ότι ήταν ο μικρός! Έχω ρίξει πολύ κλάμα απ το αχνός μην κρεβατωθω και δεν μπορώ να φροντίζω τα μικρά μου μόνη…

Δεν κατάλαβα τα παραπάνω, μάλλον τα έχεις εξηγήσει στα κορίτσια, αλλά δεν πρέπει να το είχα δει! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι όλα καλά!

Βγήκαμε για κάτι εξωτερικές δουλείες και η μαμά μου πηρέ τη μικρή όσο εγώ ήμουν για πάνες και... κοιμήθηκα περπατώντας! Πάλι καλά ένας κύριος μου ζήτησε βοήθεια με ένα ΑΤΜ και ξύπνησα γιατί θα έβγαινα στο δρόμο ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Και αυτό με την υπνοβασία πάλι τρομαχτικό μου ακούστηκε! Με έκανες να σκιαχτώ κοπελιά πρωί πρωί! Πιφ πρόσεχε μην μας βρει τπτ τώρα που φάγαμε το γάιδαρο!

Καλημέρα σας!!!

Tatumπολύ τρομακτικά τα όσα λες…

Δεν σταμάτησε τελείως αλλά μου αρκεί γιατί είχα τεράστιο άγχος μην βρεθώ με τη γεννά σε αναπηρικό και τρέχω Ιταλία για να γλυτώσω την εγχείριση, που έγινε με τη μαμά μου με τον ίδιο πόνο πριν 2,5 χρόνια, σιγουρεύτηκα ότι ήταν ο μικρός! Έχω ρίξει πολύ κλάμα απ το αχνός μην κρεβατωθω και δεν μπορώ να φροντίζω τα μικρά μου μόνη…

Δεν κατάλαβα τα παραπάνω, μάλλον τα έχεις εξηγήσει στα κορίτσια, αλλά δεν πρέπει να το είχα δει! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι όλα καλά!

Βγήκαμε για κάτι εξωτερικές δουλείες και η μαμά μου πηρέ τη μικρή όσο εγώ ήμουν για πάνες και... κοιμήθηκα περπατώντας! Πάλι καλά ένας κύριος μου ζήτησε βοήθεια με ένα ΑΤΜ και ξύπνησα γιατί θα έβγαινα στο δρόμο ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Και αυτό με την υπνοβασία πάλι τρομαχτικό μου ακούστηκε! Με έκανες να σκιαχτώ κοπελιά πρωί πρωί! Πιφ πρόσεχε μην μας βρει τπτ τώρα που φάγαμε το γάιδαρο!

Περασε η μαμα μου προσφατα, μηνες που δεν μπορουσε να περπατισει καθολου απ τη μεση και εδω ελλαδα θελαν να της κανουν ενχηριση. Τελικα πηγε Ιταλια (την πηραν με το ζορι οι αδερφες της) και με 4 μηνες φυσιοθεραπια και φαρμακα τη γλυτωσε και τωρα κανει καθε 6μηνο φυσιο, αλλιος θα εχει τα ιδια. Φοβομουν απιστευτα γιατι το αρχικο προβλημα μας ειναι το ιδιο (ενας βλαμενος μυς στη μεση) και τα συμπτωματα μου οσο βαρενα (σιγα τα κιλα θα μου πεις, αλλα ειναι μαζεμενα στην κιλια), χειροτερευε πολυ γρηγορα! Ο μικρος ειναι ηταν στην ιδια θεση απ τον 6ο και δεν ξεραμε αν φταιει η μεση ή εριχνε απλα βαρος σε νευρο. Τωρα που κουνηθικε και να ξανακατσικωθει εκει δεν φοβαμαο τιποτα!!! Πονος ειναι απλα, που περναει μετα τη γεννα!

Οσο για το περπατημα με υπνο... Ε καπια στηγμη επρεπε κι εγω να κοιμηθω ΧΑΧΑΧΑ δεν μου χει ξανατυχει αλλα με τις αυπνιες μου ολο με περνει ο υπνος για 5λεπτα, οποτε ειμαι στης μαμας μου και απομακρινετε η μικρη. Κανονικα ειναι παντα μαζι μου (εξω και σπιτι) και δε σταματαει να μιλαει, εχω και 1 ανχος λιγοτερο τωρα (τη μεση), αντε να δουμε! Παντος σημερα κοιμηθικα 6ωρο σερι, ειναι μια προοδος :P.

Πρεπει να ειμαι απ τις λιγες εγκυες που δεν ανχονοντε ΚΑΘΟΛΟΥ για τη γεννα (ουτε στο πρωτο) χαχαχα αναισθητη ειμαι μου φενετε και στη μικρη μου φενοταν παραξενο που ολες ανχονονταν κι εγω τιποτα, τελικα εγω ειμαι η παραξενη! Μηπος επιδη καθε 3 και λιγο πρεπει να καθησιχαζω αλλους (αντρα-μαμα)?

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλα ε,χθες το βραδυ εφτιαξα μια σοκολατοπιτα,ΣΟΚΟΛΑΣΗ!!τι σας λεω πρωι πρωι ε?

Θελω συνταγηηηηηη!!! Το διαβασα και τσακισα κατι μπισκοτακια σοκολατενια με την μικρη χιχχι

Ue8pp3.pngI307p3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!!:D:D

Πως πάμε σήμερα;;;

Θέλω να χορτάσω ύπνο...πως θα γίνει;;ενω με παίρνει βρε κορίτσια ο ύπνος κανονικά,ξυπνάω μετά απο κάνα 4ωρο-5ωρο και μετά γειά σας....θα με ξαναπάρει μετά απο κάνα 2ωρο...λυπάμαι τον άλλον τον καημένο δίπλα μου να μην μπορεί ούτε κι αυτός να ησυχάσει...

Βρε Tatum πως κοιμήθηκες όρθια;;;;;χαχαχαχα!!!!

κι εγω μάλλον αναίσθητη είμαι...με ρώταγε προχθές ο Νικόλας αν φοβάμαι...ε,φοβάμαι του λέω γιατί είναι κάτι άγνωστο,δεν το έχω ξανακάνει...

έχω άγχος (να πάνε όλα καλά) αγωνία (να είναι καλά το παιδί) ανυπομονησία (να το δω,το προσωπάκι του,τα ματάκια του..) φόβο (για το άγνωστο = τοκετός) λαχτάρα (να το κρατήσω) και ένα σωρό άλλα που δεν ξέρω καν πως να τα εκφράσω...

οι δευτερό- και τριτό- μανούλες νιώθετε το ίδιο;;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...