Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Anna τι πίεση έχεις???Μόνο οι παλμοί είναι αυξημένοι??

αχ κοριτσια,δεν ξερω τι γινεται.χθες ειχα ανεβασμενη πιεση,σημερα ειναι καλη,αλλα οι παλμοι παλι ανεβασμενοι..

οχι τιποτα αλλο,αλλα μεχρι να παω στο μαιευτ.κ με δουν,παλι θα περασει.

κ σαν να ζαλιζομαι κ εχω ενα τρεμουλο.ολα τα καλα μαζι.

δεν αλλαξα καμια συνηθεια,οτι εκανα,κανω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια,δεν ξερω τι γινεται.χθες ειχα ανεβασμενη πιεση,σημερα ειναι καλη,αλλα οι παλμοι παλι ανεβασμενοι..

οχι τιποτα αλλο,αλλα μεχρι να παω στο μαιευτ.κ με δουν,παλι θα περασει.

κ σαν να ζαλιζομαι κ εχω ενα τρεμουλο.ολα τα καλα μαζι.

δεν αλλαξα καμια συνηθεια,οτι εκανα,κανω..

Ο συνδιασμός μου κάνει και λίγο υπογλυκαιμία... φάε κάτι γλυκό και πιές αρκετό νεράκι.

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Άννα, υπάρχει περίπτωση να σκέφτεσαι κάτι και να σε πιάνει πανικός και να είναι καμιά ελαφριά κρίση πανικού;

Εγώ θυμάμαι όταν πάθαινα και δεν ήξερα τι ήταν γιατί όταν έμαθα τι είναι είπα να πάει να γ… και το ξεπέρασα… ένιωθα πως με πιάνει ταχυκαρδία, πως μου πέφτει η πίεση ότι μου κόβονται τα πόδια και τρέμω.. ότι χάνω το φώς μου… αλλά η πίεση μου ήταν μια χαρά και όλα ήταν τέλεια.. και όλα αυτά τα προκαλούσε το άγχος μου..

για κοίτα μην κάνεις σκέψεις που μετά από λίγο σου προκαλούν λόγω άγχους διάφορα…

Χαχαχα καραμελάκι… Αν δεν βρεις τπτ δεν θα βρώ ούτε εγώ… να παραγγείλουμε από τα pennies shop κανένα σεντόνι να ράψουμε μια κελεμπίααα!!! Αχαχχαχααχ

Εμένα μου έχει βγάλει ήδη πρόγραμμα ο άντρας μου… τζόκινγκ 10 λεπτά γύρω γύρω από το σπίτι με την ενδοεπικοινωνία… ελλειπτικό, στέπ , κοιλιακούς με την μπάλα…. Ποδήλατο έξω στην εξοχή και baby walking όπως το είπες στην παραλία στην άμμο…. Και φυσικά δίαιτα! Αχχαχα εννοείτε όμως ότι όχι μόνη μου σε όλα αυτά, αλλά μαζί και στην δίαιτα… απλά ο ίδιος τρώει μεγαλύτερη ποσότητα για να μην χάνει βάρος! Δεν μπορώ να πω με υποστηρίζει…

Με το που αρχίζω δίαιτα ξεκινάει και κείνος γιατί έχει πάρει και αυτός τα κιλάκια του και δεν κάνει για το διαβήτη περισσότερο. Όσο πιο λίγα κιλά είναι τόσο πιο λίγο χρειάζεται τα χάπια και λοιπά και λοιπά.

Όσο για τη δίαιτα κανονικά κάνω αυτή του διαβητικού, κόψιμο τελείως η ζάχαρη και τα πολύ λιπαρά και νόμος σε κάθε γεύμα τα 3/4 να είναι σαλάτα και το 1/4 ότιδήποτε έχεις μαγειρέψει (αν και κατά προτίμηση θέλει κάτι ψητό)

Ενδιάμεσα στα γεύματα φρούτα, χυμός ή καρότα (που τα λατρεύω), πολύ νερό και το βράδυ ένα γιαούρτι ή δημητριακά με γάλα.

Αν το κάνουμε αυτό και προχωρήσει και ο θηλασμός καλά... θα είμαστε έτοιμες σε χρόνο dt!!!!

