Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ????

Annast

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μένα!!!!εγω κι η Κατερίνα μου φαίνεται σήμερα οι πρωινές!!!!χαχαχα!!!!

καλημερα κ απο μενα!

πηγα στο μαιευτηριο,μου καναν καρδιογραφημα,ακουσαμε το μωρο κ καταληξαμε οτι ηταν τυχαιο γεγονος η ταχυκαρδια..καθησα μια ωρα εκει,κ μετα φυγαμε.

παντως σημερα κοιμηθηκα μια χαρα,κ τωρα δεν αισθανομαι καμια ενοχληση..κατεβασα κ ενα application στο κιν μου,με παλμογραφο να εχω το νου μου αν με πιασει κανα βραδυ.

εσεις ειστε καλα?

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άννα πήγες στο γιατρό;

καραμελάκι, κι εγώ μια από τα ίδια… όταν ξεκινήσω να ξεσκαρτάρω τα συρτάρια την αποθήκη και όπου αλλού φυλάσσονται πράγματα γεμίζω 2 σακούλες… αν κάνω την ίδια δουλειά την επόμενη μέρα πάλι θα βρω να πετάξω πράγματα ( που την προηγούμενη είχα κρατήσει για κάποιο λόγω ).

άμα θες εσυ να πληρώνεις 2ημερα σπα πολύ ευχαρίστως εγω πήγα να σε βγάλω πιο φτηνά!!!χαχα!!! όπως το λες πάντως επειδή το έφερα κι εγω στο μυαλό μου έχεις δίκιο....καλύτερα ο μονός μπυρο-κοιλιακός του Νικολάκη και το κλασσικό σώβρακο!!!!!! :tong ue:

χαχαχαχα Ρηνιώ!

Καραμελάκι : κι εγώ αυτό λέω με τα κιλά… έχω επενδύσει σε ποπο!

Τώρα που θα ανέβω στην Αθήνα και θα περιμένω τα γεννητούρια, θα πάω από την διαιτολόγο που πάει η αδερφή μου και είναι πολύ ευχαριστημένη να μου δώσει καμιά οδηγία για την λοχεία, ώστε και να χάσω, αλλά και στο μωρό να κάνει καλό με το θηλασμό. ( αν μου δώσει κάτι θα σας το μεταφέρω για όποια ενδιαφέρετε , βέβαια στην παρούσα φάση έχω και θυρεοειδή )… μετά την λοχεία που θα ανέβω για να με δει ο γιατρός μου θα ξαναπάω για να μου δώσει κανονικά πρόγραμμα που πάλι να μην κάνει κακό στο παιδί και στο θηλασμό!

Αρχικά με τα κιλά που είχα πάρει ( 8 ) το χειμώνα που έκοψα το τσιγάρο, ήδη δεν μου έκανε τίποτα…από τα καλοκαιρινά… θέλω να πάω 58 !!! Τώρα πρέπει να είμαι 87… δηλαδή + 29 και της εγκυμοσύνης είναι τα 15 …. 17 … ( δεν ζυγίστηκα σήμερα ) και από σήμερα ξεκινάω πάλι ψητά, όχι γλυκά κτλ κτλ..

Άννα με πρόλαβες! Πάλι καλά… όλα καλά!!!

Ξέχασα να σας πω… η συννυφάδα μου έφυγε την Κυριακή και πάει για γεννητούρια… μέχρι της τέλος Σεπτέμβρη της είπε ο γιατρός της, αλλά ίσως 2 εβδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής μιας και έχει μυωπία και φοβάται μην χειροτερέψει!

Χθες όμως είχαμε τα γεννητούρια της νύφης της, που γέννησε αγοράκι με καισαρική. Είχαμε άγχος να πάνε όλα καλά, μιας και στο 1ο παιδάκι έπαθε προεκλαμψία και όσο να ναι …. Το καλό είναι ότι και τις 2 φορές όλα πήγαν καλά! Σε αυτή την εγκυμοσύνη έκανε κάτι ενέσεις κάθε μέρα σχεδόν για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στη γέννα και όλα τέλια!

Άννα με πρόλαβες! Πάλι καλά… όλα καλά!!!

Ξέχασα να σας πω… η συννυφάδα μου έφυγε την Κυριακή και πάει για γεννητούρια… μέχρι της τέλος Σεπτέμβρη της είπε ο γιατρός της, αλλά ίσως 2 εβδομάδες νωρίτερα λόγω καισαρικής μιας και έχει μυωπία και φοβάται μην χειροτερέψει!

Χθες όμως είχαμε τα γεννητούρια της νύφης της, που γέννησε αγοράκι με καισαρική. Είχαμε άγχος να πάνε όλα καλά, μιας και στο 1ο παιδάκι έπαθε προεκλαμψία και όσο να ναι …. Το καλό είναι ότι και τις 2 φορές όλα πήγαν καλά! Σε αυτή την εγκυμοσύνη έκανε κάτι ενέσεις κάθε μέρα σχεδόν για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στη γέννα και όλα τέλια!