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μου φαίνεται θα πάρω τα κιλά μετά την γέννα!! Έχω σκοπό να τρώω μπουγάτσες, τυρόπιτες, σοκολάτάκια και ότι πιο ανθυγιεινό υπάρχει!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ, εφόσον επιτρέπεται βέβαια στον θηλασμό!!!

Αν και έχω διαβάσει , ότι δεν πρεέπι να τρώμε όσπρια , μπρόκολα, κρεμμύδια , σκόρδα και γενικά πικάντικα,, επηρεάζουν το γάλα!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ο συνδιασμός μου κάνει και λίγο υπογλυκαιμία... φάε κάτι γλυκό και πιές αρκετό νεράκι.

αυτο εκανα πριν απο λιγο..ευκαιρια εψαχνα μου φαινεται..

σταματηστε να μιλατε για διαιτες,γιατι εχω ξαναπει,με βλεπω με ενα μαρουλι στο χερι να τρεχω στον διαδρομο,χωρις να παιρνω ανασα,κ να κραταω κ τα δυο παιδια στα χερια.. χαχαχα

καραμελενια,δεν πηγες ακομα για ψωνια?

εγω αυριο θα παω να παρω τα καλλυντικα μου (σημερα το πρωι επεστρεψαν τα πεθερικα μου) κ θα ειμαι ετοιμη..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Άννα όπως περιγράφεις τα συμπτώματα αυτά νομίζω οτι μου περιγράφεις αυτό που έπαθα κι εγω κάνα δυο φορές τις τελευταίες 5 μέρες...τρέμουλο,ταχυκαρδία να νιώθω "κομμένη" κι οτι δε με κραταν τα πόδια μου...συνήθως τρώω λίγη σοκολατα ξαπλώνω και λιγάκι αλλά θα πάω να πάρω πορτοκάλια να έχω να τρώω και λίγο πορτοκάλι..την άλλη Παρασκευή έχω γιατρό και θα τον ρωτήσω,πάντως,για παν ενδεχόμενο...η πεθερά μου που με μέτρησε με βρήκε καλή (11,3 η μεγάλη και 8,3 η μικρη και 93 παλμούς) αλλά βέβαια είχα ήδη φάει σοκολάτα και λίγο τυρόψωμο.

Κααμελάκι θα περιμένω να μου πεις αν βρήκες τίποτα στα Tres Jolie να στείλω την αδερφή μου να μου πάρει τίποτα κι εμένα!!!!εγω θέλω σεξουλιάρικο όμως!!!κι ας πετάει η κωλάρα μου!!!!χαχαχα!!!!ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ο άντρας μου γουστάρει και στους άλλους περρισεύει!!!!

Βικάκι καλότυχο το μωράκι!!!!με το καλό και τα δικά σας και τα δικά μας και γερά όλου του κόσμου τα παιδιά!!!!

Κατερινάκι δε νομίζω οτι θα πλακώσεις μετά τέτοια μάσα!!!Εγώ πάντως έχω σκοπό να τα τρώω όλα και θα "κόβω" ο,τι βλέπω οτι πειράζει το παιδί κατά τον θηλασμό...μου έχει ήδη στοιχίσει που δεν τρώω φασολάδα επειδή εδω θεωρείται ώς "χειμωνιάτικο" φαγητό...ενω στο πατρικό μου την τρώγαμε όλο το χρόνο...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Και εγώ Ρινιώ δεν νομίζω να τρώω τόσο πολύ!!Απλά μερικές φορές νιώθω ότι μου έχουν΄λήψει όλα αυτά , αλλά άλλες φορές δεν μου κάνει και αίσθηση να φάω!!!

Χθες έφαγα φασολάδα!!Με το που δρόσισε λίγο την έφτιαξα!!ΧΑΧΑ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Και εγώ Ρινιώ δεν νομίζω να τρώω τόσο πολύ!!Απλά μερικές φορές νιώθω ότι μου έχουν΄λήψει όλα αυτά , αλλά άλλες φορές δεν μου κάνει και αίσθηση να φάω!!!

Χθες έφαγα φασολάδα!!Με το που δρόσισε λίγο την έφτιαξα!!ΧΑΧΑ

ε,είσαι κατάπτυστη!!!!!πτού σου-πτού σου-πτού σου!!!!!!!!!!!!!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Φασολάδα ε; μιαμ μιαμ!! Ρηνιώ γιατί δεν την μαγειρεύεις;;; δεν την τρώνε οι άλλοι; Μωρέ ωραία είναι J μου έχει λείψει κι εμένα αν και στο κατακαλόκαιρο εγώ είμαι ικανή να φτιάξω και σούπα.. δεν μασάω με τις εποχές..