αντε να σας ζησει κ με το καλο τα δικα σας μωρακια τωρα!!τι ωραια,θα εχει κ παρειτσα το δικο σου μωρακι..

οσο για αχρηστα πραγματα,ργω συνηθως δεν κραταω,τα πεταω,γιατι ξερω αν κρατησω,θα μεινει για χρονια.. οταν γεννησω με το καλο,εχω βαλει στο ματι την αποθηκη,γιατι γινεται χαμος.να την φτιαξω επιτελους!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

Άννα δεν λες να σε ξεματιάσουν;;; Αν ο γιατρός δεν σου βρίσκει τίποτα…

Αν και νομίζω ότι τώρα πρέπει να πας στο γιατρό και όχι μετά το κλείσιμο του μαγαζιού…

Τι μαγαζί έχεις;

Άννα δεν λες να σε ξεματιάσουν;;; Αν ο γιατρός δεν σου βρίσκει τίποτα…

Αν και νομίζω ότι τώρα πρέπει να πας στο γιατρό και όχι μετά το κλείσιμο του μαγαζιού…

Τι μαγαζί έχεις;

χρυσοχοιο.

δεν μπορω να φυγω βικυ μου..κ αν περιμενω να σχολασω,πιθανων να εχει περασει παλι κ θα παω τσαμπα..

S4iNp3.png

BU56p3.png

Ξεκίνα με ένα ξεμάτιασμα… εγώ έτρεχα να μου πάρουν την πίεση κόντεψα να λιποθυμήσω… έπινα πορτοκαλάδες, έπινα ότι έβρισκα και μου πέρασε με ξεμάτιασμα :P μέχρι και το βράδυ είχα ξυπνήσει και κόντεψα να λιποθυμήσω στην διαδρομή προς την τουαλέτα… γελοίο… Ρίξε ένα καλού κακού και φυσικά όσο πιο άμεσα στο γιατρό…

Μήπως έχεις αλλάξει κάποια συνήθεια; Αλλαγή στην ώρα που παίρνεις τα χάπια σου βιταμίνες… μήπως πίνεις καφέ ενώ δεν έπινες;;; άλλαγες το πρωινό σου;

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!!!!

βικυ να σας ζησει ο μπεμπακος!!!!

αννουλα ετσι ξαφνικα σε πιανουν οι ταχυπαλμιες? ρωτα τον γιατρο σου τι μπορει να συμβαινει και να γινεται αυτο...

tJYkp3.png

Καλημερούδιααααα!!!!

Βίκυ εμείς θα βάλουμε μαζί τους στόχους μας για τη μετά γέννα εποχή!

Κι εγώ στα 54-56 θέλω να πάω και ξέρω πολύ καλά πως να το κάνω... απλά στην αρχή που δε θέλει να τρώς πολλές πρασινάδες θα είναι λίγο ζόρι.

Θα λιώσω στο στατικό ποδήλατο και μετά θέλω απλά ένα ring sling να βγαίνω για περπάτημα στο βουνό με το μωρό ;)

Όσο για τις γέννες... εύχομαι πάντα όλες καλά να πηγαίνουν και για τα μωράκια και για τις μαμάδες :)

Να τα χαίρεστε τα μικρούλια:mrgreen:

Annast τουλάχιστον δεν είναι τίποτα η ταχυκαρδία και το μωρό είναι ανεπηρέαστο! Εγώ μερικές φορές έχω αρρυθμίες, ευτυχώς όμως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχα καθόλου :D

Πάω tres jolie... μαλλον κανα σιχαμερό νυχτικό θα πάρω για να είμαι σίγουρη ότι η κωλάρα θα χωράει :? πφφφφφφ....

"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Χαχαχα καραμελάκι… Αν δεν βρεις τπτ δεν θα βρώ ούτε εγώ… να παραγγείλουμε από τα pennies shop κανένα σεντόνι να ράψουμε μια κελεμπίααα!!! Αχαχχαχααχ

Εμένα μου έχει βγάλει ήδη πρόγραμμα ο άντρας μου… τζόκινγκ 10 λεπτά γύρω γύρω από το σπίτι με την ενδοεπικοινωνία… ελλειπτικό, στέπ , κοιλιακούς με την μπάλα…. Ποδήλατο έξω στην εξοχή και baby walking όπως το είπες στην παραλία στην άμμο…. Και φυσικά δίαιτα! Αχχαχα εννοείτε όμως ότι όχι μόνη μου σε όλα αυτά, αλλά μαζί και στην δίαιτα… απλά ο ίδιος τρώει μεγαλύτερη ποσότητα για να μην χάνει βάρος! Δεν μπορώ να πω με υποστηρίζει…

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...