Πλάκα πλάκα εγώ πεθύμησα ψαρόσουπα..

αχ κοριτσια ολα τα φαγητα που λετε πολυ μου αρεσουν...

και η ψαροσουπα ειδικα.. και δεν εχω ποιον να μου τα μαγειρεψει αυτα τα φαγητα...

και επισης μην μιλατε για κιλα.. ζυγιστηκα προχθες και ειμαι στα +15...

και εχω μπροστα μου εναν μηνα γεματο ακομα... οχι βεβαια οτι προσεχω.. οτι μου ερχεται και θελω να το φαω το τρωω...

tJYkp3.png

αυτο εκανα πριν απο λιγο..ευκαιρια εψαχνα μου φαινεται..

σταματηστε να μιλατε για διαιτες,γιατι εχω ξαναπει,με βλεπω με ενα μαρουλι στο χερι να τρεχω στον διαδρομο,χωρις να παιρνω ανασα,κ να κραταω κ τα δυο παιδια στα χερια.. χαχαχα

καραμελενια,δεν πηγες ακομα για ψωνια?

εγω αυριο θα παω να παρω τα καλλυντικα μου (σημερα το πρωι επεστρεψαν τα πεθερικα μου) κ θα ειμαι ετοιμη..

τωρα με το γλυκο αισθανεσαι καλυτερα? πηρες τον γιατρο σου να τον ρωτησεις που μπορει να οφειλεται αυτο?

tJYkp3.png

Tres Jolie σήμερα όλα τα ρομπικά/νυχτικά είναι -40%

Πήρα ένα σατέν μούρλια κόκκινο (αρχική τιμή 55) και 2 βαμβακερά νυχτικούλια!!!

Ρηνιώ στείλτη να πάρει πράμα... σήμερα συμφέρει!:tongue:

Ώρα για μαμ τώρα :D

The world envy

Precious Queen

NE1r.png

R649p2.png

Kαλο μεσημερι κορτσακια!Παλι χαθηκα με το τρεξιμο...

Βικακι να σας ζησει το μωρακι κ με το καλο να ερθουν κ τα δικα μας.

Αννουλα μαλλον πρεπει να εισαι λιγο πιο ψυχραιμη οταν εχεις ταχυπαλμια γιατι το ειχα παθει κ γω οταν δεν ημουν εγκυος κ ειχα παρομοια συμπτωματα,Το τρεμουλο ειναι ενδειξη οτι πανικοβαλεσαι.Τα λεω αυτα εγω,που σημερα το πρωι χεσ.... απο το φοβο μου ,οταν εκανα την εξης βλακεια:Πηρα κατα λαθος κ 2ο σιδηρο μεσα σε 2 ωρες αντι για αλλο φαρμακο.Μολις το καταπια αμεσως το συνειδητοποιησα ,αλλα ηταν πολυ αργα.Ανοιξα το χαρτακι με τις οδηγιες για το φαρμακο κ διαβασα που ελεγε οτι δεν πρεπει να παρεις πανω απο 1 χαπι.Φοβηθηκα πως μπορει να εκανα κακο στο μωρο.Προσπαθησα να επικοινωνησω με το γιατρο,αλλα ηταν χειρουργειο.Πηρα τηλ. στο κεντρο δηλητηριασεων κ μου ειπαν πως το μωρο δεν θα παθει κατι,εγω μπορει να κανω διαρροια κ να πιω λιγο γαλα.Αργοτερα με πηρε κ ο γιατρος μου που με καθησυχασε.Ετσι κ αλλιως παιρνω 2 σιδηρους ημερησιως,οποτε απλα δεν θα πιω τον 2ο το απογευμα.Παντως μια χαρα ειμαι κ το μωρο επισης.

Κατα τάλλα ...καλα.Πεμπτη ή Παρασκευη θα μας φερουν την κουνια κ το λικνο.Το Σ.Κ. ηταν κουραστηκο γιατι ειχαμε ενα γαμο κ τα γενεθλια του ανιψιου μου ,που εκλεισε 1 χρονο ο γλυκας μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...